giorgoskouro Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Όλοι οι άνθρωποι όσο μεγαλώνουμε τόσο αντιστεκομαστε σε οτιδήποτε νέο έρχεται, όσο μάλλον όταν αυτό προσπαθήσουν να το επιβάλλουν. Ορισμένοι άνθρωποι όμως φαίνεται πως δεν μπορούν να μάθουν διαφορα πράγματα. Ούτε αν τους εξηγείς ούτε αν τους αναγκάσεις που γράφουν κάποιοι. Στο σπίτι των γονιών μου από τοτε που έφυγα δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα του ΑΤΜ, μια έμπαιναν στο κατάστημα και ζητούσαν από τον υπάλληλο, την άλλη έκαναν λάθος τον κωδικό και μπλόκαρε, την άλλη ζήτησαν βοήθεια από κάποιον που περίμενε διότι δεν μπορούσαν να βγουν λεφτά, δύο φορές με πήραν στο τηλέφωνο για καθοδήγηση. Τελικά για να μην γίνει καμία στραβή μου έδωσαν τις κάρτες και πηγαίνω μια φορά τον μήνα σηκώνω όλη την σύνταξη και την πηγαίνω στο σπίτι, μου ζήτησαν να πηγαίνω να φέρνω τα χρήματα λίγα λίγα αλλά αρνήθηκα. Κακά τα ψέμματα, οι εποχές σίγουρα αλλάζουν, αλλά καλό είναι σε όλες τις αλλαγές να υπάρχουν κάποια στάδια και να μην γίνονται βίαια, έτσι ώστε να δίνεις χρονο σε όσους μπορούν να συνηθίσουν και να προσαρμόσουν την νοοτροπια τους σε κάτι νέο, ενώ όσοι δεν μπορούν να βρεις τρόπο να τους εξυπηρετήσει, εδώ ήρθαν τα πάνω κάτω σε 5 χρόνια, και ναι θα το θιξουμε αυτό το θέμα, δεν μπορείς επειδή έτσι δεν συμφέρει εσένα ως οργανισμό η ως οντότητα να επιβάλλεις κάτι σε εκατομμύρια κόσμου που δεν μπορούν να προσαρμοστουν, με ρώτησε κάνεις γιατί να πρέπει να αγχώνομαι εγώ για αυτό και πως να φροντίσω να έχουν λεφτά οι γονείς και ο κάθε γονέας ο παππούς και η γιαγιά που κάποτε ζούσε ανεξάρτητος και τον εξυπηρετούσαν τώρα τον πετάς στο μηχάνημα που άλλος δεν καταλαβαίνει γρι. Λίγοι ηλικιωμένοι προσαρμοζονται και μαθαίνουν εύκολα, άλλοι δυσκολότερα, και άλλοι έχουν πλήρη αδυναμία σε πολλά πράγματα, το γιατί δεν το ξέρω, άμα γίνω 70 και 80 ετών ίσως το καταλάβω. Επίσης, όταν δεν κατέχεις κάτι η βλέπεις ότι δεν μπορείς πάντα απευθύνεσαι στους άλλους το φαινόμενο δεν είναι μόνο των γέρων. Φίλος φοβάται να πειραματιστει με τον υπολογιστή του όταν έχει πρόβλημα και καλεί εμένα κάθε φορά να ρωτήσει η να ερθω σπίτι του, τι κι αν του εξήγησα τι γίνεται και τι να κάνει στο τάδε πρόβλημα, καλεί εμένα, δεν τον κατηγορώ αλλά αναφέρω παραδείγματα ακόμα και σε νέους. Έχω ακούσει από άτομο στα 35 να μου λέει "φίλε εγώ τα λεφτά της δουλειάς έχω μάθει να τα παίρνω στο χέρι και όχι μέσα από τις τράπεζες", τώρα τι να κάτσεις να πεις για τους ηλικιωμένους, πταισμα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, vali είπε Ο στόχος είναι να κλείσουν σιγά σιγά τα φυσικά καταστήματα των τραπεζών και σε καμία 20 χρόνια το πολύ να φτάσουμε στην πλήρη ψηφιοποίηση των νομισμάτων και στην αποκλειστική χρήση του e-banking. Καταργήθηκαν για αρχή τα βιβλιάρια και αυξήθηκαν τα όρια συναλλαγών στα γκισέ. Πιθανόν σε λίγο θα χρεώνονται και κάποιες υπηρεσίες που ως τώρα ήταν δωρεάν π.χ. η ανάληψη μετρητών από γκισέ. Αυτο το λεω εγω χρονια τωρα, τα καταστήματα των τραπεζων ειναι τελειως άχρηστα
aggelos87 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Γιατί χαίρεστε μερικοί που καταργήθηκαν οι συνναλαγές απ το ταμείο; Έχετε κάποιο κέρδος που καταργούν έναν απο τους τρόπους εξυπηρέτησης; Νομίζετε οτι θα αποσυμφοριστούν οι τράπεζες και θα εξυπηρετείστε εσείς καλύτερα και ταχύτερα;; Όταν σε 2η φάση μειώσουν και άλλο προσωπικό και καταστήματα η εξυπηρέτηση στο κατάστημα θα γίνει ακόμα δυσκολότερη. Τι σας νοιάζει θα μου πείτε τώρα εσάς που πληρώνεται τα πάντα με δυο κλικ. Όταν βρεθείτε επαρχία με κλειδωμένη/ληγμένη/κλεμμένη κάρτα και το κοντινότερο κατάστημα 100κμ μακριά ή όταν αυξήσουν και άλλο τις προμήθειες τους ή δημιουργήσουν νέες τότε θα σας νοιάξει Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από aggelos87 8 1
apostolosl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Αχρήματη κοινωνία - πλήρως ελεγχόμενη κοινωνία. Το σχέδιο προχωράει καλά. 3 1
giorgoskouro Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 18 λεπτά πριν, Xejolontas είπε Καμία χώρα στην Ευρώπη δεν έχει βιβλιάρια. Πηγαίνεις και σου εκτυπώνουν ένα α4 με τις κινήσεις λογαριασμών. Η μάνα σου και ο κάθε 80ρης έχει μεγάλη ευθύνη για τα χάλια της χώρας μας. Αυτοί ψήφιζαν από το 74 και μετά Και αυτό τι σημαίνει τώρα ότι θα πρέπει να τους βάζουμε δυσκολίες η ότι καλά να πάθουν για τιμωρία ; Εσύ αυτό θα πεις στους γονείς σου όταν θα έχουν πρόβλημα; Η κίνηση του λογαριασμού είναι το λιγότερο, γράφεις και σε μια ατζέντα τι ποσα γίνονται ανάληψη και κρατάς ένα πρόχειρο αρχείο, το πρόβλημα είναι τα εμπόδια στην δυνατότητα ανάληψης. 1
AristidisZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αυτο το λεω εγω χρονια τωρα, τα καταστήματα των τραπεζων ειναι τελειως άχρηστα Καλά θα ήταν να είναι άχρηστα, έλα μου όμως που δεν είναι... Θες δάνειο ; πρέπει να πας από κει Θέλεις να υπογράψεις μια σύμβαση (π.χ. για ένα POS) ; πρέπει να πας από κει Θες να πάρεις πιστωτική ; πρέπει να πας από κει (πρόσφατη εμπειρεία με Alpha) Θες να βάλεις 2ο άτομο στον λογαριασμό σου ; πρέπει να πας από κει και ένα σωρό άλλα Οπότε μάλλον πατάτα αυτό που έγραψες... 4
giorgoskouro Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Γιατί χαίρεστε μερικοί που καταργήθηκαν οι συνναλαγές απ το ταμείο; Έχετε κάποιο κέρδος που καταργούν έναν απο τους τρόπους εξυπηρέτησης; Νομίζετε οτι θα αποσυμφοριστούν οι τράπεζες και θα εξυπηρετείστε εσείς καλύτερα και ταχύτερα;; Όταν σε 2η φάση μειώσουν και άλλο προσωπικό και καταστήματα η εξυπηρέτηση στο κατάστημα θα γίνει ακόμα δυσκολότερη. Τι σας νοιάζει θα μου πείτε τώρα εσάς που πληρώνεται τα πάντα με δυο κλικ. Όταν βρεθείτε επαρχία με κλειδωμένη/ληγμένη/κλεμμένη κάρτα και το κοντινότερο κατάστημα 100κμ μακριά ή όταν αυξήσουν και άλλο τις προμήθειες τους ή δημιουργήσουν νέες τότε θα σας νοιάξει Εχεις δίκιο. Λένε ότι δεν συμφέρει τις τράπεζες και ότι αυτά είναι δήθεν για το καλό μας. Εγώ βλέπω ανύπαρκτα επιτόκια καταθέσεων, μπλόκο στην χορήγηση δανείων.
apostolosl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, giorgoskouro είπε Εχεις δίκιο. Λένε ότι δεν συμφέρει τις τράπεζες και ότι αυτά είναι δήθεν για το καλό μας. Εγώ βλέπω ανύπαρκτα επιτόκια καταθέσεων, μπλόκο στην χορήγηση δανείων. Φίλε μου προφανώς δεν είναι για το καλο μας. Απλά έρχεται η κατάργηση του φυσικού χρήματος και κατ'εμε η ταφόπλακα των χαμηλων κοινωνικών στρωμάτων. Φυσικά η αχρήματη κοινωνία σηματοδοτεί και την πλήρως ελεγχόμενη κοινωνία. Το σχέδιο είναι ξεκάθαρο και όποιος δεν το βλέπει πρέπει να αναθεωρήσει.. Στη πρώτη καραντίνα πολλες ταμπέλες εθνικών οδών γράφανε : "Αποφεύγουμε την χρήση χρημάτων για τις συναλλαγές μας " Πιθανων να έρθει και μια "μετάλλαξη" η οποία θα είναι τοσο μεταδοτική που θα πρέπει (για το καλό μας πάντα) να καταργηθεί το φυσικό χρήμα επειδή με την χρήση τους γίνεται πολύ υψηλή η μετάδοση. Αυτό που θα οδηγήσει ;; θα οδηγήσει στο πλήρη έλεγχο του κοινωνικού συνόλου.. με την χρήση ΜΟΝΟ πλαστικού χρήματος...Στην σκλαβοποίηση και στο εκφασισμό της κοινωνίας που εφαρμόζεται ήδη δηλαδή. Ολο αυτό το καιρό εκπαιδευόμαστε. Σε τι ;; στο να είμαστε υπάκουοι και πειθαρχημένοι.. φερε και την αποκλειστική χρήση καρτών έτσι ώστε ο ανυπάκουος να μπορεί να τιμωρείται πρακτικα και ουσιαστικά... Πιθανων και να σου λεει : Δεν έκανε το σωτήριο εμβόλιο ο κύριος χ..;;; Ωραία. Απενεργοποίηση της κάρτας του κυρίου Χ παρακαλώ. Εκεί πάει το σκηνικό.. Ουσιαστικά θα κινεζοποιηθει η κοινωνία. Αυτα γίνονται ήδη στην κινα.. Υπάρχει αξιολόγηση του πολίτη. (Θυμάμαι πριν 8 - 9 χρόνια είχα παει στην "συγκεκριμενη" τράπεζα για μια συναλλαγή και επεσα πάνω στη στιγμή που ενας υπάλληλος πιπίλιζε πολύ εντονα μια κυρία να βγάλει κάρτα... "παρακαλώ πρέπει να βγάλετε κάρτα γιατί σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν ταμεία να σας εξυπηρετήσουν.." Είναι μελετημένα καιρό..ΟΛΑ. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από apostolosl 3 2
GH 61 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 26 λεπτά πριν, stef157 είπε Και αυτά στο πολύ μακρινό 2016!! Ηταν το πολυ πιο μακρινο 2015!! Και τα ταμεια λειτουργουσαν κανονικα. Υπηρχε μονο το πλαφον στα 60 γιουργια. Πως φαινεται πως την χαρηκες εκεινη την περιοδο !!!
ocelotgr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, apostolosl είπε Φίλε μου προφανώς δεν είναι για το καλο μας. Απλά έρχεται η κατάργηση του φυσικού χρήματος και κατ'εμε η ταφόπλακα των χαμηλων κοινωνικών στρωμάτων. Φυσικά η αχρήματη κοινωνία σηματοδοτεί και την πλήρως ελεγχόμενη κοινωνία. Το σχέδιο είναι ξεκάθαρο και όποιος δεν το βλέπει πρέπει να αναθεωρήσει.. Στη πρώτη καραντίνα πολλες ταμπέλες εθνικών οδών γράφανε : "Αποφεύγουμε την χρήση χρημάτων για τις συναλλαγές μας " Πιθανων να έρθει και μια "μετάλλαξη" η οποία θα είναι τοσο μεταδοτική που θα πρέπει (για το καλό μας πάντα) να καταργηθεί το φυσικό χρήμα επειδή με την χρήση τους γίνεται πολύ υψηλή η μετάδοση. Αυτό που θα οδηγήσει ;; θα οδηγήσει στο πλήρη έλεγχο του κοινωνικού συνόλου.. με την χρήση ΜΟΝΟ πλαστικού χρήματος...Στην σκλαβοποίηση και στο εκφασισμό της κοινωνίας που εφαρμόζεται ήδη δηλαδή. Ολο αυτό το καιρό εκπαιδευόμαστε. Σε τι ;; στο να είμαστε υπάκουοι και πειθαρχημένοι.. φερε και την αποκλειστική χρήση καρτών έτσι ώστε ο ανυπάκουος να μπορεί να τιμωρείται πρακτικα και ουσιαστικά... Πιθανων και να σου λεει : Δεν έκανε το σωτήριο εμβόλιο ο κύριος χ..;;; Ωραία. Απενεργοποίηση της κάρτας του κυρίου Χ παρακαλώ. Εκεί πάει το σκηνικό.. Ουσιαστικά θα κινεζοποιηθει η κοινωνία. Αυτα γίνονται ήδη στην κινα.. Υπάρχει αξιολόγηση του πολίτη. (Θυμάμαι πριν 8 - 9 χρόνια είχα παει στην "συγκεκριμενη" τράπεζα για μια συναλλαγή και επεσα πάνω στη στιγμή που ενας υπάλληλος πιπίλιζε πολύ εντονα μια κυρία να βγάλει κάρτα... "παρακαλώ πρέπει να βγάλετε κάρτα γιατί σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν ταμεία να σας εξυπηρετήσουν.." Ρε παιδια, να σοβαρευτούμε λιγο ρε παιδια, σε τεχνολογικο φορουμ γραφετε. Για το καλο μας αυστηρα δεν ειναι, αλλα ειναι για το καλο της τραπεζας (που ειναι κερδοσκοπικη εταιρεια, κ οχι φιλανθρωπικη), που θελει να μαζεψει τα εξοδα της για να μεγιστοποιησει τα κερδη της. Εσενα κ εμενα δεν μας πειραζει κ τοσο, οσοι κινουν αδηλωτα/μαυρα ωστοσο θα εχουν θεμα εντος της τρεχουσας δεκαετιας. Εξελιξη λεγεται, κ τα χαρτονομισματα αντικαθιστουν τα commodities (κ τις πλακες που κουβαλαγαν πριν απο αυτα). Οτι ειναι πιο convenient, κ πιο φθηνο, προφανως θα επικρατησει, ετσι γινεται παντα. Στα του εμβολιου θα μου επιτρεψεις μην απαντησω, αλλα με αφορμη αυτα, θα πω οτι οσα περιεγραψε ο Δαρβινος πριν απο κατι αιωνες, παραμενουν σε ισχυ. 20 λεπτά πριν, giorgoskouro είπε Εχεις δίκιο. Λένε ότι δεν συμφέρει τις τράπεζες και ότι αυτά είναι δήθεν για το καλό μας. Εγώ βλέπω ανύπαρκτα επιτόκια καταθέσεων, μπλόκο στην χορήγηση δανείων. Ανυπαρκτα επιτοκια καταθεσεων βλεπεις γιατι τα τρεχοντα ειναι αρνητικα (qe σε ισχυ). Μπλοκο στην χορηγηση δανειων απο τραπεζες ζομπι βλεπεις γιατι η χωρα ουσιαστικα πτωχευσε ουσιαστικα (καμποσες φορες) την τελευταια δεκαετια, κ κατα συνεπεια χαθηκε κ η οποια εμπιστοσυνη (inflows τεινουν στο 0 δηλαδης) Για τον ιδιο λογο δεν προκειται να δεις κ σοβαρες επενδυσεις, οχι τουλαχιστον για την επομενη δεκαετια. Οσοι ξεμειναν εδω, θα τσακωνονται για το πως να μοιρασουν τους πεντε παραδες που βγαζουμε. Κ ενα σχολιο, χωρις ιχνος εμπαθειας: Οταν δεν καταλαβαινει καποιος πως δουλευει ο,τιδηποτε, ειναι φυσικο κ επομενο να βλεπει παντου συνομωσιες. Ειμαστε στον αιωνα της πληροφοριας, ο,τιδηποτε θες να μαθεις ειναι 3-4 κλικς μακρια. 35 λεπτά πριν, apostolosl είπε Αχρήματη κοινωνία - πλήρως ελεγχόμενη κοινωνία. Το σχέδιο προχωράει καλά. Ειναι κ το steam στο κολπο? Η το νετφλιξ? Η ενα σωρο αλλες δραστηριοτητες, που ψηφιοποιηθηκαν για να παραγουν το ιδιο αποτελεσμα με μικροτερο κοστος? 2 2
-Mikasa- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Το γνωρίζω φίλε μου. Δεν της αρέσουν αυτά με τις ηλεκτρονικές αγορές ακόμα κι όταν αγοράσω κάτι δικό μου με κράζει επειδή δεν έδωσα μετρητα και το παράγγειλα, φαντάσου για τα ψώνια του σπιτιού...... οπότε την αφήνω να πηγαίνει να ψωνίζει γιατί δεν αντέχω τέτοιες γκρινιες. Κοπέλα είμαι, αλλά δεν πειράζει. 😝 Εύχομαι να βρεθεί σύντομα μία λύση! 1
apostolosl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι φίλε μου φυσικά η πραγματικότητα έχει βαπτιστεί συνωμοσία και αποτελεί το καλύτερο επιχείρημα σε ένα διάλογο...πια... Βλέπεις συμφέρει αυτούς που μας έχουν φέρει έως εδώ.. Για τους εθνοσωτήρες μας μιλάω..Ετσι κι αλλιώς είναι και οι ίδιοι που σκόρπισαν τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Η κάνω λάθος ; Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από apostolosl 1 1
Kostasspil Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 7 minutes ago, apostolosl said: Ναι φίλε μου φυσικά η πραγματικότητα έχει βαπτιστεί συνωμοσία και αποτελεί το καλύτερο επιχείρημα σε ένα διάλογο...πια... Βλέπεις συμφέρει αυτούς που μας έχουν φέρει έως εδώ.. Για τους εθνοσωτήρες μας μιλάω..Ετσι κι αλλιώς είναι και οι ίδιοι που σκόρπισαν τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Η κάνω λάθος ; Το ότι καταφερες να συνδεσεις την καταργηση των βιβλιαριων που γινεται ξεκαθαρα για να εξοικονομηθει χαρτι ας πουμε, με το εμβολιο ειναι καπως εντυπωσιακο 4
giorgoskouro Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, ocelotgr είπε Ρε παιδια, να σοβαρευτούμε λιγο ρε παιδια, σε τεχνολογικο φορουμ γραφετε. Για το καλο μας αυστηρα δεν ειναι, αλλα ειναι για το καλο της τραπεζας (που ειναι κερδοσκοπικη εταιρεια, κ οχι φιλανθρωπικη), που θελει να μαζεψει τα εξοδα της για να μεγιστοποιησει τα κερδη της. Εσενα κ εμενα δεν μας πειραζει κ τοσο, οσοι κινουν αδηλωτα/μαυρα ωστοσο θα εχουν θεμα εντος της τρεχουσας δεκαετιας. Εξελιξη λεγεται, κ τα χαρτονομισματα αντικαθιστουν τα commodities (κ τις πλακες που κουβαλαγαν πριν απο αυτα). Οτι ειναι πιο convenient, κ πιο φθηνο, προφανως θα επικρατησει, ετσι γινεται παντα. Στα του εμβολιου θα μου επιτρεψεις μην απαντησω, αλλα με αφορμη αυτα, θα πω οτι οσα περιεγραψε ο Δαρβινος πριν απο κατι αιωνες, παραμενουν σε ισχυ. Ανυπαρκτα επιτοκια καταθεσεων βλεπεις γιατι τα τρεχοντα ειναι αρνητικα (qe σε ισχυ). Μπλοκο στην χορηγηση δανειων απο τραπεζες ζομπι βλεπεις γιατι η χωρα ουσιαστικα πτωχευσε ουσιαστικα (καμποσες φορες) την τελευταια δεκαετια, κ κατα συνεπεια χαθηκε κ η οποια εμπιστοσυνη (inflows τεινουν στο 0 δηλαδης) Για τον ιδιο λογο δεν προκειται να δεις κ σοβαρες επενδυσεις, οχι τουλαχιστον για την επομενη δεκαετια. Οσοι ξεμειναν εδω, θα τσακωνονται για το πως να μοιρασουν τους πεντε παραδες που βγαζουμε. Κ ενα σχολιο, χωρις ιχνος εμπαθειας: Οταν δεν καταλαβαινει καποιος πως δουλευει ο,τιδηποτε, ειναι φυσικο κ επομενο να βλεπει παντου συνομωσιες. Ειμαστε στον αιωνα της πληροφοριας, ο,τιδηποτε θες να μαθεις ειναι 3-4 κλικς μακρια. Ειναι κ το steam στο κολπο? Η το νετφλιξ? Η ενα σωρο αλλες δραστηριοτητες, που ψηφιοποιηθηκαν για να παραγουν το ιδιο αποτελεσμα με μικροτερο κοστος? Αυτά όλα που λες είναι διαπιστώσεις, και σωστές θα έλεγα. Όμως δεν δίνουν λύσεις στο πρόβλημα. Πήγαινε και πες σε κάποιον που έχει ένα πρόβλημα ότι η πληροφορία είναι 4 click πιο πέρα, ακομα χειρότερα πες το ίδιο σε έναν ηλικιωμένο. Στην πρώτη περίπτωση θα σε ειρωνευτουν και μπορεί να σε βρίσουν, στην δεύτερη αν δεν σου πει κάτι ο ηλικιωμένος θα σε κοιτάει σαν εξωγήινος. Οι τράπεζες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, οφείλουν όμως να τηρούν τον νόμο. Και σε ένα σωστό κράτος έπρεπε να υπάρξει πρόνοια για τους ηλικιωμένους και όχι αυτό το χαλι που υπάρχει σήμερα. Δεν λέμε να μην υπάρξει πρόοδος και να μείνουμε πίσω, έπρεπε να γίνει με δόσεις όλο αυτο πχ να μπει πλαφόν στις ηλικίες που δεν θα εξυπηρετούνται από τα γκισέ και να αυξάνεται ανα 2 χρόνια κατά ένα έτος ηλικιακο με στόχο την κατάργηση στην 15-20 ετια.
apostolosl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε Το ότι καταφερες να συνδεσεις την καταργηση των βιβλιαριων που γινεται ξεκαθαρα για να εξοικονομηθει χαρτι ας πουμε, με το εμβολιο ειναι καπως εντυπωσιακο Πφφ.. Ζούμε εντυπωσιακά πράγματα γενικά εδώ και 1μισι χρονο.. Αυτό δεν είναι τίποτα..και έρχονται κι άλλα.. Κοντός ψαλμός. Μην σου κάνει τίποτα εντύπωση. Αυτό που αναφέρω και σου φαίνεται εντυπωσιακό σε σχέση και με άλλα διάφορα θα σου φανούν Light.. Γρίφοι γρίφοι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις