Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kalogeros είπε

Bonus ερώτηση: όταν κάποια στιγμή τα γερόντια αναγκάστηκαν να αλλάξουν TV και να πάρουν με ενσωματομένο δέκτη, σας έφερναν ολόκληρη την τηλεόραση για να την ρυθμίσετε ή με κάποιον τρόπο βρήκαν άλλη λύση στο πρόβλημά τους;

Καλά, εδώ ο Κωτσόβολος πουλάει υπηρεσία "συντονισμού τηλεόρασης", εσύ τι λες, δεν τους φωνάζαν σπίτι για να την ρυθμίσουν ;

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, -Mikasa- είπε

Ψώνια από online σούπερ μάρκετ. Πριν μισό χρόνο περίπου που έτυχε μια φορά να παραγγείλω κάποια πράγματα, πλήρωσα κανονικά με μετρητά. Τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Από ΑΒ είχα ψωνίσει. 

Το γνωρίζω φίλε μου. Δεν της αρέσουν αυτά με τις ηλεκτρονικές αγορές ακόμα κι όταν αγοράσω κάτι δικό μου με κράζει επειδή δεν έδωσα μετρητα και το παράγγειλα, φαντάσου για τα ψώνια του σπιτιού...... οπότε την αφήνω να πηγαίνει να ψωνίζει γιατί δεν αντέχω τέτοιες γκρινιες. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

Βεβαια........ σοβαρη απαντηση ότι στην Ελλαδα έχουμε ηλικιωμένους και δεν μπορουν να μαθουν!!!! να ψηφίζουν μια χαρα μπορουν!!!!!!!

Άποψη σου.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Καλά, εδώ ο Κωτσόβολος πουλάει υπηρεσία "συντονισμού τηλεόρασης", εσύ τι λες, δεν τους φωνάζαν σπίτι για να την ρυθμίσουν ;

Εγώ πάντως με πολλά από αυτά που διαβάζω εδώ, σκέπτομαι να αρχίσω να πουλάω υπηρεσίες συντονισμού με την κοινή λογική και την ανθρωπιά.

• Like 4
Δημοσ.

Πριν ένα μήνα πήγα να καταθέσω 700 ευρώ σε λογαριασμό συγγενικού προσώπου στην Euro bank. Ο ταμίας μου είπε ότι κατάθεση στο γκισέ γίνεται από 1000 ευρώ και άνω και πήγα να κάνω την κατάθεση στο μηχάνημα εντός τραπέζης. Μπήκε μετά από έμένα ένας υπερήλικας ο οποίος έκανε κατάθεση 250 ευρώ και τον εξυπηρέτησε κανονικά ο ταμίας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παρόλο που υπάρχουν οδηγίες να μην γίνονται αναλήψεις και καταθέσεις μικρών ποσών στα γκισέ, οι υπάλληλοι δίνουν λύσεις για να εξυπηρετήσουν και αυτούς που δυσκολεύονται.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vali είπε

Πριν ένα μήνα πήγα να καταθέσω 700 ευρώ σε λογαριασμό συγγενικού προσώπου στην Euro bank. Ο ταμίας μου είπε ότι κατάθεση στο γκισέ γίνεται από 1000 ευρώ και άνω και πήγα να κάνω την κατάθεση στο μηχάνημα εντός τραπέζης. Μπήκε μετά από έμένα ένας υπερήλικας ο οποίος έκανε κατάθεση 250 ευρώ και τον εξυπηρέτησε κανονικά ο ταμίας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παρόλο που υπάρχουν οδηγίες να μην γίνονται αναλήψεις και καταθέσεις μικρών ποσών στα γκισέ, οι υπάλληλοι δίνουν λύσεις για να εξυπηρετήσουν και αυτούς που δυσκολεύονται.

ναι αλλα αυτος που βοηθαει στο μηχάνημα ειναι εκει "προσωρινα" απο το 2005 που έβαλε η eurobank τα μηχανήματα καταθεσης για τις πιστωτικες. θα μεινει εκει προσωρινα για παντα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vali είπε

- Όταν είμαστε οργανωμένη κοινωνία, οφείλουμε να λύνουμε τα προβλήματα σαν κοινωνία και να μην επαναπαυόμαστε στις πρωτοβουλίες ορισμένων ανθρώπων.

- Αυτό που λες γίνεται μόνο στη μία από τις 3 διαφορετικές τράπεζες της συνοικίας που κατοικώ.

Δημοσ.

Η μανα μου που ειναι 80 χρονων οσες φορες και αν προσπαθησα να της μαθω το ΑΤΜ το ξεχασε

Για εμενα ειναι ανεπιτρεπτο που καταργουν τα βιβλιαρια

Ευκαιρια βεβαια για τους ηλικιωμενους την επομενη φορα που θα πανε να ψηφισουν να σκεφτουν κι αυτο....

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Η μανα μου που ειναι 80 χρονων οσες φορες και αν προσπαθησα να της μαθω το ΑΤΜ το ξεχασε

Για εμενα ειναι ανεπιτρεπτο που καταργουν τα βιβλιαρια

Ευκαιρια βεβαια για τους ηλικιωμενους την επομενη φορα που θα πανε να ψηφισουν να σκεφτουν κι αυτο....

Καμία χώρα στην Ευρώπη δεν έχει βιβλιάρια. Πηγαίνεις και σου εκτυπώνουν ένα α4 με τις κινήσεις λογαριασμών.

Η μάνα σου και ο κάθε 80ρης έχει μεγάλη ευθύνη για τα χάλια της χώρας μας. Αυτοί ψήφιζαν από το 74 και μετά

• Like 3
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Τωρα να πω την αληθεια δεν εχω καταλάβει, εκτος του οτι καταργήθηκαν τα βιβλιάρια υπάρχει και κατι αλλο που καταργήθηκε. Γιατι συναλλαγές στα ταμεία γίνονται εδω και δεκαετίες χωρις βιβλιάρια.

Η ολο το θέμα ειναι ψυχολογικό επειδή δεν εχουν βιβλιάριο?

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Xejolontas είπε

Καμία χώρα στην Ευρώπη δεν έχει βιβλιάρια. Πηγαίνεις και σου εκτυπώνουν ένα α4 με τις κινήσεις λογαριασμών.

Η μάνα σου και ο κάθε 80ρης έχει μεγάλη ευθύνη για τα χάλια της χώρας μας. Αυτοί ψήφιζαν από το 74 και μετά

Δεν ασχολουμαι με ανθρωπο που τα βαζει με τα γεροντια...καλη συνεχεια

• Like 7
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τωρα να πω την αληθεια δεν εχω καταλάβει, εκτος του οτι καταργήθηκαν τα βιβλιάρια υπάρχει και κατι αλλο που καταργήθηκε.

Καταργηθηκαν οι συναλλαγες στα ταμεια, με η χωρις βιβλιαριο.

Εκει ειναι το θεμα.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Xejolontas είπε

Καπιοι προλαβαν και ψηφισαν και το 50 και το 60. αλλαζει κατι ;

Και το οτι ο πατερας του 90ρη πολεμησε στους Βαλκανικους  και στον πρωτο και στον δευτερο παγκοσμιο , σου λει τιποτα ; Σκαρταδουρα ολοι ;

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν περιμέναμε από γέρους για να εξελιχθούμε σαν κοινωνία, ακόμα θα ήμασταν με άλογα και κάρα. Τα ίδια λέγανε και όταν κλείσανε οι τράπεζες. Μια χαρά βγάλανε χρεωστικές κάρτες και μάθανε να τις χρησιμοποιούν. Και αυτά στο πολύ μακρινό 2016!!

Οι μεγαλύτεροι θα ακολουθούν τους νέους και την εξέλιξη. Όχι το ανάποδο!

• Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Τωρα να πω την αληθεια δεν εχω καταλάβει, εκτος του οτι καταργήθηκαν τα βιβλιάρια υπάρχει και κατι αλλο που καταργήθηκε. Γιατι συναλλαγές στα ταμεία γίνονται εδω και δεκαετίες χωρις βιβλιάρια.

Η ολο το θέμα ειναι ψυχολογικό επειδή δεν εχουν βιβλιάριο?

Ο στόχος είναι να κλείσουν σιγά σιγά τα φυσικά καταστήματα των τραπεζών και σε καμία 20 χρόνια το πολύ να φτάσουμε στην πλήρη ψηφιοποίηση των νομισμάτων και στην αποκλειστική χρήση του e-banking. Καταργήθηκαν για αρχή τα βιβλιάρια και αυξήθηκαν τα όρια συναλλαγών στα γκισέ. Πιθανόν σε λίγο θα χρεώνονται και κάποιες υπηρεσίες που ως τώρα ήταν δωρεάν π.χ. η ανάληψη μετρητών από γκισέ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...