demolutioner Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, tsamo2 είπε ps. Mου έστειλαν e-mail με το tracking number για το dock από την DHL κι έρχεται λέει από Γερμανία?! Ελπίζω να το έχω αυτή την εβδομάδα. Μου ήρθε καί εμένα ένα mail από DHL, αλλά χώρια ότι ήταν όλα στα γερμανικά καί δεν κατάλαβα τπτ, επίσης έναν αριθμό που είχε.. υπέθεσα tracking, το έκανα copy paste καί πήγα καί τό έβαλα στην σελίδα της jsaux αλλά δεν έβγαλε κάτι, οπότε το πέταξα κάδο, λέω κανένα scam θα είναι, λές να ήταν για τα πράγματα?! Έχει γούστο!! 🤔 Αν έρθει με DHL πάντως εδώ Ελλάδα την βάψαμε, είναι μεγάλοι απατεώνες η DHL, σε χρεώνουν για τις μέρες που το κρατάνε στην αποθήκη όσο πιο πολλές τόσο περισσότερα,για εκτελωνισμο, για να στο φέρουν! 80 μου ζητούσαν παλιά για να μου φέρουν ένα δέμα! Πήγα να το πάρω εγώ! Πήγα καί πλήρωσα το τελωνείο, καί μου ζητούσαν καί 45 ευρώ γιατί το κράτησαν στην αποθήκη τούς λέει!! Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2022 από demolutioner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 37 λεπτά πριν, demolutioner είπε Μου ήρθε καί εμένα ένα mail από DHL, αλλά χώρια ότι ήταν όλα στα γερμανικά καί δεν κατάλαβα τπτ, επίσης έναν αριθμό που είχε.. υπέθεσα tracking, το έκανα copy paste καί πήγα καί τό έβαλα στην σελίδα της jsaux αλλά δεν έβγαλε κάτι, οπότε το πέταξα κάδο, λέω κανένα scam θα είναι, λές να ήταν για τα πράγματα?! Έχει γούστο!! 🤔 Αν έρθει με DHL πάντως εδώ Ελλάδα την βάψαμε, είναι μεγάλοι απατεώνες η DHL, σε χρεώνουν για τις μέρες που το κρατάνε στην αποθήκη όσο πιο πολλές τόσο περισσότερα,για εκτελωνισμο, για να στο φέρουν! 80 μου ζητούσαν παλιά για να μου φέρουν ένα δέμα! Πήγα να το πάρω εγώ! Πήγα καί πλήρωσα το τελωνείο, καί μου ζητούσαν καί 45 ευρώ γιατί το κράτησαν στην αποθήκη τούς λέει!! Δεν είχα ποτέ θέμα με dhl η αλήθεια είναι, αλλά έχω παραλάβει μόνο από Ευρώπη κι όχι από χώρα που χρειάζεται εκτελωνισμό. Το tracking number πάντως δείχνει ότι το πακέτο έρχεται από Γερμανία, οπότε μπορεί να μην περάσει τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demolutioner Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, tsamo2 είπε Δεν είχα ποτέ θέμα με dhl η αλήθεια είναι, αλλά έχω παραλάβει μόνο από Ευρώπη κι όχι από χώρα που χρειάζεται εκτελωνισμό. Το tracking number πάντως δείχνει ότι το πακέτο έρχεται από Γερμανία, οπότε μπορεί να μην περάσει τελωνείο. Εγώ από Κίνα είχα πάρει! Οπότε δεν σε χρέωσαν για την αποθήκη ή για να στο φέρουν σωστά?? Μακάρι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 22 hours ago, Malthador said: Πώς μπορώ να αλλάξω σειρά στα λειτουργικά στον bootloader; Έχουν μπει πρώτα τα Windows και με τσαντίζει κάθε φορά στο reboot να πρέπει να επιλέγω SteamOS. Πάντα τα Windows μπαίνουν πρώτα. Και να τα βάλεις δεύτερα μετά από major update θα ξαναπάνε πρώτα. 😛 Πάντα έτσι ήταν. Πάντα φυσικά μπορείς να κάθεσαι να αντικαθιστάς τη boot sequence με δικό σου bootloader, PC είναι, δεν είναι κλειδωμένος 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Να ρωτήσω μια όσους κάνουν προγραμματισμό ή design αν το έχουν δοκιμάσει καθόλου στο Deck και πως πάει; Σκέφτομαι να κάνω ένα team για να φτιάξουμε ένα ΜΜΟ και αναρωτιέμαι αν θα έλεγε να έχουν όλοι οι devs από ένα και να γίνει dev με στόχο το steam deck και φυσικά να κάνει scale στα πιο δυνατά pc. Είδα ότι έχει eclipse SDK και java (αλλά όχι την 8 που ήθελα εγώ για compile L2J server) στο store και έχει blender και shotcut για video editing. Οπότε κάποια βασικά πράγματα τα έχει και σαν linux machine χωρίς να θέλει dualboot ή format για windows 10/11. Απλά θα ήθελα να ξέρω από κάποιον που κάνει αυτή την δουλειά πόσο πρακτικό και αποτελεσματικό είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Αρχικά όποιος ψάχνει τσαντάκι τύπου sling που να χωράει μέσα το Deck, πάει σε αυτό. Μου το έφεραν σήμερα και είναι άψογο, είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει και το NSw μαζί με το SD μέσα. Δεύτερον, υπάρχει τρόπος να γίνουν install locally τα games του PC Game Pass σε SteamOS; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Αλλιώς με χαμηλότερο budget υπάρχει και αυτή που χωράει και τα 2 και μένει χώρος για ένα Monster! https://www.skroutz.gr/s/30944487/No-Fear-Ανδρική-Τσάντα-Στήθους-σε-Μαύρο-χρώμα-JU23793-01.html?from=timeline Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Υπαρχει κατι αντίστοιχο του emudeck για το switch δηλαδη να εχει τοσο ωραιο γραφικο περιβαλλον ολα σε ενα και να ρυθμιζεις ποίες κονσολες θα σου δειχνει. Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον cemu στο steamdeck δεν το παιζει απο την συντομευση αλλα μονο οταν το βαζω απο το emudeck. Επιτελους επαιξα το zelda windwaker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 27/7/2022 στις 6:58 ΜΜ, sils είπε Υπαρχει κατι αντίστοιχο του emudeck για το switch δηλαδη να εχει τοσο ωραιο γραφικο περιβαλλον ολα σε ενα και να ρυθμιζεις ποίες κονσολες θα σου δειχνει. Επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι τον cemu στο steamdeck δεν το παιζει απο την συντομευση αλλα μονο οταν το βαζω απο το emudeck. Επιτελους επαιξα το zelda windwaker Δυσκολάκι να βγει κάτι με αντίστοιχο γραφικό περιβάλλον στο switch. Είχα ένα παρόμοιο θέμα με το cemu σε gaming mode, αλλά άλλαξα το directory κι έπαιξε. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή να το παίξω κι εγώ το Windwaker. ps. Eπιτέλους βγήκε! Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από tsamo2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, Malthador είπε Παίζει να είναι το χειρότερο video από άποψη ποιότητας που έχω δει για το deck! Και έχει 440k subs... Μπήκε bing να ψάξει...κάπου εκεί έπρεπε να κλείσω το video και να κάνω downvote...αλλά το άφησα...και την απάντηση που και καλά πήρε από το bing την έδειξε στο Notepad... Δεν μπόρεσα να δω άλλο μετά από αυτό. Και τόσο μεγάλο video για κάτι που είχα ανεβάσει πριν από βδομάδες και δεν παίρνει πάνω από 10" να διαβαστεί όλο το άρθρο. Anyway για να δείτε τι nvme φοράει ανοίχτε το terminal από desktop mode και δώστε: Αναφορά σε κείμενο sudo lspci -s 01:00 -vv |grep 'controller\|Width' Αν έχετε το καλό πρέπει να δείτε όπως το δικό μου: Αναφορά σε κείμενο 01:00.0 Non-Volatile memory controller: Phison Electronics Corporation PS5013 E13 NVMe Controller (rev 01) (prog-if 02 [NVM Express]) LnkCap: Port #1, Speed 8GT/s, Width x4, ASPM L1, Exit Latency L1 unlimited LnkSta: Speed 8GT/s (ok), Width x4 (ok) Ελπίζω να σας έσωσα λίγο χρόνο μιας που αυτά που έβαλα εδώ δεν τα έχει το video 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 14 minutes ago, comfuzio said: Παίζει να είναι το χειρότερο video από άποψη ποιότητας που έχω δει για το deck! Και έχει 440k subs... Ναι, οκ, δεν κρίνω αυτό, είναι λίγο ερασιτεχνικό και biased. Κρίνω την άποψη ότι κάποιοι προπλήρωσαν -έστω $5- για ένα προϊόν και στο τέλος πήραν ένα χειρότερο -έστω και για 0,001%- προϊόν. Είναι εντελώς σαθρή η πολιτική αυτή. Θα μου πεις «ακυρώνεις την προπαραγγελία και σου δίνουν πίσω τα λεφτά σου». Ναι, αλλά με τον χρόνο που περίμενα μέχρι να μου στείλουν e-mail και σε αυτό το διάστημα δεν πήρα Switch/PC/XBOX πως θα με αποζημιώσουν; Δεν είναι όλα τα πράγματα «έλα μωρέ δεν πειράζει», κάπου πρέπει να μπαίνει ένα όριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, Malthador είπε Ναι, οκ, δεν κρίνω αυτό, είναι λίγο ερασιτεχνικό και biased. Κρίνω την άποψη ότι κάποιοι προπλήρωσαν -έστω $5- για ένα προϊόν και στο τέλος πήραν ένα χειρότερο -έστω και για 0,001%- προϊόν. Είναι εντελώς σαθρή η πολιτική αυτή. Θα μου πεις «ακυρώνεις την προπαραγγελία και σου δίνουν πίσω τα λεφτά σου». Ναι, αλλά με τον χρόνο που περίμενα μέχρι να μου στείλουν e-mail και σε αυτό το διάστημα δεν πήρα Switch/PC/XBOX πως θα με αποζημιώσουν; Δεν είναι όλα τα πράγματα «έλα μωρέ δεν πειράζει», κάπου πρέπει να μπαίνει ένα όριο. Σίγουρα γι'άυτο άλλωστε και το ανέβασα και εγώ πριν από καιρό και θα το περάσω και στο club μαζί με το πως βλέπουμε ποιον nvme έχουμε, για να ξέρουν όσοι θα πάνε να αγοράσουν από εδώ και πέρα τι παίζει. Σίγουρα θα έπρεπε το steam να έχει επιλογή, νέο μοντέλο αν θες, που να είναι πιο οικονομικό από το μεγάλο γιατί έχει τον μισό σε δύναμη nvme και την επιλογή στον τελικό χρήστη αν θέλει να πάρει πιο φθηνά το πιο "αργό" ή να περιμένει λίγο ακόμα για να πάρει το κανονικό μοντέλο. Είναι και κόσμος που αγοράζει το top για την οθόνη και βγάζει τον nvme και βάζεις του εμπορίου -πιθανά να κάνω και γω το ίδιο όταν τα έχω τα $$- και να πουν οκ φέρε το με τον x2 nvme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, comfuzio είπε Anyway για να δείτε τι nvme φοράει ανοίχτε το terminal από desktop mode και δώστε: Αν έχετε το καλό πρέπει να δείτε όπως το δικό μου: Ελπίζω να σας έσωσα λίγο χρόνο μιας που αυτά που έβαλα εδώ δεν τα έχει το video Το δοκίμασα από περιέργεια και μου βγάζει τα ίδια στοιχεία, απλά ο δικός μου nvme είναι Kingston αντί για Phison. Εν το μεταξύ κάτι πήγε στραβά σήμερα με τον Lutris(μάλλον). Κάποια παιχνίδια που είχα από εκεί ξαφνικά σέρνονται ή εμφανίζουν graphical glitches. Προς το παρόν δεν έχω βγάλει κάποια άκρη. Ότι παιχνίδια έχω από steam, είτε αυτά είναι στο σκληρό δίσκο είτε στη microsd, παίζουν κανονικά χωρίς θέματα. Φανταστείτε ότι μέχρι και το Rogue Legacy έτρεχε στα 35-40 fps. Θυμάμαι να παίζω λίγο το πρωί και να είναι όλα εντάξει, πάω αργότερα σε desktop mode για να περάσω το Digimon Survive από το flashάκι, κάνει κάτι updates το Discover, κατεβάζει το steam ενημέρωση για proton, κάνει επαλήθευση αρχείων στο Digimon Survive και μετά πάω σε gaming mode και δοκιμάζω το παιχνίδι για να σιγουρευτώ ότι όλα είναι κομπλέ, που ήταν. Πάω μετά κάποια στιγμή να μπαίξω Crash 4 και τα γραφικά είχαν glitches και φαινόντουσαν σαν corrupted ανά σημεία, με αισθητά χαμηλότερα fps. Ότι game δοκίμασα από Lutris είχε την ίδια τύχη. Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; edit: Crash 4 Screenshot σε low settings Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από tsamo2 Added screenshot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα