Vagosman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 15 ώρες πριν, comfuzio είπε Ας το έλεγες ρε συ πιο πριν μήπως και την κάνεις με κάποιο άλλο μέλος από εδώ που να το θέλει ^^ Nαι το είχα σκεφτεί αλλα σου δίνει μικρό χρονικό περιθώριο να αποδεκτείς και δεν ήμουν διαθέσιμος τις πρώτες μέρες. Επίσης τα 700+ ειναι πολλά για δέσμευση απο τρίτο άτομο. Ήταν το 512 μοντέλο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Εν τω μεταξύ είδα ότι το 512GB πλέον από EU region έχει προχωρήσει περισσότερο από τα υπόλοιπα! Τόσους μήνες ήταν μακράν μπροστά το 64GB. Αυτό σημαίνει ότι τις πρώτες ώρες/μέρες υπήρχε θεαματικά μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το top μοντέλο (από enthusiasts?) και μετά οι πιο casuals με τα 64GB υπερίσχυσαν ή ότι είδαν αυτό το ενδιαφέρον και επιτάχυναν την παραγωγή του 512? Πάντως τα πράγματα στα UK και US regions είναι ακόμα τραγικά, ειδικά για το 512GB version. Μόλις και μετά βίας έχουν εξυπηρετήσει τις πρώτες λίγες ώρες των reservations. 1
comfuzio Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Υπάρχει κάπου κάποιο είδους μέτρηση για πωλήσεις; Θα ήθελα από περιέργια να δω πως τα πάει αν και χωρίς να έχω εικόνα πρέπει να τα πάει πολύ καλά καθώς βλέπω συνέχεια παιχνίδια να παίρνουν υποστήριξη! Εδώ και λίγο καιρό βλέπω ότι σταμάτησε να κατεβάζει shaders εκεί που κατέβασε 2-3 φορές την μέρα από 512mb++, τώρα ΑΝ θα μου βγάζει shaders για download είναι πολύ μικροί σε μέγεθος.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 5 minutes ago, comfuzio said: Υπάρχει κάπου κάποιο είδους μέτρηση για πωλήσεις; Θα ήθελα από περιέργια να δω πως τα πάει αν και χωρίς να έχω εικόνα πρέπει να τα πάει πολύ καλά καθώς βλέπω συνέχεια παιχνίδια να παίρνουν υποστήριξη! Εδώ και λίγο καιρό βλέπω ότι σταμάτησε να κατεβάζει shaders εκεί που κατέβασε 2-3 φορές την μέρα από 512mb++, τώρα ΑΝ θα μου βγάζει shaders για download είναι πολύ μικροί σε μέγεθος. Τα estimations (εντελώς rough) είναι γύρω στις 80-90 χιλιάδες τεμάχια. Αλλά ουδείς γνωρίζει. Ωστόσο υπάρχει ένα ψυχάκι στο reddit που κάνει 2 φορές τη βδομάδα update έναν πίνακα με το πού βρίσκονται οι εξυπηρετήσεις κρατήσεων. Αυτό είναι πολύ ακριβές.
comfuzio Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Τα estimations (εντελώς rough) είναι γύρω στις 80-90 χιλιάδες τεμάχια. Αλλά ουδείς γνωρίζει. Ωστόσο υπάρχει ένα ψυχάκι στο reddit που κάνει 2 φορές τη βδομάδα update έναν πίνακα με το πού βρίσκονται οι εξυπηρετήσεις κρατήσεων. Αυτό είναι πολύ ακριβές. Χαμηλό δεν είναι σαν νούμερο; Ξέρω ήδη πόσο κόσμο που το έχει και μου φαίνεται παράλογο να ξέρω πχ το 1% όσων το έχουν χαχα Ελπίζω να βγάλουν κάποια στιγμή κάποιο στατιστικό
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 18 minutes ago, comfuzio said: Χαμηλό δεν είναι σαν νούμερο; Ξέρω ήδη πόσο κόσμο που το έχει και μου φαίνεται παράλογο να ξέρω πχ το 1% όσων το έχουν χαχα Ελπίζω να βγάλουν κάποια στιγμή κάποιο στατιστικό Ναι είναι χαμηλό, μιλάμε για niche του niche market σε προϊόν με κρατήσεις και χρόνο αναμονή 7-8-12++ μήνες έτσι; Όχι κάτι που μπορείς έστω να παραγγείλεις και να σου έρθει τον άλλο μήνα από διάφορα καταστήματα...
