Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Υπάρχει τρόπος να «σπάσει» το resolution barrier σε Game Mode όταν η κονσόλα είναι docked; 

Δεν βρίσκω επιλογή και μένει κλειδωμένη σε 800p. Τα παλιότερα games άνετα μπορεί να τα τρέξει και σε 1080p, αλλά μπορώ να το κάνω μόνο μέσω Desktop Mode.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, Malthador said:

Υπάρχει τρόπος να «σπάσει» το resolution barrier σε Game Mode όταν η κονσόλα είναι docked; 

Δεν βρίσκω επιλογή και μένει κλειδωμένη σε 800p. Τα παλιότερα games άνετα μπορεί να τα τρέξει και σε 1080p, αλλά μπορώ να το κάνω μόνο μέσω Desktop Mode.

Μπορείς να επιλέξεις ανάλυση από τα properties του παιχνιδιού. Στο General, επιλέγεις την ανάλυση σου και τικάρεις το κουτάκι που λέει "set resolution for internal and external display".

• Like 2

Μπαίνω και εγω στο team. Είχε βάλει παραγγελεια φίλος και δεν το πήρε και τελικά το φέρνει για μενα. Το 64 αρι.

Ελπίζω να μην ξενερώσω όπως με τα joystick του switch που δεν μπορούσα να σημάδεψω τίποτα και αναγκαζόμουν και έβαζα κοντρολλερ.

• Moderators
13 hours ago, Maximus Decimus said:

Απο backlight bleeding πως είστε οι κάτοχοι; Έχετε τσεκάρει; 

Όλα έχουν, άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο. Εμένα έχει στην πάνω δεξιά γωνία και λίγο λιγότερο στο κάτω μέρος της οθόνης. Τίποτα τραγικό, ωστόσο είναι εκεί και υπάρχει. 

Αν σου τύχει συσκευή με μηδενικό bleeding μην την κρατήσεις, πούλησέ την ebay για τα τριπλά χρήματα και πάρε άλλη. 

• Like 1

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Όλα έχουν, άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο. Εμένα έχει στην πάνω δεξιά γωνία και λίγο λιγότερο στο κάτω μέρος της οθόνης. Τίποτα τραγικό, ωστόσο είναι εκεί και υπάρχει. 

Αν σου τύχει συσκευή με μηδενικό bleeding μην την κρατήσεις, πούλησέ την ebay για τα τριπλά χρήματα και πάρε άλλη. 

Τί ακριβώς είναι αυτό; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Τί ακριβώς είναι αυτό; 

Είναι όταν το panel σε μια LCD οθόνη αδυνατεί να εμποδίσει την διάχυση φωτός απο τα ledακια που βρίσκονται στο πίσω μέρος, με συνέπεια όταν υπάρχει μαύρη οθόνη (ή κάποια σκοτεινή σκηνή) να διαχέεται φως που να επηρεάζει το ομοιογενές του μαύρου χρώματος. Συνήθως είναι αρκετά πιο έντονο σε IPS panel (όπως η οθόνη του Deck) που απο κατασκευής δεν μπορεί να μπλοκάρει την διάχυση φωτός όσο καλά ένα VA panel.

Δες εδώ πχ ένα παράδειγμα. Οι ασπρίλες που βλέπεις κοντά στο πλαίσιο είναι διάχυση φωτός ή φωτοδιαρροή ή βαρβαριστί backlight bleeding. Δεν πρέπει να συγχέεται όμως με το IPS Glow, όπου είναι κάτι τελείως διαφορετικό και αλλάζει ανάλογα την γωνία θέασης.  Το backlight bleeding είναι σταθερά εκεί απο όποια γωνία και αν παρατηρήσεις την οθόνη.

spacer.png

Επεξ/σία από Maximus Decimus
  • Like 2

1 λεπτό πριν, TheoAlex50 είπε

Α εντάξει πάλι καλά δεν έχω εγώ 

Λογικα έχεις απλά δεν έχεις δώσει σημασία.φενεται μόνο σε μαύρες σκηνές. Οι φώτο να ξέρεις μεγενθυνουν παρα πολυ το πρόβλημα. Δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα. 

1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε

Λογικα έχεις απλά δεν έχεις δώσει σημασία.φενεται μόνο σε μαύρες σκηνές. Οι φώτο να ξέρεις μεγενθυνουν παρα πολυ το πρόβλημα. Δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα. 

Ίσως. Αλλά προσωπικά δεν είμαι σαν τα άτομα που βλέπω στο ίντερνετ που μπορεί να έχουν το 1% ενός προβλήματος και απευθείας το στέλνουν RMA. Τσάμπα ταλαιπωρία. 

• Moderators

Μερικές φορές, όταν ξυπνάω την συσκευή ενώ είναι in-game, τα ηχεία τσιτσιρίζουν και στρώνουν μόνο αν κλείσω το game και το ξανανοίξω. 

Το κάνει σε κανέναν άλλο; 

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Μερικές φορές, όταν ξυπνάω την συσκευή ενώ είναι in-game, τα ηχεία τσιτσιρίζουν και στρώνουν μόνο αν κλείσω το game και το ξανανοίξω. 

Σε sleep mode. Ναι. 

On 03/09/2022 at 13:56, Malthador said:

Έκανα μερικές δοκιμές και δεν μου έτυχε μέχρι τώρα. 

καλημερα στην παρεα. συγνωμη αλλα εχει καταφερει κανενας σας να δουλεψει σε desktop mode? Ιδεα μου ειναι η εχει τα μαυρα του τα χαλια το virtual keyboard? ειτε ανοιχτο steam client ειτε κλειστο μου φαινεται τελειως broken. μια σβηνει τα προηγουμενα γραμματα, μια δεν γραφει καθολου. αναρωτιεμαι αν εξαλοιφονται τελειως ολα αυτα με dock και m/k η θα δωσω τζαμπα 30ευρω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...