thanasis00 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 43 λεπτά πριν, comfuzio είπε όλη την βδομάδα καμία αλλαγή από το dock, σήμερα μου έβγαλε ότι είναι στο "Romania SELIMBAR" και μου έδωσε ACS tracking ID, κράταγα print screens γιατί τότε με το dock θυμάμαι που μου λέγατε ότι έδινε ACS tracking από 1η μέρα. Δεν ήταν και δεν είναι έτσι. Τουλάχιστον σε μένα 2/2 συσκευές από Valve το ACS trucking number μπαίνει όταν πάει Ρουμανία. 8/10/2022 15/10/2022 Στο δικό μου deck πάντως που έφυγε 27/09/2022 από την Ολλανδία, είχε από τη 1η μέρα ACS tracking. Τώρα αν άλλαξε κάτι δε ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valandis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Μπορεί να τρέξει windows και Linux ανάλογα ποιο θες εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, valandis είπε Μπορεί να τρέξει windows και Linux ανάλογα ποιο θες εσύ; ναι, pc είναι. Windows 10/11 τα τρέχει καλά. Πιο κάτω δεν ξέρω. Για linux είναι από μόνο του arch based, αλλά μπορείς να δεις και άλλα distros https://github.com/mikeroyal/Steam-Deck-Guide πιο πολλά εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Λοιπόν έλυσα το πρόβλημα της οθόνης με τα ξέπλυμενα χρώματα και πλεον μπορώ να πω είναι άψογη. Δεν είναι update είναι plugin που σε αφήνει να ρυθμίσεις τα χρώματα. Για μένα στο 140 με 150 φενεται το καλύτερο.5 λεπτά μου πήρε να το περάσω. Στοκ 100 vs 145 παρακάτω. Βεβαια στις φώτο δεν φενεται η διαφορα. Ειδικά με το κινητό μου που τα βλέπει όλα ίδια. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικοτητα: Spoiler Και το tutorial. Στην ουσια απλα κάνεις copy paste τον link στο konsole terminal 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δύο ερωτησούλες γιατι το κοιτάω και εγώ από την Παρασκευή το συγκεκριμένο Plugin, επειδή διαβζω και διάφορα στο reddit. 1. Το πιο έντονο saturation επηρρεάζει καθόλου την μπαταρία? 2. Πολλοί κάνουν λόγο για oversaturated εμπειρία με αποτέλεσμα να χάνονται λεπτομέρειες των γραφικών σε φωτεινά σημεία. Ισχύει? Αυτό μόνο αν το δείς με τα μάτια σου το διαπιστώνεις γιατί τις φωτογραφίες δεν είναι δυνατόν να αποτυπωθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 11 minutes ago, gust said: Δύο ερωτησούλες γιατι το κοιτάω και εγώ από την Παρασκευή το συγκεκριμένο Plugin, επειδή διαβζω και διάφορα στο reddit. 1. Το πιο έντονο saturation επηρρεάζει καθόλου την μπαταρία? 2. Πολλοί κάνουν λόγο για oversaturated εμπειρία με αποτέλεσμα να χάνονται λεπτομέρειες των γραφικών σε φωτεινά σημεία. Ισχύει? Αυτό μόνο αν το δείς με τα μάτια σου το διαπιστώνεις γιατί τις φωτογραφίες δεν είναι δυνατόν να αποτυπωθεί. Για το 2 μπορώ να πω ότι ναι, χάνονται λεπτομέρειες. Στο Spider-Man που το δοκίμαζα πηγαίνοντας πάνω από 125 το Saturation παρατήρησα να χάνονται λεπτομέρειες στη στολή του Spidey. Εν τέλει το έχω αφήσει στο 120 και παρότι δεν είναι μεγάλη η διαφορά στα χρώματα, είναι κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ανάλογα το game το ρυθμίζεις.δεν πρέπει να το παρακάνεις σε ορισμένα game.εγω κατάλαβα ότι είναι εντελώς ξεπλυμενα τα χρώματα όταν εβαλα να το hades στο asus monitor, το κόκκινο στο steam deck ήταν πορτοκαλι. 1 ώρα πριν, gust είπε Δύο ερωτησούλες γιατι το κοιτάω και εγώ από την Παρασκευή το συγκεκριμένο Plugin, επειδή διαβζω και διάφορα στο reddit. 1. Το πιο έντονο saturation επηρρεάζει καθόλου την μπαταρία? Δεν παρατήρησα διαφορα στην μπαταρία. Δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο το χρώμα στην μπαταρία. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2022 από chrisgewrgi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smyrali Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 το μαγικό κουτάκι (βαρύ μου φάνηκε...) έφτασε... Παραγγελία 4/10 και παράδοση 17/10... καθόλου άσχημα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios86 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Έχει κολλήσει σε κανέναν άλλον το Dock στο Neuenstein; Δεν έχει ενημερωθεί το tracking από τις 12 του μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Θα κάνει κανένας σας install το Plague Tale: Requiem να γελάσουμε λίγο; 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos91 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, stelios86 είπε Έχει κολλήσει σε κανέναν άλλον το Dock στο Neuenstein; Δεν έχει ενημερωθεί το tracking από τις 12 του μήνα. εχω ακριβως το ιδιο προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios86 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, nikolaos91 είπε εχω ακριβως το ιδιο προβλημα Ξεκόλλησε σήμερα, είναι Ρουμανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Γενικά πάει αργά, και μένα τώρα για το dock έλαβα ειδοποίηση ότι το πήρε η ACS και θα το παραδώσουν μέσα σε 4 εργάσιμες. ή ανέβηκε πολύ ο φόρτος και αργούν σε σχέση με τότε που πήρα εγώ το deck ή αυτοί που τα κουβαλάνε -προφανώς με τα πόδια- κάνουν πιο πολλές μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos91 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, stelios86 είπε Ξεκόλλησε σήμερα, είναι Ρουμανία. μολις κοιταξα το ιδιο πηγε ρουμανια και μετα βουλγαρια οποτε θα μπει ελλαδα αυριο την επομενη Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από nikolaos91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Στις 18/10/2022 στις 5:34 ΜΜ, Malthador είπε Θα κάνει κανένας σας install το Plague Tale: Requiem να γελάσουμε λίγο; 😛 Έχω στο xbox το πρώτο και είχα κολλήσει σε ένα σημείο, οπότε πρέπει να το τελειώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα