Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, korakios είπε

άρα έπρεπε να κάνεις καταγγελία

Όταν το ενεργοποίησα μου γνωστοποιήσανε ότι είναι στα 9,90 και υπέγραψα. Έχω μεγάλες καταναλώσεις και με την αύξηση εξακολουθούσε να με συμφέρει οπότε δε προχώρησα σε καταγγελία.

Επεξ/σία από TeoNOKIA
  • Απαντ. 737
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Αντιγραφή από το κείμενο του ΣΤΚ

απλά λέει οτι δεν προβλέπεται στο πρόγραμμα ρήτρα αποχώρησης

4 λεπτά πριν, TeoNOKIA είπε

Όταν το ενεργοποίησα μου γνωστοποιήσανε ότι είναι στα 9,90 και υπέγραψα. Έχω μεγάλες καταναλώσεις και με την αύξηση εξακολουθούσε να με συμφέρει οπότε δε προχώρησα σε καταγγελία.

όπως βολεύεσαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Ή το βγάζω και την κάνω ; :P

Καλό, αλλά όχι τόσο απλό.

Πρέπει να το βγάλεις και αμέσως να κάνεις αίτημα να  ξαναενεργοποιηθεί.

Θα περιμένεις να πάρεις απάντηση (βδομάδες ολόκληρες) ότι δε γίνεται να ενεργοποιηθεί γιατί το fixed καταργήθηκε.

Και μετά να στείλεις απάντηση ότι η σύμβαση λέει έχετε το δικαίωμα να το ξαναενεργοποιήσετε, άρα αφού πλέον έχουν αλλάξει οι όροι πρέπει να φύγετε αζημίως.

Άλλες μερικές βδομάδες μέχρι να ξαναπαντήσουνε, εν τω μεταξύ για αυτό το διάστημα θα χρεώνεσαι και ρήτρα αναπροσαρμογής που θα πρέπει επίσης να αμφισβητήσεις.

Πιο πολύ θα μπλέξεις παρά θα βγάλεις άκρη.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Θα περιμένεις να πάρεις απάντηση (βδομάδες ολόκληρες) ότι δε γίνεται να ενεργοποιηθεί γιατί το fixed καταργήθηκε.

Και μετά να στείλεις απάντηση ότι η σύμβαση λέει έχετε το δικαίωμα να το ξαναενεργοποιήσετε, άρα αφού πλέον έχουν αλλάξει οι όροι πρέπει να φύγετε αζημίως.

Άλλες μερικές βδομάδες μέχρι να ξαναπαντήσουνε, εν τω μεταξύ για αυτό το διάστημα θα χρεώνεσαι και ρήτρα αναπροσαρμογής που θα πρέπει επίσης να αμφισβητήσεις.

Shit high and look δηλαδή που λένε και στο χωριό μου...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

διαφωνώ κάθετα ,οριζοντίως και πλαγίως σε όλες τις διαστάσεις του χρονοχώρου αλλά και στις υπόλοιπες απο string theory 😁

βασικά , δεν είπε ο ΣτΚ οτι αν βγάλεις το fix είναι κυμαινόμενο και μπορείς να φύγεις

απλά είπε στην εταιρία οτι το πρόγραμμα είναι κυμαινόμενο και δεν κολλά η ρήτρα αποχώρησης σύμφωνα με διατάξεις απο ΡΑΕ

1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Shit high and look δηλαδή που λένε και στο χωριό μου...

μόνος σου μπερδεύεσαι :)

μια χαρά ήταν η θέση που πήρε ο ΣτΚ (σε μένα δεν πήρε)

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

μόνος σου μπερδεύεσαι :)

μια χαρά ήταν η θέση που πήρε ο ΣτΚ (σε μένα δεν πήρε)

ήταν που τα γράψει πιο μελοδραματικά 🤣

άιντε να δούμε τι θα μου απαντήσουν...

Δημοσ.

Επισης σημερα εκδόθηκε και σε μένα λογαριασμός και όσο και να έψαχνα πουθενά αυτά τα ψιλά γράμματα. Πάλι αβαβα θα το αλλάξουν.....

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, geopap-7- είπε

Επισης σημερα εκδόθηκε και σε μένα λογαριασμός και όσο και να έψαχνα πουθενά αυτά τα ψιλά γράμματα. Πάλι αβαβα θα το αλλάξουν.....

οι γενικοί όροι άλλαξαν ,

επομένως στους 6 μήνες συν μια μέρα copy paste στο chat αν άλλαξε κάτι

εγώ είχα και γραπτώς οτι σε τυχών αλλαγή θα ειδοποιηθώ πιο μπροστά , πριν την αλλαγή

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

οι γενικοί όροι άλλαξαν ,

επομένως στους 6 μήνες συν μια μέρα copy paste στο chat αν άλλαξε κάτι

εγώ είχα και γραπτώς οτι σε τυχών αλλαγή θα ειδοποιηθώ πιο μπροστά , πριν την αλλαγή

όταν λες chat ,εννοείς στο messenger μεσω της σελίδας τους;

Αξίζει να περιμένουμε 6 μήνες ή να τους σκουντήσουμε εμείς στο 4 μηνο;Για να μην τη φάμε ένα λογαριασμό μέχρι να φύγουμε εννοώ...

Είναι όντως περίεργο που σε κάποιους έρχεται αυτή η ειδοποίηση και σε άλλους όχι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lakistsiou είπε

όταν λες chat ,εννοείς στο messenger μεσω της σελίδας τους;

όχι , εννοώ στο chat της σελίδας που έχει και επιογή αποστολή συνομιλίας στο email (για να τα κρατάμε πάντα όλα γραπτά)

1 λεπτό πριν, lakistsiou είπε

Αξίζει να περιμένουμε 6 μήνες ή να τους σκουντήσουμε εμείς στο 4 μηνο;Για να μην τη φάμε ένα λογαριασμό μέχρι να φύγουμε εννοώ...

αν φύγεις πληρώνεις ρήτρα αποχώρησης και μετά θέλει ΣτΚ

3 λεπτά πριν, lakistsiou είπε

Είναι όντως περίεργο που σε κάποιους έρχεται αυτή η ειδοποίηση και σε άλλους όχι.

προφανώς έρχεται σε όσους τελειώνει το εξάμηνο ,60 μέρες πριν ειδοποίηση , άρα 4 μηνο )

τώρα γιατί δεν έχει έρθει στο 4μηνο σε κάποιους άγνωστο , πάντως αλλαγή γενικών όρων θέλει 60 μέρες πριν

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

τώρα γιατί δεν έχει έρθει στο 4μηνο σε κάποιους άγνωστο , πάντως αλλαγή γενικών όρων θέλει 60 μέρες πριν

Mπορεί να φτιάξουν ένα καινούργιο μη εμπορικά διαθέσιμο fixed με συνδρομή πχ 30 ευρώ το μήνα. Αποκλειστική προσφορά για παλιούς πελάτες και ειδοποίηση στο λογαριασμό που ακολουθεί τη τροποποίηση δηλαδή στο 8μηνο.  😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή αν μας στείλουν την ειδοποίηση,κάνουμε χρήση του άρθρου 21 και μπορούμε να φύγουμε αζημίως.Αν δεν την στείλουν, και λάβουμε λογαριασμό με νέους όρους(πχ ρήτρα) ,μόνο με ΣτΚ  φεύγουμε;

Επεξ/σία από lakistsiou
Δημοσ.

Δηλαδή αν μας στείλουν την ειδοποίηση,κάνουμε χρήση του άρθρου 21 και μπορούμε να φύγουμε αζημίως.

ναι

Αν δεν την στείλουν, και έχουμε λογαριασμό με νέους όρους ,μόνο με ΣτΚ  φεύγουμε;

αν δε σου στείλουν την αλλαγή γενικών όρων (καταργήθηκε το fixed) , σημαίνει οτι θα έχεις ρήτρες , πάλι φεύγεις , κάνεις αμφισβήτηση και καταγγελία .

Εκτός αν κάνουν αλλαγή και πάνε το fixed στα 30€ και το δεις στο λογαριασμό σου ήδη χρεωμένο (μετά το 6μηνο) , που βάσει (ότι να'ναι) νομοθεσίας το πληρώνεις και φεύγεις αζημίως

• Like 1
Δημοσ.

4 λεπτά πριν, korakios είπε

αν δε σου στείλουν την αλλαγή γενικών όρων (καταργήθηκε το fixed) , σημαίνει οτι θα έχεις ρήτρες , πάλι φεύγεις , κάνεις αμφισβήτηση και καταγγελία .

Εκτός αν κάνουν αλλαγή και πάνε το fixed στα 30€ και το δεις στο λογαριασμό σου ήδη χρεωμένο (μετά το 6μηνο) , που βάσει (ότι να'ναι) νομοθεσίας το πληρώνεις και φεύγεις αζημίως

Συγγνώμη,αλλά γιατί διαφέρουν αυτές οι 2  περιπτώσεις ;Δεν είναι και τα δύο αλλαγή όρων χωρίς ειδοποίηση;Γιατί στο ένα χρειάζεται καταγγελία και στο άλλο φεύγεις αζημίως;Να παρακαλάω να μου στείλουν την αλλαγή με άλλα λόγια,για να μην τραβιέμαι...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lakistsiou είπε

Γιατί στο ένα χρειάζεται καταγγελία

για αλλαγή γενικών όρων πρέπει να σου στείλουν 60 μέρες πριν ειδοποίηση . Αν σου στείλουν καλώς μιας και έτσι ορίζει ο νόμος. Αν όχι γιαυτό χρειάζεται καταγγελία

Η 2η περίπτωση που δε σε συμφέρει , αφορά αλλαγή τιμής που μπορεί να εφαρμοστεί αναδρομικά σύμφωνα με το νόμο  . Τότε πληρώνεις την αναδρομική αύξηση και μετά φεύγεις αζημίως

Άλλο αλλαγή γενικών όρων , άλλο αλλαγή κόστους προμήθειας

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...