Doped Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Χρειαζομαι ακουστικα για το γραφειο που να εχουν πολυ δυνατο noise cancelation. Επειδη θα τα φοραω 8 ωρες τουλαχιστον με ενδιαφερει να ειναι ανετα, με καλο ηχο και το πιο βασικο θελω να μην ακουω κανεναν γυρω μου (μιλαμε, πιανουν κουβεντα ή αναλυουν κατι και με κουραζει αυτο). ειδα τα Sony WF-1000XM3 αλλα τα in ear δεν ξερω κατα ποσο βολευουν τοσο για καθημερινοτητα. Τωρα καθε μερα φοραω τα galaxy buds και δεν ειχαν επισης και την καλυτερη συνδεσιμοτητα με τα windows. Αρα: Μπαταρια νορμαλ (8 ωρες τουλαχιστον) Ηχος ΟΚ (δεν ειμαι audiophile αλλα οκ μην ειναι σκουπιδια) Ανετα Ασυρματα καλυτερα γιατι 3.5 δεν εχει πλεον καμια μου συσκευη Προτασεις παρακαλω? Σκεφτηκα προς στιγμη να τα σκασω και να παρω τα Sony WF-1000XM4 αλλα δεν νομιζω οτι τα αξιζουν οσο ενα καλο over ear ζευγαρι. Εχω δει: Sony WH-CH710N Anker Soundcore Life Q30
nickts1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Έχω τα Life Q30 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, με παρόμοιες ανάγκες και χρήση με τη δική σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα