Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Από ποιο site αξίζει αυτή τη στιγμή για παραγγελία; 

Της Valve.

Όσοι έχουν παραγγείλει μέχρι σήμερα θα το πάρουν λέει μέχρι το τέλος του έτους.

Για εμένα δε συμφέρει να το πάρεις δεύτερο χέρι σε αυτή την περίπτωση.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Της Valve.

Όσοι έχουν παραγγείλει μέχρι σήμερα θα το πάρουν λέει μέχρι το τέλος του έτους.

Για εμένα δε συμφέρει να το πάρεις δεύτερο χέρι σε αυτή την περίπτωση.

Τόσο αργά; γιατί δεν συμφέρει δεύτερο; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Τόσο αργά; γιατί δεν συμφέρει δεύτερο; 

Υπάρχουν ακόμα και σήμερα άτομα, τα οποία έκαναν προ-παραγγελία την πρώτη διαθέσιμη μέρα(1 χρόνο+ πριν) και δε το έχουν στα χέρια τους, οπότε το να το παραγγειλει κάποιος σήμερα και το αργότερο σε 4 μήνες να το έχει στα χέρια του, είναι πολύ βελτιωμένη κατάσταση.

Το 64gb μοντέλο κάνει 419€, αν μετά αγοράσεις έναν nvme ssd 2230 για να εγκαταστήσεις, πάει +20€ για 128gb, μέχρι +100€ για 1tb με σημερινές τιμές.

Οπότε το να πάρει κάποιος δεύτερο χέρι αυτή τη στιγμή και να δώσει 800€+, 900€+, 1000+ για ένα μοντέλο, του οποίου ο σκληρός δίσκος μπορεί να είναι downgraded αν δεις μία σελίδα πίσω, για περσινό επεξεργαστή, ενώ βγαίνουν νέα SoCs με πολύ καλύτερες αποδόσεις από Σεπτέμβριο, το θεωρώ λάθος.

Τώρα αν βρεις καλή τιμή από κάπου, ή δε σε νοιάζει το να δώσεις κάποια έξτρα χρήματα, τότε πάω πάσο.

Προσωπική μου άποψη πάντα.

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Υπάρχουν ακόμα και σήμερα άτομα, τα οποία έκαναν προ-παραγγελία την πρώτη διαθέσιμη μέρα(1 χρόνο+ πριν) και δε το έχουν στα χέρια τους, οπότε το να το παραγγειλει κάποιος σήμερα και το αργότερο σε 4 μήνες να το έχει στα χέρια του, είναι πολύ βελτιωμένη κατάσταση.

Το 64gb μοντέλο κάνει 419€, αν μετά αγοράσεις έναν nvme ssd 2230 για να εγκαταστήσεις, πάει +20€ για 128gb, μέχρι +100€ για 1tb με σημερινές τιμές.

Οπότε το να πάρει κάποιος δεύτερο χέρι αυτή τη στιγμή και να δώσει 800€+, 900€+, 1000+ για ένα μοντέλο, του οποίου ο σκληρός δίσκος μπορεί να είναι downgraded αν δεις μία σελίδα πίσω, για περσινό επεξεργαστή, ενώ βγαίνουν νέα SoCs με πολύ καλύτερες αποδόσεις από Σεπτέμβριο, το θεωρώ λάθος.

Τώρα αν βρεις καλή τιμή από κάπου, ή δε σε νοιάζει το να δώσεις κάποια έξτρα χρήματα, τότε πάω πάσο.

Ωραίος σε ευχαριστώ πολύ.... Η συσκευή πάντως πιστεύω αξίζει και με το παραπάνω!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Όντως, έτσι είναι και είναι στο μαγαζί η νέες ημερομηνίες και για την ΕΕ. 
Μεταφορά της παραγγελίας μου από το Q4 και βλέπουμε στο Q3, το οποίο είναι ήδη στον ένα μήνα μέσα, άρα Αύγουστο ή Σεπτέμβρη περιμένω την αποστολή.

Για 256, παραγγελία τέλη Αυγούστου πέρσι (ή κάπου εκεί).

Επεξ/σία από LongTom
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsamo2 είπε

Υπάρχει κάπου πηγή που να υποστηρίζει αυτό που λες;
Το μόνο που μπορώ να βρω είναι ότι είπε η Valve ότι ήδη δουλεύουν για το Steam Deck 2 που μου φαίνεται νωρίς σχετικά για να βγάλει v2 αλλά δεν έχω βρει κάτι για revision

Δημοσ.

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει warzone από win 11?

Ανοίγει παίζει κανονικά αλλά ανά διαστήματα κολλάει τελείως(δεν κρασαρει)το steam deck κ φτιάχνει μόνο με ρεσταρτ από το κουμπί πατημένο...

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Το μόνο που μπορώ να βρω είναι ότι είπε η Valve ότι ήδη δουλεύουν για το Steam Deck 2 που μου φαίνεται νωρίς σχετικά για να βγάλει v2 αλλά δεν έχω βρει κάτι για revision

Πολύ νωρίς για να βγει steam deck 2.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TheoAlex50 είπε

Δεν είπες. Απαντάω στο ερώτημα σου. 

Δεν το νομίζω γιατί δεν ρώτησα το παρακάτω αλλά θενξ!

1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Τον φίλο Tsamo2 ρώτησα αν έχει κάποια πηγή για "revision" του ήδη υπάρχων deck που ανέφερε καθώς δεν την βρίσκω

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Δεν το νομίζω γιατί δεν ρώτησα το παρακάτω αλλά θενξ!

Τον φίλο Tsamo2 ρώτησα αν έχει κάποια πηγή για "revision" του ήδη υπάρχων deck που ανέφερε καθώς δεν την βρίσκω

Δεν εννοούσα από τη Valve, αλλά γενικά στην αγορά.

Τη Valve τη βλέπω να αργεί ακόμα, αλλά ήδη αρκετές εταιρίες έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν handhleds με καλύτερα τσιπάκια. Για παράδειγμα η AOKZOE θα αρχίσει να κάνει shipping τον Σεπτέμβριο την δικιά της portable με τον 6800U στα 880€ και fun fact έχουν δοκιμάσει ήδη SteamOs στη συσκευή (windows 11 κανονικά).

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Δεν εννοούσα από τη Valve, αλλά γενικά στην αγορά.

Τη Valve τη βλέπω να αργεί ακόμα, αλλά ήδη αρκετές εταιρίες έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν handhleds με καλύτερα τσιπάκια. Για παράδειγμα η AOKZOE θα αρχίσει να κάνει shipping τον Σεπτέμβριο την δικιά της portable με τον 6800U στα 880€ και fun fact έχουν δοκιμάσει ήδη SteamOs στη συσκευή (windows 11 κανονικά).

οκ! Γιατί κατάλαβα από το πιο πάνω ότι έλεγες για το Steam Deck. Ναι καλά άλλοι κατασκευαστές βγάζουν πιο δυνατά handheld pc αλλά όχι σε αυτήν την τιμή οπότε δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει κάποιος να πει δεν δίνω τα 419~679 για το τωρινό deck και να δώσει κάτι εξτρά να πάει σε άλλο brand αλλά ναι αν παίξει κάτι πιο δυνατό σε καλύτερη τιμή why not?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...