Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 1/10/2022 στις 11:17 ΜΜ, ebola75 είπε

Η κλασική και χιλιοειπωμένη ερώτηση , Με το τελωνείο τι γίνεται; Έχω πολύ καιρό να ψωνίσω από eBay.

Πλήρωσα αμέσως το VAT στο ebay γι αυτό βγήκε 69 ευρώ από 55 που κάνει. Στο ταχυδρομείο δεν ζήτησαν τίποτα αλλά υπήρχε πάνω από το χαρτί με τα κινέζικα ένα χαρτί που έγραφε Ολλανδία, οπότε δεν ξέρω στο τελωνείο ποια χώρα φάνηκε σαν χώρα αποστολής.

Επεξ/σία από leonidas777
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 λεπτά πριν, AntonisGGWP είπε

Από 9.30 το πρωί έχει φύγει από Βουλγαρία ακόμα δεν έχει φτάσει Ελλάδα. Κρίμα γιατί ήλπιζα σε αυριανή παράδοση. Αντε έλα έχω τρελαθεί 

Υπομονή! Εμένα έφτασε Ελλάδα σήμερα, και υπάρχει μια πιθανότητα για παράδοση αύριο Τετάρτη, αλλιώς θα πάει για Πέμπτη.

πλήρωσα 4/10 με κράτηση στις 29/9....και είναι ακόμα στην συσκευασία... πολύ γρήγορα πλεόν σου έρχεται πρόσκληση!

Ερώτηση σε όσους έχουν παραλάβει Αττική, με ποια μεταφορική παραδίδεται εδω;

17 λεπτά πριν, smyrali είπε

πλήρωσα 4/10 με κράτηση στις 29/9....και είναι ακόμα στην συσκευασία... πολύ γρήγορα πλεόν σου έρχεται πρόσκληση!

Ερώτηση σε όσους έχουν παραλάβει Αττική, με ποια μεταφορική παραδίδεται εδω;

Με ACS έρχεται. Εμένα δυστυχώς έκατσε μια μέρα παραπάνω Θεσσαλονίκη... Δε ξέρω όλα τα κουτσά και τα στραβά μου έτυχαν στη μεταφορά του δικού μου Deck! 1 μέρα παραπάνω για να το στείλουν, 2 μέρες παραπάνω Ρουμανία και τώρα 1 μέρα παραπάνω Θεσσαλονίκη... Φίλος πριν 1 μήνα παρέλαβε μέσα σε 7 μέρες από την αποστολή, εγώ είμαι ήδη στην 9η και ακόμα δεν έφτασε Αθήνα, πάλι καλά που μπήκε και Ελλάδα δηλαδή να λέω...

2 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Με ACS έρχεται. Εμένα δυστυχώς έκατσε μια μέρα παραπάνω Θεσσαλονίκη... Δε ξέρω όλα τα κουτσά και τα στραβά μου έτυχαν στη μεταφορά του δικού μου Deck! 1 μέρα παραπάνω για να το στείλουν, 2 μέρες παραπάνω Ρουμανία και τώρα 1 μέρα παραπάνω Θεσσαλονίκη... Φίλος πριν 1 μήνα παρέλαβε μέσα σε 7 μέρες από την αποστολή, εγώ είμαι ήδη στην 9η και ακόμα δεν έφτασε Αθήνα, πάλι καλά που μπήκε και Ελλάδα δηλαδή να λέω...

σε καταλαβαίνω! Θυμάσαι από την στιγμή που σου έβγαλε σαν στατους "Τα αντικείμενα συσκευάστηκαν" πόσες μέρες έκανε να δοθεί στην κούριερ και να φύγει;

3 ώρες πριν, smyrali είπε

σε καταλαβαίνω! Θυμάσαι από την στιγμή που σου έβγαλε σαν στατους "Τα αντικείμενα συσκευάστηκαν" πόσες μέρες έκανε να δοθεί στην κούριερ και να φύγει;

03/10 απόγευμα ήρθε το email και παρήγγειλα επιτόπου.

σήμερα το μεσημέρι ήρθε το email πως το στείλανε και μου έδωσαν το tracking (που βέβαια δε δουλεύει ακόμη)

4 ώρες πριν, smyrali είπε

Εμένα πήρε 4 μέρες, 22/09 πλήρωσα, 26/09 μου ήρθε email από steam ότι το στείλανε και στις 27/09 άρχισε να παίζει το tracking number.

2 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Παιδιά εδώ περιμέναμε 1 χρόνο το λιγότερο έχοντας κάνει προπαραγγελια, οι 10 μέρες να έρθει είναι το θέμα; 

Ό,τι έχει ο καθένας συγκρίνει, τότε δεν υπήρχε καν η κονσόλα σχεδόν :P Εδώ τώρα συγκρίνουμε με τους άλλους που παράγγειλαν ίδια μέρα με εμάς και έχουν παραλάβει ήδη..

• Like 1

40 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Εμένα πήρε 4 μέρες, 22/09 πλήρωσα, 26/09 μου ήρθε email από steam ότι το στείλανε και στις 27/09 άρχισε να παίζει το tracking number.

Ό,τι έχει ο καθένας συγκρίνει, τότε δεν υπήρχε καν η κονσόλα σχεδόν :P Εδώ τώρα συγκρίνουμε με τους άλλους που παράγγειλαν ίδια μέρα με εμάς και έχουν παραλάβει ήδη..

Εμένα προσωπικά με ίδιους χρόνους ολοκλήρωσης και πληρωμής παραγγελίας με τους δικούς σας θα παραλάβω αύριο εδώ Ελλάδα. 

Ξενέρα με την ACS παιδιά... Το πακέτο μου φαίνεται κολλημένο 2 μέρες τώρα στο "ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ" από Θεσσαλονίκη, και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, μου είπαν ότι θα έπρεπε να είχα παραλάβει κιόλας. Οπότε θα ξεκινήσουν έρευνα για να δουν που είναι το πακέτο, γιατί ούτε αυτοί γνωρίζουν πλέον (θα έπρεπε να είχε φτάσει Αθήνα χθες). Ελπίζω να μη παίχτηκε καμιά στραβή...

35 λεπτά πριν, thanasis00 είπε

Ξενέρα με την ACS παιδιά... Το πακέτο μου φαίνεται κολλημένο 2 μέρες τώρα στο "ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ" από Θεσσαλονίκη, και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, μου είπαν ότι θα έπρεπε να είχα παραλάβει κιόλας. Οπότε θα ξεκινήσουν έρευνα για να δουν που είναι το πακέτο, γιατί ούτε αυτοί γνωρίζουν πλέον (θα έπρεπε να είχε φτάσει Αθήνα χθες). Ελπίζω να μη παίχτηκε καμιά στραβή...

FedEx έχουμε και εδώ και τα βουτάνε; 😅 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, thanasis00 είπε

Ενημέρωσε μας για το τι παίχτηκε....

Εγώ πλήρωσα στις 4/10 και σήμερα 6/10 μου έστειλαν ανενεργό ακόμα tracking number...Πάμε για άλλη Παρασκευή φανταζομαι καλώς εχόντων των πραγμάτων.

Επεξ/σία από smyrali
typo

11 λεπτά πριν, smyrali είπε

Ενημέρωσε μας για το τι παίχτηκε....

Εγώ πλήρωσα στις 4/10 και σήμερα 6/10 μου έστειλαν ανενεργό ακόμα tracking number...Πάμε για άλλη Παρασκευή φανταζομαι καλών εχόντων των πραγμάτων.

Είσαι πολύ νωρίς ακόμα! Το tracking number σου αύριο λογικά θα δουλέψει, οπότε κανά 10ήμερο θα πάρει για να φτάσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...