Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά παίζει κανείς το Battlefront 2; Αν και λογικά αυτό που θέλω να ρωτήσω πάει προς οποιοδήποτε παιχνίδι. Έχω θέμα με τα Controls. Συγκεκριμένα θέλω κάτι που το κάνει ο αριστερός μοχλός πατημένος να το βάλω να το κάνει πχ ένα κουμπί ή το L1/L2. Πως το κάνω ακριβώς; Δοκίμασα με επεξεργασία διάταξης αλλά κάτι δεν περνάει η δεν κάνω καλά μάλλον. 

Επεξ/σία από TheoAlex50
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Καλά ούτε νόημα έχει ιδιαίτερο να έσβηνε η απεικόνιση και να μειωνόταν ο οπίσθιος φωτισμός. Προσωπικά έτσι θα αισθανόμουν ότι με κοροϊδεύουν κιόλας για να νομίζω ότι κάνει κάτι σαν rest ενώ στην πραγματικότητα θα γλύτωνα απλά 1-2 βατ απ τον φωτισμό και την απεικόνιση, με τα υπόλοιπα κυκλώματα της κονσόλας να είναι ενεργά 😛 

14 minutes ago, Malthador said:

*Για να γίνει πιο κατανοητό: αν έχετε παρατηρήσει, οι κονσόλες που βρίσκονται σε rest mode φρικάρουν όταν τις βγάζετε απότομα από το ρεύμα και αντίστοιχα οι φορητές συσκευές θέλουν να είναι είτε συνδεδεμένες στο ρεύμα, είτε αρκούντως φορτισμένες για να περάσουν updates. Καλώς ή κακώς ακόμα δεν έχει προχωρήσει αρκετά η τεχνολογία, ώστε να μπορεί μια συσκευή να δουλεύει με όλα τα κυκλώματά της κλειστά. :P

Ε κάτι τέτοιο ίσως μπορέσουν κάνουν και σε Game Mode, να ρίχνει αυτόματα την φωτεινότητα μετά από Χ λεπτά.

Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να βλέπουμε στο Deck το time played ανά ημέρα για κάθε παιχνίδι όπως γίνεται στο client για PC; Ή κάποιος άλλος τρόπος τύπου Screen Time ή όπως το κάνει το Switch?

8 ώρες πριν, GnsP είπε

Σουπερ η tpu case απο το ali. Μολις ηρθε. 

Πόσον καιρό σου πήρε να έρθει; Την βρήκα και από eBay και έλεγε ότι θα ερχόταν νωρίτερα απ' ό,τι στο ali.

Μία χάρη παιδιά... όποιος τα έχει ψάξει καί ξέρει από ρυθμίσεις για τα παιχνίδια, έχει επιλογή από steam να κρατάει ξεχωριστές ρυθμίσεις για κάθε παιχνίδι που παίζεις, αλλά επειδή δεν ξέρω από αυτά ακόμη οπότε  μπορεί κάποιος να μου προτείνει μία καλή ρύθμιση,για τό γενικό σύνολο AAA παιχνιδιών? Δλδ να μου πει τι ρυθμίσεις να βάλω να έχει σε κάθε παιχνίδι όταν μπαίνω, γιατί δεν θέλω καί δεν ξέρω ακόμη γενικά για να βάζω για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μπορώ να βάλω μια καλή ρύθμιση για ολα τα παιχνίδια που να παίζουν σε ένα ικανοποιητικό βαθμό τύπου 60% με 70% να έχει καλά γραφικά,δλδ όσο πιο ζωντανό γίνεται από τό να είναι μάπα τα γραφικά καί γενικά τό σύνολο,και ας τρώει μπαταρία. Βέβαια θέλω κάτι ικανοποιητικό αλλά όχι σε βαθμό να ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες και να δουλεύει ασταμάτητα τό ανεμιστηρακι, είχα δεί ας πούμε σε κάτι βιντεάκια ότι τό καλύτερο, είναι να κλειδώσεις σε 40 FPS, ισχύει? τώρα για το FSR δεν ξέρω τί είναι καλύτερα? Με αυτό ή χωρίς αυτό? Επίσης τι να βάλω για σκιές και ότι άλλο είναι! Είχα δεί ότι έλεγαν ότι είναι καλύτερα χωρίς τό dynamic display. Γενικά θέλω αν μπορεί κάποιος να μου πει μία καλή  ρύθμιση πάνω σε όλα αυτά! Αλλά τόσο ώστε μην ζοριζεται καί πολύ τό μηχάνημα! Όποιος μπορεί να βοηθήσει με αυτό! Θα ήμουν ευγνώμων!! 🙂

12 ώρες πριν, cubilone είπε

Πόσον καιρό σου πήρε να έρθει; Την βρήκα και από eBay και έλεγε ότι θα ερχόταν νωρίτερα απ' ό,τι στο ali.

https://parcelsapp.com/en/tracking/LS062292272NL

@demolutioner, δεν είναι κονσόλα να υπάρχει μία ρύθμιση για τα πάντα. Αν το πήρες χωρίς να διαβάσεις τίποτα, κάτσε κάντο τώρα.

• Like 1

• Moderators
8 hours ago, demolutioner said:

Μία χάρη παιδιά... όποιος τα έχει ψάξει καί ξέρει από ρυθμίσεις για τα παιχνίδια, έχει επιλογή από steam να κρατάει ξεχωριστές ρυθμίσεις για κάθε παιχνίδι που παίζεις, αλλά επειδή δεν ξέρω από αυτά ακόμη οπότε  μπορεί κάποιος να μου προτείνει μία καλή ρύθμιση,για τό γενικό σύνολο AAA παιχνιδιών? Δλδ να μου πει τι ρυθμίσεις να βάλω να έχει σε κάθε παιχνίδι όταν μπαίνω, γιατί δεν θέλω καί δεν ξέρω ακόμη γενικά για να βάζω για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μπορώ να βάλω μια καλή ρύθμιση για ολα τα παιχνίδια που να παίζουν σε ένα ικανοποιητικό βαθμό τύπου 60% με 70% να έχει καλά γραφικά,δλδ όσο πιο ζωντανό γίνεται από τό να είναι μάπα τα γραφικά καί γενικά τό σύνολο,και ας τρώει μπαταρία. Βέβαια θέλω κάτι ικανοποιητικό αλλά όχι σε βαθμό να ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες και να δουλεύει ασταμάτητα τό ανεμιστηρακι, είχα δεί ας πούμε σε κάτι βιντεάκια ότι τό καλύτερο, είναι να κλειδώσεις σε 40 FPS, ισχύει? τώρα για το FSR δεν ξέρω τί είναι καλύτερα? Με αυτό ή χωρίς αυτό? Επίσης τι να βάλω για σκιές και ότι άλλο είναι! Είχα δεί ότι έλεγαν ότι είναι καλύτερα χωρίς τό dynamic display. Γενικά θέλω αν μπορεί κάποιος να μου πει μία καλή  ρύθμιση πάνω σε όλα αυτά! Αλλά τόσο ώστε μην ζοριζεται καί πολύ τό μηχάνημα! Όποιος μπορεί να βοηθήσει με αυτό! Θα ήμουν ευγνώμων!! 🙂

Φίλε μου, το έχουμε πει επανειλημμένως, η συσκευή δεν είναι κονσόλα και δεν δουλεύει out-of-the-box. Στον πυρήνα της είναι ένα linux PC που μπορεί να τρέξει PC games από low μέχρι ultra settings, ανάλογα τις απαιτήσεις που έχει ο καθένας μας. Δεν μπορεί να σου πει κανείς «βάλε αυτά στα settings του Deck και θα δουλεύουν όλα τα games» γιατί κάθε game μετά έχει και τα δικά του in-game options.

Κάθε τίτλος θέλει ξεχωριστό customization (εκτός κι αν μιλάμε για κανένα indie που τα βάζεις όλα στο τέρμα και τρέχει νερό), ανάλογα με το τι επιθυμίες έχεις. Για παράδειγμα, για εμένα προσωπικά το sweet spot είναι στα 45 καρέ, οπότε παίζω με τις ρυθμίσεις τόσο του Deck, όσο και του κάθε game για να μπορώ να μένω εκεί σταθερά.

Από εκεί και πέρα, το μηχάνημα είναι φτιαγμένο για να ζορίζεται και το ανεμιστηράκι θα δουλεύει σχεδόν σε μόνιμη βάση.

• Like 2

17 ώρες πριν, demolutioner είπε

Αυτό είναι κάτι που και εγώ δεν έχω βρει ακόμα. Μόνο με πειραματισμό. Πχ στο forza horizon 5 στα medium με 40fps ειναι απόλαυση. Αλλά δεν το βρήκα κάπου συγκεκριμένα γιατί όλοι σχεδόν προτείνουν διαφορά settings. 

Έχουμε κανένα νεότερο από το dock της Valve ή πάει για πολύ μέλλον οπότε πάμε για άλλα; Είδα ένα της Jsaux που μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, αν κι έχει κι αυτό τις ατέλειες του.

Αλλιώς μετά μάλλον ξεχωριστή βάση και dock αλλά θα αυξηθεί πολύ το clutter πάνω στο γραφείο.

• Like 1

• Moderators
33 minutes ago, tsamo2 said:

Έχουμε κανένα νεότερο από το dock της Valve ή πάει για πολύ μέλλον οπότε πάμε για άλλα; Είδα ένα της Jsaux που μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον, αν κι έχει κι αυτό τις ατέλειες του.

Αλλιώς μετά μάλλον ξεχωριστή βάση και dock αλλά θα αυξηθεί πολύ το clutter πάνω στο γραφείο.

Α, ωραίο αυτό που έδωσες, τι ατέλειες έχει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Α, ωραίο αυτό που έδωσες, τι ατέλειες έχει;

Οι θύρες usb-a νόμιζα ότι ήταν 2.0 αλλά αυτό ήταν το ελαφρώς φθηνότερο μοντέλο(αυτό έχει 3.0), δεν έχει usb type-c πέρα αυτής για το ρεύμα κι είναι από Αμερική, άρα τελωνείο.

Αλλά αν δε βγάλω καμία άκρη σύντομα με κάποιο άλλο, βλέπω να το παίρνω κι ότι γίνει.

p.s. To steam summer sale φέτος με το sd θα με καταστρέψει...

Επεξ/σία από tsamo2
  • Like 1

Παιδιά κατέβασα heroic launcher,έκανα login στο epic κ κατέβασα το gta v στο home/deck/games/gtav.

Προσπάθησα να το τρέξω αλλά δεν ανοίγει ποτέ.

Κάνει πως ανοίγει κ κλείνει κατευθείαν κ με ξαναπάει στο heroic launcher.

Τι κάνω λάθος?

35 λεπτά πριν, GnsP είπε

Proton version;

Εγω το εχω κατευθειαν απο epic launcher με 7.20

Τελευταία έκδοση όλα.

Πατάω,δείχνει το σήμα του steam κ μετά πάει πάλι στο heroic launcher...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...