xtrmsnpr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 22/10/2022 στις 3:03 ΜΜ, stefanos_th είπε υπαρχει ακομα το facebook ; Boomer alert Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2022 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 22 ώρες πριν, smyrali είπε Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το perfomance system overlay στα windows 11 παίζοντας παιχνιδιά ΧΒΟΧ αλλά δεν τα καταφέρνω με τον οδηγό αυτό: https://github.com/baldsealion/Steamdeck-Ultimate-Windows11-Guide/wiki/1.6-Imitating-GameScope έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι άλλο; πάντα σε win 11 Κατι κάνεις λάθος. Αλλά μπορείς εύκολα με hwinfo και rtss να βάλεις να σου δειχνει οτι θες. Ωστοσο οποιος τρεχει windows 11 ,θα πρέπει να μπει hwinfo και να δει ότι η cpu καίει περίπου 2 με 3 watt και θερμοκρασία περίπου 40 με 45c. Idle ολα αυτα. Όταν τα περάσα εγω ετρεχε 8 με 9 watt idle και 60c με αποτέλεσμα να τραβάει πολύ μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Δύο δύσκολες ερωτήσεις, πριν αρχίσω να σκαλίζω μόνος μου: 1) Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να πάρει εικόνα το Deck από το USB-C του; 2) Αν συνδέσω κονσόλα με ethernet απευθείας στο Deck παίζει να δουλέψει το remote play; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Δύο δύσκολες ερωτήσεις, πριν αρχίσω να σκαλίζω μόνος μου: 1) Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να πάρει εικόνα το Deck από το USB-C του; 2) Αν συνδέσω κονσόλα με ethernet απευθείας στο Deck παίζει να δουλέψει το remote play; Για το 1 δεν ξέρω καθόλου και έχω απορία για την χρησιμότητα του! Παραείναι μικρή η οθόνη του για προβάλλεις εκεί περιεχόμενο Για το 2, μάλλον όχι γιατί τουλάχιστον με το ps4 που έχω και τα 2 θέλουν να μιλάνε με server της sony από ότι έχω δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 30 λεπτά πριν, Malthador είπε Δύο δύσκολες ερωτήσεις, πριν αρχίσω να σκαλίζω μόνος μου: 1) Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να πάρει εικόνα το Deck από το USB-C του; 2) Αν συνδέσω κονσόλα με ethernet απευθείας στο Deck παίζει να δουλέψει το remote play; Το deck βγαζει εικόνα με direct συνδεση στην usb c θύρα. Αρκεί να το υποστηρίζει και η οθόνη. Να δείχνει εικόνα με usb c σύνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Το deck βγαζει εικόνα με direct συνδεση στην usb c θύρα. Αρκεί να το υποστηρίζει και η οθόνη. Να δείχνει εικόνα με usb c σύνδεση. Θέλει το ανάποδο, όχι έξοδο αλλά είσοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ω ρε το ανάποδο κατάλαβα. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2022 από chrisgewrgi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Λοιπόν πήρα την sdcard 128gb που έχει στα crazysundays το e-shop.gr, από άλλο pc στην δουλειά με το rufus την έκανα με Windows 11 To Go (πήρε ώρα η διαδικασία), πέρασα τους drivers σε έναν φάκελο στο root dir της sdcard. Ήρθα σπίτι, την έβαλα στο Deck, έκανα το vol down + power, βγήκε στο boot menu και voila! Τρέχω Windows 11 από την sdcard! Ναι οκ είναι λίγο πιο αργά τα πράγματα σε σχέση με το Steam Deck OS ή κόντρα στο main pc μου αλλά τρέχει μια χαρά και το O/S και το office και ότι άλλο έβαλα! Απορία όμως! έχω μερικές unknown devices, το guide του steam δεν αναφέρει πουθενά για chipset drivers, αλλά οκ τους πήρα από AMD και μπήκαν οκ αλλά και πάλι έχει unknown devices, θέλει κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, comfuzio είπε Λοιπόν πήρα την sdcard 128gb που έχει στα crazysundays το e-shop.gr, από άλλο pc στην δουλειά με το rufus την έκανα με Windows 11 To Go (πήρε ώρα η διαδικασία), πέρασα τους drivers σε έναν φάκελο στο root dir της sdcard. Ήρθα σπίτι, την έβαλα στο Deck, έκανα το vol down + power, βγήκε στο boot menu και voila! Τρέχω Windows 11 από την sdcard! Ναι οκ είναι λίγο πιο αργά τα πράγματα σε σχέση με το Steam Deck OS ή κόντρα στο main pc μου αλλά τρέχει μια χαρά και το O/S και το office και ότι άλλο έβαλα! Απορία όμως! έχω μερικές unknown devices, το guide του steam δεν αναφέρει πουθενά για chipset drivers, αλλά οκ τους πήρα από AMD και μπήκαν οκ αλλά και πάλι έχει unknown devices, θέλει κάτι άλλο; όχι, δεν έχει βγάλει πλήρεις drivers η valve. Αυτά που χρειάζονται δουλεύουν όμως. πχ δεν έχει drivers για να ελέγχεις τo ανεμιστηράκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, comfuzio είπε Λοιπόν πήρα την sdcard 128gb που έχει στα crazysundays το e-shop.gr, από άλλο pc στην δουλειά με το rufus την έκανα με Windows 11 To Go (πήρε ώρα η διαδικασία), πέρασα τους drivers σε έναν φάκελο στο root dir της sdcard. Ήρθα σπίτι, την έβαλα στο Deck, έκανα το vol down + power, βγήκε στο boot menu και voila! Τρέχω Windows 11 από την sdcard! Ναι οκ είναι λίγο πιο αργά τα πράγματα σε σχέση με το Steam Deck OS ή κόντρα στο main pc μου αλλά τρέχει μια χαρά και το O/S και το office και ότι άλλο έβαλα! Απορία όμως! έχω μερικές unknown devices, το guide του steam δεν αναφέρει πουθενά για chipset drivers, αλλά οκ τους πήρα από AMD και μπήκαν οκ αλλά και πάλι έχει unknown devices, θέλει κάτι άλλο; 6 unknown drivers προς το παρόν στα windows 11. Τα τρέχω 3 μήνες τώρα με σχεδόν κανένα πρόβλημα. Στην αρχή τα είχα σε 256gb samsung evo sd card κ μετά έφτιαξα partitions κ τα έβαλα στον nvme... Μερα με τη νύχτα η ταχύτητα..Καμία σχέση πραγματικά! Τα περνάς στην sd απλά για να δεις αν δουλεύουν... Αν σου αρέσουν δεν υπάρχει νόημα να τα τρέχεις από sd... σέρνονται.... Μόλις τα βάλεις στον δίσκο του steam deck δεν θα θες να ξαναγυρίσεις σε steam os... Παίζει τα πάντα με τα ίδια σχεδόν fps...σε κάποια περισσότερα από steam os σε κάποια λιγότερα.. Δεν έχω ανοίξει steam os 2 μήνες τώρα...Μόνο για τα updates... Όλα παίζουν ρολόι προς το παρόν ειδικά αν ακολουθήσεις τον οδηγό... Παίζω modern warfare 2 από όταν βγήκε χωρίς ούτε ένα crash(μην το ματιασω)!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paanur Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Έχω δοκιμάσει και γω windows στο deck με όλους τους τρόπους και ενώ είναι σαφώς καλύτερη εμπειρία απτό ξεκίνημα, δε συγκρίνεται ακόμη η εμπειρία με το steam os. Μόνο και μόνο η ρυθμίσεις που σου δίνει η valve για το tdp,refresh rate, fps limiter κλπ, το κάνουν πολύ πιο λειτουργικό. Το ιδανικότερο νομίζω θα είναι να βγάλουν επιτέλους ένα official boot manager που να επιτρέπει dual boot αλλά όχι με πλάγιες λύσεις. Το steam os είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει σε software τα τελευταία χρόνια και με άφησε ευχάριστα έκπληκτο όταν πήρα την κονσόλα και είδα τι δουλειά έχει γίνει στη συμβατότητα (Proton). Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η δουλειά και πιστεύω ότι σύντομα η valve θα έχει και επίσημα πλέον εναλλακτική για desktop PCs με το steam os, οπότε θα μπορεί ο καθένας να έχει steam os και στο PC του κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, isaias1983 είπε 6 unknown drivers προς το παρόν στα windows 11. Τα τρέχω 3 μήνες τώρα με σχεδόν κανένα πρόβλημα. Στην αρχή τα είχα σε 256gb samsung evo sd card κ μετά έφτιαξα partitions κ τα έβαλα στον nvme... Μερα με τη νύχτα η ταχύτητα..Καμία σχέση πραγματικά! Τα περνάς στην sd απλά για να δεις αν δουλεύουν... Αν σου αρέσουν δεν υπάρχει νόημα να τα τρέχεις από sd... σέρνονται.... Μόλις τα βάλεις στον δίσκο του steam deck δεν θα θες να ξαναγυρίσεις σε steam os... Παίζει τα πάντα με τα ίδια σχεδόν fps...σε κάποια περισσότερα από steam os σε κάποια λιγότερα.. Δεν έχω ανοίξει steam os 2 μήνες τώρα...Μόνο για τα updates... Όλα παίζουν ρολόι προς το παρόν ειδικά αν ακολουθήσεις τον οδηγό... Παίζω modern warfare 2 από όταν βγήκε χωρίς ούτε ένα crash(μην το ματιασω)!!! Παίρνει τα firmware updates όμως όταν είσαι σε windows; Γιατί με το steam os μου κάνει firmware updates και στο dock, δεν το σκέφτομαι καθόλου για ολική αντικατάσταση, μου αρέσει το desktop mode που έχει, έχω περάσει και όλα μου τα remote management tools για τους servers που έχω και είναι γρήγορο και ασφαλές περιβάλλον! Στα windows δεν έχω βάλει ακόμα games και μάλλον δεν θα βάλω οπότε το πως τρέχει το o/s από την sdcard προς το παρόν είναι ικανοποιητικό, ακόμα και να τα παίξει η κάρτα, έχει lifetime εγγύηση οπότε κλάιν! Να βρω μόνο έναν sdcard reader για το pc για να μπορώ να το κάνω .img και να το περάσω cloud για backup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Σε beta είμαι στο steam os κ κάνει κανονικά ότι update υπάρχει κ στα windowsεπισης χωρίς κανένα πρόβλημα προς το παρόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, comfuzio είπε Παίρνει τα firmware updates όμως όταν είσαι σε windows; Γιατί με το steam os μου κάνει firmware updates και στο dock, δεν το σκέφτομαι καθόλου για ολική αντικατάσταση, μου αρέσει το desktop mode που έχει, έχω περάσει και όλα μου τα remote management tools για τους servers που έχω και είναι γρήγορο και ασφαλές περιβάλλον! Στα windows δεν έχω βάλει ακόμα games και μάλλον δεν θα βάλω οπότε το πως τρέχει το o/s από την sdcard προς το παρόν είναι ικανοποιητικό, ακόμα και να τα παίξει η κάρτα, έχει lifetime εγγύηση οπότε κλάιν! Να βρω μόνο έναν sdcard reader για το pc για να μπορώ να το κάνω .img και να το περάσω cloud για backup και εγω εβαλα windows μονο και μονο για τα games που εχω στο epic.battlenet και φυσικα game pass. με το guide που ειχα ποσταρει για τα windows ειναι ιδια εμπειρια με το steam os desktop mode. πλοηγηση με το pad .δεξι κλικ στο r2 και αριστερο κλικ ποντικιου στο r1 για μεγαλυτερη ανεση. διοτι να πατας τα pad για κλικ δεν βολευει. Στις 5/11/2022 στις 9:54 ΠΜ, isaias1983 είπε 6 unknown drivers προς το παρόν στα windows 11. Τα τρέχω 3 μήνες τώρα με σχεδόν κανένα πρόβλημα. Στην αρχή τα είχα σε 256gb samsung evo sd card κ μετά έφτιαξα partitions κ τα έβαλα στον nvme... Μερα με τη νύχτα η ταχύτητα..Καμία σχέση πραγματικά! Τα περνάς στην sd απλά για να δεις αν δουλεύουν... Αν σου αρέσουν δεν υπάρχει νόημα να τα τρέχεις από sd... σέρνονται.... Μόλις τα βάλεις στον δίσκο του steam deck δεν θα θες να ξαναγυρίσεις σε steam os... Παίζει τα πάντα με τα ίδια σχεδόν fps...σε κάποια περισσότερα από steam os σε κάποια λιγότερα.. Δεν έχω ανοίξει steam os 2 μήνες τώρα...Μόνο για τα updates... Όλα παίζουν ρολόι προς το παρόν ειδικά αν ακολουθήσεις τον οδηγό... Παίζω modern warfare 2 από όταν βγήκε χωρίς ούτε ένα crash(μην το ματιασω)!!! ακριβως.. το steam os το εχω μονο για τα steam games. τα υπολοιπα windows. και με τον οδηγο δουλευουν λες και ειναι official για steam deck. τα ειχα δοκιμασει σε sd και τα εβγαλα σε 5 λεπτα. sto nvme τρεχουν κανονικα σαν pc .μιας και ειναι pc Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από chrisgewrgi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε και εγω εβαλα windows μονο και μονο για τα games που εχω στο epic.battlenet και φυσικα game pass. με το guide που ειχα ποσταρει για τα windows ειναι ιδια εμπειρια με το steam os desktop mode. πλοηγηση με το pad .δεξι κλικ στο r2 και αριστερο κλικ ποντικιου στο r1 για μεγαλυτερη ανεση. διοτι να πατας τα pad για κλικ δεν βολευει. ακριβως.. το steam os το εχω μονο για τα steam games. τα υπολοιπα windows. και με τον οδηγο δουλευουν λες και ειναι official για steam deck. τα ειχα δοκιμασει σε sd και τα εβγαλα σε 5 λεπτα. sto nvme τρεχουν κανονικα σαν pc .μιας και ειναι pc Προσωπικά μια χαρά έβαλα και battlenet και epic games για να παίξω ότι έχω εκεί, μέσα από το steam os χωρίς κανένα θέμα. Οκ αν θέλετε να παίζετε παιχνίδια με unsupported anti cheat, είναι μονόδρομος, αλλά δεν είναι αναγκαιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα