TheoAlex50 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 39 λεπτά πριν, demolutioner είπε Πιστεύεις είναι καλύτερα σκέτο όπως είναι? Φοβάμαι επειδή έχει το anti glare, μην φθείρει η εικόνα ή τα χρώματα, γενικά όλη η εικόνα όταν παίζεις! Εγώ περιμένω τζαμακι και θα του το βάλω απευθείας μόλις έρθει. Καλύτερα να είναι προστατευμενο. Απίθανο να μην δουλεύει το Touch. Στην χειρότερη απλά αφαιρείς το τζαμακι.
demolutioner Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TheoAlex50 είπε Εγώ περιμένω τζαμακι και θα του το βάλω απευθείας μόλις έρθει. Καλύτερα να είναι προστατευμενο. Απίθανο να μην δουλεύει το Touch. Στην χειρότερη απλά αφαιρείς το τζαμακι. Το θέμα είναι ότι θα φαίνονται μετά ωραία και καθαρά τα χρώματα στο παιχνίδι όπως είναι χωρίς αυτό ή θα κόψει λίγο ας πούμε?! Αυτό θέλω να ξέρω! Επειδή το 512 έχει anti glare οθόνη, μήπως μειώσει την εικόνα το tempered glass! Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από demolutioner
comfuzio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, demolutioner είπε Το θέμα είναι ότι θα φαίνονται μετά ωραία και καθαρά τα χρώματα στο παιχνίδι όπως είναι χωρίς αυτό ή θα κόψει λίγο ας πούμε?! Αυτό θέλω να ξέρω! Επειδή το 512 έχει anti glare οθόνη, μήπως μειώσει την εικόνα το tempered glass! Εγώ που έχω το 512 και το τζαμάκι δεν είδα καμία διαφορά. Να πω βέβαια ότι δεν το έχω δοκιμάσει έξω καθόλου
demolutioner Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, comfuzio είπε Εγώ που έχω το 512 και το τζαμάκι δεν είδα καμία διαφορά. Να πω βέβαια ότι δεν το έχω δοκιμάσει έξω καθόλου Οπότε θα κοιτάξω να πάρω ένα όσο πιο διάφανο και λεπτό γίνεται! Δεν γνωρίζω πως πάνε αυτά κιόλας... λογικά θα έχει διάφορους τύπους υποθέτω!
comfuzio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, demolutioner είπε Οπότε θα κοιτάξω να πάρω ένα όσο πιο διάφανο και λεπτό γίνεται! Δεν γνωρίζω πως πάνε αυτά κιόλας... λογικά θα έχει διάφορους τύπους υποθέτω! Ψάξε λίγο πιο πίσω να δεις πιο έχει προταθεί, είναι 3 μέσα στο πακέτο
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 3 hours ago, demolutioner said: Έχει βάλει κάποιος tempered glass ?? Ήθελα να ρωτήσω αν βάλω,θα είναι εντάξει τό touch? ή παίζει να μην πιάνει? Επίσης στο 512 που έχει anti glare αν βάλω σάν + τό tempered glass παίζει να φθείρει η εικόνα?? Κατά κανόνα όταν φοράς τζαμάκι η απεικόνιση χειροτερεύει ελαφρώς (και είναι λογικό). Ωστόσο, για εμένα είναι δίκαιη ανταλλαγή να χάσεις ένα 5% σε γραφικά, προκειμένου να προστατευτεί η οθόνη από γραντζουνιές και δαχτυλιές. Σε ότι αφορά το touch, μην αγχώνεσαι, το ίδιο χάλι θα είναι με πριν!
TheoAlex50 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, demolutioner είπε Το θέμα είναι ότι θα φαίνονται μετά ωραία και καθαρά τα χρώματα στο παιχνίδι όπως είναι χωρίς αυτό ή θα κόψει λίγο ας πούμε?! Αυτό θέλω να ξέρω! Επειδή το 512 έχει anti glare οθόνη, μήπως μειώσει την εικόνα το tempered glass! Δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά. Ανάλογα βέβαια και την ποιότητα στο τζάμι. Αλλά δεν το ρισκάρω να το αφήσω χωρίς τζαμακι.
demolutioner Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, comfuzio είπε Ψάξε λίγο πιο πίσω να δεις πιο έχει προταθεί, είναι 3 μέσα στο πακέτο Θα πάρω αυτό τίς jsaux γιατί θα πάρω καί το Dock station καί μια καινούργια θήκη με σταντ που έχει βγάλει για το steam deck, γιατί είναι ότι πιο ωραίο έχω δεί σε σχέση με άλλες θήκες μέχρι τώρα!! https://www.jsaux.com/products/steam-deck-screen-protector-1 - https://www.jsaux.com/products/steam-deck-stand-protector Αλλά αν ισχύουν αυτά που γράφουν καί για το tempered τους, τότε θα είναι πολύ καλό!! Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από demolutioner
TheoAlex50 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 43 λεπτά πριν, demolutioner είπε Θα πάρω αυτό τίς jsaux γιατί θα πάρω καί το Dock station καί μια καινούργια θήκη με σταντ που έχει βγάλει για το steam deck, γιατί είναι ότι πιο ωραίο έχω δεί σε σχέση με άλλες θήκες μέχρι τώρα!! https://www.jsaux.com/products/steam-deck-screen-protector-1 - https://www.jsaux.com/products/steam-deck-stand-protector Αλλά αν ισχύουν αυτά που γράφουν καί για το tempered τους, τότε θα είναι πολύ καλό!! Τι σαιτ είναι αυτό; Πρώτη φορά το βλέπω.
demolutioner Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Τι σαιτ είναι αυτό; Πρώτη φορά το βλέπω. Είναι Αμερική! Με περιφερειακά ..
tsamo2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 58 λεπτά πριν, demolutioner είπε Είναι Αμερική! Με περιφερειακά .. Το σκέφτομαι σοβαρά κι εγώ, γιατί δε βλέπω τίποτα άλλο στον ορίζοντα στο σύντομο μέλλον. Μόνο το τελωνείο με φοβίζει λίγο.
demolutioner Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, tsamo2 είπε Το σκέφτομαι σοβαρά κι εγώ, γιατί δε βλέπω τίποτα άλλο στον ορίζοντα στο σύντομο μέλλον. Μόνο το τελωνείο με φοβίζει λίγο. Τούς έστειλα μνμ, γιατί γράφει ότι στο τέλος στο checkout υπολογίζει στο σύνολο και τα taxes, και έστειλα και ρώτησα ότι προσπαθώ να πληρώσω με PayPal και ρώτησα το ποσό που γράφει στο τέλος έχει μέσα και τα custom charges? Περιμένω να μου απαντήσουν,αν μου πουν ναι θα τα πάρω αλλιώς θα κοιτάξω να δώ αν ξέρουν πόσο θα βγουν τα custom charges, πάντως σύνολο μους βγάζει 86 κάπου δολάρια,δλδ 78 -79 κάπου ευρώ λογικά, κάπου εκεί βγαίνει!
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Έχει βγει καλό update για ΧBOX streaming, έχουν βελτιωθεί αρκετά τα πράγματα στην νέα έκδοση, μου δουλεύει ξανά σε Game Mode. Εδώ το guideline. 1
tsamo2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Malthador είπε Έχει βγει καλό update για ΧBOX streaming, έχουν βελτιωθεί αρκετά τα πράγματα στην νέα έκδοση, μου δουλεύει ξανά σε Game Mode. Εδώ το guideline. Εμένα για κάποιο λόγο μου λέει ότι δεν υποστηρίζει την περιοχή μου, παρόλο που μπαίνω με vpn Ιταλίας. Κάνω κάτι λάθος ή θέλει κάτι συγκεκριμένο/διαφορετικό το sd;
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 5 hours ago, tsamo2 said: Εμένα για κάποιο λόγο μου λέει ότι δεν υποστηρίζει την περιοχή μου, παρόλο που μπαίνω με vpn Ιταλίας. Κάνω κάτι λάθος ή θέλει κάτι συγκεκριμένο/διαφορετικό το sd; Η διαδικασία παραπάνω είναι για local remote play. Για xCloud έχει δώσει η πιο νορμάλ λύση η MS, απευθείας μέσω Edge, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και το app πιο πάνω δεν δουλεύει για xCloud. Δοκίμασε άλλα VPN, θέλει δοκιμές μέχρι να πετύχεις κάποιο που να δουλεύει. Με Tunnnelbear π.χ. μου είχε δουλέψει σε πισί και Android.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα