filip123go Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, Maximus Decimus είπε Αδερφέ, επειδή είδα ότι παρέλαβες πρόσφατα, πότε είχες βάλει reservation? Και γενική ερώτηση προς όλους είναι αυτή : Μέχρι ποια ημ/νία έχει καλύψει η Valve. Ευχαριστώ Ωωω φίλε... Ούτε που θυμάμαι... Μέσα στην άνοιξη παρήγγειλα.. η Μάρτιο ή Μάιο... Και ήταν να παραλάβω αργότερα, αλλά έχει αυξήσει την παραγωγή η valve 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maramari Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, περιμένω σε ανάμενα κάρβουνα να φτάσει το steam deck μπας και το προλάβω πριν φύγω για ταξίδι (φεύγω τη Παρασκευή). Έχω χαζέψει λίγο το φόρουμ και βλέπω ότι σε αρκετούς έκανε γύρω στις 7 μέρες και ακολούθησε τη διαδρομή Ολλανδία , Γερμανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελλάδα. Εμένα ξεκίνησε να έρχεται στις 16 και σήμερα σταμάτησε στην Ουγγαρία και δε φαίνεται σκανάρισμα ότι έχει ξανά ξεκινήσει να κινείται. Πήγε κανενός από Ουγγαρία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μου ήρθε και εμένα το mail και το παρήγγειλα χθες. FYI Για τους λάτρεις των retro games, βγήκε batocera firmaware που μπορείς να το κάνεις boot από την sd 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, maramari είπε Καλησπέρα, περιμένω σε ανάμενα κάρβουνα να φτάσει το steam deck μπας και το προλάβω πριν φύγω για ταξίδι (φεύγω τη Παρασκευή). Έχω χαζέψει λίγο το φόρουμ και βλέπω ότι σε αρκετούς έκανε γύρω στις 7 μέρες και ακολούθησε τη διαδρομή Ολλανδία , Γερμανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελλάδα. Εμένα ξεκίνησε να έρχεται στις 16 και σήμερα σταμάτησε στην Ουγγαρία και δε φαίνεται σκανάρισμα ότι έχει ξανά ξεκινήσει να κινείται. Πήγε κανενός από Ουγγαρία; και εμένα αυτή διαδρομή που αναφέρεις είχε.Ουγγαρια δεν είχα .ψυχραιμία και περίμενε μια μέρα. Παρασκευή πάντως δύσκολο να το έχεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totomis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Nomedor είπε Μου ήρθε και εμένα το mail και το παρήγγειλα χθες. FYI Για τους λάτρεις των retro games, βγήκε batocera firmaware που μπορείς να το κάνεις boot από την sd Πότε είχες κάνει προπαραγγελια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, totomis είπε Πότε είχες κάνει προπαραγγελια Αν θυμάμαι καλά τον Μάιο, με είχαν για τον Οκτώβριο αλλά λένε αυξήθηκε η παραγωγη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Με βάση το https://getmydeck.ingenhaag.dev/ εγώ που παράγγειλα 17 Ιουλίου, είμαι στο 98% των παραγγελιών, οπότε ελπίζω να μου έρθει email αύριο! Γενικά παίζει να πέφτει αρκετά μέσα το getmydeck, με βάση και το reddit thread των παραγγελιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Update: έλαβα το email σήμερα! Αν παρατήρησα σωστά, έχουν λάβει email ακόμα και άτομα που παραγγειλαν μέχρι και 15 Αυγούστου, οπότε προχωράει πλέον πολύ γρήγορα το pre order! Όποιος παραγγείλει δηλαδή τώρα, ενδέχεται να το παραλάβει μέσα στο 2022! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisGGWP Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Αλάνια μου είμαι στο 96% στο getmydeck οπότε Δευτέρα λογικά παίρνω email και σε κάνα 10 ήμερο το έχω. Το deck με ενδιαφέρει πολύ για emulation και game pass. Με το emu deck το emulation γίνεται εύκολο, αλλά από ότι έχω δει στο game pass δεν γίνεται κάτι εκτός αν φτιάξω windows partition στο deck. Οπότε ρωτάω αν υπάρχει κάποιος εδώ που να το έχει κάνει κ αν αξίζει, καθώς το library μου στο steam είναι μικρό. Βέβαια, θα παίξω καμία 50αρια PS2 και DS/Switch games και έχω από steam Cyberpunk και Borderlands οπότε not so bad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Activision γενικά δεν αγόραζα ποτέ αλλά αν έχει και τέτοια πολιτική μέγα "Χ". Τουλάχιστον πολλοί άλλοι devs κάνουν πολύ και καλή δουλειά με το deck και βοηθάνε την όλη κοινότητα του linux. Για τα windoze στο deck το έχω σκεφτεί και γω αλλά βλέπω ότι δεν βγάζει τακτικά drivers και αυτό είναι κακό σημάδι. Δεν ξέρω πως τρέχει αν και το σκέφτομαι να πάρω sdcard και να τα περάσω από εκεί. Απλά στα desktop/laptop/apu βγάζει drivers 1-2 φορές το μήνα και στο deck έχει μείνει 16/6.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 9 hours ago, AntonisGGWP said: Αλάνια μου είμαι στο 96% στο getmydeck οπότε Δευτέρα λογικά παίρνω email και σε κάνα 10 ήμερο το έχω. Το deck με ενδιαφέρει πολύ για emulation και game pass. Με το emu deck το emulation γίνεται εύκολο, αλλά από ότι έχω δει στο game pass δεν γίνεται κάτι εκτός αν φτιάξω windows partition στο deck. Οπότε ρωτάω αν υπάρχει κάποιος εδώ που να το έχει κάνει κ αν αξίζει, καθώς το library μου στο steam είναι μικρό. Βέβαια, θα παίξω καμία 50αρια PS2 και DS/Switch games και έχω από steam Cyberpunk και Borderlands οπότε not so bad. Μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί τρόπος να τρέξει το PC Game Pass app σε SteamOS. Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να τρέξει games από xCloud ή με remote play από το ΧBOX του (ή το PS5 του αντίστοιχα). Από εκεί και πέρα, μπορείς να βάλεις Windows 11 στο μηχανάκι, τρέχουν μια χαρά και μπορείς να εγκαταστήσεις όποιο game θέλεις, από όποιον client θέλεις, σαν να είχες ένα Windows gaming rig. 9 hours ago, comfuzio said: Για τα windoze στο deck το έχω σκεφτεί και γω αλλά βλέπω ότι δεν βγάζει τακτικά drivers και αυτό είναι κακό σημάδι. Δεν ξέρω πως τρέχει αν και το σκέφτομαι να πάρω sdcard και να τα περάσω από εκεί. Απλά στα desktop/laptop/apu βγάζει drivers 1-2 φορές το μήνα και στο deck έχει μείνει 16/6.... Δεν έχω συναντήσει πρόβλημα με drivers. Τα Windows 11 παίρνουν κανονικά τα updates και o Steam Client (που μέσω αυτού κουμπώνουν και οι αλλαγές στο Deck) παίρνει κανονικά updates, όπως θα έπαιρνε σε ένα Windows PC. Δεν είναι καλή ιδέα να τρέξουν από SD τα Windows, εγώ έκανα repartition και τα πέρασα στο Deck. Είναι πολύ απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί τρόπος να τρέξει το PC Game Pass app σε SteamOS. Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να τρέξει games από xCloud ή με remote play από το ΧBOX του (ή το PS5 του αντίστοιχα). Από εκεί και πέρα, μπορείς να βάλεις Windows 11 στο μηχανάκι, τρέχουν μια χαρά και μπορείς να εγκαταστήσεις όποιο game θέλεις, από όποιον client θέλεις, σαν να είχες ένα Windows gaming rig. Δεν έχω συναντήσει πρόβλημα με drivers. Τα Windows 11 παίρνουν κανονικά τα updates και o Steam Client (που μέσω αυτού κουμπώνουν και οι αλλαγές στο Deck) παίρνει κανονικά updates, όπως θα έπαιρνε σε ένα Windows PC. Δεν είναι καλή ιδέα να τρέξουν από SD τα Windows, εγώ έκανα repartition και τα πέρασα στο Deck. Είναι πολύ απλό. Windoze updates θα παίρνει λογικό είναι, εγώ στέκομαι στους drivers όπου η σελίδα του deck αναφέρει τελευταίο APU Driver 16/6 όταν τα desktop/laptops/APU παίρνουν driver updates πιο συχνά από ότι αλλάζει "νεαρές" ο Dicaprio. Το repartition δεν το βλέπω με καλό μάτι καθώς τα games που βάζω μέσα είναι πολλών GB και κάτι τέτοιο θα με έκανε να μην το έχω ούτε στο ένα O/S αλλά ούτε και στο άλλο. 1000 φορές κάθε OS στο δικό του μέσο. Για το xcloud έχω βρει την λύση για να παίζει από game mode, έχω dedicated server για την σελίδα μου (αλλά και για game servers) και με το openvpn σε full tunnel το έχω περάσει στο router στο σπίτι μου οπότε όλες μου οι συσκευές βγαίνουν από εκεί, το ίδιο έκανα και για on the go. Έχω unlimited data στο κινητό και πέρασα και εκεί το openvpn με full tunnel οπότε το κάνω hotspot και βγαίνουν όλα από τον dedicated Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ πηρα μια sd card και εβαλα windows 10. Δοκίμασα grid legends και matchpoint απο gamepass και ολα καλα. Οσο κρατησει. https://wagnerstechtalk.com/sd-windows/ Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από GnsP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Dual-Bhttps://help.steampowered.com/en/faqs/view/6121-eccd-d643-baa8oot with SteamOS not yet available Installing Windows requires you to wipe your Steam Deck, and dual-boot with SteamOS is not currently available. While Steam Deck is fully capable of dual-boot, the SteamOS installer that provides a dual-boot wizard isn't ready yet. This will ship alongside SteamOS 3 once it's complete. Δυστυχώς δεν το έχουν φτιάξει ακόμα, ας ελπίσουμε σύντομα. Όλοι λένε ότι το SteamOS έχει καλύτερο user experience από τα windows για το SteamDeck αλλά καλό είναι να υπάρχει η επιλογή όταν χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα