Moderators Malthador Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 2 hours ago, Nomedor said: Dual-Bhttps://help.steampowered.com/en/faqs/view/6121-eccd-d643-baa8oot with SteamOS not yet available Installing Windows requires you to wipe your Steam Deck, and dual-boot with SteamOS is not currently available. While Steam Deck is fully capable of dual-boot, the SteamOS installer that provides a dual-boot wizard isn't ready yet. This will ship alongside SteamOS 3 once it's complete. Δυστυχώς δεν το έχουν φτιάξει ακόμα, ας ελπίσουμε σύντομα. Όλοι λένε ότι το SteamOS έχει καλύτερο user experience από τα windows για το SteamDeck αλλά καλό είναι να υπάρχει η επιλογή όταν χρειάζεται. Μια χαρά δουλεύει το dual boot, βλακείες λέει η Valve. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μπορείς να ορίσεις πρώτο στο boot sequence το SteamOS, μπαίνουν αναγκαστικά τα Windows 11. Κατά τ' άλλα μια χαρά δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε nvme 2230? Δεν βλεπω να υπάρχει τιποτα Να πω για να μην την πατησει αλλος. Ότι όποιος έχει σκοπό τα το κανει dual boot να μην παρει την 64gb έκδοση διότι δεν χωράει 2 os Δοκίμασα τα windows στο internal και τρέχουν μια χαρά. Με sd windows to go κανει 5 λεπτά να ανοιξει έναν φακελο Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από chrisgewrgi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaJohn Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Μου ήρθε και εμένα το mail σήμερα και το παρήγγειλα πριν λιγες ωρες, ανυπομονώ να το έχω στα χέρια μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, VaJohn είπε Μου ήρθε και εμένα το mail σήμερα και το παρήγγειλα πριν λιγες ωρες, ανυπομονώ να το έχω στα χέρια μου! Το μηχάνημα είναι απόλαυση. Έχω σπίτι 2 nintento switch ,series x ,ps5 ,pc. Πότε δεν έχω κάτσει να παιξω όσο παιζω μαυτο το μαραφέτι. Τρελή gadgetia. Απλωμένος στον καναπέ χωρίς να ενοχλείς κανέναν τερματίζεις games που ούτε καν θα τα παιζες σε αλλη πλατφόρμα.τωρα τσιμπισα και σε προσφορα το devil may cry 5. Το παιζει maxed 60 frames καρφωμένα. Αφού τελειώσω το hades το metroid dread και το deadcells και κανα shooter online στο ενδιάμεσο, ίσως το πιάσω. Το pc θα το πιάσω πάλι όταν βγει το cod,το ps5 και sx βλέπουμε όταν βγει κανα game Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2022 από chrisgewrgi 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisGGWP Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Ήρθε και το δικό μου email κατά τις 9 και αμέσως έφυγε πληρωμή 550 ευρώ στον Gaben. Δουλεύω βράδυ και ανυπομονώ να έχω αυτό το μαραφέτι στα χέρια μου. Θα παιχτεί πολύ emulation ps2 / ds / 3ds και από Pc ότι καλό προκύψει. Δυστυχώς δεν έχω aimαρει ποτέ με controller και φοβάμαι να παίξω fps τίτλους εκεί καθώς είμαι πολύ competitive. Θα παίξω όμως το borderlands χαλαρά και ευχάριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, AntonisGGWP είπε Ήρθε και το δικό μου email κατά τις 9 και αμέσως έφυγε πληρωμή 550 ευρώ στον Gaben. Δουλεύω βράδυ και ανυπομονώ να έχω αυτό το μαραφέτι στα χέρια μου. Θα παιχτεί πολύ emulation ps2 / ds / 3ds και από Pc ότι καλό προκύψει. Δυστυχώς δεν έχω aimαρει ποτέ με controller και φοβάμαι να παίξω fps τίτλους εκεί καθώς είμαι πολύ competitive. Θα παίξω όμως το borderlands χαλαρά και ευχάριστα. 