blaxos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, argi73 είπε Ναι μπορεις... αλλα ή windows θά έχεις στο USB stick ή steam . Οι emulators /roms αναλογα το setup σου. Επισης ενα type c έχει. αν θελεις να φορτισεις? θελεις ενα hub με PD support. Εγω εχω windows σε A2 SD και λειτουργει καλα αλλα γενικα windows σε SD /USB πρεπει να αποφευγονται λογο της κακης διαχειρισης τους απο το windows και τον υψηλο ρυθμο εγραφών από τα windows. Δεν υποστιριζει trim.. δες και εδω.. https://github.com/baldsealion/Steamdeck-Ultimate-Windows11-Guide/wiki#should-i-use-a-microsd-for-windows-operating-system --------- έχει κανένας βάλει SK HYNIX BC711 SDD ?. Ειναι αρκετα γρηγορο λένε.. λεω να επενδυσω τωρα που ειδα και το Clover να κανω dual boot. Με win 11 και playnite σε full screen mode εχω πολυ ωραια εμπειρια σε SD .. ενα τέτοιο ανταπτορα με otg θα δουλέψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 ναι θα δουλεψει.. έχω συνδεσει 2.5 SSD σε κουτακι με otg adaptora 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Αν ενδιαφέρεται κανείς για μτχ μόλις το έβαλα αγγελία! Δυστυχώς δε με εντυπωσίασε στις λίγες ώρες που ασχολήθηκα κ εδώ κ αρκετό καιρό απλά κάθεται στη θήκη του... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 απο που αποστελουν steamdeck ? περναει τελωνειο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios86 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Όχι από Ολλανδία έρχεται. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sv2bzq-G Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά υπάρχει τρόπος να τρέξουμε xbox παιχνίδια? Γιατί το cloud του xbox δεν δουλεύει για Ελλάδα ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Sv2bzq-G είπε Παιδιά υπάρχει τρόπος να τρέξουμε xbox παιχνίδια? Γιατί το cloud του xbox δεν δουλεύει για Ελλάδα ακόμα. Να βάλεις xbox cloud γινετε .. καποιος αλλος τροπος δεν υπαρχεί να παιξεις xbox παιχνίδια.. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από argi73 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sv2bzq-G Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Τι εννοείς να βάλω cloud αφού δεν δουλεύει για Ελλάδα. Έχεις κάποιο τρικ 😍😍😍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Sv2bzq-G είπε Τι εννοείς να βάλω cloud αφού δεν δουλεύει για Ελλάδα. Έχεις κάποιο τρικ 😍😍😍 VPN μονοδρομος.. https://overkill.wtf/play-xbox-cloud-gaming-game-pass-in-any-country-vpn-steam-deck/ https://support.microsoft.com/en-us/topic/xbox-cloud-gaming-in-microsoft-edge-with-steam-deck-43dd011b-0ce8-4810-8302-965be6d53296 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από argi73 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sv2bzq-G Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, argi73 είπε VPN μονοδρομος.. https://overkill.wtf/play-xbox-cloud-gaming-game-pass-in-any-country-vpn-steam-deck/ https://support.microsoft.com/en-us/topic/xbox-cloud-gaming-in-microsoft-edge-with-steam-deck-43dd011b-0ce8-4810-8302-965be6d53296 Γιατί δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω το vpn στο Steam. Έκανα λογαριασμό στο proton vpn αλλά free. Πλήρωσα το xbox unlimited. Αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει. Το διάβασα προσεκτικά είδα και τα βίντεο αλλά όταν ενεργοποιώ το vpn και μετά σε ένα USA σερβερ. Σίγουρα κάτι κάνω λάθος εκτός και εάν δεν δουλεύει με free vpn. Τελικά το δοκίμασα στο Samsung tab s8 ultra και δουλεύει μια χαρά. Κάτι κάνω λάθος στο Steam deck. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2023 από Sv2bzq-G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sv2bzq-G Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 23 ώρες πριν, Sv2bzq-G είπε Γιατί δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω το vpn στο Steam. Έκανα λογαριασμό στο proton vpn αλλά free. Πλήρωσα το xbox unlimited. Αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει. Το διάβασα προσεκτικά είδα και τα βίντεο αλλά όταν ενεργοποιώ το vpn και μετά σε ένα USA σερβερ. Σίγουρα κάτι κάνω λάθος εκτός και εάν δεν δουλεύει με free vpn. Τελικά το δοκίμασα στο Samsung tab s8 ultra και δουλεύει μια χαρά. Κάτι κάνω λάθος στο Steam deck. Τελικά δεν τα κατάφερα στο Steam deck όπως είπα και πιο πάνω στο Android δουλεύει μία χαρά. Εάν έχει κάποιος κάποια ιδέα (δηλαδή το έχει κάνει και λειτουργεί) ας γράψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέσα από το Deck σε game mode ούτε εγώ το κατάφερα ποτέ, έχω όμως άλλο τρικ vpn στο router μου στο σπίτι. Του έχω κάνει κανόνες για να βγαίνει η κίνηση προς το δίκτυο της ms (ή όπου χρειάζεται γενικότερα) να το στέλνει το router μου στο vpn tunnel. Έτσι έχω πάντα vpn σε όλες τις συσκευές του δικτύου μου χωρίς αυτές να το ξέρουν. Θέλει όμως πολύ δουλειά με το pfsense (πραγματικά δεν ξέρω αν τα router εμπορίου/παρόχων μπορούν να το κάνουν αυτό ή όχι) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, comfuzio είπε Μέσα από το Deck σε game mode ούτε εγώ το κατάφερα ποτέ, έχω όμως άλλο τρικ vpn στο router μου στο σπίτι. Του έχω κάνει κανόνες για να βγαίνει η κίνηση προς το δίκτυο της ms (ή όπου χρειάζεται γενικότερα) να το στέλνει το router μου στο vpn tunnel. Έτσι έχω πάντα vpn σε όλες τις συσκευές του δικτύου μου χωρίς αυτές να το ξέρουν. Θέλει όμως πολύ δουλειά με το pfsense (πραγματικά δεν ξέρω αν τα router εμπορίου/παρόχων μπορούν να το κάνουν αυτό ή όχι) υποθετω open-wrt / dd-wrt και τα υπολοιπα αδερφακια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 pfsense σε pfsense στην δικιά μου περίπτωση αλλά φαντάζομαι και άλλα θα το κάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sv2bzq-G Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, comfuzio είπε pfsense σε pfsense στην δικιά μου περίπτωση αλλά φαντάζομαι και άλλα θα το κάνουν Είδα και εγώ για να το βάλω στο ρουτερ (έχω ένα Ubiquiti) αλλά μου φάνηκε αρκετά δύσκολο και το άφησα, θα δω κανένα βίντεο ή θα ρωτήσω κανέναν (εάν ξέρει κάποιος και έχει όρεξη ας γράψει). Να ρωτήσω έχετε δωρεάν συνδρομή στο vpn ή με πληρωμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα