Προς το περιεχόμενο

Αύξηση της χρέωσης fixed απο NRG

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Κοίτα ΟΚ, τώρα μιλάμε για ψιλά, κάνα 50ρικο όλα μαζί είναι (διαφορά fixed & ρήτρες), δεν θα κάτσω να πεθάνω κιόλας, περισσότερο για το γαμώτο είναι πλέον η φάση 

πάντως ενεργοποίησε και κάρτα αν δεν το έχεις κάνει να πάρεις τους 1000 πόντους και κολλάς για ένα τζάμπα πλύσιμο μέσα έξω 😁

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 737
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, korakios είπε

πάντως ενεργοποίησε και κάρτα αν δεν το έχεις κάνει να πάρεις τους 1000 πόντους και κολλάς για ένα τζάμπα πλύσιμο μέσα έξω 😁

τα χω πάρει ήδη αυτά :D

έχω τσιμπήσει και energy mastercard από Alpha Bank, μετά την φόλα που φάγαμε όσοι είχαμε Cosmote Eurobank (άλλο claim από κει, δουλειά να μη σου λείπει που λεγε κι ο μεγάλος Ξυλούρης)

• Like 2

Πάντως κρίμα που τα έκανε σαλάτα μιας και απο θέμα έκδοσης λογαριασμών ,chat ήταν κομπλέ (προσωπικά) σαν εταιρία

Αν πχ δεν έδινε αυτή την περίοδο χάριτος που έμπλεξε την κατάσταση δε θα υπήρχε το μπάχαλο ,

βέβαια θα συζητούσαμε για την αναδρομική αύξηση της χρέωσης μετά το εξάμηνο 😁

• Like 2

Παμε παλι…

(ανακεφαλαιωση…)

22/6 καταγγελία στον ΣτΚ

8/7 e-mail στην Nrg για την ενεργοποιηση της ρητρας αναπροσαρμογης (4€-9,9€, κλπ)

14/9 Υποβολή καταγγελιας/ενημερωσης και στο myrae (με λίγο πολύ ανακεφαλαίωση όσο ανέφερα στον ΣτΚ)

11/10 Λαμβανω απάντηση της NRG (μεσω myrae) οπου αρνουνται τα παντα.

12/10 Απαντω (μεσω myrae και κοινοποιω και παλι στον ΣτΚ) στην αρνηση της NRG και επαναλαμβανω οσα εχω ηδη πει για παραλογη χρεωση ΟΤΣ κατα το 1ο τετραμηνο, ξαφνικη αλλαγη του fixed και ζητω δυνατοτητα αποχωρησης χωρις πεναλτυ.

13/10/21 Μου κοινοποιει ο ΣτΚ την θεση που παιρνει (με επιστολη που λαμβανω στο σπιτι γυρω στις 18-20/10). Θεωρει ευλογες τις προτασεις μου και καλη την εταιρεια να τις υλοποιησει.

14/10 Η NRG παραδεχεται (μεσω myrae) οτι η επιβολη ΟΤΣ (τον 2ο, 3ο και 4ο μηνα) οφειλετε σε συστημικο λαθος και θα μου επιστρεψει τα ποσα.

Και τελος…

21/10/21 Η NRG απαντα (στην απο 13/10 θεση της NRG) και μου κοινοποιειται η απαντηση μεσω myrae οτι …. ολως εξαιρετικα και χωρις να εχει τη υποχρεωση… μου επιτρεπει να αποχωρησω αζημιως το αργοτερο σε 30 ημερες απο την ληψη της επιστολής.

Αυταααα…..

Οποτε, τωρα ξεκινα ο αγωνας δρομου (στο αλλο theard) για να βρω οχι το καλυτερο για μενα προγραμμα αλλα προφανως το λιγοτερο κακο.

Ερωτω:

1) Η διαδικασια ποια ειναι;

Ψαχνω → βρισκω νεο παροχο → υπογραφω συμβαση?

ή

πρωτα κανω καταγγελια συμβασης στην NRG (επισυναπτοντας την αποφαση τους για αζημια αποχωρηση) και μετά (μολις το ληξουν) παω στον επομενο παροχο?

2) Την επιστολη της NRG να φυγω αζημιως μπορω να την κατεβασω μεσω myrae (πρωτοκολλημενη, σφραγισμενη, κομπλε).

Λογικα θα μου αποσταλλει και στο σπιτι φαντομαζομαι απο τον ΣτΚ οπως και με τις προηγουμενες επιστολες….σωστα?

3) Επειδη, δεν ασχολιομουν και πολυ με το ποιος παροχος ειναι ο λιγοτερο “κατεργαρης μεταξω των κατεργαρεων” (γιατι πραγματικα ολη αυτη η ιστορια με την nrg μου εφαγε πολυ χρονο) μηπως… (ξαναλεω μηπως 😊) εχετε κανενα μικρο tip για το που να κοιταξω στο αλλο thread για να μην διαβαζω τις τελευταιες… 125.598.485 σελιδες…??

@korakios… σου χρωσταω χαρη γιατι με πεισμωσες ;)

• Like 1

47 λεπτά πριν, panosmgr είπε

3) Επειδη, δεν ασχολιομουν και πολυ με το ποιος παροχος ειναι ο λιγοτερο “κατεργαρης μεταξω των κατεργαρεων” (γιατι πραγματικα ολη αυτη η ιστορια με την nrg μου εφαγε πολυ χρονο) μηπως… (ξαναλεω μηπως 😊) εχετε κανενα μικρο tip για το που να κοιταξω στο αλλο thread για να μην διαβαζω τις τελευταιες… 125.598.485 σελιδες…??

Αν μιλάς για οικιακό πρόγραμμα (δε θυμάμαι) καλώς ή κακώς δεν έχεις πολλές επιλογές. Μόνο η ΔΕΗ έχει μείνει, οπότε δεν έχεις να κάνεις και πολύ ψάξιμο ως προς αυτό το κομμάτι.

Για τα άλλα θα μιλήσει ο σοφός γέροντας.

51 λεπτά πριν, panosmgr είπε

πρωτα κανω καταγγελια συμβασης στην NRG (επισυναπτοντας την αποφαση τους για αζημια αποχωρηση) και μετά (μολις το ληξουν) παω στον επομενο παροχο?

όχι γιατί θα μείνεις χωρίς ρεύμα αν δε σε συνδεσει νωρίς ο άλλος πάροχος , καταγγελια συμβασης μόνο για διακοπή. όσο για την αναζήτηση πλέον (δυστυχώς) είναι εύκολη και διαλέγεις

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Αν μιλάς για οικιακό πρόγραμμα (δε θυμάμαι) καλώς ή κακώς δεν έχεις πολλές επιλογές. Μόνο η ΔΕΗ έχει μείνει, οπότε δεν έχεις να κάνεις και πολύ ψάξιμο ως προς αυτό το κομμάτι.

Για τα άλλα θα μιλήσει ο σοφός γέροντας.

Ναι για οικιακο μιλαω σε σπιτι που νοικιαζω.

7 λεπτά πριν, korakios είπε

όχι γιατί θα μείνεις χωρίς ρεύμα αν δε σε συνδεσει νωρίς ο άλλος πάροχος , καταγγελια συμβασης μόνο για διακοπή. όσο για την αναζήτηση πλέον (δυστυχώς) είναι εύκολη και διαλέγεις

Οποτε, ξεκιναω διαδικασια καταγγελιας ΜΟΝΟ για διακοπη (με βαση και την εποστολη που εχω) και... ποτε προχωραω/υπογραφω με αυτη που διαλεγω ?

(Κατευθειαν to the point και οι δυο και σας ευχαριστω! )

Επεξ/σία από panosmgr

3 λεπτά πριν, panosmgr είπε

Οποτε, ξεκιναω διαδικασια συμβασης ΜΟΝΟ για διακοπη (με βαση και την εποστολη που εχω) και... ποτε προχωραω/υπογραφω με αυτη που διαλεγω ?

(Κατευθειαν to the point και οι δυο και σας ευχαριστω! )

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ,κάνεις αίτηση στο άλλον πάροχο και γίνονται αυτόματα

(πιο απλά δεν μπορώ να το πω)

απλά κάνε αίτηση στη ΔΕΗ σήμερα να προλάβεις τις τιμές . Αυτά :)

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ,κάνεις αίτηση στο άλλον πάροχο και γίνονται αυτόματα

(πιο απλά δεν μπορώ να το πω)

απλά κάνε αίτηση στη ΔΕΗ σήμερα να προλάβεις τις τιμές . Αυτά :)

αααααααααα..... τωωωρα το καταλαβα!

(εχω καταλαβει οτι εχεις και παρα πολυ υπομονη 😊)

Παω παω για να προλαβω!

Ρε παιδιά στην ΡΑΕ υπάρχει η έννοια της προθεσμίας 10 ημερών ή είναι το εργαλείο ότι να ναι ; 

Έχω "καταγγελία" στην NRG να τρέχει, 14/10 μου απήντησαν:

Αξιότιμε κύριε ****, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εξετάζουμε το αίτημα σας και θα σας απαντήσουμε Ευχαριστούμε εκ των προτέρων Με εκτίμηση Nrg

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, κάποια υποχρέωσή τους να απαντήσουν ή κλάιν μάιν μπορεί να περιμένω 3 χρόνια να δεήσει να απαντήσει κάποιος ; 

Στο τέλος θα την ξεχάσω την καταγγελία...

1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Ρε παιδιά στην ΡΑΕ υπάρχει η έννοια της προθεσμίας 10 ημερών ή είναι το εργαλείο ότι να ναι ; 

και στο ΣτΚ υποτίθεται οτι πρέπει εντός 10 ημερών να απαντήσουν αλλά καταλαβαίνεις οτι δεν το εφαρμόζουν δυστυχώς

Σαν να βιάζεστε λίγο. 24/9 εγώ κ είναι ακόμη υπό επεξεργασία.

Από NRG περιμένω ακόμη να περάσουν "λίγες μέρες" για επαναξιολόγηση του αιτήματος. Το ιδανικό κ απίθανο σενάριο ο επόμενος λογαριασμός να βγει χωρίς πέναλτι κ καλό κατευόδιο.

το πιο πιθανό να συνεχιστεί το γαϊτανάκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,
  Εχω αλλαξει απο ΔΕΗ σε NRG με fixed απο το 5ο του 2021 (δηλαδη απο την αρχη του συμβολαιου με τιμη 0,06265€/kWh) και ο λογαριασμος του οκτωβριου δεν εχει εκδοθει ακομα (μου ειπαν απο τσατ οτι εχουν καθυστερησεις). Μεχρι στιγμης οι λογαριασμοι ειναι με οτι εχει συμφωνηθει στο συμβολαιο ...
  Ερωτηση:  Να αναμενω αυξηση στις χρωσεις;

Ευχαριστω

Επεξ/σία από chmichael

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Αύξηση της χρέωσης fixed απο NRG" ο τιτλος ... NRG Fixed εχω
Με λιγα λογια αν εχω καταλαβει καλα κανει αυξηση μονο στους νεους πελατες σωστα;

Επεξ/σία από chmichael

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...