chek2fire Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, comfuzio είπε @chek2fire για την πληρωμή, τραβάει και από steam wallet ή θέλει όλο το ποσό από κάρτα την στιγμή του checkout? Ρωτάω γιατί έχω ήδη ένα ποσό μέσα στο wallet του steam και μετά το υπόλοιπο το έχω σε 2 τράπεζες, αν είναι να κάνω την καλή και να τα πάω όλα σε μία ή να αρχίσω να φορτώνω το steamwallet! τράβηξε και ένα μικρό ποσό από το steam wallet που είχα αλλά έτσι και αλλιώς εσύ την ορίζεις την πληρωμή στο checkout 1
comfuzio Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, chek2fire είπε τράβηξε και ένα μικρό ποσό από το steam wallet που είχα αλλά έτσι και αλλιώς εσύ την ορίζεις την πληρωμή στο checkout Τους ρώτησα και στο support για σιγουριά, αν θες λέει το βάζεις όλο από steam wallet ή αν θες μπορείς να φτάσεις το συνολικό ποσό με διαφορετικούς τρόπους. Με βλέπω να βάζω ένα Α ποσό από την μια τράπεζα στο wallet μου και όταν έρθει ποτέ το mail απλά να πληρώσω την διαφορά με την άλλη τράπεζα. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 6 hours ago, D.Luffy said: Δοκίμασε να το τρέξεις με forced proton compatibility. Μερικές φορές υπάρχουν μεγάλα gains με αυτό. Σιγουρέψου επίσης ότι έχεις το tress fx απενεργοποιημένο... 5 hours ago, chek2fire said: εδώ λένε το παίζουν στο deck με το proton experimental https://www.protondb.com/app/203160 Οκ, είμαι βλάκας. Θεώρησα ότι για κάποιο λόγο η κονσόλα θα κούμπωνε μόνη της τον καλύτερο τρόπο για να τρέχει κάθε game. Γιατί είχα αυτή την απαίτηση από beta συσκευή και μάλιστα σε unsupported τίτλο είναι ένα αίνιγμα. Με forced Proton, τρέχει με όλα ανοιχτά, ακόμα και με TressFX/ΑΑ/FSR σε καρφωμένα 50 καρέ. Αν κλείσω TressFX και ΑΑ πιάνει ακατέβατα 60, με ελάχιστα dips στα 55. Απλά wow. 3 1
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μήπως είχες εγκατεστημένη τη native έκδοση αρχικά; Αν θυμάμαι σωστά, τα τελευταία TR είχαν γίνει port σε Linux.
D.Luffy Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pappous_soulis είπε Μήπως είχες εγκατεστημένη τη native έκδοση αρχικά; Αν θυμάμαι σωστά, τα τελευταία TR είχαν γίνει port σε Linux. Δεν δίνεται τέτοια επιλογή για κανένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια εγακτάστασης. Η έκδοση είναι μία για όλα τα παιχνίδια στο Steam. Από κει και πέρα ο χρήστης μπορεί να επιλέξει αν θα κάνει force συγκεκριμένο proton compatibility version ή όχι. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από D.Luffy
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δεν δίνεται επιλογή, αλλά προφανώς γυρνάει στο native όταν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, φαντάζομαι. Αν υπάρχει Linux version εγκαθιστά αυτή λογικά. Μόλις έκανα forced το Proton κατέβασε μισό GB πράμα πάντως, που σημαίνει ότι δεν αρκούσε η εγκατεστημένη version.
chek2fire Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Malthador είπε Οκ, είμαι βλάκας. Θεώρησα ότι για κάποιο λόγο η κονσόλα θα κούμπωνε μόνη της τον καλύτερο τρόπο για να τρέχει κάθε game. Γιατί είχα αυτή την απαίτηση από beta συσκευή και μάλιστα σε unsupported τίτλο είναι ένα αίνιγμα. Με forced Proton, τρέχει με όλα ανοιχτά, ακόμα και με TressFX/ΑΑ/FSR σε καρφωμένα 50 καρέ. Αν κλείσω TressFX και ΑΑ πιάνει ακατέβατα 60, με ελάχιστα dips στα 55. Απλά wow. γενικά αυτό το site είναι αρκετά χρήσιμο καθώς ακόμα και πριν το steam deck αρκετά game ήθελαν μερικές ρυθμίσεις για να τρέξουν σωστά σε linux. Εδώ και σε native game μερικές φορές είναι καλύτερα να τα τρέξεις με forced σε proton Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από chek2fire 2
D.Luffy Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, Malthador είπε Δεν δίνεται επιλογή, αλλά προφανώς γυρνάει στο native όταν υπάρχει τέτοια δυνατότητα, φαντάζομαι. Αν υπάρχει Linux version εγκαθιστά αυτή λογικά. Ναι ίσως να γίνεται αυτόματα η επιλογή της version όπως λες. Δεν γνωρίζω ούτε εγώ.
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2022 Μετά το τελευταίο update (αν παίζει κάποιο ρόλο) και τα τρία Tomb Raider γύρισαν σε κίτρινα από λευκά. Γενικότερα υπάρχει κινητικότητα σε αυτό το θέμα, συνεχώς γίνονται updated τα supported games. Σε κάθε περίπτωση η κίτρινη κατηγοριοποίηση θα έπρεπε να είναι non-existent κατά την γνώμη μου, μιας και δεν έχει λόγο ύπαρξης. Η συσκευή ήδη προσφέρει mouse και S/W keyboard support, δεν χρειάζεται κάποιο «extra effort» όπως αναφέρεται. Το ίδιο πράγμα είναι τα πράσινα με τα κίτρινα games επί της ουσίας.
hurin Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Ήρθε χθες και το δικό μου, 21/4 πληρωμή, 26/4 αποστολή. Πρώτες εντυπώσεις θετικές, το περίμενα βαρύτερο. Ελπίζω να συνηθίσω τα χειριστήρια. Μακάρι να είχε oled οθόνη. 1
comfuzio Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Εγώ ακόμα περιμένω το mail για το πότε θα μπορώ να περάσω ταμείο. Αν και έχω κλείσει το 512gb, ποια SD card είναι που αξίζει; 512GB και άνω φυσικά
Vagosman Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Aραγε η Valve θα βγαλει συντομα revision μαζεύοντας έτσι τα πρώτα παιδικά προβλήματα; Η τουλάχιστον βελτιώσεις οπως πχ στη φάνα. Προσωπικά δε νομίζω σε αυτή τη φάση να προχωρήσω με την κράτηση μου για το 500αρη. Σίγουρα πάντως αυτή τη φορά θα στηρίξουν το HW της εν αντιθέση με τις προηγούμενες προσπάθειες.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 1 hour ago, Vagosman said: Aραγε η Valve θα βγαλει συντομα revision μαζεύοντας έτσι τα πρώτα παιδικά προβλήματα; Η τουλάχιστον βελτιώσεις οπως πχ στη φάνα. Προσωπικά δε νομίζω σε αυτή τη φάση να προχωρήσω με την κράτηση μου για το 500αρη. Σίγουρα πάντως αυτή τη φορά θα στηρίξουν το HW της εν αντιθέση με τις προηγούμενες προσπάθειες. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται revision για το fan, έχει ήδη διορθωθεί αισθητά ο θόρυβος μετά το τελευταίο beta update. Αν είναι να βγάλουν revision, ας βελτιώσουν τα bezels, την μπαταρία και την οθόνη (να την κάνουν OLED). Ο θόρυβος στο fan στρώνει με S/W updates και με αυξομειώσεις στα options. 2
D.Luffy Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 Δημοσ. 6 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Vagosman είπε Aραγε η Valve θα βγαλει συντομα revision μαζεύοντας έτσι τα πρώτα παιδικά προβλήματα; Η τουλάχιστον βελτιώσεις οπως πχ στη φάνα. Μόλις πριν 2 μήνες κυκλοφόρησε και περιμένουμε σύντομα revision?? Δεν νομίζω ότι πρόκειται για συσκευή τύπου Aya Neo όπου βγαίνει κάθε χρόνο version με μικροβελτιώσεις... Το Deck έχει συγκεκριμένο budget και η Valve σίγουρα θα θέλει να προσελκύσει mainstream κοινό. Το να βγαίνουν revisions κάθε τρεις και λίγο δεν είναι και το καλύτερο από θέμα εμπιστοσύνης γιατί έτσι πολλοί θα έλεγαν ότι θα περιμένουν το επόμενο μέχρι να προστεθεί κάτι που θέλουν, το επόμενο, το επόμενο και ούτω καθεξής. Μακάρι να δούμε κάποια στιγμή ένα oled μοντέλο αλλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα δούμε κάποια αλλαγή στα επόμενα 2 χρόνια. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα