Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά παρέδωσα τα όπλα προς το παρόν όσο αφορά τον heroic launcher.

Ότι και να προσπάθησα, δεν κατάφερα να τρέξω παιχνίδια απροβλημάτιστα. Δεν είχα και πολλά βέβαια αλλά ήταν λίγο σπαστικό. Μπορεί σε δεύτερο χρόνο, αν απλοποιηθεί/βελτιωθεί λίγο η κατάσταση να το ξαναπροσπαθήσω.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Malthador είπε

Α, ωραίο αυτό που έδωσες, τι ατέλειες έχει;

Είπα να κάνω ένα Club εδώ 

Αν εγκριθεί φυσικά, μήπως να βάζαμε εκεί το υλικό που λέγαμε τις προάλλες;

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά έχω διαβάσει για προβλήματα και σε αυτό το θέμα όπου το Deck μετράει gameplay time ενώ είναι σε sleep. Εγώ έπαθα το αντίθετο. Έκλεισα το παιχνίδι κι έγραφε 41 minutes played, και 3 δευτερόλεπτα μετά το νούμερο άλλαξε κι έγινε 9 minutes played! Τι συνέβη εκεί άραγε;

Δημοσ.

Προς το παρον εχει κατα αποκλειστικοτητα τον λιγο gaming χρονο μου..... μου αρεσει παρα πολυ η συσκευη τελικα......Ποσο καλα θα ηταν να ειχαμε ενα steamdeck me M1 CPU fanless ,12 to 18 hours battery  και καθολου θερμοκρασια.......

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, sils είπε

Προς το παρον εχει κατα αποκλειστικοτητα τον λιγο gaming χρονο μου..... μου αρεσει παρα πολυ η συσκευη τελικα......Ποσο καλα θα ηταν να ειχαμε ενα steamdeck me M1 CPU fanless ,12 to 18 hours battery  και καθολου θερμοκρασια.......

Με 4-5 κατοστάρικα; Μακάρι 😅

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sils είπε

Προς το παρον εχει κατα αποκλειστικοτητα τον λιγο gaming χρονο μου..... μου αρεσει παρα πολυ η συσκευη τελικα......

Μία από τα ίδια! Απολαμβάνω το the wolf among us αυτές τις μέρες. Τα telltale games  είναι απόλαυση στο φορητό.

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, cubilone είπε

Παιδιά έχω διαβάσει για προβλήματα και σε αυτό το θέμα όπου το Deck μετράει gameplay time ενώ είναι σε sleep. Εγώ έπαθα το αντίθετο. Έκλεισα το παιχνίδι κι έγραφε 41 minutes played, και 3 δευτερόλεπτα μετά το νούμερο άλλαξε κι έγινε 9 minutes played! Τι συνέβη εκεί άραγε;

Συνέβη χθες και σε εμένα! Μιας που βγήκε το cuphead dlc, είπα πριν το ξεκινήσω, να ξανατερματίσω το main story για να θυμηθώ λίγο το χειρισμό. Όταν το έβαλα να φορτίσει μετά από κάποιο gaming session, έλεγε 30 hours played, ενώ μετά απο 3 ώρες το σύνδεσα στο διαδίκτυο να κατεβασει κάτι παιχνίδια, έλεγε 5 hours played.

Μάλλον με το που κλείνει κάποιο παιχνίδι, δείχνει και τις ώρες σε sleep mode, αλλά σε δεύτερο χρόνο, τις αφαιρεί και προβάλλει τη σωστή διάρκεια. It's not a bug, it's a feature!

Δημοσ.

Έχει βάλει κάποιος tempered glass ?? Ήθελα να ρωτήσω αν βάλω,θα είναι εντάξει τό touch? ή παίζει να μην πιάνει? Επίσης στο 512 που έχει anti glare  αν βάλω σάν + τό tempered glass  παίζει να  φθείρει η εικόνα??

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, demolutioner είπε

Έχει βάλει κάποιος tempered glass ?? Ήθελα να ρωτήσω αν βάλω,θα είναι εντάξει τό touch? ή παίζει να μην πιάνει? Επίσης στο 512 που έχει anti glare  αν βάλω σάν + τό tempered glass  παίζει να  φθείρει η εικόνα??

Εγώ έβαλα αυτό που είχε δώσει ο Malthador αν δεν κάνω λάθος μερικές σελίδες πιο πίσω, να πω διαφορά στο touch δεν βλέπω. Στο game mode είναι μια χαρά, στο desktop είναι για κλάματα

Φτιάχνω τώρα το Club, όποιος θέλει να μπει mod εκεί ας μου πει, φυσικά απαραίτητη προυπόθεση να έχει Steam Deck ήδη!

Αν έχετε guides/tips/tricks που θέλετε να ανεβάσετε, λογικά μπορείτε στις κατηγορίες που φτιάχνω

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Εγώ έβαλα αυτό που είχε δώσει ο Malthador αν δεν κάνω λάθος μερικές σελίδες πιο πίσω, να πω διαφορά στο touch δεν βλέπω. Στο game mode είναι μια χαρά, στο desktop είναι για κλάματα

Φτιάχνω τώρα το Club, όποιος θέλει να μπει mod εκεί ας μου πει, φυσικά απαραίτητη προυπόθεση να έχει Steam Deck ήδη!

Αν έχετε guides/tips/tricks που θέλετε να ανεβάσετε, λογικά μπορείτε στις κατηγορίες που φτιάχνω

Πιστεύεις είναι καλύτερα σκέτο όπως είναι? Φοβάμαι επειδή έχει το anti glare, μην φθείρει η εικόνα ή τα χρώματα, γενικά όλη η εικόνα όταν παίζεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...