Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Το σκέφτομαι να βάλω τα windows και να βγάλω το steam os

39 λεπτά πριν, smyrali είπε

Ποια micro sd έχεις παρει; Ψάχνω κάποια που να συνδυάζει καλή τιμή και χωρητικότητα 

Samsung EVO Select 512GB microSDXC UHS-I U3 130MB/s full HD & 4K UHD memory card including SD-adapter (MB-ME512KA/EU) https://amzn.eu/d/dzmvAYB

Αυτην πήρα εγώ. Πολύ καλη

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεκίνησε λοιπόν το dock από Ολλανδία
image.png.ad013a2fbbddc3e29a8ac03358be1f54.png

Έκανε το Σ/Κ του όποιος το κουβαλάει με τα πόδια και τώρα ξεκίνησε το περπάτημα :D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ενημερώσω και εγώ ότι με κάλεσε η acs σήμερα και επίσημα με ενημέρωσε ότι έχει χαθεί το πακέτο μου. Από 04/10 βρίσκεται σε διακίνηση από κέντρο διαλογής Θεσσαλονίκης προς κέντρο διαλογής Αθήνας, και αγνοείται η τύχη του. Θα αρχίσουν λέει αν ψάχνουν βάσει περιεχομένου γιατί μπορεί να έχει χαλάσει το barcode... Έχω ανοίξει ήδη ticket στη valve και κάνουν και αυτοί διερεύνηση από τη πλευρά τους για να δουν τι έχει απογίνει το πακέτο μου. 

Ελπίζω να μη τύχει σε κανέναν άλλο παιδιά πραγματικά. Εκει που ήθελε 1 μέρα κανονικά για να φτάσει στα χέρια μου, πλέον έχει χαθεί...

Επεξ/σία από thanasis00
typo
  • Confused 1
  • Sad 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasis00 είπε

Να ενημερώσω και εγώ ότι με κάλεσε η acs σήμερα και επίσημα με ενημέρωσε ότι έχει χαθεί το πακέτο μου. Από 04/10 βρίσκεται σε διακίνηση από κέντρο διαλογής Θεσσαλονίκης προς κέντρο διαλογής Αθήνας, και αγνοείται η τύχη του. Θα αρχίσουν λέει αν ψάχνουν βάσει περιεχομένου γιατί μπορεί να έχει χαλάσει το barcode... Έχω ανοίξει ήδη ticket στη valve και κάνουν και αυτοί διερεύνηση από τη πλευρά τους για να δουν τι έχει απογίνει το πακέτο μου. 

Ελπίζω να μη τύχει σε κανέναν άλλο παιδιά πραγματικά. Εκει που ήθελε 1 μέρα κανονικά για να φτάσει στα χέρια μου, πλέον έχει χαθεί...

Θα αποζημιωθείς; Πρώτη φορά ακούω η Acs να χάνει πακέτο ..

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, smyrali είπε

Θα αποζημιωθείς; Πρώτη φορά ακούω η Acs να χάνει πακέτο ..

Τι να σου πω, ελπίζω πως ναι, αν κρίνω από άλλους που πόσταραν στο reddit ότι δεν έφτασε ποτέ/τους το κλέψανε, η valve στέλνει νέο deck, οπότε ελπίζω δηλαδή. Περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας και από ACS μεριά, και από Valve για να δούμε τι θα γίνει.

Ναι δε μου χει ξανατύχει να χαθεί πακέτο από ACS, αλλά φαινόταν από τη 2η μέρα που δε κουνιόταν καθόλου το δέμα ότι κάτι δε πάει καλά. Και είναι λίγο εκνευριστικό προσωπικά, που τους παίρνω τηλέφωνο από τη Τετάρτη ότι κάτι δε πάει καλά με το δέμα, και φτάσαμε Δευτέρα (6 μέρες μετά) για να μου πουν ότι πλέον ψάχνουν πιο ενεργά να το βρουν επειδή χάθηκε... Τις προηγούμενες μέρες ήταν η κλασική κοροϊδία "υπομονή και θα φτάσει το πολύ σε 4 εργάσιμες..."

Γενικά δε φοβάμαι τόσο μην δεν αποζημιωθώ, όσο το ότι θα πρέπει να περιμένω να τελειώσουν οι έρευνες, να αποδειχτεί ότι χάθηκε, και μετά να περιμένω άλλες 8-10 μέρες να στείλει άλλο η valve και να φτάσει... Ελπίζω να μη φτάσουμε Χριστούγεννα για να το πάρω στα χέρια μου.

• Sad 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, thanasis00 είπε

καποιος το καβαντζωσε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stefanos_th είπε

καποιος το καβαντζωσε.

Το μόνο σίγουρο! Ξεχωρίζει σαν πακέτο, οπότε σίγουρα το φάγανε έτσι.
Υ.Γ. Αν διαβάζει εδώ αυτός που το πήρε, ας αφήσει το dock στην ησυχία του!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το δικό μου πάντως από 7/10 είναι κολλημένο στη Γερμανία....για να δούμε αν θα φτάσει ποτέ!

Όσοι παραλάβατε πόσες ημέρες είχε μείνει Γερμανία; σημειωτέον ότι μεσολάβησε και Σα/κο αν παίζει ρόλο....

Επεξ/σία από smyrali
typo
Δημοσ.
1 ώρα πριν, smyrali είπε

το δικό μου πάντως από 7/10 είναι κολλημένο στη Γερμανία....για να δούμε αν θα φτάσει ποτέ!

Όσοι παραλάβατε πόσες ημέρες είχε μείνει Γερμανία; σημειωτέον ότι μεσολάβησε και Σα/κο αν παίζει ρόλο....

αν και δεν έχω παραλάβει ακόμη, το δικό μου έφυγε από Γερμανία 06/10 20:11 και επόμενη κίνηση ήταν η άφιξη στη Ρουμανία στις 10/10 21:20

οπότε θα πρέπει σήμερα να δεις να ξεκολλάει και το δικό σου...

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, stefanos_th είπε

καποιος το καβαντζωσε.

4 ώρες πριν, comfuzio είπε

Το μόνο σίγουρο! Ξεχωρίζει σαν πακέτο, οπότε σίγουρα το φάγανε έτσι.
Υ.Γ. Αν διαβάζει εδώ αυτός που το πήρε, ας αφήσει το dock στην ησυχία του!

Ξεκάθαρα αυτή είναι και η δική μου σκέψη! Να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η αναζήτηση. Επίσης αναρωτιέμαι εδώ, ποιος θα πληρώσει τη valve άραγε; Η ACS που το έχασε, ή η GLS , που συνεργάζεται με την acs?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, totomis είπε

αν και δεν έχω παραλάβει ακόμη, το δικό μου έφυγε από Γερμανία 06/10 20:11 και επόμενη κίνηση ήταν η άφιξη στη Ρουμανία στις 10/10 21:20

οπότε θα πρέπει σήμερα να δεις να ξεκολλάει και το δικό σου...

για να δούμε....

καμία θήκη που να φοριέται το μηχάνημα έχετε να προτείνετε όσοι το έχετε ήδη;

Επίσης βρήκα την Samsung Memory MB-ME512KA Evo Select 512 GB  σε προσφορά του ιταλικού prime:

https://www.amazon.it/gp/product/B09D3LP52K/ref=ewc_pr_img_3?smid=A11IL2PNWYJU7H&psc=1

• Moderators
Δημοσ.
On 08/10/2022 at 23:08, sils said:

Ρε παιδια απο πια κλειδαδικα αγοραζετε? Που να ειναι 100% οκ

( αν η ερωτηση μου παραβιαζει τους κανονισμους παρακαλω να σβηστει)

Διαβάζεις αυτό και αυτό το νήμα και πορεύεσαι αναλόγως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...