james9tito Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, stelios86 είπε Ναι 4ε για να κρατήσεις θέση. Δεν είναι καν προπαραγγελία. Ναι λογικό, απλά έλεγα μήπως μπορείς ν; να βάλεις περισσότερα. Έτσι κ αλλιώς δεν τα χάνεις φαντάζομαι, θα έβαζα 20€ ξερωγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios86 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, james9tito είπε Ναι λογικό, απλά έλεγα μήπως μπορείς ν; να βάλεις περισσότερα. Έτσι κ αλλιώς δεν τα χάνεις φαντάζομαι, θα έβαζα 20€ ξερωγω Αν αποφασίσεις να μην το αγοράσεις, σου πιστώνει το ποσό στο Steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Κάβουρας είπε Εμενα δεν προχωρά η παραγγελία όταν πατάω το pay κολλάει στο working για την 64gb έκδοση. Θέλει υπομονή. Άσε το στο working κι κάποια στιγμή θα προχωρήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 To μεγάλο πλεονέκτημα της συσκευής φαίνεται να είναι ότι θα έχεις Steam, Origin, Ubisoft, Gog, Geforce now, Xcloud, Retroarch, Wii U και Switch emulation και άλλα σε μια συσκευή. Περιμένω όμως τα πρώτα review για πιο ασφαλή συμπεράσματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) θα χει τόση επιτυχία όπως και τα steam machines AKA console-killer του ? Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2021 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Από τι έγινε με τους server τις πρώτες ώρες μια χαρά επιτυχία φαίνεται να έχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Κονσόλα που μπορεί να γίνει pc.... pass. PC που μπορεί να γίνει κονσόλα... pass. Επίσης όλα λειτουργούν μέσω emulation που σημαίνει πως δε ξέρεις τι θα μπορείς να παίξεις αν δεν το αγοράσεις και πατήσεις το play. Για εμένα πεταμένα λεφτά. Είναι σα να πουλάς ενα linuxακι με Wine και να δηλωνεις πως μπορει να παιξει Windows παιχνίδια. Θα ανακαλυψεις οτι το 95% δεν τρέχει (ok ίσως λόγο της ιδιας της Valve που ανεπτυξε την εξομειωση αυτη το unplayable ποσοστό να ειναι πολύ μικροτερο αλλα και παλι πληρωνεις για εξομειωση και οχι για ετοιμη κονσολα), το γυρνας εντελει σε Windows να παιξεις οτι θες, εχεις ενα αχαρο περιβαλλον σε 7αρα οθονη που ειναι εκτος τόπου και χρόνου, και τωρα πλεον αναρωτιέσαι γιατί το πήρες. Για τα specs το κόστος είναι καλό αλλά φαντάζομαι πως η μόνη σοβαρή χρησιμότητα του θα είναι να εχεις κατι να σκοτωνεις τον geek χρόνο σου. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2021 από xaerialtwistx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Οι περισσοτεροι πιστεω οτι περιμενουν περισσοτερα απο οσα μπορει να κανει deliver τελικα το μηχανημα. Αλλα οκ σαν ιδεα δεν ειναι κακη οποτε ας περιμενουμε τα reviews. Τωρα που το θυμαμαι τον ιδιο ενθουσιασμο ειχα και για τα steam machines... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κάβουρας Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Έριξα την απλή. Ελπίζω βέβαια να μπορείς να αλλάξεις τον m2 γιατί έχω έναν στο πισι που θέλω να τον αλλάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 την πηρα στην πρωτη ωρα παραγγελιων αλλα με εριξε στο 1st quarter του 22 ελπιζω γεναρη τουλαχιστο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 6 ώρες πριν, Κάβουρας είπε Έριξα την απλή. Ελπίζω βέβαια να μπορείς να αλλάξεις τον m2 γιατί έχω έναν στο πισι που θέλω να τον αλλάξω. Πρέπει να ταιριάζει το form factor (2230) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) To χτύπησα μέσα στις πρώτες ώρες (256gb) , Q1 μου έδωσε. Για αυτόν που ξέρει τι να περιμένει φαίνεται απίστευτο το μηχάνημα. και με το Dock έχεις ένα mini-pc! Εγώ θα περάσω windows μια και το steam είναι το μόνο store που δεν χρησιμοποιώ Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2021 από The__Blade 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, The__Blade είπε To χτύπησα μέσα στις πρώτες ώρες (256gb) , Q1 μου έδωσε. Για αυτόν που ξέρει τι να περιμένει φαίνεται απίστευτο το μηχάνημα. και με το Dock έχεις ένα mini-pc! Εγώ θα περάσω windows μια και το steam είναι το μόνο store που δεν χρησιμοποιώ που το βλέπεις πότε είναι να στο στείλουν γιατί στα email εγώ δεν βλέπω κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Καλά θα πάει κι αυτό. Σε 3 χρόνια θα είναι συλλεκτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 30 λεπτά πριν, chek2fire είπε που το βλέπεις πότε είναι να στο στείλουν γιατί στα email εγώ δεν βλέπω κάτι όταν πάταγα το Purchase 17 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε Καλά θα πάει κι αυτό. Σε 3 χρόνια θα είναι συλλεκτικό. είναι φοβερό concept κάποιοι το περιμένουμε χρόνια. Υπάρχουν διάφορες κινέζικες πατέντες αλλά όλες κάπου χωλαίνουν. Θα δούμε πως θα πάει όμως εγώ π.χ. το θέλω σαν υποκατάστατο mini-pc στο οποίο μπορείς και να παίξεις. Ένα καλό mouse emulation θέλουμε για windows! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα