Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lakistsiou είπε

Εκανα,ναι,απλα δεν είναι ο "κλασικός" αναλυτικός 

Με συγχωρείς για την ερώτηση αλλά να υποθέσω έκανες "Λήψη τελευταίου λογαριασμού"

• Like 1
  • Απαντ. 737
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, korakios είπε

Με συγχωρείς για την ερώτηση αλλά να υποθέσω έκανες "Λήψη τελευταίου λογαριασμού"

Παρακαλώ,απλά ακολούθησα το λινκ από την ειδοποίηση στο mail.

Νταξ,το πιασα,ειμαι γιδι :) Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από lakistsiou
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lakistsiou είπε

Παρακαλώ,απλά ακολούθησα το λινκ από την ειδοποίηση στο mail.

ωραία , πάτα και στο "Λήψη τελευταίου λογαριασμού" να κατεβάσεις κανονικό λογαριασμό σε pdf και τσέκαρε τέρμα κάτω αν έχει υποσημείωση , αυτό να παρακολουθείς

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπεσα τυχαία τώρα σε αυτό το θέμα και είδα για το δωράκι. 

Έχω electricity 4u -35%, οι 2 τελευταίοι λογαριασμοί γράφουν κάτω αριστερά "Σύνολο προ ΦΠΑ Α+Β+Γ".

Την κάνω για άλλες πολιτείες ή είναι μόνο για το fixed?Το συμβόλαιο το είχα κάνει τον Μάρτιο. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από mynam3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόοοον... παμε (αν θέλετε) και στα δικά μου τα νεώτερα τώρα:

(Σύνδεση με τα προηγούμενα επεισόδια)

22/6 καταγγελία στον ΣτΚ 

8/7 e-mail στην Nrg για την ενεργοποιηση της ρητρας αναπροσαρμογης (4€-9,9€, κλπ)

14/9 Υπέβαλλα αίτημα στη ΡΑΕ (με λίγο πολύ ανακεφαλαίωση όσο ανέφερα στον ΣτΚ)

Θα πρεπει να πω οτι στα μεσοδιαστηματα εστειλα ουκ ολιγες "υπενθυμισεις" στην NRG για το θεμα μου

Σήμερα 11/10/21 μου ηρθε e-mail απο τη ΡΑΕ οτι το αίτημα μου προχωρησε.

Μπηκα στο site της ΡΑΕ και διαβασα επιστολή της NRG (στην ουσια μου κοινοποιουν την απαντηση προς τον ΣτΚ)

Δεν νομιζω οτι έχει νοημα (εκτος κι αν το θεωρειτε σκοπιμο καποιοι για να εχουμε εδω μεσα πληρη εικονα) να παραθεσω ολη την επιστολη.

Σε γενικες γραμμες αποποιουνται καθε ευθυνης (επιχειρηματολογωντας φυσικα) και ΝΑΙ με βαση το γραμμα του νομου ισως και να ειναι πληρως καλυμμενοι. 

Θα σταθω ομως σε 3 σημεια (τα περιγραφω)...

1ο.

Η αρχικη προτροπη τους για ενεργοποιηση της συνδρομης σταθερου τιμολογιου εγινε αποκλειστικα με γνωμονα την καλυτερη εξυπηρετηση των συμφεροντων μου. ΟΜΩΣ (και δυστυχως κατα την NRG) τα δεδομενα της αγορας αλλαξαν αρδην και η αναπροσαρμογη της συνδρομης του nrg fixed ειναι για την εταιρια οχι μονο απολυτως ευλογη αλλα και επιβεβλημενη....

2ο.

Συμπερασματικα μου λεει η εταιρια οτι επρεπε να προχωρησει σε τροποποιηση ορισμενων εκ των προσφερομενων εμπορικων προγραμματων της τροποποιωντας μονο τις προσφορες προμηθειας και οχι τα τιμολογια προμηθειας...

και 3ο.

Λογω της συνεχους ραγδαιας αυξησης του χονδρεμπορικου κοστους η εταιρια τροποποιησε τα διαθεσιμα εμπορικα της προγραμματα και διαθετει πλεον μεταξυ αλλων τα nrg Fixed 4U και nrg Fixed 4Business1. Εφοσον επιθυμω τιμολογηση χωρις της επιβολη χρεωσης αναπροσαρμογης μου λενε οτι εχω τη δυνατοτητα να ενταχθω σε καποιο απο αυτα.....

Οι ερωτησεις μου τωρα προς @korakios και λοιπους γνωστες του αντικειμενου

1η) Λογικά ... περιμενω να αντιδρασει ο ΣτΚ; 

2η) Στην τελευταια παραγραφο τι μου λενε? Οτι μπορώ να "μεταφερθω" αζημιως σε καποιο απο τα αλλα προγραμματα χωρις να πληρωσω πεναλντι για το υπολοιπο της συμβασης του Nrg Fixed 40; 

4η) Στη σελιδα του αιτηματος μου στη ΡΑΕ εχω 2 επιλογες. 

α) Αποδοχη απαντησης και αιτημα προς ολοκληρωση και

β) Απορριψη Απαντησης και Αποστολη νεου σχολιου.

Εχει νοήμα να κρατησω ανοιχτο το θεμα στην ΡΑΕ? (μηπως με την αποδοχη και ολοκληρωση δειχνω οτι συναινω και συμφωνω με την απαντηση της NRG?)

Επεξ/σία από panosmgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mynam3 είπε

Έπεσα τυχαία τώρα σε αυτό το θέμα και είδα για το δωράκι. 

Έχω electricity 4u -35%, οι 2 τελευταίοι λογαριασμοί γράφουν κάτω αριστερά "Σύνολο προ ΦΠΑ Α+Β+Γ".

Την κάνω για άλλες πολιτείες ή είναι μόνο για το fixed?Το συμβόλαιο το είχα κάνει τον Μάρτιο. Ευχαριστώ

δεν κατάλαβα τίποτα

2 ώρες πριν, panosmgr είπε

Λοιπόοοον... παμε (αν θέλετε) και στα δικά μου τα νεώτερα τώρα:

καταρχάς (deleted)

μπορείς φυσικά να περιγράψεις τι λέει

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα πας "αζημίως" στο καινούργιο fix προγραμμα που είναι πανάκριβο; Καλοσύνη τους!

Όχι δε θα κλείσεις το θέμα στη ΡΑΕ, εδώ δε μιλάμε για αναπροσαρμογή της υπηρεσίας fixed, αλλά για πλήρη κατάργηση της πλέον. Σου έκοψαν τη δυνατότητα να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς την υπηρεσία fixed στο πρόγραμμα που είχες υπογράψει, πράγμα που αποτελεί τροποποίηση των όρων της σύμβασης. Περίμενε οδηγίες απ'τον κοράκιο που τα ξέρει καλύτερα τα της NRG.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, panosmgr είπε

4η) Στη σελιδα του αιτηματος μου στη ΡΑΕ εχω 2 επιλογες. 

α) Αποδοχη απαντησης και αιτημα προς ολοκληρωση και

β) Απορριψη Απαντησης και Αποστολη νεου σχολιου.

το 3 που πήγε ????😁

20 λεπτά πριν, panosmgr είπε

Εχει νοήμα να κρατησω ανοιχτο το θεμα στην ΡΑΕ? (μηπως με την αποδοχη και ολοκληρωση δειχνω οτι συναινω και συμφωνω με την απαντηση της NRG?)

αφού απο ΡΑΕ το ξεκίνησες μην το κλείνεις φυσικά . Βασικά είσαι και ο 1ος που προχώρησε τόσο μέσω ΡΑΕ και δεν έχω ιδέα

Υποθέτω οτι κάνεις απόρριψη απάντησης (το πιο λογικό) και ζητάς την πίστωση της διαφοράς του fixed για το χρόνο που το έχεις ενεργοποιήσεις και να φύγεις αζημίως μιας και άλλα παρουσίασαν σαν χρεώσεις στο συμβόλαιο και άλλα χρεώνεσαι τώρα .

27 λεπτά πριν, panosmgr είπε

1η) Λογικά ... περιμενω να αντιδρασει ο ΣτΚ; 

όχι

27 λεπτά πριν, panosmgr είπε

2η) Στην τελευταια παραγραφο τι μου λενε? Οτι μπορώ να "μεταφερθω" αζημιως σε καποιο απο τα αλλα προγραμματα χωρις να πληρωσω πεναλντι για το υπολοιπο της συμβασης του Nrg Fixed 40; 

μεγάλη η χάρη τους, αζημίως δε λες τίποτα 😂 τζάμπα θα σου βγει το νέο fixed τους 🤣

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάμε πιο αναλυτικά:

1 ώρα πριν, panosmgr είπε

Η αρχικη προτροπη τους για ενεργοποιηση της συνδρομης σταθερου τιμολογιου εγινε αποκλειστικα με γνωμονα την καλυτερη εξυπηρετηση των συμφεροντων μου. ΟΜΩΣ (και δυστυχως κατα την NRG) τα δεδομενα της αγορας αλλαξαν αρδην και η αναπροσαρμογη της συνδρομης του nrg fixed ειναι για την εταιρια οχι μονο απολυτως ευλογη αλλα και επιβεβλημενη....

γιατί η εταιρία δε με ενημέρωσε για τη διαφοροποίηση τιμολόγησης βάσει του συμβολαίου που υπέγραψα?

Συμπερασματικα μου λεει η εταιρια οτι επρεπε να προχωρησει σε τροποποιηση ορισμενων εκ των προσφερομενων εμπορικων προγραμματων της τροποποιωντας μονο τις προσφορες προμηθειας και οχι τα τιμολογια προμηθειας...

ποτέ δεν ενημερώθηκα οτι δύναται να αλλάζει τιμή

Επίσης γιατί δε μου δόθηκε το δικαίωμα αποχώρησης αζημίως ?

Λογω της συνεχους ραγδαιας αυξησης του χονδρεμπορικου κοστους η εταιρια τροποποιησε τα διαθεσιμα εμπορικα της προγραμματα και διαθετει πλεον μεταξυ αλλων τα nrg Fixed 4U και nrg Fixed 4Business1. Εφοσον επιθυμω τιμολογηση χωρις της επιβολη χρεωσης αναπροσαρμογης μου λενε οτι εχω τη δυνατοτητα να ενταχθω σε καποιο απο αυτα.....

λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στην εταιρία ,θα αρνηθώ την "πρόταση" να μεταβώ σε πρόγραμμα ακριβότερο ,που έχει και επιπλέον 3 κλίμακες .

Η επιλογή του αρχικού προγράμματος έγινε με σκοπό να είναι ξεκάθαρες οι χρεώσεις χωρίς να αναγκάζομαι να παρακολουθώ το χρηματηστήριο ενέργειας σαν καταναλωτής , ούτε να κάνω μαθηματικές πράξεις για τον υπολογισμό ρήτρας και επαλήθευση της χρέωσης ,ούτε κλιμακωτών παγίων/χρεώσεων κιλοβατώρας, αλλά φυσικά

ούτε να περιμένω σε κάθε νέο λογαριασμό μήπως υπάρχουν και άλλες διαφορετικές χρεώσεις απο αυτές που υπέγραψα (σσ. δώσε λίγο δράμα/αγανάκτηση  καταναλωτή εδώ 😁 )

Γιαυτό και αιτούμαι ....

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.

2 ώρες πριν, panosmgr είπε

8/7 e-mail στην Nrg για την ενεργοποιηση της ρητρας αναπροσαρμογης (4€-9,9€, κλπ)

Eγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει μέχρι στιγμής... ενεργοποίησες τη συνδρομή fixed με 9.90;

Ή έκανες παράπονα που πήγε το fixed 9.90 ευρώ από 4 ευρώ και δεν το ενεργοποίησες καθόλου περιμένοντας απάντηση απ'τη ΡΑΕ;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Eγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει μέχρι στιγμής... ενεργοποίησες τη συνδρομή fixed με 9.90;

Ή έκανες παράπονα που πήγε το fixed 9.90 ευρώ από 4 ευρώ και δεν το ενεργοποίησες καθόλου περιμένοντας απάντηση απ'τη ΡΑΕ;

νομίζω το έβαλε στα 9,90€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

2 λεπτά πριν, korakios είπε

νομίζω το έβαλε στα 9,90€

Οχι δεν το εβαλα καθολου. 

Με το που το προεκυψε το θεμα ξεκινησα αμεσως τις διαμαρτυριες-καταγγελιες.

Επεξ/σία από panosmgr
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panosmgr είπε

Οχι δεν το εβαλα καθολου. 

Με το που το προεκυψε το θεμα ξεκινησα αμεσως τις διαμαρτυριες-καταγγελιες.

και προτίμησες πολλαπλάσιες ρήτρες ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

το 3 που πήγε ????😁

αφού απο ΡΑΕ το ξεκίνησες μην το κλείνεις φυσικά . Βασικά είσαι και ο 1ος που προχώρησε τόσο μέσω ΡΑΕ και δεν έχω ιδέα

Υποθέτω οτι κάνεις απόρριψη απάντησης (το πιο λογικό) και ζητάς την πίστωση της διαφοράς του fixed για το χρόνο που το έχεις ενεργοποιήσεις και να φύγεις αζημίως μιας και άλλα παρουσίασαν σαν χρεώσεις στο συμβόλαιο και άλλα χρεώνεσαι τώρα .

όχι

μεγάλη η χάρη τους, αζημίως δε λες τίποτα 😂 τζάμπα θα σου βγει το νέο fixed τους 🤣

Το 3 το εκανα... 4 (εκανα κι κι εγω τροποποιηση του αριθμου... μονομερως 😊)

ΟΚ συνεχιζω με ανοιχτο το αιτημα μου στη ΡΑΕ 

1 λεπτό πριν, korakios είπε

και προτίμησες πολλαπλάσιες ρήτρες ?

Προφανως και δε θα προτιμουσα κατι τετοιο.

Αλλα το ολο θεμα για μενα παει αλλου. Με εκνευρισε η παραπλανηση και η εκ των υστερων αποποιηση ευθυνων. 

42 λεπτά πριν, korakios είπε

πάμε πιο αναλυτικά:

γιατί η εταιρία δε με ενημέρωσε για τη διαφοροποίηση τιμολόγησης βάσει του συμβολαίου που υπέγραψα?

ποτέ δεν ενημερώθηκα οτι δύναται να αλλάζει τιμή

Επίσης γιατί δε μου δόθηκε το δικαίωμα αποχώρησης αζημίως ?

λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στην εταιρία ,θα αρνηθώ την "πρόταση" να μεταβώ σε πρόγραμμα ακριβότερο ,που έχει και επιπλέον 3 κλίμακες .

Η επιλογή του αρχικού προγράμματος έγινε με σκοπό να είναι ξεκάθαρες οι χρεώσεις χωρίς να αναγκάζομαι να παρακολουθώ το χρηματηστήριο ενέργειας σαν καταναλωτής , ούτε να κάνω μαθηματικές πράξεις για τον υπολογισμό ρήτρας και επαλήθευση της χρέωσης ,ούτε κλιμακωτών παγίων/χρεώσεων κιλοβατώρας, αλλά φυσικά

ούτε να περιμένω σε κάθε νέο λογαριασμό μήπως υπάρχουν και άλλες διαφορετικές χρεώσεις απο αυτές που υπέγραψα (σσ. δώσε λίγο δράμα/αγανάκτηση  καταναλωτή εδώ 😁 )

Γιαυτό και αιτούμαι ....

Σε ευχαριστω για ολες τις υποδειξεις-κατευθυνσεις!!

Θα πραξω αναλογα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panosmgr είπε

Σε ευχαριστω για ολες τις υποδειξεις-κατευθυνσεις!!

Θα πραξω αναλογα.

απλά τώρα είναι και δύσκολο να ζητήσεις και τις ρήτρες αναπροσαρμογής και να σε χρεώσουν τα 4€ , αν μια στις χίλιες τα καταφέρεις προσλαμβάνεσαι για διεκπεραιώσεις  😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...