Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
2 hours ago, kalliosmanos said:

καλημερα στην παρεα. συγνωμη αλλα εχει καταφερει κανενας σας να δουλεψει σε desktop mode? Ιδεα μου ειναι η εχει τα μαυρα του τα χαλια το virtual keyboard? ειτε ανοιχτο steam client ειτε κλειστο μου φαινεται τελειως broken. μια σβηνει τα προηγουμενα γραμματα, μια δεν γραφει καθολου. αναρωτιεμαι αν εξαλοιφονται τελειως ολα αυτα με dock και m/k η θα δωσω τζαμπα 30ευρω?

Για την κατασκευή του virtual keyboard έκαναν διαγωνισμό σε παιδάκια δημοτικού που πρωτοκάνουν προγραμματισμό στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες και επέλεξαν το χειρότερο από αυτά για να το κάνουν implement στο Steam Deck. Το απόλυτο σκουπίδι είναι το virtual keyboard του Deck (σε ότι αφορά το touch, με τον πατροπαράδοτο τρόπο μια χαρά δουλεύει).

Δεν υπάρχει πρόβλημα με physical mouse και keyboard, δουλεύει κομπλέ το μηχανάκι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα σε όλους.

Ερώτηση, έχει χρειαστεί να επιστρέψει κανείς το Steam Deck;

Πριν από κάποιο καιρό το steam deck παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και έπειτα από επικοινωνία με το steam support και περιγραφή του προβλήματος μου είπαν ότι θα μου στείλουν shipping label για να το στείλω πίσω και να μου το αντικαταστήσουν. Όντως την επόμενη μέρα μου στείλανε mail αλλά όταν έκλεισα ραντεβού με την UPS για να το παραλάβουν μου ρίξανε άκυρο καθώς λέει ότι τώρα πια όταν είναι να γίνει μεταφορά με αεροπλάνο οποιαδήποτε αποστολή ηλεκτρονικής συσκευής με μπαταρίες πρέπει να συνοδεύεται από ένα έγγραφο msds. Εγώ προφανώς δεν το είχα καθώς η valve δεν είχε αναφέρει κάτι στις οδηγίες της. Όταν λοιπόν επικοινώνησα με την valve μου δώσανε την εξής μαγική απάντηση. Ότι το πρόβλημα είναι στο κουτί του steam box (έχει αυτή τη σήμανση με την μπαταρία) και ότι απλά έπρεπε να το βάλω σε άλλο κουτί. Ο courier όμως σε ρωτάει αν έχει συσκευή με μπαταρίες; Να του πώ ψέμματα; Φαντάζομαι δεν είναι τόσο απλό καθώς σε έναν πιθανό έλεγχο πριν το φορτώσουν, θα μου το ξαναστείλουν πίσω. Τους ξαναέστειλα mail χθες που τους ρώτησα και ξαναζήτησα αν υπάρχει msds document για το steam deck και ακόμα περιμένω απάντηση. Έχει τύχει λοιπόν σε κάποιον να επιστρέψει το steam deck; Είχε αντίστοιχο πρόβλημα;

Καλημέρα

Όταν τρέχω yuzu η' RPCS3 και βάλω την συσκευή σε sleep mode και οι δύο emulators παγώνουν,  ο yuzu κρασαρει συν τοίς άλλοις, συμβαίνει μόνο στο δικό μου η' είναι γενικό το πρόβλημα;

Στις 11/9/2022 στις 12:55 ΠΜ, ebola75 είπε

Καλημέρα

Όταν τρέχω yuzu η' RPCS3 και βάλω την συσκευή σε sleep mode και οι δύο emulators παγώνουν,  ο yuzu κρασαρει συν τοίς άλλοις, συμβαίνει μόνο στο δικό μου η' είναι γενικό το πρόβλημα;

Σήμερα το παρέλαβα το μηχανημα. Έβαλα yuzu και metroid. Το άφησα σε καποια στιγμη κλειστο με το metroid ανοιχτο και μετα συνέχισε κανονικα από εκεί που το παγωσα

Καλησπερα σας. Ηρθε και εμένα επιτέλους η σειρά μου να παραλάβω. Το tracking status έχει σταματήσει από τις 12/9 στο status: The parcel was handed over to GLS. Που απ ότι καταλαβαίνω είναι η δική μας acs. Από τότε το δέμα αγνοείται. Εχει ένα ACS Parcel Number αλλά όταν το βάζω στη σελίδα τους δεν δείχνει τίποτα... 

Εσάς, πόσο καιρό έκανε να σας έρθει;

26 λεπτά πριν, filip123go είπε

Καλησπερα σας. Ηρθε και εμένα επιτέλους η σειρά μου να παραλάβω. Το tracking status έχει σταματήσει από τις 12/9 στο status: The parcel was handed over to GLS. Που απ ότι καταλαβαίνω είναι η δική μας acs. Από τότε το δέμα αγνοείται. Εχει ένα ACS Parcel Number αλλά όταν το βάζω στη σελίδα τους δεν δείχνει τίποτα... 

Εμένα αν θυμάμαι καλά ήρθε την επόμενη που το είχε η ACS

6 ώρες πριν, filip123go είπε

7 ημερολογιακές μέρες από την στιγμή που το έστειλαν.  Ολλανδία - Γερμανία  - Ρουμανία- Βουλγαρία και Ελλάδα ήταν η διαδρομή εμένα. Παρέλαβα 12 Σεπτέμβρη και το είχαν στείλει στις 6.

• Like 2

3 λεπτά πριν, nevermore είπε

7 ημερολογιακές μέρες από την στιγμή που το έστειλαν.  Ολλανδία - Γερμανία  - Ρουμανία- Βουλγαρία και Ελλάδα ήταν η διαδρομή εμένα. Παρέλαβα 12 Σεπτέμβρη και το είχαν στείλει στις 6.

Ναι ναι και σε έμενα έτσι είναι. Εμφανίστηκαν όλα μαζί σήμερα στο tracking. Σήμερα το πρωί έφυγε από Βουλγαρία, οπότε αύριο θα είναι Ελλάδα λογικά! Δεν ξέρω εάν μπορώ να πάω να το παραλάβω από ACS εγώ...

• Like 1

3 λεπτά πριν, filip123go είπε

Ναι ναι και σε έμενα έτσι είναι. Εμφανίστηκαν όλα μαζί σήμερα στο tracking. Σήμερα το πρωί έφυγε από Βουλγαρία, οπότε αύριο θα είναι Ελλάδα λογικά! Δεν ξέρω εάν μπορώ να πάω να το παραλάβω από ACS εγώ...

Χωρίς να είμαι ειδήμων στα της acs πιθανολογώ ότι για να παραλάβεις εσύ θα πρέπει έχει πάει στο τοπικό υποκατάστημα από την κεντρική αποθήκη. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος να μας διαφωτίσει. Anyways έφαγες τον γάιδαρο σου έμεινε η ουρά. Βάστα!

• Thanks 1

Πριν απο λιγο καιρο ειχα βαλει ενα ποστ στο Facebook οπου και συγκρινα το Uncharted 4: A thief's end στο PS4 Pro & το Uncharted: The Collection στο PS5. Το συμπερασμα μου τοτε ηταν οτι απο το 2016 (χρονια που βγηκε το Uncharted 4) μεχρι και σημερα δεν εχει προχωρησει και τοσο πολυ η τεχνολογια.

Το Steam Deck με εκανε να αναθεωρησω αυτη την αποψη. Το μηχανημα ειναι απλα εξαιρετικο! Αυτο που βλεπετε ειναι PC gaming σε μια φορητη κονσολα*. Πραγματικα τον λιγο καιρο που το εχω δεν σταματαει να με εκπλησει με τις ικανοτητες του. Μπραβο στην Valve!

*Για την ιστορια το 2016 η δυνατοτερη φορητη κονσολα ηταν το PS Vita. Η διαφορα σε 6 χρονια ειναι απλα χαοτική.

• Like 1

Επιτέλους ήρθε και το δικό μου, αλλά δυστυχώς το left trigger ακουμπάει στο housing όταν το πατάω, με αποτέλεσμα να μην πατιέται καλά :(  . Ξεβίδωσα λίγο τις βίδες μήπως και ευθυγραμμιστεί, αλλά τίποτα... Απ ότι διάβασα είναι αρκετά κοινό issue... Έχω στείλει στο support της Valve και τώρα περιμένω....

• Sad 1

Στις 16/9/2022 στις 1:54 ΜΜ, filip123go είπε

Αδερφέ, επειδή είδα ότι παρέλαβες πρόσφατα, πότε είχες βάλει reservation? Και γενική ερώτηση προς όλους είναι αυτή : Μέχρι ποια ημ/νία έχει καλύψει η Valve. Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...