Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, gastonegr είπε

παιδια ερωτηση μηπως ξερετε να μου απαντησετε... μπαινω στο desktop mode κατεβαζω το epic store βαζω το account μου το περναω στο steam os ανοιγω το steam os το βλεπω παω να κατεβασω παιχνιδι και δεν μου εχει επιλογη να το αποθηκευσω στην sd ...πως μπορω να το κανω να αποθηκευεται στην sd?

Απαντάω στον εαυτό μου … την βρήκα την διαδικασία κατέβασα ένα app Heroic έκανα μια παραμετροποίηση πέρασα το epic και αποθηκεύονται στην sd .  όποτε όλα καλά.

Επεξ/σία από gastonegr
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χθες μεσα στην αυπνια μου πηγα και ποσταρα τις πρωτες εντυπωσεις απο το μηχανημα στο thread του switch  xD

ελπιζω οι επομενες εκδοσεις εκτος απο παραπανω ιπποδυναμη και οθονουλα OLED ( ❤️ ) να ειναι και πιο "ευελικτες"  

για καποιον που παιζει αρκετα συχνα tabletop και local coop στο τραπεζακι της κουζινας, η ελλειψη αποσπωμενων χειστηριων και  ενσωματομενου stand χτυπαει ασχημα - ασε που πρεπει τωρα να ψαχνω μεσα στη σαβουρα του καταλογου για κατι παρομοιο με το mario party που εχουμε λιωσει ηδη ... first world problems :D

ai0YEgk.jpg

btw ανεβαζει θερμοκρασιες για πλακα ενω δεν εχει ερθει ακομα το καλοκαιρι 😕  επαιξα lego star wars σημερα το πρωι στο δροσερο μου  WC ( εμ ναι 😛  ... ) και ξαφνικα ανεβασε στροφες ο ανεμιστηρας, σαν mini σεσουαρ  μαλλιων ακουγεται ...

τζαμακι εχω παραγγειλει ηδη 

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B09CKPX9H1/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A681IP9ZIJ8XH&psc=1

περιμενω  τα crazy sundays τωρα μηπως βρεθει κανα μνημονιο της προκοπης  στα  512nigga γιατι τα 64 δεν φτανουν ουτε  για ζητω  ...

για εμενα το form factor της μηχανηματαρας  θα μπορουσε να παρομοιαστει με το σουλουπι της Ashley Graham, πολλα κιλα - αριστη κατανομη - πιασιματα παντου για να γεμιζουν τα χερια  σου  :D 

το switch ειναι πιο ελαφρυ αλλα ταυτοχρονα επειδη δεν μοιραζεται σωστα το βαρος του αισθανεσαι ωρες ωρες σαν κουβαλας την τσαντα του super market με το μικρο σου δαχτυλακι ...  χωρια οτι εχω δοκιμασει τοσα διαφορετικα grip απο το '17 αλλα κανενα δεν με βολεψε σε βαθμο που να μπορω να πω " θα μπορουσα με αυτο στο χερια να παιζω για ωρες "  

PS : προσπαθησα πριν λιγη ωρα μεσα στο ενθουσθιασμο μου να το δειξω στο περαστικο sony girl AKA μια 30αρα κονσολιερισα που ειχα βαλει στο ματι καποτε την αδερφη της (και αυτη αντι να βαλει λιγο το χερακι της να βοηθησει εβαζε συνεχεια το ποδι της για να φαω τρικλοποδια :(  :P ) 

ενω  εχει μια επαφη με το gaming η κοπελα μιας και ο αδερφος της οταν παιρνει νεο "πλεηστεησο" δινει σε αυτη το παλιο, δεν ειχε ακουστα ουτε το steam ουτε καν το half life 2 ( ο βασικος λογος μαζι με το counter strike, που πηγε και εμπλεξε αρκετος κοσμος με αυτη την πλατφορμα πριν 20 χρονια  σχεδον  - time flies γ@μω τα γεραματα μου :D )

φάκιν νόρμις ... ίσως  και να είναι καλυτερα έτσι,  ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ STEAM DECK - ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !  

• Like 6

Παιδιά επειδή σε λίγο τελειώνω με το soma, το οποίο ευχαριστιέμαι στο deck, μπορεί κάποιος που έχει το tormented souls  στο account του να μου πει αν παίζει γιατί δεν μπορώ να βρω τίποτα στο net.

Μην το αγοράζω τσάμπα.....

23 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Όπως και στα PS5/XBOX, ο τύπος μυρωδιάς στο θέμα (και γενικότερα πολύ θεαθήναι και λίγη ουσία).
Έκανε το deck ριβιού δίχως να καταλάβει τι έχει στα χέρια του, ή τι ικανότητες έχει...

• Sad 1

16 ώρες πριν, gust είπε

Παιδιά επειδή σε λίγο τελειώνω με το soma, το οποίο ευχαριστιέμαι στο deck, μπορεί κάποιος που έχει το tormented souls  στο account του να μου πει αν παίζει γιατί δεν μπορώ να βρω τίποτα στο net.

Μην το αγοράζω τσάμπα.....

δυστυχως....

screenshot-store.steampowered.com-2022.04.14-09_29_06.png

• Moderators

Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ

IMG20220414150347.jpg

Οι συσκευές δίπλα για reference μεγέθους. Τελικά δεν είναι όσο μεγάλο περίμενα, σε σχέση με NSw+grip είναι οριακά μεγαλύτερο, καλό αυτό. 

• Like 17

6 ώρες πριν, dalan2007 είπε

δυστυχως....

Το είδα αυτό και επίσης για επαλήθευση τελικά δοκίμασα και το demo,το οποίο δεν έτρεξε. Δεν ξέρω αν δοκιμάσω με άλλη εκδοση Proton γιατι στη βάση δεδομένων του proton είδα ότι παίζει κανονικά......

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ

IMG20220414150347.jpg

Οι συσκευές δίπλα για reference μεγέθους. Τελικά δεν είναι όσο μεγάλο περίμενα, σε σχέση με NSw+grip είναι οριακά μεγαλύτερο, καλό αυτό. 

Κ-Α-Λ-Ο-Ρ-Ι-Ζ-Ι-Κ-Ο!!!!

7 hours ago, dalan2007 said:

δυστυχως....

Το "unsupported" πάντως δεν σημαίνει αυτόματα πως δεν τρέχει καθόλου, απλά πως το παιχνίδι παρουσίασε "θέματα" κατά το testing - για παράδειγμα, παίζω αυτό τον καιρό το Tales of Berseria το οποίο είναι στην κατηγορία unsupported. 30-βάλε ώρες το μόνο πρόβλημα είναι ένα μικρό stuttering στα cutscenes αλλά τρέχει max/60FPS σε όλες τις περιοχές.

Στις 12/4/2022 στις 10:15 ΠΜ, hurin είπε

Και εγώ στις 16/7 έκανα παραγγελία το 512, αλλά δεν μου έχει έρθει mail 😟

Όσοι παρήγγειλαν στις 16/7, θυμάστε τι ώρα ήταν;

και εγώ 17 Ιουλίου και δεν μου έχει έρθει ακόμα email

Απαντάω στο ερώτημά μου για το tormented souls....

Λοιπόν παρά το γεγονός ότι το δίνουν unsupported κατάφερα να το τρέξω με το experimental proton ΟΜΩΣ....

Δεν παίζουν τα video.

Θεωρώ ότι κάτι παίζει με codecs...

Το ίδιο συμβαίνει και με το remothered...

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...