TheoAlex50 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, comfuzio είπε Υπάρχει κάπου κάποιο είδους μέτρηση για πωλήσεις; Θα ήθελα από περιέργια να δω πως τα πάει αν και χωρίς να έχω εικόνα πρέπει να τα πάει πολύ καλά καθώς βλέπω συνέχεια παιχνίδια να παίρνουν υποστήριξη! Εδώ και λίγο καιρό βλέπω ότι σταμάτησε να κατεβάζει shaders εκεί που κατέβασε 2-3 φορές την μέρα από 512mb++, τώρα ΑΝ θα μου βγάζει shaders για download είναι πολύ μικροί σε μέγεθος. Καπου που το ανέλυσαν έβγαλαν για κοντά στα 250000 κομμάτια. Με 20000 κομμάτια παραγωγή εβδομαδιαία πλέον και λογικά θα φτάσει 750000 με 1000000 μέχρι τέλος του χρόνου. Εν τω μεταξύ δοκίμασα χθες το forza horizon 5. Δεν παίζει να φαίνεται και να παίζει τόσο ωραία. Έχουν κάνει απίστευτη δουλειά. Έχει γίνει το go to παιχνίδι μου πλέον. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Ακριβώς, αν φτάσουν το milestone του εκατομμυρίου μέσα σε 1 χρόνο θα είναι άθλος. Καμία σύγκριση με νούμερα των mainstream κονσολών (ή μάλλον συγκρίσιμα με τις όχι και πολύ εμπορικά επιτυχημένες), but still far better από προτάσεις όπως Ayaneo κλπ, γι' αυτό και έχουν τσινίσει ή θα αρχίσουν να βγάζουν κι αυτές με SteamOS 😛
tsamo2 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Ρε παιδιά να ρωτήσω, γιατί δεν έχω βγάλει άκρη. Υπάρχει κάποια λύση για fps counter σε desktop mode; Γιατί κάποια παιχνίδια παίζουν καλύτερα εκεί (ή μόνο εκεί) αλλά θέλω να δω απόδοση για να σετάρω το tdp του deck.
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 @GeorgeMan Εδώ ο φίλος λέει το εξής: Warning! The video only shows one game. I saw in the comments from people experienced with this exact thing on other Linux distros, that many games have different versions on Windows vs Linux (Think Linux Native vs Proton ports). What this might result in is every time you change form one OS to another, it might redownload one or many of your games to match the OS you are currently running. If you intend to try this, I would be aware of this and if a game does this, be sure to remove those games from the shared library. Το έχεις δοκιμάσει; Ισχύει; Κατεβάζει κάθε φορά ολόκληρο το game, όταν αλλάζεις OS;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 5 hours ago, Malthador said: @GeorgeMan Εδώ ο φίλος λέει το εξής: Warning! The video only shows one game. I saw in the comments from people experienced with this exact thing on other Linux distros, that many games have different versions on Windows vs Linux (Think Linux Native vs Proton ports). What this might result in is every time you change form one OS to another, it might redownload one or many of your games to match the OS you are currently running. If you intend to try this, I would be aware of this and if a game does this, be sure to remove those games from the shared library. Το έχεις δοκιμάσει; Ισχύει; Κατεβάζει κάθε φορά ολόκληρο το game, όταν αλλάζεις OS; Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ο τυπος στο YouTube υποστηρίζει ότι πρόκειται για το ίδιο installation. Βέβαια δε το βλέπω πολύ χρήσιμο, ο,τι παίζει σε steamOS απλά το παίζεις εκεί με άπειρα παραπάνω settings, πιο ήσυχο ανεμιστήρι και ας χάνεις 5-10% απόδοση. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 16 hours ago, GeorgeMan said: Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ο τυπος στο YouTube υποστηρίζει ότι πρόκειται για το ίδιο installation. Βέβαια δε το βλέπω πολύ χρήσιμο, ο,τι παίζει σε steamOS απλά το παίζεις εκεί με άπειρα παραπάνω settings, πιο ήσυχο ανεμιστήρι και ας χάνεις 5-10% απόδοση. Ναι, τελικά δεν το πολυψήνω το Cross-Platform. Σε linux θα παίζει, αλλά σε Windows μπορώ να σκεφτώ μερικές χιλιάδες αιτίες που μπορεί να πάει στραβά. ------------------ In other news, όποιος θέλει προστατευτικό κοιτάζει εδώ, κάτι σιλικόνες είναι τραγικές, μείνετε μακριά. Μου ήρθε χθες: 1
comfuzio Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Παίζει αυτό εδώ που λένε; https://www.gameworld.gr/news/portables/48972-steam-deck-valve-downgrade-ssd-256gb-512gb
TheoAlex50 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, comfuzio είπε Παίζει αυτό εδώ που λένε; https://www.gameworld.gr/news/portables/48972-steam-deck-valve-downgrade-ssd-256gb-512gb Πιστεύω αμελητέο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα