Προς το περιεχόμενο

Αύξηση της χρέωσης fixed απο NRG

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

kor ποιο προγραμμα εχει ο belial το ειχε αναφερει?

ούτε που θυμάμαι , έχω χάσει την μπάλα πλέον , αν δεν γράψω κάτι σε ένα σημειωματάριο που έχω ,πέταξε. Βασικά δε νομίζω να μας είπε αλλά φυσικά δεν είμαι σίγουρος

Το βέβαιο είναι οτι αλλάξανε οι γενικοί όροι στο site και δεν υπάρχει το fixed απο 13/9 (περίπου)

το βρήκα

Στις 9/10/2021 στις 6:00 ΜΜ, Belial είπε

Κοίταξα τον εκκαθαριστικό  λογαριασμό πάγια χρέωση 6,86€. Ο λογαριασμός μου έχει όνομα Nrg basic n   

μένει να μας πει πότε μπήκε και αν όντως τελείωνε το συμβόλαιο

επίσης να ανεβάσει λογαριασμό

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 737
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 λεπτά πριν, korakios είπε

ούτε που θυμάμαι , έχω χάσει την μπάλα πλέον , αν δεν γράψω κάτι σε ένα σημειωματάριο που έχω ,πέταξε. Βασικά δε νομίζω να μας είπε αλλά φυσικά δεν είμαι σίγουρος

Το βέβαιο είναι οτι αλλάξανε οι γενικοί όροι στο site και δεν υπάρχει το fixed απο 13/9 (περίπου)

το βρήκα

μένει να μας πει πότε μπήκε και αν όντως τελείωνε το συμβόλαιο

επίσης να ανεβάσει λογαριασμό

Λογικα και θεωρητικα παντα θα το κανουν σε ολους τους παλιους πελατες με σταθερα προγραμματα ειτε ληγει η συμβαση τους ειτε οχι.Οχι με προγραμματα δηλαδη τα οποια ειναι κυμαινομενα οπου ειναι ενεργοποιημενο το fixed.Οπως το Save το Smart και το Electricity 4U αν δεν κανω λαθος.

Υποθεσεις κανουμε βεβαια κι οπως πολυ σωστα ειπες θα πρεπει να μας πει αν οντως τελειωνε το συμβολαιο και ν'ανεβασει λογαριασμο.

Σε προγραμμα με ενεργοποιημενο το fixed δεν ξερω αν θα μας στειλει το ιδιο μηνυμα η διαφορετικο για τους γενικους ορους που εχουν αλλαξει.Το fix καργηθηκε και δεν μπορει να το βαλει κανεις αλλα δεν καταργηθηκε ακομα για οσους το εχουν ενεργοποιημενο.Αν γινει αυτο λογικα θα γινει με το που κλεισει το 6μηνο οπως εχουμε ξαναπει.

Αν περασει το 6μηνο και δεν υπαρξει ειδοποιηση τοτε η μας ξεχασαν(δυσκολο) η θα παιξει αναδρομικο καταδρομικο με πιπερια.:-D

Ετσι οπως το σκεφτομαι προτιμω να πληρωσω ρητρα αποχωρησης 40 ευρω με το που ερθει ο επομενος εκκαθαριστικος και να παω online(ΔΕΗ) παρα να το ρισκαρω και μετα να μην βρισκω σταθερο.

Ολα κρεμονται σε μια λεπτη κλωστη.:ph34r:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

kor ποιο προγραμμα εχει ο belial το ειχε αναφερει?

Δεν το ανέφερε. 

@HERTHANΠάντως βλέπεις; πάνε να μας τρομοκρατησουν, μας ζηλεύουν 😋😋 

Ο εκπρόσωπος της nrg της πόλης μου, δεν είχε κάποια ενημέρωση. Μιλήσαμε viber, με είπε θα ρωτήσει και θα με απαντήσει αν καταργηθεί ή όχι. Αυτός με είπε για το μήπως έληξε το συμβόλαιο, γιατί δεν είχε ιδέα περί κατάργησης φιξ σε υφιστάμενους πελάτες. Θα μάθουμε λογικά... 

Αν δεν βρω κάτι στον λογαριασμό που θα εκδοθεί γύρω στης 23/10 θα είναι καλό σημάδι. Αμήν

@HERTHANδεν θα πας πουθενά, όλα θα πάνε καλά. Αν δω τίποτε περίεργο θα σε ενημερώσω παντως ή έχω κάποια ενημέρωση από εκπρόσωπο. 

Επεξ/σία από lazarnik
  • Like 1

3 λεπτά πριν, Belial είπε

Το συμβόλαιο είναι από τον Σεπτέμβριο του 17.  Τον λογαριασμό που το αναγράφει να ανεβάσω; @korakios

άρα είσαι σε αορίστου ?

βασικά ανέβασε το πεδίο Α. χρέωση ηλεκτρικού ρεύματος απο έναν πρόσφατο λογαριασμό

το fixed θέλω να δω βασικά

12 λεπτά πριν, lazarnik είπε

δεν είχε ιδέα περί κατάργησης φιξ σε υφιστάμενους πελάτες.

σε όσους το έχουν ενεργοποιημένο , δεν το σταμάτησαν σε κανέναν μέχρι τώρα

αλλά όποιος για τον α,β,γ λόγο το βγάλει δεν μπορεί να το βάλει

έχει καταργηθεί απο 13/9 , όποιος δηλαδή υπέγραψε πιο μπροστά και δεν το είχε ενεργοποιήσει έφαγε άκυρο , όχι οτι ακρίβυνε , αλλά δεν ενεργοποιούταν καν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι οκ, αλλά έτσι όπως συζητήθηκε, αφέθηκε να εννοηθεί ότι θα μας το αφαιρέσουν με το ζορι..... Λόγο 6μηνου, 4μηνου, αλλαγή όρων κτλ

Επεξ/σία από lazarnik

Μόλις τώρα, Belial είπε

Δεν με άφηνε να τον ανεβάσω όλο είναι πάνω από 2mb. 

ωραία , δεν έχεις fixed , άσχετο με το θέμα εδώ , χρήσιμο μεν για τυχών ειδοποίηση

λήξη κόκκινου συναγερμού

3 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Ναι οκ, αλλά έτσι όπως συζητήθηκε, αφέθηκε να εννοηθεί ότι θα μας το αφαιρέσουν με το ζορι..... 

όχι προφανώς , αλλά με ειδοποίηση , γιαυτό και (λάθος δικό μου) είπα το συμφουρίτη να ποστάρει εδώ

• Like 1

7 λεπτά πριν, Belial είπε

Δεν με άφηνε να τον ανεβάσω όλο είναι πάνω από 2mb. 

Μην το αναιβαζεις όλο, αλλά μόνο την το κομμάτι χρέωση προμήθειας. 

4 λεπτά πριν, korakios είπε

ωραία , δεν έχεις fixed , άσχετο με το θέμα εδώ , χρήσιμο μεν για τυχών ειδοποίηση

Πως το έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν έχει φιξ χωρίς να δούνε λογαριασμό; 😁😁

Μόλις τώρα, lazarnik είπε

Πως το έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν έχει φιξ χωρίς να δούνε λογαριασμό; 😁😁

μυστικό φίλε , δε λέγονται αυτά 😂

το ανέβασε πριν (μια σελίδα) και βασικά το μόνο που είχε σχέση ο λογαριασμός ήταν οτι ήταν της NRG,

ούτε fix , άλλο πρόγραμμα , το οποίο και έληξε εδώ και χρόνια 😁

40 λεπτά πριν, lazarnik είπε

@HERTHANΠάντως βλέπεις; πάνε να μας τρομοκρατησουν, μας ζηλεύουν 😋😋 

Εφυγε τωρα πηγε στην Volterra o kor και μας τρομοκρατει.:lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπεις @HERTHAN. Λήξη συναγερμού. Το καλητερο πρόγραμμα έχουμε 😁😁😁

Ναι θέλει να τον ακολουθήσουμε, αλλά θα τον κάνουμε να επιστρέψει αυτός. Ν

Επεξ/σία από lazarnik

42 λεπτά πριν, lazarnik είπε

@HERTHANδεν θα πας πουθενά, όλα θα πάνε καλά. Αν δω τίποτε περίεργο θα σε ενημερώσω παντως ή έχω κάποια ενημέρωση από εκπρόσωπο. 

Μακαρι να πανε ολα καλα ρε φιλε αλλα δεν το βλεπω.Μπαινουν απο μεσα φουλ με ο προγραμμα αυτο και ειναι θεμα χρονου να γινει κατι απο την πλευρα τους.

Αν μαθεις κατι πες παντως.

34 λεπτά πριν, korakios είπε

το fixed θέλω να δω βασικά

Παιζει και να το κανουν σε ολους kor που ειναι σε σταθερα προγραμματα.Χωρις fixed δηλαδη αλλα μανατο σταθερο.:D

5 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Βλέπεις @HERTHAN. Λήξη συναγερμού. Το καλητερο πρόγραμμα έχουμε 😁😁😁

Chill chill....ειναι σιγουρο οτι θα γινει κατι δεν μπορει να συνεχιστει αυτο και καλα ειναι να γινει πριν τις 31/12 που ληγει το online της ΔΕΗ.

Δεν ξέρω εγω το βλέπω αισιόδοξα (δεν ξέρω γιατί) πόσοι να έχουν βάλει φιξ, μόνο όσοι διαβάζουν ινσομνια 😁😁😁 εδω πολύς κόσμος δεν ήξερε ότι έχει ρήτρα, θα έβαζε φιξ να πληρώνει αλλά 4; εντάξει θα φανεί κι όλας.  Άλλωστε αυτοί ξέρουν ποτέ θα κοπάσει η καταιγίδα. Ίσως μας τη χαρίσουν. Και εσυ αν δεις τίποτα περίεργο ενημέρωσε. Πότε ξεκίνησες με nrg εσύ @HERTHAN

10 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Δεν ξέρω εγω το βλέπω αισιόδοξα (δεν ξέρω γιατί) πόσοι να έχουν βάλει φιξ, μόνο όσοι διαβάζουν ινσομνια 😁😁😁 εδω πολύς κόσμος δεν ήξερε ότι έχει ρήτρα, θα έβαζε φιξ να πληρώνει αλλά 4; εντάξει θα φανεί κι όλας.  Άλλωστε αυτοί ξέρουν ποτέ θα κοπάσει η καταιγίδα. Ίσως μας τη χαρίσουν. Και εσυ αν δεις τίποτα περίεργο ενημέρωσε. Πότε ξεκίνησες με nrg εσύ @HERTHAN

Αν θυμαμαι καλα(τετοια ωρα τωρα) ηταν στις 30/03 η ημερομηνια εκπροσωπησης και το 6μηνο τελειωσε 30/09.Νομιζω το ειχα αναφερει και στο αλλο θεμα.

Το fixed επισης αν δεν κανω λαθος το ενεργοποιησα στις 28/05.

Εννοειται οτι αν δω τιποτα περιεργο θα ενημερωσω.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...