Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

43 λεπτά πριν, comfuzio είπε

όλη την βδομάδα καμία αλλαγή από το dock, σήμερα μου έβγαλε ότι είναι στο "Romania SELIMBAR" και μου έδωσε ACS tracking ID, κράταγα print screens γιατί τότε με το dock θυμάμαι που μου λέγατε ότι έδινε ACS tracking από 1η μέρα.
Δεν ήταν και δεν είναι έτσι. Τουλάχιστον σε μένα 2/2 συσκευές από Valve το ACS trucking number μπαίνει όταν πάει Ρουμανία.

8/10/2022

image.png.9fe105c2f368da956632c20371d8bce2.png

15/10/2022

image.png.2cf0543391b15e16fa2f42ad4cb96120.png

Στο δικό μου deck πάντως που έφυγε 27/09/2022 από την Ολλανδία, είχε από τη 1η μέρα ACS tracking. Τώρα αν άλλαξε κάτι δε ξέρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, valandis είπε

Μπορεί να τρέξει windows και Linux ανάλογα ποιο θες εσύ; 

ναι, pc είναι. Windows 10/11 τα τρέχει καλά. Πιο κάτω δεν ξέρω.
Για linux είναι από μόνο του arch based, αλλά μπορείς να δεις και άλλα distros

https://github.com/mikeroyal/Steam-Deck-Guide

πιο πολλά εδώ

Λοιπόν έλυσα το πρόβλημα της οθόνης με τα ξέπλυμενα χρώματα και πλεον μπορώ να πω είναι άψογη.  Δεν είναι update είναι plugin που σε αφήνει να ρυθμίσεις τα χρώματα. Για μένα στο 140 με 150 φενεται το καλύτερο.5 λεπτά μου πήρε να το περάσω. Στοκ 100 vs 145 παρακάτω.

Βεβαια στις φώτο δεν φενεται η διαφορα. Ειδικά με το κινητό μου που τα βλέπει όλα ίδια. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικοτητα:

Spoiler

20221017_013142.jpg

20221017_013116.jpg

20221017_013433.jpg

20221017_013413.jpg

20221017_014513.jpg

20221017_014451.jpg

20221017_014705.jpg

20221017_014733.jpg

20221017_014909.jpg

20221017_021940.jpg

20221017_022023.jpg

FB_IMG_1665963293182.jpg

Και το tutorial. Στην ουσια απλα κάνεις copy paste τον link στο konsole terminal 

• Thanks 2

Δύο ερωτησούλες γιατι το κοιτάω και εγώ από την Παρασκευή το συγκεκριμένο Plugin, επειδή διαβζω και διάφορα στο reddit.

1. Το πιο έντονο saturation επηρρεάζει καθόλου την μπαταρία?

2. Πολλοί κάνουν λόγο για oversaturated εμπειρία με αποτέλεσμα να χάνονται λεπτομέρειες των γραφικών  σε φωτεινά σημεία. Ισχύει?

Αυτό μόνο αν το δείς με τα μάτια σου το διαπιστώνεις γιατί τις φωτογραφίες δεν είναι δυνατόν να αποτυπωθεί.

11 minutes ago, gust said:

Δύο ερωτησούλες γιατι το κοιτάω και εγώ από την Παρασκευή το συγκεκριμένο Plugin, επειδή διαβζω και διάφορα στο reddit.

2. Πολλοί κάνουν λόγο για oversaturated εμπειρία με αποτέλεσμα να χάνονται λεπτομέρειες των γραφικών  σε φωτεινά σημεία. Ισχύει?

Αυτό μόνο αν το δείς με τα μάτια σου το διαπιστώνεις γιατί τις φωτογραφίες δεν είναι δυνατόν να αποτυπωθεί.

Για το 2 μπορώ να πω ότι ναι, χάνονται λεπτομέρειες. Στο Spider-Man που το δοκίμαζα πηγαίνοντας πάνω από 125 το Saturation παρατήρησα να χάνονται λεπτομέρειες στη στολή του Spidey. Εν τέλει το έχω αφήσει στο 120 και παρότι δεν είναι μεγάλη η διαφορά στα χρώματα, είναι κάτι.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανάλογα το game το ρυθμίζεις.δεν πρέπει να το παρακάνεις σε ορισμένα game.εγω κατάλαβα ότι είναι εντελώς ξεπλυμενα τα χρώματα όταν εβαλα να το hades στο  asus monitor, το κόκκινο στο steam deck ήταν πορτοκαλι.

1 ώρα πριν, gust είπε

Δεν παρατήρησα διαφορα στην μπαταρία. Δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο το χρώμα στην μπαταρία.

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Thanks 1

6 ώρες πριν, stelios86 είπε

Έχει κολλήσει σε κανέναν άλλον το Dock στο Neuenstein; Δεν έχει ενημερωθεί το tracking από τις 12 του μήνα.

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα

Γενικά πάει αργά, και μένα τώρα για το dock έλαβα ειδοποίηση ότι το πήρε η ACS και θα το παραδώσουν μέσα σε 4 εργάσιμες.
ή ανέβηκε πολύ ο φόρτος και αργούν σε σχέση με τότε που πήρα εγώ το deck ή αυτοί που τα κουβαλάνε -προφανώς με τα πόδια- κάνουν πιο πολλές μέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, stelios86 είπε

Ξεκόλλησε σήμερα, είναι Ρουμανία.

μολις κοιταξα το ιδιο πηγε ρουμανια και μετα βουλγαρια οποτε θα μπει ελλαδα αυριο την επομενη

Επεξ/σία από nikolaos91

Στις 18/10/2022 στις 5:34 ΜΜ, Malthador είπε

Θα κάνει κανένας σας install το Plague Tale: Requiem να γελάσουμε λίγο; 😛

Έχω στο xbox το πρώτο και είχα κολλήσει σε ένα σημείο, οπότε πρέπει να το τελειώσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...