_Biohazard_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, xp-user είπε Για να μη λέμε λαλακίες .Οταν σταμάτησαν οι ταχυδρόμοι να πηγαίνουν τη σύνταξη στο σπιτι και η μάνα μου -αγράμματη- δεν ήξερε να χειριστεί τη κάρτα, μου την έδωσε και με έπαιρνε τηλ μου έλεγε φερε μου 100 φερε 200 φερε όλη τη σύνταξη .....τόσο απλά... Καλή λύση αυτή, βολική! Ειδικά αν ο γονιός είναι σε κανά χωριό και το παιδί σε μια από τις μεγάλες πόλεις, εξυπηρετεί τρελά!
Nabuko Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, GH 61 είπε Τι γινεται με τους ηλικιωμενους που δεν μπορουν να μαθουν τα ΑΤΜ; Που δεν εχουν καμια επαφη με υπολογιστες ; Που ειναι στην επαρχεια και τα παιδια τους στην Αθηνα ; Πως θα περνουν την συνταξη ; Υπαρχει καποια προνοια για αυτους ; 30 Απριλίου 😅 2
-Mikasa- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 59 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Εγώ είμαι ΑμΕΑ και κουράζομαι να τρέχω να παίρνω λεφτά με κάρτες, ότι μπορώ το πληρώνω από το Internet, αλλά ψώνια σούπερ μάρκετ και όλα τα υπόλοιπα για το σπίτι τα που κάνει η μάνα μου με μετρητα αναγκαστικά. Ψώνια από online σούπερ μάρκετ. Πριν μισό χρόνο περίπου που έτυχε μια φορά να παραγγείλω κάποια πράγματα, πλήρωσα κανονικά με μετρητά. Τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Spoiler Από ΑΒ είχα ψωνίσει.
Haldol Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δε γίνεται να σταματήσει η πρόοδος για τα γεροντάκια. Θα ξεβολευτούν κάποιοι, ίσως να πάει και κάνα παιδί να πάρει τη σύνταξη, αλλά η Γη θα συνεχίσει να γυρίσει. 1 1 1
-Mikasa- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 43 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ναι το ξέρω ότι παντού δέχονται κάρτα, η μάνα μου δεν ξέρει να την χρησιμοποιήσει όμως, ξεχνάει το ΡΙΝ πρέπει να της το γράψω μετά πάλι κάτι μπορεί να γίνει και να μου πει δεν ήξερε δεν μπορούσε, ολόκληρο χαρτί με οδηγίες δεν έχει νόημα, αν δεν είμαι μαζί της δεν γίνεται τίποτα. Προβλήματα τέτοια έχουμε και με άλλα θέματα στο σπίτι, νέες συσκευές αδυναμία χρήσης επειδή είχε συνηθίσει τις παλιές τρομερό πρόβλημα προσαρμογής σε οτιδήποτε νέο, ηλεκτρονικό εισιτήριο του ΟΑΣΑ κα. Φυσικά και υπάρχει κίνδυνος κλοπής με τα μετρητά αλλά εκεί έβγαινε κάθε βδομάδα και έπαιρνε λίγα λεφτά τώρα βγαίνει λιγότερο και παίρνει πολύ περισσότερα. Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως. Φαίνεται ότι αναγκαστικά θα πρέπει να της δείχνεις κάποια πράγματα συνέχεια για ένα χρονικό διάστημα, αν δηλαδή υπάρχει τόσο μεγάλη δυσκολία προσαρμογής. 😕 1
Ametanoitos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Συγγνώμη , αλλά μήπως ξέρετε πώς θα βγάλω κάρτα σε λογαριασμό της μάνας μου που τώρα δεν μπορεί να περπατήσει?
onelonelystar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Καλή λύση αυτή, βολική! Ειδικά αν ο γονιός είναι σε κανά χωριό και το παιδί σε μια από τις μεγάλες πόλεις, εξυπηρετεί τρελά! αν είναι από χωριό, τότε από που έπαιρνε λεφτά? Μόλις τώρα, Ametanoitos είπε Συγγνώμη , αλλά μήπως ξέρετε πώς θα βγάλω κάρτα σε λογαριασμό της μάνας μου που τώρα δεν μπορεί να περπατήσει? πάρε ένα τηλέφωνο, εξήγησε την κατάσταση και ρώτησέ τους τι χρειάζονται για να γίνει η διαδικασία.
Dinos1973 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 11 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όταν ξεκίνησαν εκεί όμως δεν έγιναν υποχρεωτικές (ή σχεδόν υποχρεωτικές) σε σύντομο διάστημα όπως εδώ. στην κοσμαρα σας πραγματικα......... 1 1
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Ametanoitos είπε Συγγνώμη , αλλά μήπως ξέρετε πώς θα βγάλω κάρτα σε λογαριασμό της μάνας μου που τώρα δεν μπορεί να περπατήσει? Εσύ δεν νομίζω να μπορείς με κάποιο τρόπο, αυτή όμως μπορεί να βγάλει ηλεκτρονικά.
onelonelystar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 28 λεπτά πριν, Joshua21 είπε στις περισσότερες περιπτώσεις οι σημερινοί ηλικιωμένοι στην Ευρώπη τα είχαν μάθει όλα αυτά όσο ήταν νέοι. τότε δεν υπήρχαν πιο ηλικιωμένοι από αυτους? 1
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Dinos1973 είπε στην κοσμαρα σας πραγματικα......... Είπε αυτός που το μόνο που ξέρει είναι να ειρωνεύεται... Εγώ φταίω που έκατσα να σου απαντήσω σοβαρά. 1
vorlon68 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μίρλα, μίρλα, μίρλα.... Βγήκαν ηλεκτρικές κουζίνες.... πως θα μάθουν τώρα τα γεροντάκια να φτιάχουν φαί... (Ινσόμνια 1950 μχ) 1 1
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, onelonelystar είπε τότε δεν υπήρχαν πιο ηλικιωμένοι από αυτους? Φυσικά και υπήρχαν, αλλά όπως έγραψα και σε επόμενο post στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν έγιναν υποχρεωτικές (ή σχεδόν υποχρεωτικές) σε σύντομο διάστημα όπως εδώ.
Dinos1973 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Είπε αυτός που το μόνο που ξέρει είναι να ειρωνεύεται... Εγώ φταίω που έκατσα να σου απαντήσω σοβαρά. Βεβαια........ σοβαρη απαντηση ότι στην Ελλαδα έχουμε ηλικιωμένους και δεν μπορουν να μαθουν!!!! να ψηφίζουν μια χαρα μπορουν!!!!!!! 4 2
Ametanoitos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εσύ δεν νομίζω να μπορείς με κάποιο τρόπο, αυτή όμως μπορεί να βγάλει ηλεκτρονικά. πώς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις