Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
On 17/06/2022 at 15:31, comfuzio said:

ένα update εχει το  app https://github.com/unknownskl/xbox-xcloud-client/releases 1.2.0-beta4 αν είναι το ίδιο αρχείο καθώς στο link στο 1. είναι από file share και δεν ξέρω την πηγή ^^

Μου έχει φάει φρίκη πλέον το app, δεν μου ανοίγει πλέον, δείχνει το Steam icon να στριφογυρνάει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μου έχει φάει φρίκη πλέον το app, δεν μου ανοίγει πλέον, δείχνει το Steam icon να στριφογυρνάει.

Σε μένα ανοίγει αλλά το xcloud που έκανα με τον edge τώρα δεν μου ανοίγει ο desktop edge ^^
Γενικά καλά πάμε! χαχα
Θα τα βγάλω όλα αυτά τα μεσοβέζικα, δεν είναι λύσεις. Ας βγουν stand alone apps και το κοιτάω πάλι

Δημοσ.
Στις 19/6/2022 στις 4:47 ΜΜ, comfuzio είπε

Δεν το βλέπω τόσο ζεστό το δικό μου αλλά για να πω την αλήθεια τώρα που είμαι σπίτι πιο πολύ καιρό δεν το χρησιμοποιώ και τόσο, πάντως αν τσιτώσει το fan ακούγεται λίγο και παρόλο που το έχω τόσο καιρό όσο δουλεύει το fan μυρίζει ακόμα ζεστό πλαστικό εργοστασίου

Καλά πλάκα έκανα με το ζεστό, δεν έχω ιδέα πως τρέχει, την φώτο την είχε ανεβάσει ο Linus.

Μα φυσικά και δε θα το χρησιμοποιούσες τόσο, ένα μικρό ποσοστό θα συνεχίσει να το δουλεύει όσο το δούλευε. Γιατί; Γιατί καπιταλισμός και "δημιουργημένες ανάγκες".

Θα απολεσθεί η μυρωδιά αυτή με την χρήση σιγά σιγά.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι την έχω καταβρεί με το EmulationStation, εχω γ@μηθεί να παίζω Pokemon ROMhacks (και να στριμάρω PS5).
Μου φαίνεται αρκετός μπελάς για κάθε game που θέλω να εγκαταστήσω (το 90% τα έχω εκτός Steam), να το "εγκαθιστώ" μέσω Windows και μετά να μπαίνω σε desktop mode, να κάνω κόπια την εγκατάσταση και να τη βάζω να τρέχει με proton, και το 50% των φορών που δε παίζει να ψάχνω τα fora πώς μπορεί να παίξει κοκ. Τουλάχιστον έρχονται τα steam sales, ίσως πάρω κάτι. Πάντως δεύτερη φορά το ίδιο game δε πληρώνω, επειδή το έχω σε άλλη πλατφόρμα. ROMhacks και παλιά παιχνίδια μέχρι να πεθάνει ο χαηλάντερ...

Ξέρει κανείς έχει βγει καμία χακιά για να έχουμε fan control σε Windows να γίνει λίγο πιο ήσυχο όπως είναι σε SteamOS; Το δουλεύω αρκετά σαν desktop replacement γιατί δυστυχώς η Checkpoint δεν έχει βγάλει τίποτα για VPN client σε Linux, τα αγνοεί εντελώς.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, comfuzio said:

Σε μένα ανοίγει αλλά το xcloud που έκανα με τον edge τώρα δεν μου ανοίγει ο desktop edge ^^
Γενικά καλά πάμε! χαχα
Θα τα βγάλω όλα αυτά τα μεσοβέζικα, δεν είναι λύσεις. Ας βγουν stand alone apps και το κοιτάω πάλι

Δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει με τίποτα πλέον. Και για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ έχω κουραστεί να το σκαλίζω, θεωρώ ότι θα βγάλουν dedicated app στην ΜS δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν.

1 hour ago, GeorgeMan said:

Ξέρει κανείς έχει βγει καμία χακιά για να έχουμε fan control σε Windows να γίνει λίγο πιο ήσυχο όπως είναι σε SteamOS; Το δουλεύω αρκετά σαν desktop replacement γιατί δυστυχώς η Checkpoint δεν έχει βγάλει τίποτα για VPN client σε Linux, τα αγνοεί εντελώς.

Έχεις βάλει Windows 11;

• Moderators
Δημοσ.
50 minutes ago, Malthador said:

Δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει με τίποτα πλέον. Και για να είμαι ειλικρινής, κι εγώ έχω κουραστεί να το σκαλίζω, θεωρώ ότι θα βγάλουν dedicated app στην ΜS δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν.

Έχεις βάλει Windows 11;

Ναι day 1. Dual boot.

• Moderators
Δημοσ.
Just now, Malthador said:

Το έκανες στην SD;

Δώσε λινκ με οδηγίες, μην είσαι μονοφαγάς.

Όχι, στον ssd. Δεν ακολούθησα κάποιον οδηγό. Απλα bootαρα απο ένα φλασάκι με gparted, έκανα shrink το home partition και μετά bootαρα απο ένα κανονικό φλασακι με win11 και διάλεξα το σωστό unallocated space που είχα αφήσει και έκανα κανονική εγκατάσταση σαν να ήταν pc. :) 

Δεν έβαλα καν bootloader σκέψου, όταν το ανάβω πατάω μαζί και το vol- και απλα διαλέγω από ποιο partition θέλω να bootαρει, steamos ή windows. 

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, GeorgeMan said:

Όχι, στον ssd. Δεν ακολούθησα κάποιον οδηγό. Απλα bootαρα απο ένα φλασάκι με gparted, έκανα shrink το home partition και μετά bootαρα απο ένα κανονικό φλασακι με win11 και διάλεξα το σωστό unallocated space που είχα αφήσει και έκανα κανονική εγκατάσταση σαν να ήταν pc. :) 

Δεν έβαλα καν bootloader σκέψου, όταν το ανάβω πατάω μαζί και το vol- και απλα διαλέγω από ποιο partition θέλω να bootαρει, steamos ή windows. 

Πόσο το έκανες το partition;

Είχα διαβάσει ότι υπήρχε θέμα με τους drivers, το έσιαξαν καθόλου από τότε;

• Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, Malthador said:

Πόσο το έκανες το partition;

Είχα διαβάσει ότι υπήρχε θέμα με τους drivers, το έσιαξαν καθόλου από τότε;

Άφησα 128GB για τα windows, αλλά το κάνεις οσο θες.

Έχουν βγάλει drivers είναι πλήρως λειτουργικό, μάλιστα έχουν ανανεωσει και 1-2 φορές τους APU drivers και του ήχου. Παίζει κανονικά με το dock και φορτίζει και όλα. Και ο ήχος μια χαρά δουλεύει.

Μάλιστα έκανα το mod με τη btrfs micro sd και βλέπουν τα αρχεία της και το steamos και τα Windows. https://github.com/Trevo525/btrfdeck

• Moderators
Δημοσ.

Στην sd είναι άλλη φάση εντελώς. Δε συγκρίνεται, σέρνεται. Οσα iops και να έχει, είναι πολύ πολύ πίσω απο έναν nvme ssd.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ThanosWF είπε

Έφτασε επιτέλους Βουλγαρία το πρωί και αναχώρησε. Από την εμπειρία σας ποτε γίνεται active το Acs tracking?

Δύο μέρες μετά έφτασε Ελλάδα και την τρίτη μέρα παρέλαβα στην δική μου περίπτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...