leonidas777 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 26/9/2022 στις 10:02 ΜΜ, chrisgewrgi είπε Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε nvme 2230? Δεν βλεπω να υπάρχει τιποτα Να πω για να μην την πατησει αλλος. Ότι όποιος έχει σκοπό τα το κανει dual boot να μην παρει την 64gb έκδοση διότι δεν χωράει 2 os Δοκίμασα τα windows στο internal και τρέχουν μια χαρά. Με sd windows to go κανει 5 λεπτά να ανοιξει έναν φακελο https://www.ebay.com/itm/125451969745 Αυτόν εδώ αγόρασα για ένα Surface. Ήρθε σε 20 μέρες και δουλεύει άψογα. Με μια μικρή έκπτωση που είχε όταν το πήρα μου βγήκε σύνολο 69 ευρώ. Σε Skroutz και Amazon κι εγώ δεν βρήκα κάτι κι αναγκάστηκα να ψάξω στο eBay. Άμα ψάξεις στο eBay θα βρεις κι άλλες χωρητικότητες. 1
chrisgewrgi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, argipent είπε Καλησπέρα στην παρέα, το πακέτο μου έφυγε εχθές το βράδυ από τη Ρουμανία (έχει από την Παρασκευή που ξεκίνησε από Ολλανδία), ξέρουμε πόσο θα κάνει να φτάσει Ελλάδα; Πιστευω κανα 2 μερες 3 ώρες πριν, leonidas777 είπε https://www.ebay.com/itm/125451969745 Αυτόν εδώ αγόρασα για ένα Surface. Ήρθε σε 20 μέρες και δουλεύει άψογα. Με μια μικρή έκπτωση που είχε όταν το πήρα μου βγήκε σύνολο 69 ευρώ. Σε Skroutz και Amazon κι εγώ δεν βρήκα κάτι κι αναγκάστηκα να ψάξω στο eBay. Άμα ψάξεις στο eBay θα βρεις κι άλλες χωρητικότητες. Ψάχνω να βρω κάποιον να γράφει amper πάνω. Οι περισσότεροι γραφουν διπλα από το 3,3volt. Συστήνουν με χαμηλά amper για το steam deck. Υπάρχουν με 1,1 μέχρι και 3a πχ του series s είναι 1,1. Ότι πρέπει. Θέλω να αποφύγω να παρω κάποιον που να τραβάει ρευμα περισσότερο.αντε μέχρι 1,4
Nomedor Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Πιστευω κανα 2 μερες Ψάχνω να βρω κάποιον να γράφει amper πάνω. Οι περισσότεροι γραφουν διπλα από το 3,3volt. Συστήνουν με χαμηλά amper για το steam deck. Υπάρχουν με 1,1 μέχρι και 3a πχ του series s είναι 1,1. Ότι πρέπει. Θέλω να αποφύγω να παρω κάποιον που να τραβάει ρευμα περισσότερο.αντε μέχρι 1,4 FYI: Για τον SN530 τα specs είναι τα παρακάτω: https://downloads.sandisk.com/downloads/datasheet/pcsn530-datasheet.pdf Διαβάζω πάντως στο reddit ότι τον SN530 τον έχουν δοκιμάσει και μέχρι τώρα δεν έχει παραπονεθεί κάποιος για προβλήματα όπως χαμηλότερη διάρκεια μπαταρίας ή κρασαρίσματα. Λένε πάντως ότι ο Toshiba Kioxia BG4 και ο Samsung pm991 έχουν χαμηλότερη κατανάλωση αλλά δεν έχω βρει ακόμα κάποιο datasheet για να το επιβεβαιώσω. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας διαφωτίσει!
Maximus Decimus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Ερώτηση : Τζαμάκι προστασίας έχει βάλει κανείς και αν ναι επηρεάζει καθόλου σε επίπεδο αντανακλάσεων;
AntonisGGWP Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις μου ήρθε mail απ τη steam ότι το deck είναι έτοιμο για παράδοση. Πλήρωσα Δευτέρα άρα φαντάζομαι τώρα θα τον στείλουν στην GLS. Εσάς πόσο περίπου πήρε η διαδικασία;
Nomedor Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, AntonisGGWP είπε Μόλις μου ήρθε mail απ τη steam ότι το deck είναι έτοιμο για παράδοση. Πλήρωσα Δευτέρα άρα φαντάζομαι τώρα θα τον στείλουν στην GLS. Εσάς πόσο περίπου πήρε η διαδικασία; Το δικό μου κοντεύει, ελπίζω αύριο-μεθαύριο να παραδοθεί. Mου ήρθε και μήνυμα από acs
FrankyGR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα παιδιά. Από χτες το βράδυ μου ήρθε και μένα το invitation για το 512gb. Προσπαθώ να πληρώσω μέσω paypal (default επιλογή) και μέσω κάρτας αλλά μέχρι αυτή την στιγμή μου βγάζει error στο σημείο που βάζεις τα στοιχεία σου (τα βάζω με λατικούς χαρακτήρες). Το έχει αντιμετωπήσει κανείς άλλος αυτό ? Το invitation λήξει στις 2/10 και φοβάμαι ότι θα το χάσω. Έστειλα στο steam support αλλά πότε θα απαντήσουν τώρα αυτοί !!
thanasis00 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα και πλήρωσα και εγώ με PayPal. Δοκίμασε να το κάνεις από άλλον browser ή από την εφαρμογή του steam, αλλιώς δοκίμασε να πληρώσεις με κάρτα κατά ευθείαν.
FrankyGR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα και πλήρωσα και εγώ με PayPal. Δοκίμασε να το κάνεις από άλλον browser ή από την εφαρμογή του steam, αλλιώς δοκίμασε να πληρώσεις με κάρτα κατά ευθείαν. Τα δοκίμασα όλα δεν περνάει τίποτα. Μάλλον κάποια "αόρατη δύναμη" δεν θέλει να τα πάρω 😗
thanasis00 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, FrankyGR είπε Τα δοκίμασα όλα δεν περνάει τίποτα. Μάλλον κάποια "αόρατη δύναμη" δεν θέλει να τα πάρω 😗 Περίεργο πάντως, γιατί πάρα πολλοί στο reddit megathread για τα χθεσινά emails έχουν πληρώσει μια χαρά, οπότε μάλλον δεν είναι steam θέμα...
AntonisGGWP Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, thanasis00 είπε Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα και πλήρωσα και εγώ με PayPal. Δοκίμασε να το κάνεις από άλλον browser ή από την εφαρμογή του steam, αλλιώς δοκίμασε να πληρώσεις με κάρτα κατά ευθείαν. Και να χάσεις το date αν στείλεις ένα mail θα σε αφήσουν να αγοράσεις για μερικές μέρες ακόμα. Σε άλλα νέα το δικό μου είναι Ουτρέχτη από χθες το βράδυ μακάρι σήμερα να φτάσει Γερμανία μήπως παραλάβω Τετάρτη που έχω ρεπό.
thanasis00 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Εμένα το δείχνει 2 μέρες τώρα στη Γερμανία, ήλπιζα να έφτανε χθες Ουγγαρία ή Ρουμανία, οπότε το βλέπω να φτάνει Ελλάδα από Δευτέρα-Τρίτη στη καλύτερη... Οπότε βλέπω να παραλαμβάνω Τετάρτη ίσως Πέμπτη. Οπότε φίλε @AntonisGGWP θα λεγα να βάλεις 1-2 μέρες παραπάνω.
chrisgewrgi Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Υπάρχει λόγος να περιμένουμε το official dock η να παω σαυτο; https://www.jsaux.com/products/upgraded-docking-station-for-steam-deck
AntonisGGWP Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, thanasis00 είπε Εμένα το δείχνει 2 μέρες τώρα στη Γερμανία, ήλπιζα να έφτανε χθες Ουγγαρία ή Ρουμανία, οπότε το βλέπω να φτάνει Ελλάδα από Δευτέρα-Τρίτη στη καλύτερη... Οπότε βλέπω να παραλαμβάνω Τετάρτη ίσως Πέμπτη. Οπότε φίλε @AntonisGGWP θα λεγα να βάλεις 1-2 μέρες παραπάνω. Το δικό μου τελικά έφτασε Γερμανία κατά τις 7 το απόγευμα και ήδη έφυγε για Ρουμανία από ότι βλέπω. Αν φτάσει αύριο βράδυ, λογικά Τετάρτη - Πέμπτη θα είμαι εδώ. Δε ξέρω βέβαια αν σταματήσει αύριο η παράδοση πουθενά ενδιάμεσα και συνεχίσει Δευτέρα λόγω Σαββάτου. Μέχρι στιγμής πάντως πάει τρένο. Ώρα να αρχίσω να κατεβάζω roms.
thanasis00 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 30 λεπτά πριν, AntonisGGWP είπε Το δικό μου τελικά έφτασε Γερμανία κατά τις 7 το απόγευμα και ήδη έφυγε για Ρουμανία από ότι βλέπω. Αν φτάσει αύριο βράδυ, λογικά Τετάρτη - Πέμπτη θα είμαι εδώ. Δε ξέρω βέβαια αν σταματήσει αύριο η παράδοση πουθενά ενδιάμεσα και συνεχίσει Δευτέρα λόγω Σαββάτου. Μέχρι στιγμής πάντως πάει τρένο. Ώρα να αρχίσω να κατεβάζω roms. Έφτασε το δικό μου Ρουμανία σήμερα μετά από 51 ώρες από το τελευταίο update της Γερμανίας. Οπότε υποθέτω παρόμοιους χρόνους θα ακολουθήσει και το δικό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα