Προς το περιεχόμενο

Wind fiber 100 προβληματα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, ειμαι με την wind (σταθερο, ιντερνετ, κινητο) απο τοτε που με θυμαμαι και μονο προβληματα εχουμε μαζι τους.

Τον τελευταιο καιρο εχουμε ασταματητες αποσυνδεσεις στο ρουτερ που πραγματικα με εχουν βγαλει εξω φρενων....

Μετα απο μηνες και ενω εχουμε δοκιμασει τα παντα, η τεχνικη ομαδα μας ειπε πως η μονη λυση ειναι να κανουμε υποβαθμιση του ιντερνετ απο 100 σε 50 επειδη η γραμμη μας φτανει μεχρι 50mbps ενω εμεις εχουμε συμβοαλιο 100αρας και γι αυτον τον λογο εχουμε αποσυνδεσεις.

Αν κανουμε υποβαθμιση ενω μου ειπαν πως δεν θα αλλαξει το συμβολαιο, χθες μου ειπαν πως θα ισχυεισει για αλλα 2 χρονια. Αυτη τη στιγμη εχει μεινει ενας χρονος ακομα στο συμβολαιο.

Οποτε τι μου προτεινετε; Να κανω υποβαθμιση και να κρατησω για αλλα 2 χρονια το τσαντιρι που ονομαζεται wind ή να σπασω το συμβολαιο, να πληρωσω το προστιμο, και να υπογραψω συμβολαιο με την vodafone που στην περιοχη μας πιανει 100αρα και voip

Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Α) δεν εχεις fiber λογικά, έχεις fttc. Δηλαδη απο καμπινα vdsl-> σπιτι σου με χαλκο.
Τα περισσότερα προβλήματα παρουσιάζονται στο δίκτυο του χαλκού.

Το δικτυο του χαλκου ανήκει στον ΟΤΕ. Οποτε δε ενδεχομενο βλαβης χρειαζεται κοινο ραντεβου ΟΤΕ και οποιουδήποτε συνεργατη wind/vodafone/nova.

Β) εφοσον δεν υποστηριζουν 100mbps αλλα 50mbps, δεν κανεις νεο συμβολαιο. Θα ζητησεις το ιδιο συμβολαιο να γινει downgrade ατελως απο αυτους σε vdsl 50mbps.

Το εχουμε δοκιμασει τα παντα ειναι γενικο και αοριστο.

Ηλεκτρολογο να μετρησει τη γραμμη του απο το κουτι του ΟΤΕ στο σπιτι σου, μεχρι το πριζακι της τηλεφωνιας εχεις φερει; Υπαρχει προβλημα;

6 ώρες πριν, alkis13 είπε

Α) δεν εχεις fiber λογικά, έχεις fttc. Δηλαδη απο καμπινα vdsl-> σπιτι σου με χαλκο.

Το δικτυο του χαλκου ανήκει στον ΟΤΕ. Οποτε δε ενδεχομενο βλαβης χρειαζεται κοινο ραντεβου ΟΤΕ και οποιουδήποτε συνεργατη wind/vodafone/nova.

Β) εφοσον δεν υποστηριζουν 100mbps αλλα 50mbps, δεν κανεις νεο συμβολαιο. Θα ζητησεις το ιδιο συμβολαιο να γινει downgrade ατελως απο αυτους σε vdsl 50mbps.

Ηλεκτρολογο να μετρησει τη γραμμη του απο το κουτι του ΟΤΕ στο σπιτι σου, μεχρι το πριζακι της τηλεφωνιας εχεις φερει; Υπαρχει προβλημα;

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Έχουν φέρει τεχνικό γιατί θέλαμε voiP αλλά δεν ξέρω αν μέτρησε ταχύτητα.

Από τα κεντρικά έχουν δει πως η ταχύτητα φτάνει μέχρι 50-53 Mbps

Τέλος, στο συμβόλαιο λέει wind 100 fiber, τώρα τι είναι και τι δεν είναι, δεν ξέρω γιατί δεν είμαι και ιδιαίτερα καλός με αυτά.

Βρήκαν τον πατέρα μου που δεν είχε ιδέα και του πούλησαν 100αρα συμβόλαιο

Στις 17/7/2021 στις 10:44 ΠΜ, alkis13 είπε

Μόλις επικοινώνησα με την wind και τους τα είπα όλα και μου είπαν πως η υποβάθμιση σε 50αρα είναι άλλο συμβόλαιο οπότε θα επεκταθεί για άλλα δύο χρόνια.

Με λίγα λόγια που μου είπε και η εκπρόσωπος ή μένουμε με την 100αρα ή κάνουμε νέο συμβόλαιο για 2 χρόνια με 50αρα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...