papp0us Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 30 λεπτά πριν, Malthador είπε Ταυτιστείτε ελεύθερα! Εχει σκεφτεί να με πετάξει έξω και για λιγότερα. Το Deck θα είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Έβγαλε και η anbernic παρόμοιο μηχανάκι που φαίνεται ενδιαφέρον και μάλλον με άμεση διαθεσιμότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheoAlex50 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 41 λεπτά πριν, zio10 είπε Έβγαλε και η anbernic παρόμοιο μηχανάκι που φαίνεται ενδιαφέρον και μάλλον με άμεση διαθεσιμότητα. Παρόμοια χαρακτηριστικά, λειτουργικότητα και σταθερότητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 26 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Παρόμοια χαρακτηριστικά, λειτουργικότητα και σταθερότητα? Δεν διάβασα λεπτομέρειες, το ειδα στα πεταχτά. Απλά μου φάνηκε ενδιαφέρον, θα το δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 https://anbernic.com/products/new-anbernic-win600 Αυτό πρέπει να λέτε, δε φαίνεται άσχημο. Έχει Windows 10 παίρνει και Steam OS. Αν έρθει Ευρώπη, έστω και μέσω banggood, θα είναι καλή περίπτωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Το οποίο παίζει να είναι το ίδιο δυνατό με το Switch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demolutioner Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Πήρα εχθές το steam deck κοιτάω το κουτί λίγο γύρω γύρω, βλέπω assembled to China , λέω μαλάκα έλεος όλα Κίνα φτιάχνονται πλέον, είχα δει την Apple που το έγραφε στο κουτί και μου έκανε εντύπωση μιας και είναι μεγάλη εταιρεία και αμερικάνικη όπως το προωθούν γενικά στην Αμερική, αλλά και η valve?! Τι σκατα?! 🙂 Κάτι άλλο να ρωτήσω, πρόσεξα στην οθόνη αριστερά πάνω και πλάι σαν να φωτίζει κάπως,δεν ξέρω πώς ακριβώς να το εξηγήσω, είναι σαν να υπάρχουν δλδ led και να βγαίνει ένα αχνό φως! Αλλά φαίνεται λίγο όταν το ανοίγω και είναι μπλε η οθόνη, Έτσι είναι γενικά ή μου έκατσε καμιά μαλακία εμένα! Στέλνω και εικόνες να δείτε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, NickTG είπε Το οποίο παίζει να είναι το ίδιο δυνατό με το Switch. Προσωπικά μια συσκευή με χαμηλή τιμή, πχ 300-400€, που να μπορεί να παίζει αξιοπρεπώς παιχνίδια περίπου 5ετίας θα με ενδιέφερε. Το συγκεκριμένο δεν ξέρω τι απόδοση έχει, δεν πρόλαβα να δω κάποια παρουσίαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 4 hours ago, zio10 said: Έβγαλε και η anbernic παρόμοιο μηχανάκι που φαίνεται ενδιαφέρον και μάλλον με άμεση διαθεσιμότητα. Τρώει άκυρο μόνο και μόνο λόγω μεγέθους της οθόνης. 6 ίντσες είναι πολύ λίγες για pc games. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, demolutioner είπε Πήρα εχθές το steam deck κοιτάω το κουτί λίγο γύρω γύρω, βλέπω assembled to China , λέω μαλάκα έλεος όλα Κίνα φτιάχνονται πλέον, είχα δει την Apple που το έγραφε στο κουτί και μου έκανε εντύπωση μιας και είναι μεγάλη εταιρεία και αμερικάνικη όπως το προωθούν γενικά στην Αμερική, αλλά και η valve?! Τι σκατα?! 🙂 Κάτι άλλο να ρωτήσω, πρόσεξα στην οθόνη αριστερά πάνω και πλάι σαν να φωτίζει κάπως,δεν ξέρω πώς ακριβώς να το εξηγήσω, είναι σαν να υπάρχουν δλδ led και να βγαίνει ένα αχνό φως! Αλλά φαίνεται λίγο όταν το ανοίγω και είναι μπλε η οθόνη, Έτσι είναι γενικά ή μου έκατσε καμιά μαλακία εμένα! Στέλνω και εικόνες να δείτε! Φίλε μου καταρχάς καλοδούλευτο! Λοιπόν πράγματι όλα στην Κίνα κατασκευάζονται, πλην όμως πλέον τα πράγματα δεν είναι όπως 20 χρόνια πριν όταν και το Made in china σήμαινε δευτεράτζα. Πλέον η μεγαλύτερη μερίδα εταιριών τεχνολογίας παράγουν και συναρμολογούν στην Κίνα λόγω