bastergr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Ο καλύτερος οδηγός είναι με gparted. Δεν χρειάζεται να ξανακανεις install το steam os. Απλά bootareis με gparted στην sd card. Χωρίζεις τον δίσκο. Δηλαδη κανεις χώρο για τα windows και μετα τα κάνεις install. Εγω ειμαι και στο discord τους που έχουν έναν ultimate οδηγό και εγω κανει το steam deck μέσα σε τρεις μέρες το απόλυτο μηχανημα. Windows ,steam os , emudeck 2 και τα παντα. Μιλάμε κούκλα το μηχανημα Αυτος ο οδηγός είναι με gparted. Δεν χρειάζεται δηλαδη να ξαναπεράσεις το steam os. Όπως είσαι shutdown ,εχεις βαλει με rufus σε sd to gparted που κατεβάζεις από το link του βίντεο ,bootareis το gparted ,χωρίζεις το δίσκο και κανεις install τα windows. Στο τέλος ξαναbootareis όπως δείχνει μια το efi του steam os και τέλος. Αυτος ο οδηγός παρακατω ειναι αφού περάσει κάποιος τα windows 11 ,δουλευ8υν άψογα όλα. Κοντρολλερς του steam deck ,και διάφορα άλλα tweaks που κάνουν το deck αεροπλανάκι και πιο ευκολο https://github.com/baldsealion/Steamdeck-Ultimate-Windows11-Guide/wiki Τωρα παιζω overwatch 2 σε ultra settings και render scale 120% 60 καρφωμένα. Ωραία εμπειρία. Υπάρχει κάποιο link διαθέσιμο για τον discord server ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από bastergr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, bastergr είπε Υπάρχει κάποιο link διαθέσιμο για τον discord server ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αυτό το guide στο wiki το έφτιαξαν οι τυποι στο discord.εχει και κάποια άλλα ,αλλά πιστεύω για wιndows είναι ο πιο ολοκληρωμένος https://discord.gg/steamdeck Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από chrisgewrgi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, sils είπε Μιλαμε για κορεσμο μεχρι το θεο και πολυ κουραστικες οπου το κόκκινο ειναι μωβ το ασπρο γαλαζιο κτλ...... προσωπικα εαν και εχω το oled παιζω στο v1 switch......ελπιζω καποια στιγμη να βαλουν επιλογη ψυχρο,κανονικο,θερμο .... System Settings -> System -> Console Screen Vividness -> Vivid/Standard. Από προεπιλογή είναι στο Vivid. Εαν επιλέξεις το Standard, η οθόνη γίνεται σαν του v1 Switch. Το έχεις δοκιμάσει? Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από D.Luffy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Μετά από 2 μέρες που μου έλεγε @@ριες η ACS (να έχω ορίσει παραλαβή από κατάστημα 20/10 και να μην είναι εκεί το δέμα) το πήρα στα χέρια μου σήμερα! Κάνει firmware upgrade τώρα 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valandis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Παιδιά έφτιαξα και μια ομάδα στο Facebook ελάτε αν θέλετε να αλλάζουμε και εκεί τις ιδέες μας για την αγαπημένη μας κονσόλα https://www.facebook.com/groups/508377007568765/?ref=share_group_link Όλων οι απόψεις και οι απορίες έχουν τη σημασία τους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, valandis είπε Παιδιά έφτιαξα και μια ομάδα στο Facebook ελάτε αν θέλετε να αλλάζουμε και εκεί τις ιδέες μας για την αγαπημένη μας κονσόλα https://www.facebook.com/groups/508377007568765/?ref=share_group_link Όλων οι απόψεις και οι απορίες έχουν τη σημασία τους Δεν υπάρχει ήδη ομάδα; Είμαι ήδη σε μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 21 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Δεν υπάρχει ήδη ομάδα; Είμαι ήδη σε μια. Υπάρχει μια ναι. Αλλά βλέπω κανουν ένα ποστ κάθε 5 μερες. Γενικά δεν βλεπω να ασχολούνται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Υπάρχει μια ναι. Αλλά βλέπω κανουν ένα ποστ κάθε 5 μερες. Γενικά δεν βλεπω να ασχολούνται Αναλόγα τα μέλη. Όσο περισσότεροι μπαίνουν φαντάζομαι τόση περισσότερη κίνηση θα έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Έλεος τι λετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, GnsP είπε Έλεος τι λετε; ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 17 ώρες πριν, valandis είπε Παιδιά έφτιαξα και μια ομάδα στο Facebook ελάτε αν θέλετε να αλλάζουμε και εκεί τις ιδέες μας για την αγαπημένη μας κονσόλα https://www.facebook.com/groups/508377007568765/?ref=share_group_link Όλων οι απόψεις και οι απορίες έχουν τη σημασία τους υπαρχει ακομα το facebook ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 έχουμε και εδώ club 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stefanos_th είπε υπαρχει ακομα το facebook ; Τα πάντα υπάρχουν. (let's stay on topic) Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από TheoAlex50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 39 minutes ago, stefanos_th said: υπαρχει ακομα το facebook ; Όχι. Έχει κλείσει. Αυτός είναι ο Ζuckerberg τώρα: 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smyrali Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το perfomance system overlay στα windows 11 παίζοντας παιχνιδιά ΧΒΟΧ αλλά δεν τα καταφέρνω με τον οδηγό αυτό: https://github.com/baldsealion/Steamdeck-Ultimate-Windows11-Guide/wiki/1.6-Imitating-GameScope έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι άλλο; πάντα σε win 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα