GnsP Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 35 minutes ago, GnsP said: Πότε είχες κάνει κράτηση ακριβώς, και ποιά έκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 256 eu ίδια μέρα που έγινε διαθέσιμο κατά τις 10-11 το βράδυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Μου ήρθε mail για το 512. Παραγγελία 16/7 22:47 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, GnsP said: 256 eu ίδια μέρα που έγινε διαθέσιμο κατά τις 10-11 το βράδυ. 6 minutes ago, hurin said: Μου ήρθε mail για το 512. Παραγγελία 16/7 22:47 Ωραία, είστε on par με αυτό: Mε το καλό να σας έρθουν να τα χαρείτε! Επεξ/σία 21 Απριλίου 2022 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 reserve time 1626466716 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2022 1 minute ago, GnsP said: reserve time 1626466716 Ναι, ένα τσικ πιο νωρίς από το τελευταίο καταγεγραμμένο email για σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Ρε, σοβαρά τώρα, πως κουνάω τον pointer σε Desktop Mode χωρίς να χρειάζεται να κρατάω πατημένο το Steam button; Πραγματικά με βγάζει από τα ρούχα μου αυτό το πράγμα, έχει κανείς καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Malthador είπε Ρε, σοβαρά τώρα, πως κουνάω τον pointer σε Desktop Mode χωρίς να χρειάζεται να κρατάω πατημένο το Steam button; Πραγματικά με βγάζει από τα ρούχα μου αυτό το πράγμα, έχει κανείς καμιά ιδέα; Περίεργο. Εγώ δεν χρειάζεται να πατάω το steam button σε desktop mode για τον pointer. Πάντως να ξέρεις ότι για να δουλεύουν σωστά τα controls σε desktop mode, πρέπει να τρέχει ο Steam client στο background οπότε σιγουρέψου. Κάτι άλλο. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την απόδοση, δοκιμάστε οπωσδήποτε να τρέξετε παιχνίδια κάνοντας force το Proton 7.0-2. Στην καρτέλα του παιχνιδιού πατάτε start button>properties>compatibility>force και επιλέγετε το Proton 7.0-2 μέσα από το μενού. Παραδείγματα παιχνιδιών που έτρεξαν καλύτερα κάνοντας force το Proton 7.0-2: Borderlands 2: Υπήρχαν προβλήματα με θολά textures και χαμηλή απόδοση. Λύθηκαν με αυτόν τον τρόπο. Castlevania Lords of Shadow 2: Η απόδοση έπεφτε στα 40fps σε πολλές σκηνές. Ιδιαίτερα σε ανοιχτές περιοχές μέσα στην πόλη. Κάνοντας force το Proton, πλέον σταθερά 60fps. Death's Door: Η απόδοση έπεφτε κοντά στα 30fps σε boss fights. Σταθερό 60άρι πλέον. Tunic: Πτώσεις στα 45fps στις μάχες. Πλέον σταθερό 60άρι. The Toyrist: Έπεφτε στα 40fps μαζί με έντονο stuttering. Σταθερό 60άρι χωρίς stuttering με Proton 7.0-2. Γενικά αξίζει να πειραματηστείτε και με άλλες Proton versions αν έχετε προβλήματα με το default setting του συστήματος. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από D.Luffy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 6 minutes ago, D.Luffy said: Περίεργο. Εγώ δεν χρειάζεται να πατάω το steam button σε desktop mode για τον pointer. Πάντως να ξέρεις ότι για να δουλεύουν σωστά τα controls σε desktop mode, πρέπει να τρέχει ο Steam client στο background οπότε σιγουρέψου. Είτε με το trackpad, είτε με το δεξί analogue, είτε με την touchscreen είναι λες και έχω πατημένο το αριστερό κλικ. Δηλαδή αντί να κουνάει τον pointer, μαρκάρει την περιοχή που τον κουνάω. Εσένα σου τον κουνάει κανονικά, ακόμα κι αν δεν έχεις πατημένο το Steam button; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Malthador είπε Εσένα σου τον κουνάει κανονικά, ακόμα κι αν δεν έχεις πατημένο το Steam button; Ναι βέβαια κανονικά. Να αναφέρω ότι είμαι στην stable έκδοση του λειτουργικού και όχι στην Beta. Μάλλον σε βλέπω για factory reset. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από D.Luffy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 28 minutes ago, D.Luffy said: Ναι βέβαια κανονικά. Να αναφέρω ότι είμαι στην stable έκδοση του λειτουργικού και όχι στην Beta. Μάλλον σε βλέπω για factory reset. Έχεις δίκιο, θα δοκιμάσω reset και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Λοιπόν, έκανα reset και το κάνει πάλι. Αλλά βρήκα τι φταίει τουλάχιστον. Φταίει που τρέχει το Steam από πίσω. Όταν το κλείνω παίζει κανονικά το trackpad, όπως ένα touchpad, όμως αφού πρώτα πατήσω μια φορά το Steam button. Όταν κλείνω το Steam σε Desktop, παύουν να δουλεύουν τα analogues, αλλά τουλάχιστον μπορώ να πλοηγηθώ σε linux σαν άνθρωπος, χωρίς να πιάνεται ο αντίχειράς μου. Πολύ beta η συσκευή πάντως, θα μιλήσω και με το support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε και μένα mail χθες στις 19:33, κράτηση για το 512GB στις 16 Ιουλίου, 22:49. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από pappous_soulis 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) no deck verification - no problem https://cdn.discordapp.com/attachments/305342349079478283/967473031314288650/video-64cabe9e46958d8f381cda3e86d184bd-V.mp4 edit : η οθονη ειναι το πρωτο πραγμα που θελει αλλαγη οταν παμε για αναβαθμιση με το καλο, κυριως λογω ghosting ... ειδικα αν εχει καλομαθει καποιος σε γρηγορα panel ή/και την oled του switch το panning αριστερα δεξια κατανταει ζαλαδα, λιγο να κουνηθει η καμερα θολωνουνε ολα 😕 Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από SoFGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα