Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρέα, τι μεταπωλητική αξία έχει ένα σφραγισμένο steam deck 256gb? Σκέφτομαι να πουλήσω το μαχαίρι στο csgo μιας και έχουν τριπλασιαστεί οι τιμές για να παραγγείλω το 256άρι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 hours ago, Stogianz said:

Καλησπέρα στην παρέα, τι μεταπωλητική αξία έχει ένα σφραγισμένο steam deck 256gb? Σκέφτομαι να πουλήσω το μαχαίρι στο csgo μιας και έχουν τριπλασιαστεί οι τιμές για να παραγγείλω το 256άρι. 

Τι αξία να έχει ένα προϊόν που είναι άμεσα διαθέσιμο? 

Στην καλύτερη όσο το πουλάει η εταιρεία αν κάποιος βαριέται να περιμένει 1-2 βδομάδες μέχρι να έρθει. 

• Like 4

Προφανώς δεν θέλω να βγάλω έξτρα χρήματα, να «cashάρω» τα skins θέλω. Αν και για να πω την αλήθεια σκέφτομαι σοβαρά να το κρατήσω. Αξίζει η αγορά του 256 ή πάμε στα 64 και κάνουμε upgrade τον ssd; Είδα λίγο τη διαδικασία και φαίνεται αρκετά εύκολη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Sv2bzq-G είπε

Χρειάζεται να κάνουμε re-image steam deck όταν θέλουμε να κάνουμε εγκατάσταση windows (dual doot) χωρίς να αλλάξουμε ssd δίσκο ή μπορούμε έτσι όπως είναι εγκατεστημένο το Steam OS μυρίζουμε τον χώρο και κάνουμε εγκατάσταση τα Windows?? 

Με gparted δεν κάνεις reimage το steam os

Απλα κανεις χώρο στο δίσκο και περνας τα windows

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 1

Οκ ζητώ συγνώμη από το φόρουμ αλλά νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολή. Τέλος πάντων. 

Παιδιά ήρθε εχτές το μηχάνημα. 

Είναι όπως το περίμενα αλλά στη διαδικασία να περάσω τα Windows λίγο με παίδεψε και η αλήθεια είναι ότι μου έβγαλε λίγο τα μάτια (πολύ μικρή η οθόνη για πολλές ώρες στα Windows). Μέσα σε όλα αυτά πέρασα και το emudeck αλλά δεν έβγαλα άκρη. 

Επίσεις ο ανεμιστηρας όχι πάντα αλλά όταν δουλεύει στο φουλ κάνει αρκετό θόρυβο έπεσα σε αυτό που γράφουν και θέλει αλλαγή? 

Άντε σας ζάλισα αλλά σαν καινούργιος....... 

• Like 1

3 hours ago, Sv2bzq-G said:

Επίσεις ο ανεμιστηρας όχι πάντα αλλά όταν δουλεύει στο φουλ κάνει αρκετό θόρυβο έπεσα σε αυτό που γράφουν και θέλει αλλαγή? 

Γενικά ακούγεται όταν δουλεύει τέρμα. 

Αν δεν είναι κάποιος περίεργος θόρυβος δεν νομίζω πως έχεις πρόβλημα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εκανα update  το firmaware του Steam OS και εκανε επανεκκίνηση και τα εχασε ολα "ούτε windows ουτε Steam OS ).

Ετοιμάζομαι να τα ξαναστήσω όλα από την αρχή η υπαρχη κάποιος άλλος τρόπος ?

Να πω ότι στο Boot Loader δεν βλέπει κανενα παρτισιον .

OK παιδιά το έφτιαξα, ξαναπέρασα το dual boot και όλα καλά. 

Επεξ/σία από Sv2bzq-G

Στις 14/12/2022 στις 2:45 ΠΜ, chrisgewrgi είπε

Τα περνάς και χωρίς να χάσεις το αρχικό os.με gparted στον ελεύθερο χώρο δημιουργείς διαμέρισμα για τα windows και τα κάνεις install χώρις να πειράξεις το steam os.

Ωστοσο αν ακολουθήσεις αυτό το guide θα δουλεύουν τα παντα ,όπως χειριστήρια,  χαμηλές θερμοκρασίες,μικρή κατανάλωση, αθόρυβοι ανεμιστήρες κτλπ

https://github.com/baldsealion/Steamdeck-Ultimate-Windows11-Guide/wiki

Γράφει ο φίλος στο github για Windows on MicroSD ότι κάνει random eject και BSOD. Έχει κάποιος τέτοιο πρόβλημα; Έχω τα windows σε SD και το μόνο θέμα που έχω είναι τα loading times. Τώρα τελευταία bβέβαι εξαφανίζονται τα drivers για τα αλλά joystick [Steamdeck WIndows Controller Driver (SWICD)] είναι άσχετο θέμα αυτό.

1 ώρα πριν, GreeKar98K είπε

Γράφει ο φίλος στο github για Windows on MicroSD ότι κάνει random eject και BSOD. Έχει κάποιος τέτοιο πρόβλημα; Έχω τα windows σε SD και το μόνο θέμα που έχω είναι τα loading times. Τώρα τελευταία bβέβαι εξαφανίζονται τα drivers για τα αλλά joystick [Steamdeck WIndows Controller Driver (SWICD)] είναι άσχετο θέμα αυτό.

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αλλά δεν είδα κάποια άλλη λύση. 

Εγώ όπως έγραψα και πιο πάνω ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό έχασα και τον boot Loader. 

Πάντως είμαι αρκετά ευχαριστημένος παίζω πολύ παιχνίδια του Nintendo και του PS2 και γενικά είναι πολύ καλό μηχάνημα. 

Άφησα πολύ χώρο στα Windows και το μετάνιωσα το μηχάνημα είναι περισσότερο για Games (πάντα προσωπική άποψη). 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πλάκα πάντως στο νέο Steam Recap που έχουν βάλει, οτι έχει ξεχωριστό κομμάτι για το Steam Deck usage (αν και για κάποιο χαζό λόγο δεν υπάρχει η επιλογή να κάνεις share κατ'έυθείαν τις συγκεκριμένες πληροφορίες). Όπως είπε και ένας φίλος, τελικά το έκανα JRPG machine το Deck 🙃:

image.png.487a848c4a1cc50153fec94eb9c12f04.png

(To Yakuza 0 πάντως ταιριάζει γάντι στο Deck :P )

Επεξ/σία από Greygore
  • Like 3

Καλησπέρα! Περιμένω και γω με το καλό να παραλάβω το Steam Deck τις ερχόμενες ημέρες. Βρίσκεται Ρουμανία και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η πιθανότητα να παραλάβω πριν το ΣΚ καθώς φαντάζομαι το δρομολόγιο της GLS είναι κοινό για εκείνους που παρήγγειλαν από Ελλάδα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Screenshot 2022-12-28 at 3.04.45 PM.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, balog13 είπε

Καλησπέρα! Περιμένω και γω με το καλό να παραλάβω το Steam Deck τις ερχόμενες ημέρες. Βρίσκεται Ρουμανία και ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η πιθανότητα να παραλάβω πριν το ΣΚ καθώς φαντάζομαι το δρομολόγιο της GLS είναι κοινό για εκείνους που παρήγγειλαν από Ελλάδα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Screenshot 2022-12-28 at 3.04.45 PM.png

καλησπέρα 

μετά τη Ρουμανία εμένα πήγε Βουλγαρία και μετά Ελλάδα.  δύσκολο το βλέπω και το χειρότερο μετά αναλαμβάνει η acs. εμένα ήταν 19/12 Ρουμανία και παρέλαβα  24/12  ( και πήγα και το πήρα με πολύ γκρίνια αλλιώς θα πήγαινε 27/12)

Επεξ/σία από argi73

21 λεπτά πριν, argi73 είπε

καλησπέρα 

μετά τη Ρουμανία εμένα πήγε Βουλγαρία και μετά Ελλάδα.  δύσκολο το βλέπω και το χειρότερο μετά αναλαμβάνει η acs. εμένα ήταν 19/12 Ρουμανία και παρέλαβα  24/12  ( και πήγα και το πήρα με πολύ γκρίνια αλλιώς θα πήγαινε 27/12)

Ακριβώς, σήμερα το μεσημέρι έφτασε Βουλγαρία. Χμ και γω την ACS φοβάμαι περισσότερο αλλά ελπίζουμε! 😁

• Like 1

Και όμως το παρέλαβα σήμερα 😁 Μάλλον βοήθησε το γεγονός οτι βρίσκομαι σε νησί και ο όγκος των πακέτων σε σχέση με τα κέντρα είναι πολύ μικρός. Καλή πρωτοχρονιά!

• Like 7

7 ώρες πριν, balog13 είπε

Και όμως το παρέλαβα σήμερα 😁 Μάλλον βοήθησε το γεγονός οτι βρίσκομαι σε νησί και ο όγκος των πακέτων σε σχέση με τα κέντρα είναι πολύ μικρός. Καλή πρωτοχρονιά!

Καλορίζικο φίλε μου να το χαρείς.... 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...