κόστους και άμεσης πρόσβασης σε components, όμως η κάθε εταιρία έχει τα δικά της standards στο θέμα της ποιότητας. Δεν έχει να κάνει με το χώρο κατασκευής και συναρμολόγησης. Αναφορικά με το deck όλα τα components έτσι και αλλιώς γίνονται στην Κίνα από άλλες εταιρίες οπότε η valve ουσιστικά κάνει μόνο συναρμολόγηση και software, και αυτά σε γνικές γραμμές έχουν σχετικά καλή ποιότητα σε σχέση με άλλες εταιρίες. Εχουν γενικά καλό R&D. Για το bleeding στα άκρα της οθόνης δεν είναι τίποτα. Το έχει και το δικό μου και όλα τα deck και σχετίζεται με την οθόνη που φοράει το εργαλείο (θα μπορούσε εννοείται να έχει καλύτερη διαχείρηση σε αυτό το θέμα αλλα.... αυτη την οθόνη επέλεξε η valve θεωρώ καθαρά λόγω χαμηλού κόστους). Πάντως είναι κάτι που στα παιχνίδια δεν θα το καταλάβεις καθόλου γιατί δεν φαίνεται. Κοιτα να το χαρείς!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Spoiler Τα πάντα είναι Made in China εκτός από τα παιδιά που είναι από Va-China Η οθόνη έχει Light bleed και όχι μόνο εκεί, φαίνεται πιο πολύ στο boot που είναι μαύρο όλο, πιο μετά δεν θα το βλέπεις πουθενά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Στις 1/7/2022 στις 8:09 ΜΜ, Malthador είπε Ταυτιστείτε ελεύθερα! Λιγο οφφτοπικ, αλλα το καναλι το βρηκα πριν λιγους μηνες. AAA+ περιεχομενο και reviews 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demolutioner Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, gust είπε Φίλε μου καταρχάς καλοδούλευτο! Λοιπόν πράγματι όλα στην Κίνα κατασκευάζονται, πλην όμως πλέον τα πράγματα δεν είναι όπως 20 χρόνια πριν όταν και το Made in china σήμαινε δευτεράτζα. Πλέον η μεγαλύτερη μερίδα εταιριών τεχνολογίας παράγουν και συναρμολογούν στην Κίνα λόγω κόστους και άμεσης πρόσβασης σε components, όμως η κάθε εταιρία έχει τα δικά της standards στο θέμα της ποιότητας. Δεν έχει να κάνει με το χώρο κατασκευής και συναρμολόγησης. Αναφορικά με το deck όλα τα components έτσι και αλλιώς γίνονται στην Κίνα από άλλες εταιρίες οπότε η valve ουσιστικά κάνει μόνο συναρμολόγηση και software, και αυτά σε γνικές γραμμές έχουν σχετικά καλή ποιότητα σε σχέση με άλλες εταιρίες. Εχουν γενικά καλό R&D. Για το bleeding στα άκρα της οθόνης δεν είναι τίποτα. Το έχει και το δικό μου και όλα τα deck και σχετίζεται με την οθόνη που φοράει το εργαλείο (θα μπορούσε εννοείται να έχει καλύτερη διαχείρηση σε αυτό το θέμα αλλα.... αυτη την οθόνη επέλεξε η valve θεωρώ καθαρά λόγω χαμηλού κόστους). Πάντως είναι κάτι που στα παιχνίδια δεν θα το καταλάβεις καθόλου γιατί δεν φαίνεται. Κοιτα να το χαρείς!! Ναι γενικά όταν βλέπω εικόνες από τα games δεν φαίνεται κάτι, λέω εικόνες γιατί παιχνίδι μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να παίξω! 😅 Ακόμη κάνω install όλα τα παιχνίδια που έχω! Επίσης σε κάποιο βίντεο στο YouTube είδα ότι κάποιες φορές μπορεί να μην παίξει ένα παιχνίδι και αν το σβήσεις και ξανά γράψεις να παίξει! Καί καλά έλεγε ότι αυτό γίνεται γιατί αν βάλεις να κάνει install πάνω από ένα game αυτομάτως τα άλλα μπαίνουν σε αναμονή, οπότε εκεί κάτι γίνεται μάλλον κάνει corrupt κάποια αρχεία, και τό παρουσίαζε ότι ωραίο τό steam deck αλλά έχει κάποια τέτοια bug's, οπότε και εγώ κάθομαι και τα γράφω ένα ένα μην μπλέξω με τέτοιες μαλακίες! Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέει γενικά, αλλά το κάνω έτσι για καλό και για κακό! Πάλι καλά πάντως πού είπες ότι είναι έτσι η οθόνες σε όλα τα steam deck γιατί δεν είχα όρεξη να μπλέξω σε τύπου στείλω πίσω μέχρι να πάει, περίμενε μετά να σου στείλουν άλλο και τέτοια!! 4 ώρες πριν, comfuzio είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τα πάντα είναι Made in China εκτός από τα παιδιά που είναι από Va-China Η οθόνη έχει Light bleed και όχι μόνο εκεί, φαίνεται πιο πολύ στο boot που είναι μαύρο όλο, πιο μετά δεν θα το βλέπεις πουθενά Ευχαριστώ για την διευκρίνιση παιδία, τουλάχιστον να μην μπλέκω σε ιστορίες στείλε πίσω και περίμενε άλλο! Αν είναι γενικά όλα έτσι, τότε εντάξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, demolutioner είπε Ναι γενικά όταν βλέπω εικόνες από τα games δεν φαίνεται κάτι, λέω εικόνες γιατί παιχνίδι μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να παίξω! 😅 Ακόμη κάνω install όλα τα παιχνίδια που έχω! Επίσης σε κάποιο βίντεο στο YouTube είδα ότι κάποιες φορές μπορεί να μην παίξει ένα παιχνίδι και αν το σβήσεις και ξανά γράψεις να παίξει! Καί καλά έλεγε ότι αυτό γίνεται γιατί αν βάλεις να κάνει install πάνω από ένα game αυτομάτως τα άλλα μπαίνουν σε αναμονή, οπότε εκεί κάτι γίνεται μάλλον κάνει corrupt κάποια αρχεία, και τό παρουσίαζε ότι ωραίο τό steam deck αλλά έχει κάποια τέτοια bug's, οπότε και εγώ κάθομαι και τα γράφω ένα ένα μην μπλέξω με τέτοιες μαλακίες! Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λέει γενικά, αλλά το κάνω έτσι για καλό και για κακό! Πάλι καλά πάντως πού είπες ότι είναι έτσι η οθόνες σε όλα τα steam deck γιατί δεν είχα όρεξη να μπλέξω σε τύπου στείλω πίσω μέχρι να πάει, περίμενε μετά να σου στείλουν άλλο και τέτοια!! Ευχαριστώ για την διευκρίνιση παιδία, τουλάχιστον να μην μπλέκω σε ιστορίες στείλε πίσω και περίμενε άλλο! Αν είναι γενικά όλα έτσι, τότε εντάξει! Δυστυχώς αρκετά decks έχουν Light bleed, το δικό σου σε σύγκριση με κάτι άλλα που έχω δει από φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δεν έχει σψεδόν τίποτα. Αν έχεις παιχνίδια εγακτεστημένα σε pc, μπορείς να κάνεις copy/paste τους φακέλους εγκατάστασης, τρέχεις το install στο deck, βρίσκει τους φακέλους κάνει validation και μετά είσαι έτοιμος. Για κάτι Elden Ring, κάτι Forza κλπ είναι απίστευτα χρήσιμο. BTW Προσωπικά το έβαλα να κάνει εγκατάσταση περί τα 20 παιχνίδια τη νύχτα και την άλλη μέρα που δοκίμασα, τα περισσότερα από αυτά ήταν κομπλέ. Να ξέρεις τα updates σκάνε αβέρτα, οπότε πολλά bugs φεύγουν γρήγορα. Ακόμα και βίντεο 1 μήνα μπορεί να είναι παρχωημένο σε πληροφορίες. Για μένα το μόνο που με χαλάει προς το παρόν είναι ότι όταν κατεβάζει από steam δε μπορείς να κλείσεις την οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demolutioner Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, tsamo2 είπε Δυστυχώς αρκετά decks έχουν Light bleed, το δικό σου σε σύγκριση με κάτι άλλα που έχω δει από φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δεν έχει σψεδόν τίποτα. Αν έχεις παιχνίδια εγακτεστημένα σε pc, μπορείς να κάνεις copy/paste τους φακέλους εγκατάστασης, τρέχεις το install στο deck, βρίσκει τους φακέλους κάνει validation και μετά είσαι έτοιμος. Για κάτι Elden Ring, κάτι Forza κλπ είναι απίστευτα χρήσιμο. BTW Προσωπικά το έβαλα να κάνει εγκατάσταση περί τα 20 παιχνίδια τη νύχτα και την άλλη μέρα που δοκίμασα, τα περισσότερα από αυτά ήταν κομπλέ. Να ξέρεις τα updates σκάνε αβέρτα, οπότε πολλά bugs φεύγουν γρήγορα. Ακόμα και βίντεο 1 μήνα μπορεί να είναι παρχωημένο σε πληροφορίες. Για μένα το μόνο που με χαλάει προς το παρόν είναι ότι όταν κατεβάζει από steam δε μπορείς να κλείσεις την οθόνη. Μου κάνει ένα παραμύθι με το WiFi κάθε τόσο, μου βγάζει ένα θαυμαστικό καί μετά από λίγο κόβεται η σύνδεση καί μετά ξανά έρχεται, καί είμαι δίπλα στο router , καμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα