thanasis00 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Στις 12/10/2022 στις 9:45 ΠΜ, thanasis00 είπε Update: Μου έστειλε η valve σήμερα ότι θα μου στείλουν νέο deck, οπότε αναμένω tracking number καινούριο... Ελπίζω να φτάσει αυτό. Καλημέρα, εντελώς στο άκυρο σήμερα χωρίς ενημέρωση ή τίποτα, μου έφερε η acs το steam deck! Βρέθηκε ευτυχώς εν τέλει και έφτασε. Φαίνεται να έχει κανονικά τα στοιχεία μου πάνω κλπ, με όλα τα barcode, δε ξέρω πως χάθηκε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smyrali Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Καλημέρα, εντελώς στο άκυρο σήμερα χωρίς ενημέρωση ή τίποτα, μου έφερε η acs το steam deck! Βρέθηκε ευτυχώς εν τέλει και έφτασε. Φαίνεται να έχει κανονικά τα στοιχεία μου πάνω κλπ, με όλα τα barcode, δε ξέρω πως χάθηκε. αντε με το καλό να σου έρθει και το 2ο! 2 ώρες πριν, Malthador είπε Ναι, κανονικά, έχω παίξει Ηades και Hellblade απρόσκοπτα με αυτό τον τρόπο. Φτιάχνεις partition, εγκαθιστάς Windows 11 και κάνεις install όποιο game από όποιον client θέλεις, συμπεριλαμβανομένου και του Χbox app client. Μεγάλη παράλειψη της Valve αυτή. Προφανώς ήθελαν να συγκρατήσουν το κόστος. Σε επόμενο μοντέλο ευελπιστώ να προσθέσουν ΟLED οθόνη και SIM-card slot. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως τώρα που λέγεται ότι χτύπησαν το 1m mark να μας έδιναν ποσοστά πόσοι αγόρασαν το μικρό, πόσοι το μεσαίο και πόσοι το μεγάλο μοντέλο. έχεις δοκιμάσει μέσω pc ultimate το DOOM eternal; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisGGWP Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, thanasis00 είπε Καλημέρα, εντελώς στο άκυρο σήμερα χωρίς ενημέρωση ή τίποτα, μου έφερε η acs το steam deck! Βρέθηκε ευτυχώς εν τέλει και έφτασε. Φαίνεται να έχει κανονικά τα στοιχεία μου πάνω κλπ, με όλα τα barcode, δε ξέρω πως χάθηκε. Πολύ χαίρομαι για σένα φίλε μου! Αντε επιτέλους καλορίζικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios86 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, comfuzio είπε Το dock πάντως πάει σε άλλο μέρος στην Γερμανία σε σχέση με το deck (Deck: Neuebstein, Dock: Essen). Εμένα και το dock από Neuenstein πέρασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 4 hours ago, smyrali said: έχεις δοκιμάσει μέσω pc ultimate το DOOM eternal; Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά απ' ότι βλέπω τρέχει άψογα με Proton, οπότε δεν βρίσκω λόγο να μην τρέχει εξίσου άψογα σε Windows 11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 το είχα κανει reserved , αλλά λόγω οθόνης το ακύρωσα,γιατί πέρα ότι είναι lcd είναι και από τις πολύ κακές. 70% srgb μόνο κάλυψη είναι μη λειτουργική για μένα ιδανικά θα ήθελα στην επόμενη έκδοση 1080p oled screen , κάνα δυο ίντσες πιο μεγάλη με zen 3/rdna3 προφανώς το κόστος θα είναι και μεγαλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε το είχα κανει reserved , αλλά λόγω οθόνης το ακύρωσα,γιατί πέρα ότι είναι lcd είναι και από τις πολύ κακές. 70% srgb μόνο κάλυψη είναι μη λειτουργική για μένα ιδανικά θα ήθελα στην επόμενη έκδοση 1080p oled screen , κάνα δυο ίντσες πιο μεγάλη με zen 3/rdna3 προφανώς το κόστος θα είναι και μεγαλυτερο Δεν ξερω αν 1080p είναι καλή ιδέα αν δεν έχει δύναμη να σηκώσει αυτην την ανάλυση σε games. Δηλαδή δεν είναι ότι καλύτερο να είναι 1080p και να ρίχνεις την ανάλυση 720. Καλύτερα native 720 * εγω πηρα το 64αρι μοντέλο και τωρα ψάχνω ένα φθηνό series s να βγαλω τον ssd από μέσα. Συμφέρει πιο πολυ παρα να αγοράσεις σκέτο ssd 512. + οτι του series s ο ssd είναι από αυτούς που προτείνει η valve. Μόλις 1,1amper Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από chrisgewrgi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 16 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Δεν ξερω αν 1080p είναι καλή ιδέα αν δεν έχει δύναμη να σηκώσει αυτην την ανάλυση σε games. Δηλαδή δεν είναι ότι καλύτερο να είναι 1080p και να ρίχνεις την ανάλυση 720. Καλύτερα native 720 * εγω πηρα το 64αρι μοντέλο και τωρα ψάχνω ένα φθηνό series s να βγαλω τον ssd από μέσα. Συμφέρει πιο πολυ παρα να αγοράσεις σκέτο ssd 512. + οτι του series s ο ssd είναι από αυτούς που προτείνει η valve. Μόλις 1,1amper Με rdna 3 και fsr 2.x πιστευω οτι θα παιζει σχεδον τα παντα στα 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maximus Decimus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Ήρθε Δευτέρα, και το μοναδικό μου παράπονο είναι η αίσθηση των joysticks που αφενός έχουν μικρή επιφάνεια και αφετέρου καθόλου grip, όχι και ότι καλύτερο σαν αίσθηση. Έχει κανείς κάποια πρόταση για custom grips? Βρίσκω διάφορα δεξιά και αριστερά στο etsy και amazon αλλά αν υπάρχει κάποιος που έχει βιωματική εμπειρία την προτιμώ για να πάω κάπου στοχευμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Maximus Decimus είπε Ήρθε Δευτέρα, και το μοναδικό μου παράπονο είναι η αίσθηση των joysticks που αφενός έχουν μικρή επιφάνεια και αφετέρου καθόλου grip, όχι και ότι καλύτερο σαν αίσθηση. Έχει κανείς κάποια πρόταση για custom grips? Βρίσκω διάφορα δεξιά και αριστερά στο etsy και amazon αλλά αν υπάρχει κάποιος που έχει βιωματική εμπειρία την προτιμώ για να πάω κάπου στοχευμένα. € 2,46 42%OFF | For Steam Deck Host Protection Set Dustproof Dust Plug + Button Trackpad Sticker + Silicone Rocker Cap Set Gaming Accessories https://a.aliexpress.com/_mPCHyNO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 7 hours ago, noFEARgr said: το είχα κανει reserved , αλλά λόγω οθόνης το ακύρωσα,γιατί πέρα ότι είναι lcd είναι και από τις πολύ κακές. 70% srgb μόνο κάλυψη είναι μη λειτουργική για μένα ιδανικά θα ήθελα στην επόμενη έκδοση 1080p oled screen , κάνα δυο ίντσες πιο μεγάλη με zen 3/rdna3 προφανώς το κόστος θα είναι και μεγαλυτερο Κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι εμφανές (παρακολουθώντας καθημερινά διάφορες ομάδες και έξω και στο fb και στο reddit) ότι έκαναν target ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος κόσμου, πολύ πιο casual σε σχέση με τις μέχρι τώρα άλλες προτάσεις (Ayaneo κλπ με διπλάσια-τριπλάσια τιμη). Αυτό ήθελαν να πετύχουν. Από κει και πέρα, συμφωνώ ότι η πράξη απέδειξε πως θα μπορούσε η πιο ακριβή έκδοση (που δήλωσαν ότι δεν περίμεναν να έχει τόση απήχηση) να κοστίζει ακόμα περισσότερο και να έχει κάποιο OLED panel 800p. Προσωπικά το vfm της απλής έκδοσης πιστεύω δεν θα το πιάσει καμία άλλη συσκευή τα επόμενα χρόνια, πιθανόν ούτε το Deck2 αν δεν υπάρξει κάποια αντίστοιχη "μικρή" εκδοχή του όπως τώρα. Το 1080p δεν είναι εύκολο χωρίς κάποιου είδους upscaling για μικρές φορητές συσκευές που δεν γίνεται να καταναλώνουν πάνω από 20-25w χωρίς να ζυγίζουν 1 κιλό ή να κρατάνε αυτονομία 1 ώρας μόνο, ό,τι θαύματα και να κάνει ένα μελλοντικό RDNA3, θα έχουμε και βαρύτερους τίτλους... Προσωπικά οτιδήποτε μεγαλύτερο/βαρύτερο απο ένα PSVITA μου είναι κουραστικό για sessions μεγαλύτερα των μερικών λεπτών έως μισής ώρας, ειδικά σε μη "βολικές" θέσεις, πχ στο πλάι στον καναπέ ή ανάσκελα στο κρεβάτι. Με το deck δε μπορούσα να παίξω στα σοβαρά σε οποιαδήποτε άλλη στάση εκτός από καθιστός και τα χέρια να στηρίζονται σταθερά. Γνωρίζω καλά όμως ότι με τη σημερινή τεχνολογία είναι αδύνατον να μπορώ να παίξω τωρινά ΑΑΑ σε μία συσκευή μεγέθους PSVITA, ήδη το Deck κάνει "παπάδες" για το μέγεθος και την τιμή του... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι εμφανές (παρακολουθώντας καθημερινά διάφορες ομάδες και έξω και στο fb και στο reddit) ότι έκαναν target ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος κόσμου, πολύ πιο casual σε σχέση με τις μέχρι τώρα άλλες προτάσεις (Ayaneo κλπ με διπλάσια-τριπλάσια τιμη). Αυτό ήθελαν να πετύχουν. Από κει και πέρα, συμφωνώ ότι η πράξη απέδειξε πως θα μπορούσε η πιο ακριβή έκδοση (που δήλωσαν ότι δεν περίμεναν να έχει τόση απήχηση) να κοστίζει ακόμα περισσότερο και να έχει κάποιο OLED panel 800p. Προσωπικά το vfm της απλής έκδοσης πιστεύω δεν θα το πιάσει καμία άλλη συσκευή τα επόμενα χρόνια, πιθανόν ούτε το Deck2 αν δεν υπάρξει κάποια αντίστοιχη "μικρή" εκδοχή του όπως τώρα. Το 1080p δεν είναι εύκολο χωρίς κάποιου είδους upscaling για μικρές φορητές συσκευές που δεν γίνεται να καταναλώνουν πάνω από 20-25w χωρίς να ζυγίζουν 1 κιλό ή να κρατάνε αυτονομία 1 ώρας μόνο, ό,τι θαύματα και να κάνει ένα μελλοντικό RDNA3, θα έχουμε και βαρύτερους τίτλους... Προσωπικά οτιδήποτε μεγαλύτερο/βαρύτερο απο ένα PSVITA μου είναι κουραστικό για sessions μεγαλύτερα των μερικών λεπτών έως μισής ώρας, ειδικά σε μη "βολικές" θέσεις, πχ στο πλάι στον καναπέ ή ανάσκελα στο κρεβάτι. Με το deck δε μπορούσα να παίξω στα σοβαρά σε οποιαδήποτε άλλη στάση εκτός από καθιστός και τα χέρια να στηρίζονται σταθερά. Γνωρίζω καλά όμως ότι με τη σημερινή τεχνολογία είναι αδύνατον να μπορώ να παίξω τωρινά ΑΑΑ σε μία συσκευή μεγέθους PSVITA, ήδη το Deck κάνει "παπάδες" για το μέγεθος και την τιμή του... Από τον τρόπο που το έγραψες συμπεραίνω ότι πλέον δεν το έχεις.....το πούλησες? Και εμένα η πιο βολική θέση για το deck είναι με τα χέρια στηριζόμενα σε τραπέζι, ξαπλωτός ή σε καναπέ για μικρά sessions μόνο. Επίσης και εγώ θα έλεγα ότι το vita έχει το ιδανικό βάρος μέγεθος για φορητό με τα εξής δύο σημαντικά αρνητικά όμως...... η μικρή οθόνη που δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις γράμματα (διάβασμα) και λεπτομέρειες στα γραφικά, σε rpg ιδιαίτερα και τα μικρά sticks τόσο για λόγους εργονομίας στη λαβή όσο και στην ακρίβεια στον χειρισμό. Για emulators, και casual παιχνιδάκια και παιχίδια φτιαγμένα για τις συγκεκριμένες προδιαγραφές είναι άριστο. Για ΑΑΑ pc gaming είναι απλά αδιέξοδο. Τέλος θεωρώ ότι το deck σήμερα με τα specs που έχει είναι απλά η ναυαρχίδα του φορητού gaming. Σε καμία διετία θα δούμε refresh και σίγουρα στα αντίστοιχα πλαίσια τιμής και απόδοσης. "έκαναν target ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος κόσμου, πολύ πιο casual σε σχέση με τις μέχρι τώρα άλλες προτάσεις" Αυτό ήθελαν και αυτό πέτυχαν και μπράβο τους. Πιο ακριβές προτάσεις θα αποτελούσαν πιο niche επιλογές και άρα θα είχαν πολύ μικρότερη απηχηση στο κοινό της valve και του steam που απλά για να είναι κερδοφόρα σαν πλατφόρμα θέλει ΚΟΣΜΟ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 11 minutes ago, gust said: Από τον τρόπο που το έγραψες συμπεραίνω ότι πλέον δεν το έχεις.....το πούλησες? Και εμένα η πιο βολική θέση για το deck είναι με τα χέρια στηριζόμενα σε τραπέζι, ξαπλωτός ή σε καναπέ για μικρά sessions μόνο. Επίσης και εγώ θα έλεγα ότι το vita έχει το ιδανικό βάρος μέγεθος για φορητό με τα εξής δύο σημαντικά αρνητικά όμως...... η μικρή οθόνη που δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις γράμματα (διάβασμα) και λεπτομέρειες στα γραφικά, σε rpg ιδιαίτερα και τα μικρά sticks τόσο για λόγους εργονομίας στη λαβή όσο και στην ακρίβεια στον χειρισμό. Για emulators, και casual παιχνιδάκια και παιχίδια φτιαγμένα για τις συγκεκριμένες προδιαγραφές είναι άριστο. Για ΑΑΑ pc gaming είναι απλά αδιέξοδο. Τέλος θεωρώ ότι το deck σήμερα με τα specs που έχει είναι απλά η ναυαρχίδα του φορητού gaming. Σε καμία διετία θα δούμε refresh και σίγουρα στα αντίστοιχα πλαίσια τιμής και απόδοσης. "έκαναν target ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος κόσμου, πολύ πιο casual σε σχέση με τις μέχρι τώρα άλλες προτάσεις" Αυτό ήθελαν και αυτό πέτυχαν και μπράβο τους. Πιο ακριβές προτάσεις θα αποτελούσαν πιο niche επιλογές και άρα θα είχαν πολύ μικρότερη απηχηση στο κοινό της valve και του steam που απλά για να είναι κερδοφόρα σαν πλατφόρμα θέλει ΚΟΣΜΟ! Σωστά, έχει φύγει. Εντάξει με εμένα γενικά δεν βγάζεις πολύ άκρη, είμαι περισσότερο tinkerer παρά gamer, το πήρα, του έβαλα dual boot, το έτρεξα ακόμα και σαν main pc / τηλεργασία pc, είδα πως δουλεύει το proton, εγκατέστησα παλιά παιχνίδια με USB cdιέρα, έβαλα emulators, μέτρησα απόδοση, απόλαυσα gamescope και μετά... άρχισε να μαζεύει σκόνη. 😅 Συμφωνώ σε όλα, ίσως το "ιδανικό" (για εμένα) θα ήταν ένα ελάχιστα μεγαλύτερο VITA, με μηδενικά bezels και οθόνη 6", αλλά το πολύ 50 γραμμάρια βαρύτερο. Η τεχνολογία δεν είναι εκεί ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχοντας λιώσει λίγο από χθες, θα πω ότι είναι αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή. Το νιώθω πολύ πιο εργονομικό από το Nintendo Switch, καθώς έχει από μόνο του ωραία grips για τα δάχτυλα πίσω, σε αντίθεση με το switch που είναι όλο flat. Με emulators που ασχολήθηκα περισσότερο, νομίζω είναι τέλειο που έχεις τα πάντα σε ένα device. Με ΑΑΑ games δεν ασχολήθηκα ακόμα, αλλά έχω σκοπό να το κάνω σύντομα. Πάντως εντυπωσιακό σαν συσκευή, η οθόνη αν και δεν είναι OLED, είναι αρκετά τίμια πιστεύω, και η μπαταρία δείχνει καλά σημάδια για την ώρα. Το desktop mode είναι φοβερό που είναι ένα linux μηχάνημα, ήδη έχω στήσει δικά μου πράγματα (prometheus node exporter για monitoring, vpn κλπ), και όντως δείχνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν work computer. Ίσως επανέλθω σε λίγο καιρό με παραπάνω παρατηρήσεις. Update: Επανέρχομαι πιο άμεσα απ' ότι περίμενα, λιώσαμε σήμερα με παρέα το grounded, πολύ χαλαρά βγήκε με το deck το παιχνίδι. Το μόνο πρόβλημα είναι εν τέλει η οθόνη, όπου στα σκοτεινά σημεία δεν έβλεπα σχεδόν τίποτα, και απέναντί μου είχα μια LG OLED C1 και ήταν λες και ήταν μέρα εκεί... Μεγάλη διαφορά, αλλά στα υπόλοιπα σημεία με φως ήταν τέλεια. Πέρασαν αρκετές ώρες πάντως χωρίς να ενοχληθώ από το βάρος ή το μέγεθος. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2022 από thanasis00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 όλη την βδομάδα καμία αλλαγή από το dock, σήμερα μου έβγαλε ότι είναι στο "Romania SELIMBAR" και μου έδωσε ACS tracking ID, κράταγα print screens γιατί τότε με το dock θυμάμαι που μου λέγατε ότι έδινε ACS tracking από 1η μέρα. Δεν ήταν και δεν είναι έτσι. Τουλάχιστον σε μένα 2/2 συσκευές από Valve το ACS trucking number μπαίνει όταν πάει Ρουμανία. 8/10/2022 15/10/2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα