Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γινεται με τους ηλικιωμενους που δεν μπορουν να μαθουν τα ΑΤΜ;

Που δεν εχουν καμια επαφη με υπολογιστες ;

Που ειναι στην επαρχεια και τα παιδια τους στην Αθηνα ;

Πως θα περνουν την συνταξη ;

Υπαρχει καποια προνοια για αυτους ;

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GH 61 είπε

Τι γινεται με τους ηλικιωμενους που δεν μπορουν να μαθουν τα ΑΤΜ;

Που δεν εχουν καμια επαφη με υπολογιστες ;

Που ειναι στην επαρχεια και τα παιδια τους στην Αθηνα ;

Υπαρχει καποια προνοια για αυτους ;

Τους κόβουν την σύνταξη μαζί με τα βιβλιάρια;

• Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ενταξει δεν ειμαι ο μονος που ζει αυτο

"πανε παιδι μου να ενημερωσεις το βιβλιαριο να δω ποσα εχω"

"Να ρε γιαγια αφου φαινεται εδω(δειχνοντας το ebanking στον υπολογιστη"

"Δεν μετραει αυτο....θελω να το δω γραμμενο"

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Dharma108 είπε

Ενταξει δεν ειμαι ο μονος που ζει αυτο

"πανε παιδι μου να ενημερωσεις το βιβλιαριο να δω ποσα εχω"

"Να ρε γιαγια αφου φαινεται εδω(δειχνοντας το ebanking στον υπολογιστη"

"Δεν μετραει αυτο....θελω να το δω γραμμενο"

Εκτύπωνέ της από το web banking και πες της ότι έτσι το δίνουν πλέον.😁

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, GH 61 είπε

Αυτο ειναι το ζητουμενο. ΜΕΤΡΗΤΑ στο χερι πως θα περνουν;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GH 61 είπε

Εκλεισαν και οι τράπεζες;Δεν μπορεί να πάει στο ταμείο;

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σταματησαν οι συναλλαγες με βιβλιαριο στα γκισε.

Οτι συναλλαγη θελεις μονο ΑΤΜ και ebanking.

Πως θα παρουν την συνταξη οι γεροι; 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GH 61 είπε

Αριθμό λογαριασμού και ταυτότητα χρειάζεται στο ταμείο  της τράπεζας.

Και σε χαρτοπετσέτα να είναι γραμμένος που λέει ο λόγος, μια χαρά μπορεί να πάρει λεφτά

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κυριοι ας επικεντρωθουμε.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

Τι δεν εχω καταλαβει ;

Δημοσ.

Λογικο κοιτανε πλεον να μειωσουν τους υπαλληλους στις τραπεζες...το ιδιο γινεται και στο εξωτερικο....

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, GH 61 είπε

Σταματησαν οι συναλλαγες με βιβλιαριο στα γκισε.

Οτι συναλλαγη θελεις μονο ΑΤΜ και ebanking.

Πως θα παρουν την συνταξη οι γεροι; 

Τα γνωστά προβλήματα. Στην τράπεζα Αττικής πηγαίνει η μητέρα μου με ένα παλιό βιβλιάριο με ταυτότητα και τις δίνουν από 400 και πάνω, δεν θέλω να κυκλοφορεί με τόσα λεφτά μέχρι να έρθει σπίτι μήπως την κλέψουν στον δρόμο αλλά τι να γίνει. 

Είναι αλήτες αν το καταργήσουν και αυτό. Η μάνα μου δεν μπορεί να κάνει τίποτα με κάρτες και τέτοια και όσο να τις εξηγώ δεν καταλαβαίνει γενικά τίποτα καινούργιο μόνο ότι ξέρει από παλιά. Υπάρχει κίνδυνος να έρθει κανένας πονηρός για βοήθεια και να της φάει τα λεφτά η να του πει το PIN. 

Εγώ είμαι ΑμΕΑ και κουράζομαι να τρέχω να παίρνω λεφτά με κάρτες, ότι μπορώ το πληρώνω από το Internet, αλλά ψώνια σούπερ μάρκετ και όλα τα υπόλοιπα για το σπίτι τα που κάνει η μάνα μου με μετρητα αναγκαστικά. 

Με τους ηλικιωμένους όσοι έχουν παιδιά και μπορούν πηγαίνουν με τα παιδιά μαζί στο ΑΤΜ από φόβο μην τους κλέψει κανένας, κάποιοι ξέρουν να πάρουν με καρτα αλλά φοβούνται, όσοι δεν έχουν κανέναν και ούτε μπορούν να χρησιμοποιήσουν έχουν πρόβλημα και πρέπει να πάνε στο ταμείο. 

• Like 2
Δημοσ.

Πριν μερικά χρόνια, όταν το τηλεοπτικό σήμα μετατράπηκε από αναλογικό σε ψηφιακό, έπρεπε όλοι να αγοράσουν αποκωδικοποιητές και να τους συνδέσουν στις τηλεοράσεις τους. Εκείνη την εποχή έβγαιναν πάλι κάποιοι και γκρίνιαζαν για τα γεροντάκια, ότι δεν θα μπορέσουν να μάθουν τα καινούρια τηλεχειριστήρια και πώς θα βλέπουν τηλεόραση με δύο τηλεχειριστήρια και άλλα τέτοια όμορφα. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, όλα τα γεροντάκια είχαν μάθει να χειρίζονται τους αποκωδικοποιητές με κλειστά μάτια, αλλιώς τέλος η Μενεγάλη και ο ΠΑΟΚ. Έτσι ακριβώς θα προσαρμοσοτύν και σε αυτήν την αλλαγή, σταματήστε επιτέλους με την γκρίνια.

• Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Τα γνωστά προβλήματα. Στην τράπεζα Αττικής πηγαίνει η μητέρα μου με ένα παλιό βιβλιάριο με ταυτότητα και τις δίνουν από 400 και πάνω, δεν θέλω να κυκλοφορεί με τόσα λεφτά μέχρι να έρθει σπίτι μήπως την κλέψουν στον δρόμο αλλά τι να γίνει. 

Είναι αλήτες αν το καταργήσουν και αυτό. Η μάνα μου δεν μπορεί να κάνει τίποτα με κάρτες και τέτοια και όσο να τις εξηγώ δεν καταλαβαίνει γενικά τίποτα καινούργιο μόνο ότι ξέρει από παλιά. Υπάρχει κίνδυνος να έρθει κανένας πονηρός για βοήθεια και να της φάει τα λεφτά η να του πει το PIN. 

Εγώ είμαι ΑμΕΑ και κουράζομαι να τρέχω να παίρνω λεφτά με κάρτες, ότι μπορώ το πληρώνω από το Internet, αλλά ψώνια σούπερ μάρκετ και όλα τα υπόλοιπα για το σπίτι τα που κάνει η μάνα μου με μετρητα αναγκαστικά. 

Με τους ηλικιωμένους όσοι έχουν παιδιά και μπορούν πηγαίνουν με τα παιδιά μαζί στο ΑΤΜ από φόβο μην τους κλέψει κανένας, κάποιοι ξέρουν να πάρουν με καρτα αλλά φοβούνται, όσοι δεν έχουν κανέναν και ούτε μπορούν να χρησιμοποιήσουν έχουν πρόβλημα και πρέπει να πάνε στο ταμείο. 

Και τα ΣΜ δεχονται κάρτα.Το να σε κλέψουν μπορεί να συμβεί οπουδηποτε,ακομα και αν βγάλεις λεφτά απο το ταμείο με το βιβλιάριο.

56 λεπτά πριν, GH 61 είπε

Κυριοι ας επικεντρωθουμε.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

Τι δεν εχω καταλαβει ;

Οτι δεν έχουν σταματήσει οι αναλήψεις απο το ταμείο.

Υπάρχει οριο στα 400€ ,απο εκεί και πάνω κάνεις ανάληψη.Και δεν χρειάζεσαι βιβλιάριο.

Να γκρίνιαζες ότι κλείνουν καταστήματα οι τράπεζες πιο πολύ θα το καταλάβαινα.

• Like 4
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...