3ds δυστυχώς είναι μικτά τα πράματα. Κάποια παιχνίδια είναι πολύ καλά, άλλα όχι και τόσο. Όχι γιατί το μηχάνημα δεν μπορεί, αλλά γιατί το citra δεν έχει ακόμη φτάσει σε καλό επίπεδο. Έξτρα βλακεία ότι στο deck θέλεις λίγα κόλπα (αλλαγές από το linux και έπειτα control remapping στο steam) για να μην τραβάς τα μαλλιά σου. DS-DSi και ότι έπαιξα στο PS2 (όχι πολύ ομολογουμένως) είναι τελείως απροβλημάτιστα. Πάντως το deck εδώ και ένα μήνα+ που το έχω στα χέρια μου είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει σε φορητό. Ποτέ ξανά πριν δεν έχω πάρει τόσα πολλά με τόσα λίγα σε φορητό. Switch/switch lite/PS vita/RG351p/GPi retropie/nds/3ds όλα πήγαν στο συρτάρι. Τώρα έχω που τα κάνει όλα. Eκτός ίσως όταν θέλω να παίξω σε ψευτο3D στο 3DS XL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Προσωπικά πήγα να βάλω έναν emulator και δεν τα κατάφερα. Έχετε ακολουθήσει συγκεκριμένη διαδικασία - yt video? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Προσωπικά πήγα να βάλω έναν emulator και δεν τα κατάφερα. Έχετε ακολουθήσει συγκεκριμένη διαδικασία - yt video? https://www.emudeck.com/ Αυτό είναι το κύριο πακέτο που περιέχει τις περισσότερες "μηχανές" προσομοίωσης, αλλά έχει ψιλοπροβληματάκια. Σχετικά απλό να το βάλεις. Το άλλο είναι τo retrodeck το οποίο δεν έχω δοκιμάσει όμως. Λένε στα φόρουμ ότι είναι κάπως πιο πίσω από άποψη ωριμότητας, αλλά έχει καλύτερες επιδόσεις σε κάποια συστήματα. Τζάμπα είναι, δοκίμασε ότι σε βολεύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demolutioner Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Στα emulator έχει emulator και για παιχνίδια CP's? Dungeon and dragons 1 και 2 - Cadillac and dinosaurs - marvel super heroes - warriors of fate - Captain commando - knights of the round - Toki και άλλα... Καί neo Geo το savage reign κυρίως.. μπορώ να βάλω αυτά τα παιχνιδάκια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 5 hours ago, LongTom said: Πάντως το deck εδώ και ένα μήνα+ που το έχω στα χέρια μου είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει σε φορητό. Ποτέ ξανά πριν δεν έχω πάρει τόσα πολλά με τόσα λίγα σε φορητό. Switch/switch lite/PS vita/RG351p/GPi retropie/nds/3ds όλα πήγαν στο συρτάρι. Τώρα έχω που τα κάνει όλα. Eκτός ίσως όταν θέλω να παίξω σε ψευτο3D στο 3DS XL Για μένα δεν ισχύει αυτό πάντως, δεν μπορώ να αντικαταστήσω το Switch με το Deck. Αφενός το emulation του Switch θέλει πάαααρα πολύ δουλειά ακόμα για να πεις ότι φτάνει σε μέτριο προς ικανοποιητικό επίπεδο, αφετέρου όταν θέλω να κουβαλήσω κονσόλα μαζί μου εκτός σπιτιού, πάλι προτιμώ το ΝSw, λόγω βάρους και όγκου. Ίσως στο revision τα πράγματα να είναι καλύτερα για το Deck, αν και όταν βγει. ------------------------- Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να αναφέρω το μελανότερο σημείο του Steam Deck για εμένα. Όντας πισί, τα games που τρέχει, τα τρέχει με δεδομένο το mouse/keyboard combo. Υπάρχουν games που ενώ ξεκίνησαν ως πισί games, μετά βγήκαν και σε κονσόλες με αντίστοιχη μετατροπή στον χειρισμό τους. Για παράδειγμα το Pillars of Eternity, βολεύει περισσότερο ο χειρισμός του σε κονσόλες όταν το παίζεις με gamepad, παρά ο χειρισμός του με touchpads στο Deck. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να μπορούσαμε να το παίζαμε όπως στις κονσόλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Malthador είπε ------------------------- Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να αναφέρω το μελανότερο σημείο του Steam Deck για εμένα. Όντας πισί, τα games που τρέχει, τα τρέχει με δεδομένο το mouse/keyboard combo. Υπάρχουν games που ενώ ξεκίνησαν ως πισί games, μετά βγήκαν και σε κονσόλες με αντίστοιχη μετατροπή στον χειρισμό τους. Για παράδειγμα το Pillars of Eternity, βολεύει περισσότερο ο χειρισμός του σε κονσόλες όταν το παίζεις με gamepad, παρά ο χειρισμός του με touchpads στο Deck. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να μπορούσαμε να το παίζαμε όπως στις κονσόλες. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Εμένα μου έχει τύχει στο planescape torment που ενω στις κονσόλες έχει controller χειρισμό στο steam δεν έχει επιλογή για controller...... Ευελπιστώ και εγώ σε μελλοντική λύση εστω και μέσω σεταρισμένου user profile 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Malthador είπε Αφενός το emulation του Switch θέλει πάαααρα πολύ δουλειά ακόμα για να πεις ότι φτάνει σε μέτριο προς ικανοποιητικό επίπεδο, Τι ενοεις; πρώτη φορά ασχολουμε με emulator. Και πέρασα το huryle ,astral ,metroid dread,Bayonetta 2 και τρέχουν παρα παρα πολυ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Malthador είπε Για μένα δεν ισχύει αυτό πάντως, δεν μπορώ να αντικαταστήσω το Switch με το Deck. Αφενός το emulation του Switch θέλει πάαααρα πολύ δουλειά ακόμα για να πεις ότι φτάνει σε μέτριο προς ικανοποιητικό επίπεδο, αφετέρου όταν θέλω να κουβαλήσω κονσόλα μαζί μου εκτός σπιτιού, πάλι προτιμώ το ΝSw, λόγω βάρους και όγκου. Ίσως στο revision τα πράγματα να είναι καλύτερα για το Deck, αν και όταν βγει. Γούστα είναι αυτά. Προσωπικά την πανσέτα-πλακάκι που λέγεται switch δεν την παλεύω να το χρησιμοποιώ ως φορητό για πολύ ώρα. Ούτε καν το lite που δεν κροταλάει κιόλας λόγω κολλημένων joycon και έχει και ψιλοαξιοπρεπή κουμπιά. Ιδιαίτερα άβολη και μη εργονομική σχεδίαση. Τέλος μόνο μερικά (κάτω των 10) παιχνίδια με ενδιαφέρουν που είναι αποκλειστικά στο μαγαζί της nintendo για το switch. Ότι με ενδιαφέρει, το yuzu+deck τα καταφέρνει ικανοποιητικά. Ότι δεν τα καταφέρνει, συνήθως το βρίσκω στην βιβλιοθήκη του wiiu που έχει 90-99% ομοιότητα στους κοινούς τίτλους και πολύ καλύτερη προσομοίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 7 hours ago, chrisgewrgi said: Τι ενοεις; πρώτη φορά ασχολουμε με emulator. Και πέρασα το huryle ,astral ,metroid dread,Bayonetta 2 και τρέχουν παρα παρα πολυ καλά. Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες "πάρα πολύ καλά", αλλά Xenoblade Chronicles 2 και Link's Awakening που δοκίμασα απέχουν πολύ από το "καλά". Χρειάστηκαν πολύ tweaking και ακόμα και τότε ήταν μέτριο το αποτέλεσμα, ειδικά στον ήχο. Πιθανόν επειδή είναι η πρώτη φορά που ασχολείσαι να μην παρατηρήσεις ορισμένα πράγματα. 3 hours ago, LongTom said: Γούστα είναι αυτά. Προσωπικά την πανσέτα-πλακάκι που λέγεται switch δεν την παλεύω να το χρησιμοποιώ ως φορητό για πολύ ώρα. Ούτε καν το lite που δεν κροταλάει κιόλας λόγω κολλημένων joycon και έχει και ψιλοαξιοπρεπή κουμπιά. Ιδιαίτερα άβολη και μη εργονομική σχεδίαση. Τέλος μόνο μερικά (κάτω των 10) παιχνίδια με ενδιαφέρουν που είναι αποκλειστικά στο μαγαζί της nintendo για το switch. Ότι με ενδιαφέρει, το yuzu+deck τα καταφέρνει ικανοποιητικά. Ότι δεν τα καταφέρνει, συνήθως το βρίσκω στην βιβλιοθήκη του wiiu που έχει 90-99% ομοιότητα στους κοινούς τίτλους και πολύ καλύτερη προσομοίωση. Προφανώς για τα αποκλειστικά του NSw μιλάω, τα υπόλοιπα υπάρχουν και στο Steam. Ούτε εγώ μπορώ να το χρησιμοποιήσω πολύ ώρα φορητά χωρίς grip, αλλά από την άλλη και στο Deck φοράω grip. Οπότε ανάμεσα στα δύο κερδίζει το NSw στην φορητότητα. Αλλά ναι, γούστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα στην παρέα, το πακέτο μου έφυγε εχθές το βράδυ από τη Ρουμανία (έχει από την Παρασκευή που ξεκίνησε από Ολλανδία), ξέρουμε πόσο θα κάνει να φτάσει Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα