Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 hours ago, zio10 said: Δεν διάβασα λεπτομέρειες, το ειδα στα πεταχτά. Απλά μου φάνηκε ενδιαφέρον, θα το δω. 20 hours ago, papp0us said: https://anbernic.com/products/new-anbernic-win600 Αυτό πρέπει να λέτε, δε φαίνεται άσχημο. Έχει Windows 10 παίρνει και Steam OS. Αν έρθει Ευρώπη, έστω και μέσω banggood, θα είναι καλή περίπτωση. 20 hours ago, NickTG said: Το οποίο παίζει να είναι το ίδιο δυνατό με το Switch. Τι λέτε βρε παιδια; Μια υπερσαπιλα SoC φοράει... με 3 CUs γραφικων και πάναργους πυρήνες CPU... Και SINGLE CHANNEL DDR4 2400.... αν δειτε youtube previews, μετά βιας PS2 emulation κανει και αν... Για να μην πω για την 6" οθόνη και το παχος της συσκευης... Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από GeorgeMan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 1 hour ago, GeorgeMan said: Τι λέτε βρε παιδια; Μια υπερσαπιλα SoC φοράει... με 3 CUs γραφικων και πάναργους πυρήνες CPU... Και SINGLE CHANNEL DDR4 2400.... αν δειτε youtube previews, μετά βιας PS2 emulation κανει και αν... Για να μην πω για την 6" οθόνη και το παχος της συσκευης... Εντάξει, μην είσαι άδικος, η Abernic κατεξοχήν emulator machines βγάζει, δεν πιστεύω ότι προωθεί το συγκεκριμένο σαν PC gaming machine. Πάντως και σαν emulator machine δεν θα το επέλεγα, έχει πολύ οικονομικότερες και εργονομικότερες προτάσεις στην γκάμα της η ίδια εταιρεία, imho. ------------------------------- Σχετικά με το bleed, θεωρώ ότι όλα τα μοντέλα παρουσιάζουν λίγο ή πολύ bleed, δυστυχώς δεν το γλυτώνουμε από τη στιγμή που φοράει LCD οθόνη. Η πρώτη αλλαγή που θα πρέπει να κάνουν όταν βγάλουν revamped μοντέλο θα είναι να την πετάξουν και να φορέσουν OLED. 11 hours ago, tsamo2 said: Για μένα το μόνο που με χαλάει προς το παρόν είναι ότι όταν κατεβάζει από steam δε μπορείς να κλείσεις την οθόνη. Τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 1 hour ago, Malthador said: Εντάξει, μην είσαι άδικος, η Abernic κατεξοχήν emulator machines βγάζει, δεν πιστεύω ότι προωθεί το συγκεκριμένο σαν PC gaming machine. Πάντως και σαν emulator machine δεν θα το επέλεγα, έχει πολύ οικονομικότερες και εργονομικότερες προτάσεις στην γκάμα της η ίδια εταιρεία, imho. Ε μα δοκίμαζε Ori και έπεφτε κάτω από τα 40-45fps. Είναι το πολύ για 2D indies, emulation παλιών κονσολών και ΑΑΑ της περασμένης 10ετίας... Η διαφορά στο hardware είναι χαοτική, η δε διαφορά στην τιμή είναι μικρή... Το μόνο που τους δίνω είναι οτι θα βάλουν και SteamOS (ενώ άλλοι κινέζοι "ανταγωνιστές" το κράζουν και τσινάνε). Μην το πάρει κανείς δηλαδή ως Deck replacement γιατί θα απογοητευτεί οικτρά... Στο άλλο που ρωτάς, μάλλον εννοεί ότι αν κλείσει την οθόνη σταματάει να κατεβάζει Updates (sleep mode). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 13 ώρες πριν, demolutioner είπε Μου κάνει ένα παραμύθι με το WiFi κάθε τόσο, μου βγάζει ένα θαυμαστικό καί μετά από λίγο κόβεται η σύνδεση καί μετά ξανά έρχεται, καί είμαι δίπλα στο router , καμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό?? Το έχω γράψει πιο πίσω ή μπαίνεις στα 2.4ghz wifi ή θα βάλεις το dev mod και στο νέο μενού σου βγάζει για το wifi να είναι πάντα ανοιχτό. Πιο μετά που θα τελειώσω την δουλειά και αν δεν το έχεις βρει, μου λες να βάλω pics Στις 28/6/2022 στις 4:18 ΜΜ, comfuzio είπε Έχει system update στο σταθερό κανάλι Προσοχή με το Update, εμένα μου έβγαλε από το dev mode το wifi που είχα βάλει να μην εξοικονομεί ενέργεια και άρχισε πάλι να με πετάει από το wifi! Αναφέρει ότι όταν είναι κλειστό (όπως το θέλω) βελτιώνει την εμπειρία με τα 5ghz (εκεί που το έχω). Οπότε κάποιος που παίζει στα 2.4 μπορεί και να μην δει καν αυτήν την δυσλειτουργία. Σε μένα ήταν επίπονη πάντως καθώς ανά λίγα λεπτά μου έκοβε το wifi και μου σταμάταγε τα downloads Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Malthador είπε Τι εννοείς; 2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Στο άλλο που ρωτάς, μάλλον εννοεί ότι αν κλείσει την οθόνη σταματάει να κατεβάζει Updates (sleep mode). Yup. Την πρώτη μέρα, το έβαλα να κατεβάζει 150GB παιχνίδια και κάποια στιγμή συνηδητοποιώ ότι η οθόνη δεν έσβηνε, λέω κάτσε να το βάλω σε sleep mode να δούμε αν κατεβάζει, αλλά τζίφος. Τελικά έβαλα όλες τις ρυθμίσεις από τα quick settings στον πάτο και το άφησα. Μιλάμε για κάτι που έκανε το ps vita μια δεκαετία πριν. Λογικά θα μπει σε κάποιο update, αλλά στο εν το μεταξύ αν θέλω κάτι μεγάλο, πρέπει να το κατεβάζω στο pc και να το μεταφέρω με το φλασάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 44 λεπτά πριν, tsamo2 είπε Yup. Την πρώτη μέρα, το έβαλα να κατεβάζει 150GB παιχνίδια και κάποια στιγμή συνηδητοποιώ ότι η οθόνη δεν έσβηνε, λέω κάτσε να το βάλω σε sleep mode να δούμε αν κατεβάζει, αλλά τζίφος. Τελικά έβαλα όλες τις ρυθμίσεις από τα quick settings στον πάτο και το άφησα. Μιλάμε για κάτι που έκανε το ps vita μια δεκαετία πριν. Λογικά θα μπει σε κάποιο update, αλλά στο εν το μεταξύ αν θέλω κάτι μεγάλο, πρέπει να το κατεβάζω στο pc και να το μεταφέρω με το φλασάκι. Γιατί αν μπεις σε desktop mode δεν το καταβάζει από εκεί με dark screen? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, comfuzio είπε Γιατί αν μπεις σε desktop mode δεν το καταβάζει από εκεί με dark screen? Όταν τα έκανα στην αρχή δεν το είχα σκεφτεί, σε δυτερο χρόνο όταν το δοκίμασα, η οθόνη γινόταν μαύρη αλλά με το backlight ανοιχτό για κάποιο λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demolutioner Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, comfuzio είπε Το έχω γράψει πιο πίσω ή μπαίνεις στα 2.4ghz wifi ή θα βάλεις το dev mod και στο νέο μενού σου βγάζει για το wifi να είναι πάντα ανοιχτό. Πιο μετά που θα τελειώσω την δουλειά και αν δεν το έχεις βρει, μου λες να βάλω pics Ναι έψαξα στο YouTube και βρήκα κάτι με developer να ενεργοποιήσω και μετά πας σε κάτι settings και κλικαρεις κάτι με το WiFi που λέει,θα το δοκιμάσω αργότερα όταν σχολασω! Και λέω τι σκηνικά είναι αυτά που κάνει?! Πολλά προβλήματα γενικά βλέπω ακόμη δεν το πήρα! 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, demolutioner είπε Ναι έψαξα στο YouTube και βρήκα κάτι με developer να ενεργοποιήσω και μετά πας σε κάτι settings και κλικαρεις κάτι με το WiFi που λέει,θα το δοκιμάσω αργότερα όταν σχολασω! Και λέω τι σκηνικά είναι αυτά που κάνει?! Πολλά προβλήματα γενικά βλέπω ακόμη δεν το πήρα! 😅 άσε και γω πρώτη μέρα που το πήρα στο χέρι και μου το έκανε αυτό και με έβαλε σε σκέψεις! λέω να έχω top router, κανένα θέμα με το wifi από τότε που το πήρα σε καμία συσκευή και τώρα σκάει αυτό; τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demolutioner Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Ξέρεις τι?! Μια με την οθόνη που ευτυχώς μου είπαν ότι τελικά είναι όλα έτσι, οπότε λέω οκ ευτυχώς γλίτωσα το να κάθομαι να τσακώνομαι με το support της valve! Όχι τπτ άλλο, τό πήρα και από άλλον το steam deck από εδώ πέρα, όχι από valve, βέβαια τό παιδί μου έχει δώσει κανονικά τις αποδείξεις και από valve και από PayPal, αλλά λέω μην συγκρίνουν στοιχεία τού λογαριασμού μου από το steam account με στοιχεία από την απόδειξη, καί δουν κιόλας ότι εμένα ήταν ακόμη σε αναμονή, οπότε το πήρα από άλλον, καί μου κάνουν τπτ νούμερα ότι δεν γίνεται να τό στείλω,1 αυτό... Καί το άλλο καί πες ότι δεν μου έκαναν ιστορίες άντε ακόμη δεν τό πήρα να τό στείλω για αλλαγή, κρίμα!! Γιατί ακόμη δεν έχω προλάβει καν να παίξω! 😅 Βέβαια το έχω 2 μερες μέχρι στιγμής... Μετά αφού μου είπαν ότι όλες οι οθόνες είναι έτσι, παρατήρησα τό WiFi , λέω ωχ! Άλλο παραμύθι τώρα αυτό, μην μου πεις ότι είναι της συσκευής?! Μακάρι να είναι γενικό! Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν γενικό, πάει και αυτό! 😅 Κάτι περίεργα είδα με τον κέρσορα, δλδ ήμουν στα games που είναι για προσφορά αν θυμάμαι καλά, κατέβαινα την λίστα, φτάνω πάτο, καί εκεί που είναι τελευταίο παιχνίδι και πατάω προς τα πάνω,δεν πάει πάνω!!!!! 😑 Ενώ αν πατήσω ξανά το κάτω πάει προς τα πάνω, καί όταν ανέβει 1-2 παιχνίδια πάνω, καί ξανά πατήσω κάτω, μετά πάει κανονικά κάτω! Το ίδιο και με το αντίθετο, όταν πήγα τέρμα πάνω, καί συνέχισα να πατάω πάνω, κατέβαινε προς τα κάτω!! 😑 Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι δικό μου θέμα, ή είναι καί αυτό γενικό! Κάτι άλλο πάλι! Στις ρυθμίσεις στο display , κάτω από τό brightness, έχει ένα κουτί να κλικαρεις για ανοιχτό ή κλειστό που λέει κάτι για αυτόματο brightness κάτι τέτοιο.. πατάω το A να το κλικαρω! Καί δεν το κλικαρει η μαλακία!! Γιατί???? Τι ψυχολογικά είναι αυτά?? Καί θέλω να ζητήσω καί μια χάρη παιδιά οποίος τα έχει ψάξει καί ξέρει από ρυθμίσεις για τα παιχνίδια, έχουν κάνει να κρατάει ξεχωριστά προφίλ ή 1 συγκεκριμένο να σού βγαίνει για κάθε παιχνίδι που μπαίνεις να παίξεις, μπορεί κάποιες να μου προτείνει 1 καλή ρύθμιση,για γενικό σύνολο τών AAA παιχνιδιών? Δλδ να μου πει τι ρυθμίσεις να βάλω να κλειδώσει αλλά για όλα τα παιχνίδια, γιατί δεν θέλω καί δεν ξέρω ακόμη γενικά για να βάζω για κάθε παιχνίδι, μπορώ να βάλω 1 για ολα τα παιχνίδια που να παίζουν σε ένα ικανοποιητικό βαθμό τύπου 60% με 70% σε καλά γραφικά και ζωντανά χρώματα,δλδ όσο πιο ζωντανό γίνεται από τό να είναι τπτ σαν ψεύτικα,και ας τρώει μπαταρία, βέβαια θέλω κάτι ικανοποιητικό αλλά όχι σε βαθμό να ανεβάζει τρελές θερμοκρασίες και να δουλεύει ασταμάτητα τό ανεμιστηρακι, είχα δεί ας πούμε σε κάτι βιντεάκια ότι τό καλύτερο, είναι να κλειδώσεις σε 40 FPS , τώρα για το FSR δεν ξέρω τί είναι καλύτερα? Με αυτό ή χωρίς αυτό? Επίσης τι να βάλω για σκιές και ότι άλλο είναι! Αυτό γενικά θέλω αν μπορεί κάποιος να μου δώσει, μια γενική καλή ρύθμιση, αλλά τόσο ώστε μην ζοριζεται καί πολύ τό μηχάνημα! Όποιος μπορεί να βοηθήσει με αυτό! Είμαι ευγνώμων!! 🙂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 8 hours ago, tsamo2 said: Yup. Την πρώτη μέρα, το έβαλα να κατεβάζει 150GB παιχνίδια και κάποια στιγμή συνηδητοποιώ ότι η οθόνη δεν έσβηνε, λέω κάτσε να το βάλω σε sleep mode να δούμε αν κατεβάζει, αλλά τζίφος. Τελικά έβαλα όλες τις ρυθμίσεις από τα quick settings στον πάτο και το άφησα. Μιλάμε για κάτι που έκανε το ps vita μια δεκαετία πριν. Λογικά θα μπει σε κάποιο update, αλλά στο εν το μεταξύ αν θέλω κάτι μεγάλο, πρέπει να το κατεβάζω στο pc και να το μεταφέρω με το φλασάκι. So, καταλαβαίνω γιατί κάποιος να θέλει αυτό το feature στο μηχανάκι του, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει implemented. Again, μην θεωρείτε τη συσκευή κονσόλα ή κινητό, είναι ξεκάθαρα linux PC. Όπως ένα PC δεν μπορεί να κατεβάζει σε sleep mode, έτσι δεν μπορεί και το Deck. Δεν θυμάμαι καν η ΑMD να έχει δυνατότητα για τέτοιο πράγμα σε Η/W επίπεδο. Δεν ισχύει αυτό για το PS Vita, κάτι λάθος θυμάσαι. Αποκλείεται να κατέβαζε στο background σε sleep mode. Μήπως δεν έμπαινε σε sleep και απλά έκλεινε την οθόνη του μετά από λίγο; Κάτι τέτοιο μπορεί να το υλοποιήσει και η Valve στο SteamOS (δηλαδή να σβήνει την οθόνη και να κατεβάζει), αλλά αυτό απέχει πολύ από sleep mode, θα τρώει μπαταρία σχεδόν κανονικά. Πράγμα που όπως ειπώθηκε ξανά, γίνεται ήδη σε Desktop Mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, Malthador είπε So, καταλαβαίνω γιατί κάποιος να θέλει αυτό το feature στο μηχανάκι του, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει implemented. Again, μην θεωρείτε τη συσκευή κονσόλα ή κινητό, είναι ξεκάθαρα linux PC. Όπως ένα PC δεν μπορεί να κατεβάζει σε sleep mode, έτσι δεν μπορεί και το Deck. Δεν θυμάμαι καν η ΑMD να έχει δυνατότητα για τέτοιο πράγμα σε Η/W επίπεδο. Δεν ισχύει αυτό για το PS Vita, κάτι λάθος θυμάσαι. Αποκλείεται να κατέβαζε στο background σε sleep mode. Μήπως δεν έμπαινε σε sleep και απλά έκλεινε την οθόνη του μετά από λίγο; Κάτι τέτοιο μπορεί να το υλοποιήσει και η Valve στο SteamOS (δηλαδή να σβήνει την οθόνη και να κατεβάζει), αλλά αυτό απέχει πολύ από sleep mode, θα τρώει μπαταρία σχεδόν κανονικά. Πράγμα που όπως ειπώθηκε ξανά, γίνεται ήδη σε Desktop Mode. Θα σταθώ λίγο σε αυτό που έκανα έντονο, μια χαρά το κάνει η AMD σε PS & XBox One+++! Τα βάζεις sleep και αυτά κατεβάζουν μόνα τους updates ή συνεχίζουν να κατεβάζουν ότι είχες αρχίσει ήδη. Οπότε κάτι άλλο θα παίζει, μπορεί και να το δώσουν σε μελλοντικό update αλλά εγώ δεν το βλέπω και τόσο κακό που δεν το έχει γιατί όταν κατέβαζα τον μεγάλο όγκο το είχα στο ρεύμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, Malthador είπε So, καταλαβαίνω γιατί κάποιος να θέλει αυτό το feature στο μηχανάκι του, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει implemented. Again, μην θεωρείτε τη συσκευή κονσόλα ή κινητό, είναι ξεκάθαρα linux PC. Όπως ένα PC δεν μπορεί να κατεβάζει σε sleep mode, έτσι δεν μπορεί και το Deck. Δεν θυμάμαι καν η ΑMD να έχει δυνατότητα για τέτοιο πράγμα σε Η/W επίπεδο. Δεν ισχύει αυτό για το PS Vita, κάτι λάθος θυμάσαι. Αποκλείεται να κατέβαζε στο background σε sleep mode. Μήπως δεν έμπαινε σε sleep και απλά έκλεινε την οθόνη του μετά από λίγο; Κάτι τέτοιο μπορεί να το υλοποιήσει και η Valve στο SteamOS (δηλαδή να σβήνει την οθόνη και να κατεβάζει), αλλά αυτό απέχει πολύ από sleep mode, θα τρώει μπαταρία σχεδόν κανονικά. Πράγμα που όπως ειπώθηκε ξανά, γίνεται ήδη σε Desktop Mode. Ναι, έκανα λάθος, δεν εννοούσα sleep mode αλλά σβηστή οθόνη στην περίπτωση του vita. Αν και το Ps4 του 2013 είχε sleep mode με ενεργό wifi για λήψεις. Ελπίζω να βρουν καμία λύση για αυτό αν και από ότι έχω καταλάβει λίγο δύσκολο. Desktop mode όπως ανέφερα πιο πάνω η οθόνη γίνεται μαύρη αλλά με το backlight ανοιχτό όταν γίνονται λήψεις στο steam. Στους υπόλοιπους σε desktop mode κλείνει κανονικά η οθόνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 To hardware μπορεί πάντως, όπως αναφέρθηκε γίνεται ήδη από το PS4 πριν 9 χρόνια. Βέβαια έχω την εντύπωση ότι δεν καταναλώνει 1-2 βατ μόνο όπως το κανονικό sleep. Μάλλον είναι αρκετά δύσκολο να γίνει ή δε το έχουν στις προτεραιότητες, γιατί έχουν δώσει άλλα features που ήταν θεωρητικά πολύ δυσκολότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 hour ago, comfuzio said: Θα σταθώ λίγο σε αυτό που έκανα έντονο, μια χαρά το κάνει η AMD σε PS & XBox One+++! Τα βάζεις sleep και αυτά κατεβάζουν μόνα τους updates ή συνεχίζουν να κατεβάζουν ότι είχες αρχίσει ήδη. Οπότε κάτι άλλο θα παίζει, μπορεί και να το δώσουν σε μελλοντικό update αλλά εγώ δεν το βλέπω και τόσο κακό που δεν το έχει γιατί όταν κατέβαζα τον μεγάλο όγκο το είχα στο ρεύμα 59 minutes ago, GeorgeMan said: To hardware μπορεί πάντως, όπως αναφέρθηκε γίνεται ήδη από το PS4 πριν 9 χρόνια. Βέβαια έχω την εντύπωση ότι δεν καταναλώνει 1-2 βατ μόνο όπως το κανονικό sleep. Μάλλον είναι αρκετά δύσκολο να γίνει ή δε το έχουν στις προτεραιότητες, γιατί έχουν δώσει άλλα features που ήταν θεωρητικά πολύ δυσκολότερα. Δεν είναι sleep mode αυτό στις κονσόλες, όχι με την έννοια που εννοούμε το sleep σε υπολογιστές και σε φορητές παιχνιδομηχανές. Γι' αυτό και δεν το ονομάζουν sleep, το ονομάζουν rest mode (σε PS4/PS5) και instant-on (σε XBOX). Όταν λέμε sleep εννοούμε ότι κλείνουν τα πάντα και η συσκευή κρατάει save states για να αναστείλει ότι κάνει. Επί της ουσίας κλείνει η συσκευή δηλαδή, παύει να δουλεύει. Οι κονσόλες από την άλλη, για να μπορέσουν να κρατήσουν κάποιες λειτουργίες στο background (download, updates) κλπ, αφενός έχουν dedicated CPU για αυτό το πράγμα (κρατάνε δηλαδή ένα τμήμα του H/W τους ανοιχτό όλη την ώρα), αφετέρου τα fans παραμένουν λειτουργικά όλη την ώρα*. Προφανώς κάτι τέτοιο μπορεί να δουλέψει σε μια συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα όλη την ώρα, αλλά σε μια φορητή παιχνιδομηχανή ή σε ένα λάπτοπ δεν μπορεί να δουλέψει για πολλούς λόγους (είτε γιατί θα πεθαίνουν η μπαταρία και τα ανεμιστηράκια μια ώρα αρχύτερα, είτε γιατί μπορεί να σβήσει την ώρα που κάνει κάποιο critical update* κλπ). Επομένως, αν καίγεστε να κατεβάσετε κάτι, το βάζετε στο ρεύμα και το αφήνετε ανοιχτό. Ιδανικά μπορείτε να παίζετε την ώρα που κατεβάζετε κάτι άλλο. *Για να γίνει πιο κατανοητό: αν έχετε παρατηρήσει, οι κονσόλες που βρίσκονται σε rest mode φρικάρουν όταν τις βγάζετε απότομα από το ρεύμα και αντίστοιχα οι φορητές συσκευές θέλουν να είναι είτε συνδεδεμένες στο ρεύμα, είτε αρκούντως φορτισμένες για να περάσουν updates. Καλώς ή κακώς ακόμα δεν έχει προχωρήσει αρκετά η τεχνολογία, ώστε να μπορεί μια συσκευή να δουλεύει με όλα τα κυκλώματά της κλειστά. 1 hour ago, tsamo2 said: Desktop mode όπως ανέφερα πιο πάνω η οθόνη γίνεται μαύρη αλλά με το backlight ανοιχτό όταν γίνονται λήψεις στο steam. Στους υπόλοιπους σε desktop mode κλείνει κανονικά η οθόνη; Ε κάτι τέτοιο ίσως μπορέσουν κάνουν και σε Game Mode, να ρίχνει αυτόματα την φωτεινότητα μετά από Χ λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα