Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

52 λεπτά πριν, gust είπε

Πήρα στις εκπτώσεις για το φορητόdoom eternal deluxe,  little nightmares 2, warhammer chaos gate και persona 5 Royal. 
Με τρώει το χέρι και για το nier automata που το έχω στο ps4/ps5 αλλά δεν λέει να πέσει η τιμή του.

Με chaos gate που ξεκίνησα όλα κομπλέ με medium - high και 30 fps και 2 ώρες αυτονομία χωρίς ιδιαίτερο optimization. Μόνο προβληματάκι οι μικρές γραμματοσειρές αλλά εντάξει παλεύεται. 

κρατησου ερχεται και christmas sale

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

κρατησου ερχεται και christmas sale

Το ξέρω απλά συνήθως οι τιμές παίζουν το ίδιο. Με δεδομένο όμως ότι ήδη πήρα αρκετά δεν χάνω κάτι να περιμένω.

Ορθα μιλάς!!!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω το καλύτερο  Decking Station που μπορώ να πάρω από Ελλάδα και δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι. Σίγουρα πιστεύω πως θα πρέπει να έχει ethernet, 4k sta 60Hz, να μπορεί να φορτίζει συγχρόνως το Steam, να δέχεται κάρτες microsd..... Περιμένω απόψεις 

Επεξ/σία από valandis

Ξέρετε αν μπορούμε αν το πάρουμε σε δόσεις; Δε βρίσκω πολλές πληροφορίες. Κάποιος είπε στο steam ότι προσφέρεται η επιλογή για ένα πλάνο 6 ή 12 δόσεων, το έχει δοκιμάσει κανείς;

45 λεπτά πριν, Cloud_7 είπε

Ξέρετε αν μπορούμε αν το πάρουμε σε δόσεις; Δε βρίσκω πολλές πληροφορίες. Κάποιος είπε στο steam ότι προσφέρεται η επιλογή για ένα πλάνο 6 ή 12 δόσεων, το έχει δοκιμάσει κανείς;

Λογικά όταν θα πας να πληρώσεις θα πρέπει να σου δείξει αν έχει προσθέσει τέτοιο τρόπο. 

Στις 27/11/2022 στις 12:01 ΜΜ, valandis είπε

Ψάχνω το καλύτερο  Decking Station που μπορώ να πάρω από Ελλάδα και δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι. Σίγουρα πιστεύω πως θα πρέπει να έχει ethernet, 4k sta 60Hz, να μπορεί να φορτίζει συγχρόνως το Steam, να δέχεται κάρτες microsd..... Περιμένω απόψεις 

Εγώ αγόρασα αυτό 

https://www.amazon.de/-/en/Docking-Station-Gigabit-Ethernet-Compatible-Black-silver/dp/B0B8NFC7RF/ref=sr_1_3?crid=35D5HTBR8GFYC&keywords=dampfdeck+dock&qid=1669642458&sprefix=Steam+deck+%2Caps%2C185&sr=8-3

Μέσα σε 4 μέρες το είχα στα χέρια μου. 

Αν και ακόμα δεν με αφήνει να παραγγείλω το Steam deck λέει 2 μέρες ακόμα αλλά κάνω προμήθειες 😂😂. Πείρα και 2 micro sd 512 τις Samsung A2 στα 46€ η μία,σήμερα την έχει 60€ με έκπτωση 22% λεει. Αντε να δούμε. 

Παιδιά να κάνω μία ερώτηση, έχω το Samsung tab s8 ultra το οποίο μπορείς να το χρησιμοποίησεις σαν εξωτερικό wireless monitor θα μπορέσω να το ενώσω με κάποιον τρόπο?? 

• Like 1

Ε όχι βρε παιδιά μου σπάσανε τα νεύρα. Ενώ έχει λήξει ο περιορισμός που είχα, ακόμα δεν με αφήνει να παραγγείλω το Steam deck ακόμα και την VR που έκανα μια δοκιμή. Ενώ παιχνίδια με αφήνει και αγοράζω. 

Σας παρακαλώ εάν θέλει κάποιος ας κάνει μία δοκιμή ότι πάει να το αγοράσει ας πούμε με PayPal και εάν τον αφήσει να προχωρήσει (ας το ακυρώσει μην προχωρήσει) ας με ενημερώσει, πάει το μυαλό μου ότι δεν έχουν απόθεμα. Ειλικρινά πρώτη φορά θέλω να αγοράσω κάτι και παιδεύομαι τόσο πολύ. Έχω στείλει και ένα μήνυμα στο υποστήριξη του Steam αλλά δεν περιμένω και πολλά. 

Οποιαδήποτε ιδέα ή πρόταση δεκτή. 

3 ώρες πριν, NickTG είπε

Μου βγάζει αυτό:

There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance. 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί θα τρελαθώ. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. 

2 ώρες πριν, chek2fire είπε

μπορεί να έχει γενικό πρόβλημα το steam. Λογικά αυτά τα διορθώνουν μέσα σε λίγες ώρες 

Αυτό γίνετε 3 μέρες τώρα. Τι από την εφαρμογή (Mobile ή PC) τι από chrome από PC, τίποτα. 

Είχα μία απάντηση από την υποστήριξη "ότι δεν βλέπουν κανένα πρόβλημα και εάν μπορούσα να τους στείλω ένα screen shot. Αυτό έκανα αλλά καμία απάντηση ακόμη. 

Πάντως σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια γιατί πήγα να τρελαθώ. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, προφανώς θα περιμένω και άλλη απάντηση από την Steam, εάν έχετε καμία ιδέα πάλι πέστε μου. 

Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με την βοήθεια του φίλου mg444. 

Το πρόβλημα ήταν εκεί που συμπληρώνεις τι διεύθυνση σου και πατάς επόμενο σου προτείνει το σύστημα αυτόματα να επιλέξεις μεταξύ αυτή που έγραψες και σε μια αυτόματη που σου βγάζει το σύστημα (η οποία ήταν η ίδια) εάν επιλέξεις αυτή που σου προτείνει (που είναι και αυτόματα επιλεγμένη) τότε το σύστημα σου βγάζει αυτό το error εάν επιλέξεις αυτή που έγραψες εσύ τότε προχωράει κανονικά. Έκανα την παραγγελία και τώρα περιμένω. 

Ευχαριστώ όλους τους φίλους που με βοήθησαν. 

• Like 3

Το παρέλαβα προχθές, χθες ασχολήθηκα όλη μέρα μαζί του. Οι αρχικές εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Πήρα την 64GB έκδοση και κατευθείαν της έβαλα έναν 2230 512GB SSD. Πολύ εύκολη διαδικασία και γενικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο 'βατό' είναι κατασκευαστικά. Αυτό είναι πολύ καλό πάντα με το σκεπτικό ότι το right to repair είναι βασικό θέμα στις μέρες μας. Ακόμα και χωρίς επισκευές η συσκευή καθαρίζεται πολύ εύκολα και μάλλον αλλάζει και η μπαταρία εύκολα (αναφέρω αυτά τα 2 γιατι όποιος το χρησιμοποιήσει αρκετά προφανώς θα τα αντιμετωπίσει σαν προβλήματα). 

Το έκανα dual boot με το μεγαλύτερο μέρος του σκληρού να είναι αφιερωμένο στην εγκατάσταση των windows 11. Με ζόρισε πολύ να κάνω το swicd να δουλέψει σωστά. Αφού δούλεψε σωστά κατάλαβα ότι κάθε φορά πρέπει να φτιάχνω ένα προφίλ για κάθε παιχνίδι. Στα μισά παιχνίδια θέλει mouse και buttons disabled και στα άλλα μισά μόνο buttons (παίζω πολύ indie και point and click, έχουμε και κάποια ηλικία). Αν τρέχει σε default profile αυτά δεν μπορούν να μπουν γιατί χάνεις την λειτουργικότητα της συσκευής σε περιβάλλον windows. Σαν να μην έφτανε αυτό, αν θες να κάνεις map κάποιον συνδυασμό πληκτρολογίου σε κάποιο κουμπί (πχ alt-tab ή κάποιο άλλο για να κάνεις toggle το rivatuner για παράδειγμα) πρέπει να το κάνεις για κάθε προφίλ ξεχωριστά (και για κάποιο λόγο όταν κάνεις ένα νέο προφίλ αυτό δεν αντιγράφει το default με τις αλλαγές που έχεις κάνει). Ψάχνοντας βρήκα ότι υπάρχουν λύσεις για μερικά απ αυτά αλλά είναι αρκετά πολύπλοκες.     

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

say hello to my little  friend(s)

https://www.gamingonlinux.com/2022/12/steamos-34-preview-adds-support-for-8bitdo-ultimate-wireless-controller-dongle/ ( θα χρειαστειτε και αυτο το firmware  για να δουλευουν οι σκανδαλες σαν αναλογικες και οχι σαν ψηφιακες https://www.reddit.com/r/8bitdo/comments/yh5t35/comment/iwhfbky/?utm_medium=android_app&utm_source=share&context=3 )  KeUdBwo.png20221129_103912.jpg

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 6

Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Έχει 2 ημέρες που μου στείλανε email ότι το έχουν στείλει και μου έδωσαν και track number. Αλλά στη μεταφορική ακόμα δεν φαίνεται, να τους στείλω κανένα email η να περιμένω? 

Σε εσάς έτσι άργησε να φανεί? 

Άργησε να φανεί μην αγχώνεσαι μετά όμως πήγε πολύ γρήγορα. Σε μια εβδομάδα το είχα επαρχία. Eσύ βάλε και τον φόρτο από black friday

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο έχει βάλει κανείς skin για προστασία;;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...