Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Η διαδικασία παραπάνω είναι για local remote play. Για xCloud έχει δώσει η πιο νορμάλ λύση η MS, απευθείας μέσω Edge, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και το app πιο πάνω δεν δουλεύει για xCloud.

Δοκίμασε άλλα VPN, θέλει δοκιμές μέχρι να πετύχεις κάποιο που να δουλεύει. Με Tunnnelbear π.χ. μου είχε δουλέψει σε πισί και Android.

A ok, δικό μου λάθος.

Το έχω δοκιμάσει με το κινητό και δουλεύει κανονικά από το ίδιο vpn το xCloud, δοκίμασα κι άλλες 5-6 χώρες και μου βγάζει συνέχεια το ίδιο.

Θα τσεκάρω και από το Edge σε δεύτερο χρόνο, απλά προτιμούσα να τρέχει από το gaming mode.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
1 hour ago, tsamo2 said:

A ok, δικό μου λάθος.

Το έχω δοκιμάσει με το κινητό και δουλεύει κανονικά από το ίδιο vpn το xCloud, δοκίμασα κι άλλες 5-6 χώρες και μου βγάζει συνέχεια το ίδιο.

Θα τσεκάρω και από το Edge σε δεύτερο χρόνο, απλά προτιμούσα να τρέχει από το gaming mode.

Ο Edge τρέχει και σε Game Mode, το θέμα είναι πoιο VPN χρησιμοποίησες και το κατάφερες να τρέξει σε Game Mode, γιατί εγώ δεν έχω καταφέρει κάποιο να το τρέξω σωστά.

• Like 1

Στις 9/7/2022 στις 9:15 ΠΜ, tsamo2 είπε

Συνέβη χθες και σε εμένα! Μιας που βγήκε το cuphead dlc, είπα πριν το ξεκινήσω, να ξανατερματίσω το main story για να θυμηθώ λίγο το χειρισμό. Όταν το έβαλα να φορτίσει μετά από κάποιο gaming session, έλεγε 30 hours played, ενώ μετά απο 3 ώρες το σύνδεσα στο διαδίκτυο να κατεβασει κάτι παιχνίδια, έλεγε 5 hours played.

Μάλλον με το που κλείνει κάποιο παιχνίδι, δείχνει και τις ώρες σε sleep mode, αλλά σε δεύτερο χρόνο, τις αφαιρεί και προβάλλει τη σωστή διάρκεια. It's not a bug, it's a feature!

Ναι αλλά να σου καταγράφει λιγότερο χρόνο απ' ό,τι έπαιξες, δεν είναι feature, είναι bug!

• Moderators
27 minutes ago, hurin said:

Είναι εύκολο για κάποιον που δεν κατέχει Linux να το κάνει media center; Surfing, ταινίες κ.λ.π.;

Ε, ναι.

Μπαίνεις Desktop Mode και κατεβάζεις browser/streaming/video/music apps από το Discover, που είναι το αντίστοιχο του MS/Apple/Play store. Ότι κάνεις σε Windows και Android κάνεις και σε Linux, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά σε αυτά, είναι basic πραγματάκια.

Λογικά θα παίζουν και σε Game Mode αυτά τα apps, αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

• Thanks 1

• Moderators

Πέστε λίγο, μπαίνει και σε σας αυτόματα σε Νight Mode από μια ώρα και μετά ή είμαι ο μόνος που θέλει να το πετάξει από το παράθυρο κάθε φορά που γίνεται, μιας και πρέπει να το κλείνω χειροκίνητα;

Ok, το βρήκα, από τα display settings κλείνει, φίου.

7 ώρες πριν, Malthador είπε

Πέστε λίγο, μπαίνει και σε σας αυτόματα σε Νight Mode από μια ώρα και μετά ή είμαι ο μόνος που θέλει να το πετάξει από το παράθυρο κάθε φορά που γίνεται, μιας και πρέπει να το κλείνω χειροκίνητα;

Me too. Και το δικό μου όταν το ανοίξω βραδυ ξεκιναει σε night mode μόνο του. Το αλλάζω κάθε φορά από τα settings.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/7/2022 στις 1:03 ΠΜ, Malthador είπε

Αν σου πω οτι δεν ήξερα για το night mode μέχρι που το ανάφερες; 😂

Οπότε μπαίνω google να δω τι εστί night mode και γιατί δεν το έχω και τα πρώτα δύο αποτελέσματα ήταν, ένα νήμα από το reddit που ένας τύπος ζητάει αυτόματο night mode, lol και το δεύτερο ήταν ένα άρθρο για ένα beta update με την αλλαγή πριν 7 μέρες.

Edit:

Από θερμοκρασίες πως πάτε τώρα το καλοκαιρι εσείς;

Πριν κάτι μέρες έπαιζα vampire survivors με τις ώρες, το έβαλα στο φορτιστή γιατί κόντεψε να αδεισει και όταν γέμισε είπα να παίξω λίγο CTR. Μετά από κανένα μοσάωρο, συνειδητοποιώ ότι ο ανεμιστήρας ήταν στο φουλ, οπότε λέω κάτσε να δούμε θερμοκρασίες από περιέργεια. CPU και GPU έφταναν ανα κάποια δευτερόλεπτα  τους 100°C.

Λογικά έπαιξε ρόλο η ζέστη, η φόρτιση, οι ώρες παιχνιδιού και το emulation στο τέλος, αλλά μου έκαναν αίσθηση οι θερμοκρασίες. Το θετικό ήταν ότι έπαιζε κανονικά χωρίς να έχει χάσει απόδοση αλλά και πάλι.

Έχει δει κανείς αντίστοιχες;  Αρκετοί στο internet αναφέρουν 75-80, αλλά χωρίς context.

Επεξ/σία από tsamo2

43 λεπτά πριν, Malthador είπε

RDT_20220717_1144236674811821973526954.jpg

Χαχαχα θα μπορούσε ναι. Προσωπικά έχω βάλει forza 5, gtav, battlefront 2 και red dead redemption 2 Και δουλεύουν απροβληματιστα οπότε δεν μένει χρόνος καν για tweaking 🤣

Έχω κάνει pre order ένα steam deck 256 gb το οποίο τελικά δεν το θέλω και πρέπει να το κάνω claim σε 2 ώρες από τώρα υπάρχει κάποιος που το θέλει? Στην τιμή που θα το πάρω χωρίς κάτι παραπάνω περιοχή Αθήνα 

• Like 1

Καλησπέρα!
Λοιπόν σήμερα έψαχνα κάποια πράγματα για το Steam Deck, δεν τα βρήκα αλλά έπεσα πάνω σε αυτό:
https://github.com/mikeroyal/Steam-Deck-Guide

Θα μπει και στο group, είναι μια πολύ ωραία συλλογή με πληροφορίες και links σε άλλα projects που δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν αλλά φαίνεται να βάζουν τρελά mods στο deck!

Να πω/τονίσω ότι δεν έχει ώρα που το βρήκα και ότι δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά, τα είδα λίγο πολύ και μου φάνηκαν ΟΚ και όχι πράγματα που μπορεί να κάνουν ζημιά αλλά σε καμία τον περιπτώσεων δεν θα ήθελα να αλλάβω ευθύνη αν κάτι πάει στραβά!

Ορίστε και το link στο club 

όποιος θέλει να μπει mod ας στείλει inbox

• Like 2

On 08/07/2022 at 19:45, sils said:

Ποσο καλα θα ηταν να ειχαμε ενα steamdeck me M1 CPU fanless ,12 to 18 hours battery  και καθολου θερμοκρασια.......

Με τι μπαταρία θα κρατούσε τόσες ώρες σε gaming? 

Πόσο σίγουροι είμαστε για την καθόλου θερμοκρασία χωρίς ανεμιστήρα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, NickTG είπε

Με τι μπαταρία θα κρατούσε τόσες ώρες σε gaming? 

Πόσο σίγουροι είμαστε για την καθόλου θερμοκρασία χωρίς ανεμιστήρα? 

Ουτε εγω το πιστευα μεχρι που πηρα ενα air mac.......m1

Επεξ/σία από sils

6 hours ago, sils said:

Ουτε εγω το πιστευα μεχρι που πηρα ενα air mac.......m1

Και παίζει παιχνίδια για 12 με 18 ώρες? 

Παίζει απαιτητικά παιχνίδια χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασίες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...