Sv2bzq-G Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά φοβάμαι μην αντί για να κατέβει ανέβει. Είδη στην Αμερική το 512 πωλείτε 645€ και για Ευρώπη 679€. Από την άλλη την πάτησα με ένα ταμπλέτ τις Samsung (το τελευταίο μοντέλο) που αγόρασα πριν 20 μέρες και έχασα 350€. Ποιος να περιμένει κάτι τέτοιο από την Samsung. Νομίζω ότι και από αυτά που διαβάζω σε κάποια σαιτ του εξωτερικού ότι δεν θα έχουν έκπτωση στο Steam deck αλλά σε διάφορα αξεσουάρ και παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sv2bzq-G Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά είχε κανένας πρόβλημα με πληρωμή με PayPal?? Τελικά μου γράφει ότι επειδή έκανα επαναφορά (Reset) πρόσφατα το password δεν μπορώ να κάνω συναλλαγή για 25 μέρες ξέρει κανείς τίποτα??? Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από Sv2bzq-G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δοκίμασα να στήσω xbox cloud Beta με τον Edge αλλά μου λεέι ότι η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται στην Ελλαδα. Μόνο VPN λοιπόν? Θα έρθει τελικά προς τα μέρη μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Καντο ετσι μεχρι να μπει στο παιχνιδι και μετα κλεισε το vpn https://overkill.wtf/how-to-use-vpn-on-steam-deck/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, GnsP είπε Καντο ετσι μεχρι να μπει στο παιχνιδι και μετα κλεισε το vpn https://overkill.wtf/how-to-use-vpn-on-steam-deck/ Το είδα αυτό αλλά όσον αφορά την εμπειρία είναι playable? Είμαι με 100αρα vodafone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 2 minutes ago, gust said: Το είδα αυτό αλλά όσον αφορά την εμπειρία είναι playable? Είμαι με 100αρα vodafone Χωρίς VPN ενεργοποιημένο δε θα διαφέρει από κάθε σχετική υπηρεσία streaming, με τα γνωστά υπέρ και κατά. Πάντως δεν "χρειάζεσαι" το steam deck για να παίξεις έτσι, δουλεύει ακόμα και σε tablets με χειριστήριο συνδεμένο ή σε κινητά με razer kishi για παράδειγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Με 24mbps σύνδεση που πιάνουμε 8mpbs θα είμαστε οκ; Ρωτάω για φίλο. 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Χωρίς VPN ενεργοποιημένο δε θα διαφέρει από κάθε σχετική υπηρεσία streaming, με τα γνωστά υπέρ και κατά. Πάντως δεν "χρειάζεσαι" το steam deck για να παίξεις έτσι, δουλεύει ακόμα και σε tablets με χειριστήριο συνδεμένο ή σε κινητά με razer kishi για παράδειγμα. Τέλεια, θα το σετάρω. Μιλαώ για το deck γιατι έτσι και αλλιώς είναι πλεόν η βασική φορητή συσκευή μου. Να σκεφτείς στο Playroom εχω το series x στην c2 αλλά το βραδάκι κομμάτια θέλω το κρεβάτι να προχωρήσω λίγο signalis ή persona 5 και να κοιμηθω. Μου έρχεται κρίμα να τα έχω στο game pass και να τα ξαναγοράζω στο steam γιαυτό και ψάχνομαι για cloud gaming (δεν με ενδιαφέρουν τα win στο deck) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labrosviz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) παιδια καποιες ερωτησεις μιας και το πηρα και εγω... εχετε να προτεινεται καποια βαση για το steam deck ωστε να στεκεται ορθιο?αν γινεται να ειναι απο Ελληνική αγορα.. επίσης αν παρω καλωδιο usb c σε hdmi συνδεεται στην οθόνη η στην τηλεοραση σωστα? εχω διαβασει οτι πρεπει να ειναι συμβατη η οθονη η η τηλεοραση...πως το καταλαβαινουμε αυτο? ευχαριστω... Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2022 από labrosviz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2022 10 hours ago, labrosviz said: εχετε να προτεινεται καποια βαση για το steam deck ωστε να στεκεται ορθιο?αν γινεται να ειναι απο Ελληνική αγορα. https://www.skroutz.gr/c/5026/diafora-aksesouar-consolon.html?from=catspan&keyphrase=hori+playstand 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sv2bzq-G Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Να σάς ενημερώσω ότι ακόμα δεν μπόρεσα να κάνω την παραγγελία γιατί (μου απάντησε η υποστήριξη του Steam) έκανα reset το password και πρέπει να περάσει 25 μέρες για ασφάλεια και μετά να μπορέσω να το παραγγείλω, ενώ μπορώ να αγοράσω παιχνίδια κανονικά. Μου σπάσανε τα νεύρα 😭😭😭😭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Sv2bzq-G είπε Να σάς ενημερώσω ότι ακόμα δεν μπόρεσα να κάνω την παραγγελία γιατί (μου απάντησε η υποστήριξη του Steam) έκανα reset το password και πρέπει να περάσει 25 μέρες για ασφάλεια και μετά να μπορέσω να το παραγγείλω, ενώ μπορώ να αγοράσω παιχνίδια κανονικά. Μου σπάσανε τα νεύρα 😭😭😭😭 Αξίζει η αναμονή πάντως. 😅. Έρχεται και sale εφοδιασου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sv2bzq-G Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Τι εννοείς sale?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Έχει windows apu drivers update μετά από πόσους μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Πήρα στις εκπτώσεις για το φορητόdoom eternal deluxe, little nightmares 2, warhammer chaos gate και persona 5 Royal. Με τρώει το χέρι και για το nier automata που το έχω στο ps4/ps5 αλλά δεν λέει να πέσει η τιμή του. Με chaos gate που ξεκίνησα όλα κομπλέ με medium - high και 30 fps και 2 ώρες αυτονομία χωρίς ιδιαίτερο optimization. Μόνο προβληματάκι οι μικρές γραμματοσειρές αλλά εντάξει παλεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα