NickTG Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 2 hours ago, sils said: Το ποντικι αυτο εχει μνημες για να κανει συνδεση και με αλλες συσκευες? Δεν ξέρω πως το εννοείς αλλά το έχω συνδέσει στο laptop και στο tablet. Όταν ανοίγω το laptop συνδέεται εκεί και όταν ανοίγω το tablet συνδέεται εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 20 ώρες πριν, NickTG είπε Δεν ξέρω πως το εννοείς αλλά το έχω συνδέσει στο laptop και στο tablet. Όταν ανοίγω το laptop συνδέεται εκεί και όταν ανοίγω το tablet συνδέεται εκεί. Ευχαριστώ πολύ αυτο ηθελα να μάθω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Παρόλο που το Disco Elysium είναι στην λίστα των συμβατών παιχνιδιών, μου κάνει συνεχώς corrupt τα saves. Ιδιαιτέρως σπαστικό, έχασα 2 ωρών progress. Τελικά τα achievements δεν ενεργοποιούνται από το deck; 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 On 07/08/2022 at 11:14, hurin said: Τελικά τα achievements δεν ενεργοποιούνται από το deck; Απο αυτά που έχω τρέξει ως τώρα, μια χαρά μπορείς να κάνεις unlock achievements στο Deck. Το μόνο πρόβλημα που βρήκα είναι πως καμιά φορά δεν κάνει σωστό sync μεταξύ Library και της σελίδας του παιχνιδιού - θέλει restart το σύστημα για να κάνει forced synchronize (στο library φαίνεται ο σωστός αριθμός unlocks, αλλά αν το κάνεις highlight και ανοίξει το achievement page του παιχνιδιού, "λείπει" progress - υπ'όψιν πως έχοντας κοιτάξει απο το desktop client, το progress έχει γίνει σωστά upload, απλά το Deck φαίνεται να κρατά παλιό cached version μέχρι να κάνεις forced refresh). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, Greygore είπε Απο αυτά που έχω τρέξει ως τώρα, μια χαρά μπορείς να κάνεις unlock achievements στο Deck. Το μόνο πρόβλημα που βρήκα είναι πως καμιά φορά δεν κάνει σωστό sync μεταξύ Library και της σελίδας του παιχνιδιού - θέλει restart το σύστημα για να κάνει forced synchronize (στο library φαίνεται ο σωστός αριθμός unlocks, αλλά αν το κάνεις highlight και ανοίξει το achievement page του παιχνιδιού, "λείπει" progress - υπ'όψιν πως έχοντας κοιτάξει απο το desktop client, το progress έχει γίνει σωστά upload, απλά το Deck φαίνεται να κρατά παλιό cached version μέχρι να κάνεις forced refresh). Έκανα επανεκκίνηση και στο Deck και στο desktop αλλά τα achievements δεν ενεργοποιήθηκαν. Υπόψιν, είμαι always online με 4g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Οφείλω να παραδεχτώ, ότι δεν περίμενα να παίζει παιχνίδια του ps3 και του xbox360 σε αποδεκτά fps, αλλά το emulation έχει προχωρήσει περισσότερο από όσο νόμιζα μάλλον. Θα δοκιμάσω κι άλλα παιχνίδια αλλά προς το παρόν Persona 5, Odin Sphere Leifthrasir και Dragons Crown παίζουν καταπληκτικά από RPCS3. Κι επιτέλους θα καταφέρω να παίξω το Last Odyssey και το Red Dead Redemption στο Xenia!! Μακάρι να μπορέσει να τρέξει και το Blue Dragon, αλλά χλωμό το βλέπω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, tsamo2 είπε Οφείλω να παραδεχτώ, ότι δεν περίμενα να παίζει παιχνίδια του ps3 και του xbox360 σε αποδεκτά fps, αλλά το emulation έχει προχωρήσει περισσότερο από όσο νόμιζα μάλλον. Θα δοκιμάσω κι άλλα παιχνίδια αλλά προς το παρόν Persona 5, Odin Sphere Leifthrasir και Dragons Crown παίζουν καταπληκτικά από RPCS3. Κι επιτέλους θα καταφέρω να παίξω το Last Odyssey και το Red Dead Redemption στο Xenia!! Μακάρι να μπορέσει να τρέξει και το Blue Dragon, αλλά χλωμό το βλέπω. Τέλεια! Ρίξε μια ενημέρωση για το last odyssey αν το δοκιμάσεις. Εγω τελείωσα το a wolf among us το οποίο σημειωτέον είναι τέλειο και το απόλαυσα σε καράβια και διακοπές και συνεχίζω από το pc το υπολοιπο μισο dying light σχεδον locked στα 50 fps σε high settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ebola75 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 ποιον Emulator χρησιμοποιείται για ps3 και xbox360; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ebola75 είπε ποιον Emulator χρησιμοποιείται για ps3 και xbox360; RPCS3 και Xenia αντίστοιχα. Ο Xenia είναι φουλ experimental σε steamOS αυτή τη στιγμή btw. Οι δημιουργοί έχουν πει ότι μέχρι το τέλος του έτους θα βγει μεγάλο update για sd, αλλά προς το παρόν είναι τελείως random αν θα λειτουργήσει σε κάποιον ή όχι ακόμα και με φαινομενικά τα ίδια settings. Εμένα ας πούμε που το δοκιμάζω αυτή τη στιγμή, παίζει το Lost Odyssey σε μάχες στα 35-40 fps αλλά για κάποιο λόγο ότι και να κάνω, το 1/6 της οθόνης πάνω δεξιά καλύπτεται από ένα graphical glitch το οποίο απλώς δε μπορώ να βγάλω. Ένας φίλος μου που του έστειλα settings και τι να κάνει, όπως το έκανα εγώ, παίζει κανονικά. Τρέχα γύρευε. Θα το ψάξω λίγο ακόμα αλλά μάλλον θα περιμένω να βγάλουν τη native έκδοση για το steam deck. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από tsamo2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ebola75 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Το βασικότερο είναι ότι ο Xenia τρέχει ας ελπισουμαι ότι οι δημιουργοί θα κρατήσουν τον λογο τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, ebola75 είπε Το βασικότερο είναι ότι ο Xenia τρέχει ας ελπισουμαι ότι οι δημιουργοί θα κρατήσουν τον λογο τους! Πραγματικά! Εδώ στο pc δε τρέχει ακόμα τέλεια καλά καλά κι έχει τα θεματάκια του. Μπορεί να πω στο φίλο μου να κάνουμε τράμπα τα sd αν είναι, για να μην περιμένω 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 On 09/08/2022 at 11:20, hurin said: Έκανα επανεκκίνηση και στο Deck και στο desktop αλλά τα achievements δεν ενεργοποιήθηκαν. Υπόψιν, είμαι always online με 4g Πραγματικά δεν ξέρω τότε τι παίζει, ίσως έχει να κάνει με συγκεκριμένα παιχνίδια; Λίγο που κοίταξα online δεν βρήκα κάποιο workaround ή fix... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, Greygore είπε Πραγματικά δεν ξέρω τότε τι παίζει, ίσως έχει να κάνει με συγκεκριμένα παιχνίδια; Λίγο που κοίταξα online δεν βρήκα κάποιο workaround ή fix... Ξεκόλλησε μόνο του, τώρα μου δείχνει και achievements και friends 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό προχθές το βράδυ. Έπαιζα CTR από Yuzu, time trials σε 1440p/60fps (απόλαυση) και κάποια στιγμή μου βγάζει μήνυμα ότι η μπαταρία είναι μόνο 10%. Ωραία λέω κι εγώ, τελειώνω αυτό τον αγώνα και το βάζω να φορτίσει. Με το που τελειώνω και πάω να το βάλω στην πρίζα μου βγάζει ότι είναι 5%. Το βάζω να φορτίσει και βλέπω ότι το καλώδιο μία έσβηνε η ένδειξη, μία έδινε μόνο 1w, αντί για τα συνηθισμένα 33w. Κουνάω το καλώδιο, τίποτα, το βάζω στο power bank, το ίδιο, βάζω άλλο καλώδιο και το αφήνω 5 λεπτά, η στάθμη έπεσε στο 4%, βάζω τον og φορτιστή, τα ίδια. Και κάπου εδώ έχω αρχίσει να έχω αναλαμπές σε κάτι reddit posts που ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει και χρειάστηκαν rma και κάπου εδώ είχε αρχίσει να με λούζει κρύος ιδρώτας... Το κλείνω, με τη μπαταρία να έχει πέσει στο 3% και τη σκέψη ότι μπορεί να μη το ξαναδώ να ανοίγει. Του βάζω το φορτιστή κι ευτυχώς άρχισε να φορτίζει. Από τότε δε το έχει ξανακάνει, ελπίζω να ήταν απλά κάτι στο software κομμάτι κι όχι στο hardware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 11 hours ago, tsamo2 said: Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό προχθές το βράδυ. Έπαιζα CTR από Yuzu, time trials σε 1440p/60fps (απόλαυση) και κάποια στιγμή μου βγάζει μήνυμα ότι η μπαταρία είναι μόνο 10%. Ωραία λέω κι εγώ, τελειώνω αυτό τον αγώνα και το βάζω να φορτίσει. Με το που τελειώνω και πάω να το βάλω στην πρίζα μου βγάζει ότι είναι 5%. Το βάζω να φορτίσει και βλέπω ότι το καλώδιο μία έσβηνε η ένδειξη, μία έδινε μόνο 1w, αντί για τα συνηθισμένα 33w. Κουνάω το καλώδιο, τίποτα, το βάζω στο power bank, το ίδιο, βάζω άλλο καλώδιο και το αφήνω 5 λεπτά, η στάθμη έπεσε στο 4%, βάζω τον og φορτιστή, τα ίδια. Και κάπου εδώ έχω αρχίσει να έχω αναλαμπές σε κάτι reddit posts που ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει και χρειάστηκαν rma και κάπου εδώ είχε αρχίσει να με λούζει κρύος ιδρώτας... Το κλείνω, με τη μπαταρία να έχει πέσει στο 3% και τη σκέψη ότι μπορεί να μη το ξαναδώ να ανοίγει. Του βάζω το φορτιστή κι ευτυχώς άρχισε να φορτίζει. Από τότε δε το έχει ξανακάνει, ελπίζω να ήταν απλά κάτι στο software κομμάτι κι όχι στο hardware. Το τσιπάκι που είναι υπεύθυνο για τη φόρτιση είναι με διαφορά το πιο θερμό component του SD. Πιθανώς να είχε ανεβάσει θερμοκρασία όσο δούλευε η συσκευή και να τα 'χε παίξει. Εγώ γενικά προσπαθώ να μη το ζορίζω τώρα το καλοκαίρι και το φορτίζω αφού το αφήσω να κουλάρει λίγα λεπτά πρώτα. Σε άλλα νέα, έκατσα χθες κι έπαιξα στον σταθερό μου με το χειριστήριο του Xbox One και ένα μικρό σοκ το έπαθα. Είχα καιρό να το πιάσω στα χέρια μου και έχοντας συνηθίσει το Deck τρεις μήνες τώρα η αίσθηση του X1 στα χέρια μου φάνηκε πολύ κατώτερη. Δε ξέρω αν είναι καθαρά θέμα συνήθειας όμως νιώθω τα κουμπιά και το D-pad υπερβολικά (έως ενοχλητικά) clicky, ενώ οι σκανδάλες νιώθω σαν να χρειάζονται λίγη αντίσταση. Τα analog sticks πάλι μου φαίνονται λιγότερο smooth σε σχέση με του Deck αν και αυτό πιθανώς να οφείλεται στο διαφορετικό καλούπι και στο πως τοποθετώ τους αντίχειρες στη κάθε συσκευή. Θα 'θελα πολύ να δω ένα καινούριο Steam Controller με τη ποιότητα κατασκευής του Deck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα