dalan2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 τελος η προπαραγγελια..το πληρωνεις το παιρνεις. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 και το dock έτοιμο. τόσο περίμενα σαν τιμή και μια που το είδα και μία που το αγόρασα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaJohn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Ηρθε το δικο μου σημερα τρομερο εβαλα ηδη Windows 10 σε dual boot. Περιμενω το jsaux dock σε λιγες μερες και τελος το setup :_) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisGGWP Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, thanasis00 είπε Ξενέρα με την ACS παιδιά... Το πακέτο μου φαίνεται κολλημένο 2 μέρες τώρα στο "ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ" από Θεσσαλονίκη, και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, μου είπαν ότι θα έπρεπε να είχα παραλάβει κιόλας. Οπότε θα ξεκινήσουν έρευνα για να δουν που είναι το πακέτο, γιατί ούτε αυτοί γνωρίζουν πλέον (θα έπρεπε να είχε φτάσει Αθήνα χθες). Ελπίζω να μη παίχτηκε καμιά στραβή... Το δικό μου είναι θεσ/νίκη από χθες 5/10 στις 7 αναχώρησε για Αθήνα σήμερα όλη μέρα τίποτα. Γενικά αύριο ξημερώνει η 10η μέρα που περιμένω το deck από όταν είδα ότι είναι Ολλανδία. Απίστευτα κακό shipping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 4 hours ago, comfuzio said: και το dock έτοιμο. τόσο περίμενα σαν τιμή και μια που το είδα και μία που το αγόρασα Ακριβό κατά την άποψή μου. Πολλά χρήματα, για λίγα ports. 2 hours ago, VaJohn said: Ηρθε το δικο μου σημερα τρομερο εβαλα ηδη Windows 10 σε dual boot. Περιμενω το jsaux dock σε λιγες μερες και τελος το setup :_) Γιατί Windows 10 και όχι 11; Είναι πολύ πιο touch friendly τα 11. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, AntonisGGWP είπε Το δικό μου είναι θεσ/νίκη από χθες 5/10 στις 7 αναχώρησε για Αθήνα σήμερα όλη μέρα τίποτα. Γενικά αύριο ξημερώνει η 10η μέρα που περιμένω το deck από όταν είδα ότι είναι Ολλανδία. Απίστευτα κακό shipping. Παρόμοια φάση και εγώ, απλά έφυγε από Θεσσαλονίκη στις 04/10/2022 στις 6 το απόγευμα, και από τότε καμία ανανέωση. Άντε να δούμε αύριο τι θα γίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos91 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) edit το προβλημα πιστευω οτι ειναι με το προτεινομενο address που βγαζει καλημερα παρακαλω θελω τα φωτα σας δεν μπορω να αγoρασω το dock μου βγαζει αυτο το σφαλμα There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance. και το περιεργο ειναι οτι δοκιμασα απο δυο διαφορετικα account. εδω να σημειωσουμε οτι παιχνιδια αγορασα κανονικα Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από nikolaos91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smyrali Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, dalan2007 είπε τελος η προπαραγγελια..το πληρωνεις το παιρνεις. μαύρο κλάμα για τους μαυραγορίτες του ινσόμνια... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, thanasis00 είπε Παρόμοια φάση και εγώ, απλά έφυγε από Θεσσαλονίκη στις 04/10/2022 στις 6 το απόγευμα, και από τότε καμία ανανέωση. Άντε να δούμε αύριο τι θα γίνει... Ούτε σήμερα το πρωί δε προχώρησε το δικό μου πακέτο, δοκίμασα να πάρω τηλέφωνο στην υποστήριξη, και απλά με συνδέσανε με το τοπικό υποκατάστημα και το μόνο που μου είπαν είναι ότι δεν έχει φτάσει ακόμα σε αυτούς. Πολύ περίεργο πάντως γιατί αρκετοί που παρέλαβαν Steam Deck ούτε 1 μέρα δεν έμεινε στην ACS, και εμένα 3η μέρα και δε κουνιέται καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smyrali Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, comfuzio είπε και το dock έτοιμο. τόσο περίμενα σαν τιμή και μια που το είδα και μία που το αγόρασα σε σχέση με αυτό https://www.jsaux.com/products/upgraded-docking-station-for-steam-deck?sca_ref=2511021.IOpDrOvLm1 είναι καλύτερο το original docking station; ;έχει και διπλάσια τιμή... Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από smyrali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 19 λεπτά πριν, smyrali είπε σε ποια περιοχή παραλαμβάνεις και έχει πάει Θεσσαλονίκη πρώτα; εκτός αν όλα περνούν απο εκεί.... Αθήνα είμαι, αλλά όλα περνάνε από κει, γιατί μπαίνουν από Βουλγαρία Ελλάδα οδικώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaJohn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 11 hours ago, Malthador said: Γιατί Windows 10 και όχι 11; Είναι πολύ πιο touch friendly τα 11. Δοκιμασα τα 11αρια ειχαν θεμα με το audio και μου κρασαραν και 2-3 φορες οποτε γυρισα πισω στα 10 και ειναι μια χαρα stable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valandis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Για δες τε αυτό από το Πλαισιο Παίρνει ethernet αλλά και σκληρό δίσκο εσωτερικά m.2 ssd Mvme, λέει βέβαια το Πλαίσιο μέχρι 1Tb, αν και εγώ θα το προτιμούσα 2 Tb. Περιμένω απόψεις..... https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptop-accessories/type-c-adaptors-docking-stations/fazn-office-pro-type-c-nvme-11-in-1-hub_4002261 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FrankyGR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά σε λίγες ημέρες παραλαμβάνω και γω το 512gb μαζί με μία 512gb sd card την οποία θέλω να χρησιμοποιήσω για emulators. Βλέπω στο net αρκετούς για το deck. (emudeck, batocera). Τους έχει δοκιμάσει κανείς και ποιόν προτείνετε γενικότερα ? Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2022 από FrankyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, smyrali είπε σε σχέση με αυτό https://www.jsaux.com/products/upgraded-docking-station-for-steam-deck?sca_ref=2511021.IOpDrOvLm1 είναι καλύτερο το original docking station; ;έχει και διπλάσια τιμή... Δεν έχω ιδέα αν είναι καλύτερο ή όχι. Από την αρχή είχα βάλει στόχο το original γι'αυτό και δεν πήρα κάποιο άλλο τόσους μήνες που το έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα