TheoAlex50 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, LongTom είπε Εχθές ήλθε. Πήγα από το Q4 σε Q3 τέλη Ιούλη. Τρομερή συσκευή, πολύ ποιοτικότερη από τα switch μου. Το μόνο θέμα ήταν ότι περίμενα 4+μέρες έπειτα από την πληρωμή για να το στείλουν (όχι παραλαβή). Από Πέμπτη σε Τρίτη. Μόνο όταν έστειλα email την Τρίτη πρωί στην υποστήριξη το έστειλαν. Από ότι είδα είναι πρόβλημα για αρκετούς. Τώρα ξεκινά η διαδικασία για ψάξιμο emu & ROMs. Μία χαρά. Εγώ από πρώτη μέρα που το πλήρωσα τους έστειλα email για την εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής και εμένα πήρε εκεί περίπου 3 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ILiDAN Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Είμαι κάτοχος του Ayn Odin pro και σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω το Steam deck. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις μόνο αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει. Λέω να πάρω την έκδοση στα 550€ 1) έχει κόστος μεταφορικών; Έχει έξτρα κόστος τέλη ταχυδρομείου; 2) το θέλω σχεδόν αποκλειστικά για emulation. Από NES ως όσο πιο πολύ μπορώ να το πάω. Ποιο σύστημα είναι το καλύτερο;SteamOS; Windows ;Batocera; Bonus ερώτηση: 3)Πέρα από ebay έχει κανείς ιδέα που θα μπορούσα να πουλήσω το Odin; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 2 hours ago, ILiDAN said: 1) έχει κόστος μεταφορικών; Έχει έξτρα κόστος τέλη ταχυδρομείου; Όχι. Πληρώνεις ότι βλέπεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 14 ώρες πριν, ILiDAN είπε Καλησπέρα σε όλους! Είμαι κάτοχος του Ayn Odin pro και σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω το Steam deck. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις μόνο αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει. Λέω να πάρω την έκδοση στα 550€ 1) έχει κόστος μεταφορικών; Έχει έξτρα κόστος τέλη ταχυδρομείου; 2) το θέλω σχεδόν αποκλειστικά για emulation. Από NES ως όσο πιο πολύ μπορώ να το πάω. Ποιο σύστημα είναι το καλύτερο;SteamOS; Windows ;Batocera; Bonus ερώτηση: 3)Πέρα από ebay έχει κανείς ιδέα που θα μπορούσα να πουλήσω το Odin; Πως το είδες το Pro; Αξίζει; Γιατί είναι το αγαπημένο πολλών στο γιουτούμπ και αναρωτιέμαι πόσο είναι αλήθεια και πόσο είναι για τα βιους και τα τζάμπα από την AYN. 1. Όχι, δεν έχει μεταφορικά. Ότι τιμή βλέπεις, δίνεις. Μάλιστα σου δίνουν και τα λεφτά, 4€, της προπαραγγελίας πίσω. 2. Emudeck. Από ψάξιμο που έκανα, έχει τα περισσότερα. Δες κάτω. Βέβαια για κάποια συστήματα, ίσως πρέπει να ψαχτείς λίγο παραπάνω και να χρησιμοποιήσεις τρίτες εφαρμογές για τα καλύτερα αποτελέσματα, ανάλογα πάντα τα γούστα σου και πόσο "ρεαλιστικό emulation" θέλεις. Αναφορά σε κείμενο 2D Gaming: Genesis, SegaCD, Sega32x, PC Engine, WonderSwan, SNES, Mame, FBNeo, NES, Master System, Dreamcast, Neo Geo, etc. Super Nes Widescreen & Genesis Widescreen Gameboy, Gameboy Advance, Neo Geo Pocket, GameGear, NDS, 3DS, PSP, etc. Nintendo 64, Wii, GameCube, Playstation 1, Playstation 2, Playstation 3, Wii U, Switch Special Steam input support form Cemu and Citra 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ILiDAN Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις καταρχήν! Το Odin pro είναι πολύ καλό. Μηδέν παράπονα. Εγώ έχω κιόλας από τις πρώτες παραγγελίες (με την καλύτερη οθόνη αλλά με προβληματικά L1 και R1 τα οποία άλλαξα με δωρεάν ανταλλακτικά από την Ayn). Δεν έχω κανένα παράπονο από το μηχάνημα. Απλά αποφάσισα πως για την χρήση που κάνω θα ήθελα κάτι που να κάνει άνετα emulation ps2, GameCube και κάποια PS3 + το κέρδος της μεγαλύτερης οθόνης. Το hype για το Odin είναι αληθινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2022 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 http://media.steampowered.com/apps/valve/2022/steamDeck_booklet_EN.pdf 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maximus Decimus Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Ερώτηση προς κατόχους γιατί προς τον χειμώνα σκέφτομαι να κάνω κίνηση....για τον μεθεπόμενο μάλλον χειμώνα : 1)Έχετε δοκιμάσει τους emulators των παλαιότερων κονσολών, και αν ναι πως τρέχουν, γιατί σε video review που έβλεπα μου έδωσε την αίσθηση ότι υπήρχε αρκετό input lag (μπορεί να έφταιγε το video). 2) Τελικά με την μπαταρία τι ισχύει; Είναι όντως weak point όπως λέγεται ή απλά στραγγίζει σε λογικά πλαίσια στα ΑΑΑ + 60fps ; και 3) Ποιότητα κατασκευής; Τρώει ξύλο ή θέλει ντελικάτες κινήσεις; Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisGGWP Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δεν άντεξα, μπήκα στη λίστα και η απόφαση πάρθηκε. Q4 Ας ελπίσουμε στο καλύτερο δυνατό να έρθει άμεσα γιατί έχω αρρωστήσει με το μαραφέτι. Δουλεύω και βράδυ και θα με σώσει. Θα γεμίσει με roms και emulation το Deck και ευελπιστώ σε ωραία indie παιχνιδάκια από το steam store για ποικιλία. PC games δε θα με ενδιέφερε τόσο καθώς παίζω shooters κυρίως αλλά αν έχει κανένας να μας πει πως είναι η εμπειρία του με τα dualshock του. Πείτε καμιά πρόταση για παιχνίδι για όταν με το καλό έρθει. Επίσης, άκυρο,βλέπω κάπου το progress του order να ξέρω περίπου κατά τον Οκτώβρη ποτέ θα έρθει το mail? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Maximus Decimus είπε Ερώτηση προς κατόχους γιατί προς τον χειμώνα σκέφτομαι να κάνω κίνηση....για τον μεθεπόμενο μάλλον χειμώνα : 1)Έχετε δοκιμάσει τους emulators των παλαιότερων κονσολών, και αν ναι πως τρέχουν, γιατί σε video review που έβλεπα μου έδωσε την αίσθηση ότι υπήρχε αρκετό input lag (μπορεί να έφταιγε το video). 2) Τελικά με την μπαταρία τι ισχύει; Είναι όντως weak point όπως λέγεται ή απλά στραγγίζει σε λογικά πλαίσια στα ΑΑΑ + 60fps ; και 3) Ποιότητα κατασκευής; Τρώει ξύλο ή θέλει ντελικάτες κινήσεις; Ευχαριστώ πολύ. 1) δεν το έχω δοκιμάσει 2) ναι, το μόνο αρνητικό του. Αν και προσωπικά μόνο σπίτι το θέλω οπότε δεν με πειράζει. 3) είναι μεγάλο και ελαφρύ, όπως με κάθε συσκευή θέλει αγάπη και proderm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Σκεφτομαι σιγα σιγα κ γω να το παρω ως used κυριως Εχω ενθουσιαστει με αυτα που βλεπω κ θα ξεκινησω απ την αρχη εδω το διαβασμα του topic Για αρχη θα θελα να μου πειτε αν αξιζει τα παραπανω λεφτα η 512 ( χωρια την χωρητικοτητα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, pigos23 είπε Σκεφτομαι σιγα σιγα κ γω να το παρω ως used κυριως Εχω ενθουσιαστει με αυτα που βλεπω κ θα ξεκινησω απ την αρχη εδω το διαβασμα του topic Για αρχη θα θελα να μου πειτε αν αξιζει τα παραπανω λεφτα η 512 ( χωρια την χωρητικοτητα ) δεν έχουν διαφορές πέρα την χωρητικότητα νομίζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Anti-glare screen το ένα και βασικό για έξω από το σπίτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maximus Decimus Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μπήκα και εγω λίστα για την 256, παρά τις φοβίες που εξακολουθώ να έχω κυρίως για το τι γίνεται σε περίπτωση που χρειαστεί service (κυρίως τον χρόνο που θα χρειαστεί να πάει και να ρθει), αλλά είναι τόσο πλουραλιστική η χρήση του που απλά δεν γίνεται να την αγνοήσω. Του χρόνου πρώτα ο Θεός να μαστε καλά. Ή του παραχρόνου. Ή το 25. Ελπίζω να προλάβω μην έχει βγει η 10η γενιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Επισης με ενα usb hub με hdmi usb κλπ κανεις δουλεια για συνδεση σε tv ? Συνδεση περιφερειακων κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα