optimus prime Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Το Deck έχει συγκεκριμένο budget και η Valve σίγουρα θα θέλει να προσελκύσει mainstream κοινό. Mainstream κοινο δεν πας να μαζεψεις πουλωντας το προιον σου στο Steam store,το βαζεις στα ραφια των καταστηματων.
comfuzio Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 30 λεπτά πριν, optimus prime είπε Mainstream κοινο δεν πας να μαζεψεις πουλωντας το προιον σου στο Steam store,το βαζεις στα ραφια των καταστηματων. Εδώ δεν υπάρχει καν στο δικό τους store και περιμένουμε (μερικοί) 1 χρόνο κοντά για να το πάρουμε στα χέρια μας που να φτάσει και σε ράφια! Ωραίο θα ήταν βέβαια!
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 3 hours ago, optimus prime said: Mainstream κοινο δεν πας να μαζεψεις πουλωντας το προιον σου στο Steam store,το βαζεις στα ραφια των καταστηματων. Συμφωνώ, αν ήθελε να πουλήσει Decks θα τα έβγαζε στα καταστήματα. Για την ώρα είναι διερευνητική η κυκλοφορία της κονσόλας, θέλει να δει πως θα κινηθεί στην community πριν κάνει το επόμενο βήμα. Ούτως ή άλλως δεν έχει την δυνατότητα να καλύψει μια ευρύτερη παραγωγή και -πιθανολογώ- ούτε τα χρήματα, για την ώρα τουλάχιστον. Ωστόσο, όπως έχω ξαναπεί, η συσκευή απευθύνεται σε μεγαλύτερο κοινό από το καρα-niche που θεωρούσα στην αρχή, αλλά ακόμα δεν μπορώ να την δω να γίνεται mainstream (τουλάχιστον όπως το έχω εγώ στο μυαλό μου το «mainstream»). Θα κάτσει το mainstream κοινό να ψάχνει σε κάθε έναν τίτλο ρυθμίσεις in-game και στο overlay; Πολύ αμφιβάλλω. 1
D.Luffy Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, optimus prime είπε Mainstream κοινο δεν πας να μαζεψεις πουλωντας το προιον σου στο Steam store,το βαζεις στα ραφια των καταστηματων. Με τόσο περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω έλλειψης ημιαγωγών είναι πολύ δύσκολο να μπει σε ράφια. Εδώ με το ζόρι καλύπτονται οι παραγγελίες μέσω Steam, φαντάσου αν έπερναν και προπαραγγελίες τα καταστήματα. Όπως και να χει, το επιχείρημα μου ήταν ότι το Deck δεν είναι Aya Neo. Δεν νομίζω ότι θα βλέπουμε συχνά hw revisions. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2022 από D.Luffy 2
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 45 minutes ago, D.Luffy said: Με τόσο περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω έλλειψης ημιαγωγών είναι πολύ δύσκολο να μπει σε ράφια. Εδώ με το ζόρι καλύπτονται οι παραγγελίες μέσω Steam, φαντάσου αν έπερναν και προπαραγγελίες τα καταστήματα. Όπως και να χει, το επιχείρημα μου ήταν ότι το Deck δεν είναι Aya Neo. Δεν νομίζω ότι θα βλέπουμε συχνά hw revisions. Καλά θεωρητική είναι η κουβέντα για revision, να 'χαμε να λέγαμε. Μιλάμε για κάτι που θα το δούμε από το 2024 και μετά. Απλά με το που πιάνεις την συσκευή στα χέρια σου αντιλαμβάνεσαι ότι έχει 2-3 σημεία που χρήζουν βελτίωσης. 1
D.Luffy Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Καλά θεωρητική είναι η κουβέντα για revision, να 'χαμε να λέγαμε. Μιλάμε για κάτι που θα το δούμε από το 2024 και μετά. Απλά με το που πιάνεις την συσκευή στα χέρια σου αντιλαμβάνεσαι ότι έχει 2-3 σημεία που χρήζουν βελτίωσης. Εννοείται ότι χρήζουν βελτίωσης κάποια πράγματα. Απλά σχολιάζω αυτό το "σύντομα" που ειπώθηκε πριν.
GnsP Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Ήρθε και μένα. Κατέβασα 3-4 παιχνίδια, δε μου παίζει το Alan wake, με πετάει στο play. Έκανα factory reset και το ξανακάνει, α δοκιμάσω το βράδυ να σβήσω το prefix.
comfuzio Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μου ήρθε το mail για αγορά μόλις τώρα! Μετά την πληρωμή πόσο παίρνει για να το στείλουν και να έρθει το tracking number? 2 ώρες πριν, GnsP είπε Ήρθε και μένα. Κατέβασα 3-4 παιχνίδια, δε μου παίζει το Alan wake, με πετάει στο play. Έκανα factory reset και το ξανακάνει, α δοκιμάσω το βράδυ να σβήσω το prefix. Καλορίζικο!
GnsP Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 2 μέρες. Μετα καμια εβδομάδα, εμένα εκανε παραπάνω γιατι έπεσα στις 27 σε γιορτή στην Ολλανδία και μετά σε ΣΚ εδώ στην acs. Εκανα install και το Steamworks Common Redistributables και παίζουν όλα τα παιχνίδια. 2
chek2fire Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 εμένα έχει κάνει το γύρο της Ευρώπης. Τώρα είναι ρουμανία
james9tito Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Ισως λιγο ακυρη η ερωτηση αλλα για καποιον που εχει switch cfw , εχει "λογο υπαρξης" το steam deck? Εννοωπλην των nintendo exclusives προφανως. Μην το παρω και το φαει η σκονη
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 hour ago, james9tito said: Ισως λιγο ακυρη η ερωτηση αλλα για καποιον που εχει switch cfw , εχει "λογο υπαρξης" το steam deck? Εννοωπλην των nintendo exclusives προφανως. Μην το παρω και το φαει η σκονη Η μία συσκευή δεν αντικαθιστά την άλλη. Από εκεί και πέρα εξαρτάται από το τι σε ενδιαφέρει να κάνεις και πόση υπομονή και επιμονή έχεις. Το Switch, ακόμα και με Atmosphere ή Android είναι μια φορητή κονσόλα, τίποτα περισσότερο. Το Steam Deck είναι ένα linux PC, που «τυγχάνει» να μπορείς να το κουβαλάς μαζί σου όπου πας. Είναι εντελώς διαφορετικές οι δυνατότητες και οι communities των δύο συσκευών. Στη μία μπορείς να κάνεις 5 πράγματα, αλλά με απλό τρόπο, ενώ στην άλλη μπορείς να κάνεις 5000 πράγματα, αλλά θα πρέπει να αναζητήσεις τον τρόπο για να τα κάνεις ικανοποιητικά. Προσωπικά, έχω βάλει για πούλημα το CFW Switch μου, τώρα που πήρα Deck. Κρατάω το OLED Switch για τα party games και τα N exclusives, αλλά ο gaming χρόνος μου αναλώνεται αποκλειστικά στο Deck πλέον. Κάτι σημαντικό που έχει αναφερθεί και εδώ: το Deck δεν αντικαθιστά το Switch ούτε σε ότι αφορά τα Switch games. Δοκίμασα και τους δύο emulators, σε δύο διαφορετικά games (Link's Awakening και XC2) και το αποτέλεσμα είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτριο. Ειδικά ο ήχος θέλει πολύ δουλειά ακόμα. 2
chek2fire Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 γιατί το περνάνε tour από όλες τις χώρες μέχρι να στο φέρουν? τώρα από τι βλέπω έχει πάει βουλγαρία από την Ρουμανία
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 19 minutes ago, chek2fire said: γιατί το περνάνε tour από όλες τις χώρες μέχρι να στο φέρουν? τώρα από τι βλέπω έχει πάει βουλγαρία από την Ρουμανία Σωστή είναι η σειρά, μετά θα πάει Θεσσαλονίκη και μετά Αθήνα. Καλύτερα να παρακολουθείς το σάιτ της ACS από 'δω και πέρα, δεν θα παίρνει σωστά updates το σάιτ της GLS μόλις φτάσει Ελλάδα. 2 1
comfuzio Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 57 λεπτά πριν, chek2fire είπε γιατί το περνάνε tour από όλες τις χώρες μέχρι να στο φέρουν? τώρα από τι βλέπω έχει πάει βουλγαρία από την Ρουμανία Είναι κοσμογυρισμένο, εσύ έχεις πάει σε αυτές τις χώρες; Αυτό έχει πάει! Μέχρι να βγει το official dock, υπάρχει κάποιο καλό dock; Να έχει DP/HDMI (είτε το ένα είτε το άλλο) 4 USB πχ για keyboard/mouse/gamepad/external storage Σταθερότητα Και optional να έχει ethernet αν και στο σπίτι που μένω τώρα θα είναι με wifi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα