Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

39 λεπτά πριν, Nikosskk96 είπε

Καλησπερα.Μπορω να κανω αγορα και να το βαλω σε δοσεις μεσω πιστωτικης;Γνωριζει καπνεις;

Άν έχεις καρτα Πειραιώς μπορείς μεχρι 12 δόσεις με 0.30 επιβάρυνση στη κάθε δόση και αν είχες mastercard με το promo που τρέχει θα παρεις τη πρώτη δόση πισω (μαχ 50 ευρω πιστωση) .. ετσι το πηρα και εγω και σου βγαίνει 370 περίπου.. (το έβαλα σε 8 δόσεις)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, argi73 είπε

Άν έχεις καρτα Πειραιώς μπορείς μεχρι 12 δόσεις με 0.30 επιβάρυνση στη κάθε δόση και αν είχες mastercard με το promo που τρέχει θα παρεις τη πρώτη δόση πισω (μαχ 50 ευρω πιστωση) .. ετσι το πηρα και εγω και σου βγαίνει 370 περίπου.. (το έβαλα σε 8 δόσεις)

Mastercard εχω.Που ακριβως μου βγαζει την επιλογη για τις δοσεις;Γιατι οταν παω να κανω την πληρωμη μου εμφανιζει μονο να εισαγω τα στοιχεια της καρτας.Δεν το εχω προχωρησει στο τελευταιο βημα πριν την ολοκληρωση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Nikosskk96 είπε

Mastercard εχω.Που ακριβως μου βγαζει την επιλογη για τις δοσεις;Γιατι οταν παω να κανω την πληρωμη μου εμφανιζει μονο να εισαγω τα στοιχεια της καρτας.Δεν το εχω προχωρησει στο τελευταιο βημα πριν την ολοκληρωση 

πληρώνεις εφάπαξ και τις δόσεις μέσα απο τη winbank

image.png.97588de408436d813a8a9d51bb97cd0a.png το promo https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/campaigns/autes-tis-giortes-oloi-tha-apoktisoun-to-dwro-twn-oneirwn-tous-me-tis-pistwtikes-kartes-mastercard

Επεξ/σία από argi73

2 λεπτά πριν, argi73 είπε

πληρώνεις εφάπαξ και τις δόσεις μέσα απο τη winbank

image.png.97588de408436d813a8a9d51bb97cd0a.png

Καταλαβα τι εννοεις..αρα μονο με πειραιως γινεται αυτο.Εγω εχω eurobank 

• Sad 1

Μόλις έβαλα win 10 + drivers . Παιδιά καλό το Steam os αλλά νομίζω με τα win 10 πάει το μηχάνημα ένα βήμα παραπάνω .

Σε γνώριμο περιβάλλον και με όλα τα παιχνίδια να παίζουν άνετα. Εναλλαγη σε Evil dead και Doom απο το desktop χωρίς ήχνος κομπιάσματος.

Δεν τα είχα σε υπόληψη αλλά το hardware πετάει σε win.

Τα πέρασα σε εξωτερικό usb ssd χωρίς να χάνω το αρχικό Os .

Δοκιμάστε το .

• Like 1

2 ώρες πριν, Galaxy είπε

Μόλις έβαλα win 10 + drivers . Παιδιά καλό το Steam os αλλά νομίζω με τα win 10 πάει το μηχάνημα ένα βήμα παραπάνω .

Σε γνώριμο περιβάλλον και με όλα τα παιχνίδια να παίζουν άνετα. Εναλλαγη σε Evil dead και Doom απο το desktop χωρίς ήχνος κομπιάσματος.

Δεν τα είχα σε υπόληψη αλλά το hardware πετάει σε win.

Τα πέρασα σε εξωτερικό usb ssd χωρίς να χάνω το αρχικό steam os

Τα περνάς και χωρίς να χάσεις το αρχικό os.με gparted στον ελεύθερο χώρο δημιουργείς διαμέρισμα για τα windows και τα κάνεις install χώρις να πειράξεις το steam os.

Ωστοσο αν ακολουθήσεις αυτό το guide θα δουλεύουν τα παντα ,όπως χειριστήρια,  χαμηλές θερμοκρασίες,μικρή κατανάλωση, αθόρυβοι ανεμιστήρες κτλπ

https://github.com/baldsealion/Steamdeck-Ultimate-Windows11-Guide/wiki

• Like 2

8 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Τα περνάς και χωρίς να χάσεις το αρχικό os.με gparted στον ελεύθερο χώρο δημιουργείς διαμέρισμα για τα windows και τα κάνεις install χώρις να πειράξεις το steam os.

Ωστοσο αν ακολουθήσεις αυτό το guide θα δουλεύουν τα παντα ,όπως χειριστήρια,  χαμηλές θερμοκρασίες,μικρή κατανάλωση, αθόρυβοι ανεμιστήρες κτλπ

https://github.com/baldsealion/Steamdeck-Ultimate-Windows11-Guide/wiki

Ευχαριστώ πολύ  , έχω το μικρο 64αρι και εκει δεν θα χωρανε ευκολα τα windows .

Είχα παρει εναν γρήγορο usb memory 1ΤΒ και έτσι έχω απλετο χώρο χωρίς παρατράγουδα .

Οντως ζεσταίνεται βεβαια και θα δοκιμάσω τα προγραμματα που αναφέρει ο οδηγός , λογικα και σε 10 πρεπει να είναι λειτουργικά . Ισως και τα 11 αξιζουν αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ... ακόμη !

13 ώρες πριν, Galaxy είπε

Ευχαριστώ πολύ  , έχω το μικρο 64αρι και εκει δεν θα χωρανε ευκολα τα windows .

Είχα παρει εναν γρήγορο usb memory 1ΤΒ και έτσι έχω απλετο χώρο χωρίς παρατράγουδα .

Οντως ζεσταίνεται βεβαια και θα δοκιμάσω τα προγραμματα που αναφέρει ο οδηγός , λογικα και σε 10 πρεπει να είναι λειτουργικά . Ισως και τα 11 αξιζουν αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ... ακόμη !

Idle πρέπει να δουλεύει γύρω στους 35 40 βαθμούς, με hwinfo να καίει η cpu περιπου τα 2 watt. Εμένα idle ειχε κατανάλωση 9 watt και 60c και έφταιγε ο edge που έτρεχε σε background. Αν ανοιξεις τις διεργασίες θα δεις. Έχει να τον κλεισεις να τρέχει σε background 

Το 64αρι είχα και εγώ. Πήρα ένα σκέτο μεταχειρο series s και του εβγαλα τον ssd 512 και τον έβαλα στο deck

• Like 1

Παιδιά πέστε μου την άποψή σας θα κάνω dual boot το steam deck (που υποτίθεται θα το παραλάβω σύντομα σήμερα είναι Βουλγαρία, επιτέλους) πόσο χώρο να δώσω στο Steam OS και πόσο στα Windows?

Διαβάζω περισσότερο στα Windows. Λέω να δώσω (σε έναν 512GB) 200mb στο Steam OS και τα υπόλοιπα στα Windows, είναι καλά είναι λίγα για τα Windows ? 

14 ώρες πριν, Sv2bzq-G είπε

Παιδιά πέστε μου την άποψή σας θα κάνω dual boot το steam deck (που υποτίθεται θα το παραλάβω σύντομα σήμερα είναι Βουλγαρία, επιτέλους) πόσο χώρο να δώσω στο Steam OS και πόσο στα Windows?

Διαβάζω περισσότερο στα Windows. Λέω να δώσω (σε έναν 512GB) 200mb στο Steam OS και τα υπόλοιπα στα Windows, είναι καλά είναι λίγα για τα Windows ? 

εγώ τα 256GB του ssd που έχω βάλει, τα μοίρασα 200 σε windows και τα υπόλοιπα steam deck. για τα παιχνίδια του steam deck έβαλα κάρτα sd 256GB

το έκανα με τη λογική, πως τα παιχνίδια που θα βάλω στα windows (game pass, epic, κλπ) δεν θα παίζουν στο steam deck. ενώ τα παιχνίδια του steam deck, μπορεί να γίνουν import στον steam client στα windows (αφού τα windows βλέπουν κανονικά την sd κάρτα)

• Like 1

Στις 15/12/2022 στις 12:21 ΠΜ, chrisgewrgi είπε

Το 64αρι είχα και εγώ. Πήρα ένα σκέτο μεταχειρο series s και του εβγαλα τον ssd 512 και τον έβαλα στο deck

Θυσίασες το Series S ?? Δεν θα ήταν ποιο φτηνός ενας δίσκος απο ebay  ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Galaxy είπε

Θυσίασες το Series S ?? Δεν θα ήταν ποιο φτηνός ενας δίσκος απο ebay  ?

Οχι δεν υπάρχει απο Ευρώπη.  Όλο 256 έβλεπα. Και κάποιοι 512 πάνω από 100 ευρώ. Από Κίνα και αμερικη είχε πολλούς.τελωνεια μεταφορικα κτλπ.οποτε πείρα 150 ευρώ ένα series s του εβγαλα τον ssd και όταν βρω κάποιον ssd οικονομικό για το series θα το φτιάξω και αυτο. Η θα τον ξαναβάλω στο series και θα βάλω αυτόν που θα βρω

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 3

Χρειάζεται να κάνουμε re-image steam deck όταν θέλουμε να κάνουμε εγκατάσταση windows (dual doot) χωρίς να αλλάξουμε ssd δίσκο ή μπορούμε έτσι όπως είναι εγκατεστημένο το Steam OS μυρίζουμε τον χώρο και κάνουμε εγκατάσταση τα Windows?? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...