gust Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ας στροφάρει ο ανεμιστήρας παιδιά! Μόνο καλο κάνει στο soc και εντάξει δεν είανι ότι θα κουφαθούμε κιόλας. Επίσης το deck δεν θα το βάλλεις στο αυτί σου όταν παίζεις. Θα ακούς τον ήχο του ανεμιστήρα αλλά θα είναι τουλάχιστον για εμένα υποφερτός Αν πέσουν οι στροφές ρισκάρουμε να το κλαίμε το μηχάνημα. Τι να κάνει δηλαδή με αυτό form factor όταν τρέχει cyberpunk, elden ring, death stranding κ.α. Φυσική είναι ........ Επίσης όποιος βάλει lutris (Malthador!!) να κάνει μία ενημέρωση αν είναι σχετικά εύκολο και αν αξίζει η υλοποίηση για όλα τα μαγαζάκια (χβοχ, epic, gog, ea κλπ) γιατι την παρούσα στιγμή δεν έχω χρόνο για να το τεστάρω και είναι το πρώτο που θα ήθελα γιατι πολλά παιχνίδια τα έχω και στα άλλα μαγαζιά (ιδιαιτέρως xbox pc app λογω gamepass) Τελος τελειωσα to the moon και soma στο deck. Αψογα παιχνίδια και παίζουν άψογα στο εργαλείο! Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από gust 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pushthetempo Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Ψάχνω εδώ και μέρες να βρω κάποιο post στο internet που να αναφέρει κάποιο docking station που να δουλεύει καλά με το deck αλλά πουθενά δεν μπορώ να βρω κάτι ξεκάθαρο. Επειδή περιμένω το deck την επόμενη εβδομάδα και σκεφτόμουν να κάνω τα ψώνια μου ώστε να είμαι έτοιμος, υπάρχει κάποιος που έχει κάνει δοκιμή με κάποιο dock ώστε να ενημερώσει? Σίγουρα θα ενδιαφέρονται και άλλοι συνφορουμιτες που περιμένουν να παραλάβουν ή που δεν έχουν αγοράσει ακόμα περιφερειακά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Στις 14/4/2022 στις 6:25 ΜΜ, comfuzio είπε θυμάσαι ώρα περίπου; μάλλον αργα βράδυ ήταν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vste Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Παιδια μολις ανοιξα το Steam τυχαια και μου εχει ερθει ειδοποιηση εδω και σχεδον 2 μερες να το αγορασω! Μιλαμε επαθα σοκ με τους παπαρες! Μιας και δεν θα το παρω σκοπευα να βαλω αγγελια για κανα 2ημερο και τελικα ο εβαλα για 24 ωρες. Αν δεν ενδιαφερθει κανεις να το αγορασει ας ληξει τι να κανω; Ειναι ανοργανωτοι παντως. Στειλε ρε φιλε ενα email, Μια ειδοποιηση στην εφαρμογη Steam στο τηλεφωνο γαμωτ.. Οσοι εχετε προπαραγγειλει τσεκαρετε τα steam accounts σας παιδια, μην περιμενετε αλλη ειδοποιηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gastonegr Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, gust είπε Ας στροφάρει ο ανεμιστήρας παιδιά! Μόνο καλο κάνει στο soc και εντάξει δεν είανι ότι θα κουφαθούμε κιόλας. Επίσης το deck δεν θα το βάλλεις στο αυτί σου όταν παίζεις. Θα ακούς τον ήχο του ανεμιστήρα αλλά θα είναι τουλάχιστον για εμένα υποφερτός Αν πέσουν οι στροφές ρισκάρουμε να το κλαίμε το μηχάνημα. Τι να κάνει δηλαδή με αυτό form factor όταν τρέχει cyberpunk, elden ring, death stranding κ.α. Φυσική είναι ........ Επίσης όποιος βάλει lutris (Malthador!!) να κάνει μία ενημέρωση αν είναι σχετικά εύκολο και αν αξίζει η υλοποίηση για όλα τα μαγαζάκια (χβοχ, epic, gog, ea κλπ) γιατι την παρούσα στιγμή δεν έχω χρόνο για να το τεστάρω και είναι το πρώτο που θα ήθελα γιατι πολλά παιχνίδια τα έχω και στα άλλα μαγαζιά (ιδιαιτέρως xbox pc app λογω gamepass) Τελος τελειωσα to the moon και soma στο deck. Αψογα παιχνίδια και παίζουν άψογα στο εργαλείο! Eβαλα εγω lutris σχετικα ευκολη διαδικασια περασα το epic store , 2 indie games παιξανε μια χαρα το fortnite οχι .ανοιγει κανονικα παει να συνδεθει online και μου πεταει οτι δεν υποστηριζεται απο τους server Της epic. Oποιος θελει γενικα τετοια ειδους παιχνιδια απο τα αλλα store αλλα και απο steam μονοδρομος εγκατασταση windows... αλλα με θυσια στα fps και τον ηχο γιατι ηχο μονο σε ακουστικα ασυρματα μπορει να δωσει. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από gastonegr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δυστυχώς διαβάζοντας λίγο εχθές διαπίστωσα ότι όντως καταρχάς χβοχ game pass μονο μέσω windows.... Δεν σκοπεύω να περάσω άμεσα γιατι θεωρώ ότι το σύστημα χάνει την ουσία του. Αν αργότερα η υλοποίηση απόδοσης των drivers αγγίζει αυτή του steam OS τότε θα το σκεφτώ σοβαρά. Για epic και gog θα βάλλω lutris κυρίως για τα παλιά του gog που έχω, όμως από το λίγο που βλέπω υπάρχει ακόμα θέμα με την απόδοση του proton στο steam deck για παλιά κλασσικά παιχνίδια γιατι πχ ενώ το original syberia στην proton db το έχει gold, στο deck μου τρέχει σε μικρό παράθυρο και θέμα με τα controls του ποντικιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά με Windows χάνεται η sleep/resume λειτουργία μέσα σε παιχνίδια. Παρά πολύ σημαντικό σε φορητό σύστημα. Και δεν υπάρχει κανένα hack που να την ενεργοποιεί σε περιβάλλον Windows. Μάλλον το dual boot θα είναι η καλύτερη λύση όταν έρθει. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από D.Luffy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Είναι νωρίς για Windows 11 ακόμα, περισσότερα προβλήματα θα έχει όποιος δοκιμάσει παρά λύσεις. Ειδικά η έλλειψη sleep είναι τεράστιο backstep. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Ok, so: Το Deck έχει προοπτικές, αλλά οι προοπτικές αυτές θα πάρουν χρόνο για να γίνουν implemented μέσα στο σύστημα. Όποιος σκέφτεται να το αγοράσει σήμερα, για να έχει ένα μηχάνημα το οποίο θα τρέχει τα 300-400 games που έχουν πράσινο verification, ας προχωρήσει σε αγορά. Όμως, αυτό είναι το 10% των πραγμάτων που μπορεί να κάνει η συσκευή. Το υπόλοιπο 90% δεν το βλέπω να μπορεί να γίνει με εύκολο τρόπο πριν περάσει ένα εξάμηνο και βάλε. Χρειάζεται πολύ support και πολλά updates. Σε επίπεδο ΟS η συσκευή τρέχει Αrch. Επειδή όσοι έχετε ασχοληθεί με linux, oι πιο πολλοί λογικά θα έχετε ασχοληθεί το πολύ μέχρι Ubuntu ή Μint, Arch δεν σημαίνει debian και επίσης σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα (μάλλον πιο γρήγορα απ' ότι αργότερα, εφόσον θέλετε να κάνετε λίγο περισσότερα πράγματα με την συσκευή) θα χρειαστεί να μπλέξετε με terminal, το οποίο με την σειρά του σημαίνει χρόνο και ψάξιμο. Δοκίμασα να βάλω lutris, το έβαλα από τον package manager, πέρασα το account μου στο gog και δοκίμασα να κάνω install το πρώτο Gothic, το ορθόδοξο. Ενώ το κατεβάζει κανονικά, κολλάει στην εγκατάσταση που κρατάει forever. Θα μου πείτε παλιαντζουρία, αλλά αυτό είναι το βασικό selling point της κονσόλας: PC gaming οπουδήποτε. Και PC gaming σημαίνει και BC. Στο κομμάτι θερμοκρασίας/μπαταρίας/θορύβου, για την ώρα υπάρχει τρόπος να περιοριστούν ρίχνοντας επιδόσεις, καρέ και το ρολόι της GPU. Δεν είναι το τελειότερο πράγμα, αλλά για μια πρώτη επαφή δουλεύει. Τέλος, έβαλα λίγο Pillars of Eternity, ήθελα να δω πως παίζεται ένας τίτλος που είναι χτισμένος πάνω σε mouse+keyboard. Το αποτέλεσμα είναι λίγο απογοητευτικό δυστυχώς, με Steam Controller παίζει καλύτερα, είναι πιο «γεμάτος» ο χειρισμός απ' ότι στο deck. Ευτυχώς σε αυτό το κομμάτι υπάρχει τεράστιο support σε ότι αφορά τα layouts, οπότε μπορεί να παίζει πειραματισμός σε κάθε τίτλο. Αυτά για την ώρα. 9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoros Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Malthador είπε Arch σημαίνει debian Τα Ubuntu & Mint βασίζονται στο Debian, το Arch είναι αυτόνομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 2 minutes ago, skoros said: Τα Ubuntu & Mint βασίζονται στο Debian, το Arch είναι αυτόνομο. Ναι, μου ξέφυγε ένα «δεν», το διόρθωσα. Θξ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Malthador είπε Ok, so: Το Deck έχει προοπτικές, αλλά οι προοπτικές αυτές θα πάρουν χρόνο για να γίνουν implemented μέσα στο σύστημα. Όποιος σκέφτεται να το αγοράσει σήμερα, για να έχει ένα μηχάνημα το οποίο θα τρέχει τα 300-400 games που έχουν πράσινο verification, ας προχωρήσει σε αγορά. Όμως, αυτό είναι το 10% των πραγμάτων που μπορεί να κάνει η συσκευή. Το υπόλοιπο 90% δεν το βλέπω να μπορεί να γίνει με εύκολο τρόπο πριν περάσει ένα εξάμηνο και βάλε. Χρειάζεται πολύ support και πολλά updates. Σε επίπεδο ΟS η συσκευή τρέχει Αrch. Επειδή όσοι έχετε ασχοληθεί με linux, oι πιο πολλοί λογικά θα έχετε ασχοληθεί το πολύ μέχρι Ubuntu ή Μint, Arch δεν σημαίνει debian και επίσης σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα (μάλλον πιο γρήγορα απ' ότι αργότερα, εφόσον θέλετε να κάνετε λίγο περισσότερα πράγματα με την συσκευή) θα χρειαστεί να μπλέξετε με terminal, το οποίο με την σειρά του σημαίνει χρόνο και ψάξιμο. Δοκίμασα να βάλω lutris, το έβαλα από τον package manager, πέρασα το account μου στο gog και δοκίμασα να κάνω install το πρώτο Gothic, το ορθόδοξο. Ενώ το κατεβάζει κανονικά, κολλάει στην εγκατάσταση που κρατάει forever. Θα μου πείτε παλιαντζουρία, αλλά αυτό είναι το βασικό selling point της κονσόλας: PC gaming οπουδήποτε. Και PC gaming σημαίνει και BC. Στο κομμάτι θερμοκρασίας/μπαταρίας/θορύβου, για την ώρα υπάρχει τρόπος να περιοριστούν ρίχνοντας επιδόσεις, καρέ και το ρολόι της GPU. Δεν είναι το τελειότερο πράγμα, αλλά για μια πρώτη επαφή δουλεύει. Τέλος, έβαλα λίγο Pillars of Eternity, ήθελα να δω πως παίζεται ένας τίτλος που είναι χτισμένος πάνω σε mouse+keyboard. Το αποτέλεσμα είναι λίγο απογοητευτικό δυστυχώς, με Steam Controller παίζει καλύτερα, είναι πιο «γεμάτος» ο χειρισμός απ' ότι στο deck. Ευτυχώς σε αυτό το κομμάτι υπάρχει τεράστιο support σε ότι αφορά τα layouts, οπότε μπορεί να παίζει πειραματισμός σε κάθε τίτλο. Αυτά για την ώρα. Έχεις δοκιμάσει το crossover; πχ για εγκατάσταση Office 2016; Αν ναι, θα λέει τρελά για portable pc και χωρίς win για dualboot! Όπως θα λέει και η αγορά του crossover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drjohn1980 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Βρε παιδιά μία ερώτηση .Εμένα μου στάλθηκε την Τετάρτη που μας πέρασε .από τότε δεν έχει γίνει καμία ενημέρωση στο σύστημα της GLS στην Ελλάδα με ποια εταιρεία συνεργάζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Να προσθέσω λίγο κάτι στο θέμα του verification. Σχεδόν τα μισά παιχνίδια από αυτά που έτυχε να εγκαταστήσω είναι μαρκαρισμένα ως "unsupported". Που σημαίνει ότι θεωρητικά δεν θα έπρεπε καν να τρέχουν. Κι όμως πολλά από αυτά τρέχουν καλύτερα και από άλλα που είναι μαρκαρισμένα ως verified με πράσινο. Για να μη παρεξηγηθώ, φυσικά υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου το unsupported όντως δεν τρέχει. Σπάνιο όμως στη δική μου περίπτωση και έχω πάρα πολλά παιχνίδια στο library... Το αναφέρω για να μη νομίζει ο κόσμος που σκέφτεται να πάρει τη συσκευή ότι θα τρέχουν μόνο οι λιγοστοί τίτλοι που είναι επίσημα verified από την Valve. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από D.Luffy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 να τιμησω μια (μεχρι 60 τελικη τιμη) ή οχι ? https://www.skroutz.gr/s/20701919/Kingston-Canvas-Select-Plus-microSDXC-512GB-U3-V30-A1-with-Adapter.html για τζαμακι, περιμενω αυτο απο amazon https://www.amazon.co.uk/gp/product/B09CKPX9H1/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A681IP9ZIJ8XH&psc=1 μαζι με αυτο το stand που λογικα θα ειναι συμβατο ... https://www.amazon.co.uk/MoKo-Tablet-Multi-angle-Desktop-Smartphone/dp/B017TU5KMQ/ref=pd_ybh_a_sccl_3/260-7605711-7473717?pd_rd_w=aGnCR&pf_rd_p=e7ec8387-a3b2-4043-a83c-6854b6e0ff64&pf_rd_r=0F6WZYDKV45TC2WGD51S&pd_rd_r=e2cbb236-b383-49c5-a508-2134e2a113d1&pd_rd_wg=RR64n&pd_rd_i=B017TU5KMQ&psc=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα