chek2fire Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 εμείς εδώ ακόμα σε αναμονή για το email 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Στις 29/4/2022 στις 7:58 ΠΜ, D.Luffy είπε Game changer το νέο feature που επιτρέπει την χειροκίνητη αλλαγή του refresh rate της οθόνης. Δοκίμασα την beta (εκεί είναι διαθέσιμο προς το παρόν) και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά. Προσωπικά για μένα το sweet spot είναι τα 50Hz και όχι τα 40. Το slider επιτρέπει διαδοχικές ρυθμίσεις ανά 1Hz οπότε μπορεί κάποιος να το ρυθμίσει με ακρίβεια εκεί που θέλει. Εφόσον επιλέξετε το επιθυμητό refresh rate, μπαίνει αυτόματα και το ανάλογο cap στο frame rate για να ταιριάζει. Δοκίμασα το Dark Souls 3 σε medium preset και 50Hz refresh rate. Σε αυτά τα settings το frame rate είναι σχεδόν τόσο smooth όσο θα ήταν αν το παιχνίδι μπορούσε να τρέξει στα 60fps. Βέβαια το VRR είναι καλύτερη λύση και θα ήταν προτιμότερο να είχαμε αυτό αλλά το panel δεν το υποστηρίζει. Παρόλα αυτά η Valve δείχνει ότι είναι διατεθιμένη να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που υπάρχουν για να κάνει όσο δυνατόν καλύτερη την εμπειρία. Ακούει τι της λέει το community γιατί το συγκεκριμένο feature το είχε προτείνει κάποιος youtuber νομίζω. Μακάρι να ακολουθούσαν αυτό το παράδειγμα και "άλλες" εταιρίες με handheld κονσόλες που περίμεναν να περάσουν 4 ολόκληρα χρόνια για να προσθέσουν κάτι που μοιάζει με φακέλους στο OS... Κάτι τόσο απλό και όμως τόσο δύσκολο γι αυτούς. Εφόσον πουλούσαν και πουλάν σαν να μην υπάρχει αύριο, κυριολεκτικά στα @@ τους. Δεν θα αφιερώσουν ούτε γιέν παραπάνω από ότι χρειάζεται σε dev. Για αυτό πρέπει να υπάρξει σοβαρό και στιβαρό αντίπαλο δέος, έστω και για μόνο το handheld και όχι το υβριδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 μόλις μου ήρθε το email και μόλις ολοκλήρωσα την αγορά Να ρωτήσω με πια εταιρεία έρχεται το δέμα? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, chek2fire είπε μόλις μου ήρθε το email και μόλις ολοκλήρωσα την αγορά what? τι ώρα σου είχε έρθει το πρώτο mail για να δω που είμαι και γω στο περίπου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, comfuzio είπε what? τι ώρα σου είχε έρθει το πρώτο mail για να δω που είμαι και γω στο περίπου! τώρα μόλις μου ήρθε δλδ κατά τις 8:30 γιατί είχα ανοιχτό το steam και είδα ένα παράθυρο με μνμ για να ολοκληρώσω την αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, chek2fire είπε τώρα μόλις μου ήρθε δλδ κατά τις 8:30 γιατί είχα ανοιχτό το steam και είδα ένα παράθυρο με μνμ για να ολοκληρώσω την αγορά. αχα οκ! Εννοώ το mail της παραγγελίας που είχες κάνει στην αρχή 1 χρόνο πριν ^^ εγώ 10:32 το πρωί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 46 λεπτά πριν, comfuzio είπε αχα οκ! Εννοώ το mail της παραγγελίας που είχες κάνει στην αρχή 1 χρόνο πριν ^^ εγώ 10:32 το πρωί ούτε που θυμάμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, LongTom είπε Εφόσον πουλούσαν και πουλάν σαν να μην υπάρχει αύριο, κυριολεκτικά στα @@ τους. Δεν θα αφιερώσουν ούτε γιέν παραπάνω από ότι χρειάζεται σε dev. Για αυτό πρέπει να υπάρξει σοβαρό και στιβαρό αντίπαλο δέος, έστω και για μόνο το handheld και όχι το υβριδικό. Μη γράφεις οτι σου κατεβαίνει στο κεφάλι, έχεις παρακολουθήσει τι updates έχουν βγει για το deck? Τη συχνότητα τους? Μη γράφεις πράγματα που δεν έχουν βάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, chek2fire είπε μόλις μου ήρθε το email και μόλις ολοκλήρωσα την αγορά Να ρωτήσω με πια εταιρεία έρχεται το δέμα? ACS Με το καλό!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Νομίζω δεν υπάρχει ούτε μία αγγελία μέχρι τώρα, άρα όλοι ευχαριστημένοι προς το παρόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, screaming_trees είπε Μη γράφεις οτι σου κατεβαίνει στο κεφάλι, έχεις παρακολουθήσει τι updates έχουν βγει για το deck? Τη συχνότητα τους? Μη γράφεις πράγματα που δεν έχουν βάση. Πρόσεξες που έκανα bold στο quote; Είναι σχόλιο για το switch... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Είπα να κάνω ένα revisit τα τρία τελευταία Τomb Raider στο Deck να δω πως τα πάει, είμαι στο πρώτο για την ώρα. Ενώ έπαιζε κομπλέ μέχρι το σημείο που μπαίνουν οι Oni στο κάδρο (και άρα αρχίζει να δίνει περισσότερο πόνο το γραφικό κομμάτι), τώρα μου τα χαλάει αρκετά. Το κλείδωσα στα 40 καρέ, όλα low (μόνο τα textures στο medium) και δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει performance, πολλές φορές πέφτει ακόμα και στα 25! Χωρίς καν ανοιχτά shadows, άμα τα βάλω κι αυτά (στο low, όχι τίποτα υπερβολές) γονατίζει το μηχανάκι. Για να είμαι ειλικρινής, είχα περισσότερες απαιτήσεις για game δεκαετίας. Επειδή δεν είναι κιτρινοπράσινο game, εκτιμώ ότι τρώει σκάλωμα το Proton, γενικά πιστεύω τρώει αρκετούς πόρους ο emulator, σε Windows 11 λογικά θα τρέχουν καλύτερα τα games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Malthador είπε Είπα να κάνω ένα revisit τα τρία τελευταία Τomb Raider στο Deck να δω πως τα πάει, είμαι στο πρώτο για την ώρα. Ενώ έπαιζε κομπλέ μέχρι το σημείο που μπαίνουν οι Oni στο κάδρο (και άρα αρχίζει να δίνει περισσότερο πόνο το γραφικό κομμάτι), τώρα μου τα χαλάει αρκετά. Το κλείδωσα στα 40 καρέ, όλα low (μόνο τα textures στο medium) και δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει performance, πολλές φορές πέφτει ακόμα και στα 25! Χωρίς καν ανοιχτά shadows, άμα τα βάλω κι αυτά (στο low, όχι τίποτα υπερβολές) γονατίζει το μηχανάκι. Για να είμαι ειλικρινής, είχα περισσότερες απαιτήσεις για game δεκαετίας. Επειδή δεν είναι κιτρινοπράσινο game, εκτιμώ ότι τρώει σκάλωμα το Proton, γενικά πιστεύω τρώει αρκετούς πόρους ο emulator, σε Windows 11 λογικά θα τρέχουν καλύτερα τα games. Δοκίμασε να το τρέξεις με forced proton compatibility. Μερικές φορές υπάρχουν μεγάλα gains με αυτό. Σιγουρέψου επίσης ότι έχεις το tress fx και το high precision απενεργοποιημένα, από τα settings του παιχνιδιού... Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από D.Luffy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Malthador είπε Είπα να κάνω ένα revisit τα τρία τελευταία Τomb Raider στο Deck να δω πως τα πάει, είμαι στο πρώτο για την ώρα. Ενώ έπαιζε κομπλέ μέχρι το σημείο που μπαίνουν οι Oni στο κάδρο (και άρα αρχίζει να δίνει περισσότερο πόνο το γραφικό κομμάτι), τώρα μου τα χαλάει αρκετά. Το κλείδωσα στα 40 καρέ, όλα low (μόνο τα textures στο medium) και δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει performance, πολλές φορές πέφτει ακόμα και στα 25! Χωρίς καν ανοιχτά shadows, άμα τα βάλω κι αυτά (στο low, όχι τίποτα υπερβολές) γονατίζει το μηχανάκι. Για να είμαι ειλικρινής, είχα περισσότερες απαιτήσεις για game δεκαετίας. Επειδή δεν είναι κιτρινοπράσινο game, εκτιμώ ότι τρώει σκάλωμα το Proton, γενικά πιστεύω τρώει αρκετούς πόρους ο emulator, σε Windows 11 λογικά θα τρέχουν καλύτερα τα games. εδώ λένε το παίζουν στο deck με το proton experimental https://www.protondb.com/app/203160 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) @chek2fire για την πληρωμή, τραβάει και από steam wallet ή θέλει όλο το ποσό από κάρτα την στιγμή του checkout? Ρωτάω γιατί έχω ήδη ένα ποσό μέσα στο wallet του steam και μετά το υπόλοιπο το έχω σε 2 τράπεζες, αν είναι να κάνω την καλή και να τα πάω όλα σε μία ή να αρχίσω να φορτώνω το steamwallet! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από comfuzio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα