gastonegr Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, gastonegr είπε παιδια ερωτηση μηπως ξερετε να μου απαντησετε... μπαινω στο desktop mode κατεβαζω το epic store βαζω το account μου το περναω στο steam os ανοιγω το steam os το βλεπω παω να κατεβασω παιχνιδι και δεν μου εχει επιλογη να το αποθηκευσω στην sd ...πως μπορω να το κανω να αποθηκευεται στην sd? Απαντάω στον εαυτό μου … την βρήκα την διαδικασία κατέβασα ένα app Heroic έκανα μια παραμετροποίηση πέρασα το epic και αποθηκεύονται στην sd . όποτε όλα καλά. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από gastonegr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 χθες μεσα στην αυπνια μου πηγα και ποσταρα τις πρωτες εντυπωσεις απο το μηχανημα στο thread του switch xD ελπιζω οι επομενες εκδοσεις εκτος απο παραπανω ιπποδυναμη και οθονουλα OLED ( ❤️ ) να ειναι και πιο "ευελικτες" για καποιον που παιζει αρκετα συχνα tabletop και local coop στο τραπεζακι της κουζινας, η ελλειψη αποσπωμενων χειστηριων και ενσωματομενου stand χτυπαει ασχημα - ασε που πρεπει τωρα να ψαχνω μεσα στη σαβουρα του καταλογου για κατι παρομοιο με το mario party που εχουμε λιωσει ηδη ... first world problems btw ανεβαζει θερμοκρασιες για πλακα ενω δεν εχει ερθει ακομα το καλοκαιρι 😕 επαιξα lego star wars σημερα το πρωι στο δροσερο μου WC ( εμ ναι 😛 ... ) και ξαφνικα ανεβασε στροφες ο ανεμιστηρας, σαν mini σεσουαρ μαλλιων ακουγεται ... τζαμακι εχω παραγγειλει ηδη https://www.amazon.co.uk/gp/product/B09CKPX9H1/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A681IP9ZIJ8XH&psc=1 περιμενω τα crazy sundays τωρα μηπως βρεθει κανα μνημονιο της προκοπης στα 512nigga γιατι τα 64 δεν φτανουν ουτε για ζητω ... για εμενα το form factor της μηχανηματαρας θα μπορουσε να παρομοιαστει με το σουλουπι της Ashley Graham, πολλα κιλα - αριστη κατανομη - πιασιματα παντου για να γεμιζουν τα χερια σου το switch ειναι πιο ελαφρυ αλλα ταυτοχρονα επειδη δεν μοιραζεται σωστα το βαρος του αισθανεσαι ωρες ωρες σαν κουβαλας την τσαντα του super market με το μικρο σου δαχτυλακι ... χωρια οτι εχω δοκιμασει τοσα διαφορετικα grip απο το '17 αλλα κανενα δεν με βολεψε σε βαθμο που να μπορω να πω " θα μπορουσα με αυτο στο χερια να παιζω για ωρες " PS : προσπαθησα πριν λιγη ωρα μεσα στο ενθουσθιασμο μου να το δειξω στο περαστικο sony girl AKA μια 30αρα κονσολιερισα που ειχα βαλει στο ματι καποτε την αδερφη της (και αυτη αντι να βαλει λιγο το χερακι της να βοηθησει εβαζε συνεχεια το ποδι της για να φαω τρικλοποδια ) ενω εχει μια επαφη με το gaming η κοπελα μιας και ο αδερφος της οταν παιρνει νεο "πλεηστεησο" δινει σε αυτη το παλιο, δεν ειχε ακουστα ουτε το steam ουτε καν το half life 2 ( ο βασικος λογος μαζι με το counter strike, που πηγε και εμπλεξε αρκετος κοσμος με αυτη την πλατφορμα πριν 20 χρονια σχεδον - time flies γ@μω τα γεραματα μου ) φάκιν νόρμις ... ίσως και να είναι καλυτερα έτσι, ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ STEAM DECK - ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios86 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 🤗 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Παιδιά επειδή σε λίγο τελειώνω με το soma, το οποίο ευχαριστιέμαι στο deck, μπορεί κάποιος που έχει το tormented souls στο account του να μου πει αν παίζει γιατί δεν μπορώ να βρω τίποτα στο net. Μην το αγοράζω τσάμπα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 23 ώρες πριν, dtk-386 είπε Όπως και στα PS5/XBOX, ο τύπος μυρωδιάς στο θέμα (και γενικότερα πολύ θεαθήναι και λίγη ουσία). Έκανε το deck ριβιού δίχως να καταλάβει τι έχει στα χέρια του, ή τι ικανότητες έχει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Το Steam Deck μοιάζει με Switch Lite στα χέρια του Marques... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 16 ώρες πριν, gust είπε Παιδιά επειδή σε λίγο τελειώνω με το soma, το οποίο ευχαριστιέμαι στο deck, μπορεί κάποιος που έχει το tormented souls στο account του να μου πει αν παίζει γιατί δεν μπορώ να βρω τίποτα στο net. Μην το αγοράζω τσάμπα..... δυστυχως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ Οι συσκευές δίπλα για reference μεγέθους. Τελικά δεν είναι όσο μεγάλο περίμενα, σε σχέση με NSw+grip είναι οριακά μεγαλύτερο, καλό αυτό. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, dalan2007 είπε δυστυχως.... Το είδα αυτό και επίσης για επαλήθευση τελικά δοκίμασα και το demo,το οποίο δεν έτρεξε. Δεν ξέρω αν δοκιμάσω με άλλη εκδοση Proton γιατι στη βάση δεδομένων του proton είδα ότι παίζει κανονικά...... 1 ώρα πριν, Malthador είπε Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ Οι συσκευές δίπλα για reference μεγέθους. Τελικά δεν είναι όσο μεγάλο περίμενα, σε σχέση με NSw+grip είναι οριακά μεγαλύτερο, καλό αυτό. Κ-Α-Λ-Ο-Ρ-Ι-Ζ-Ι-Κ-Ο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Malthador είπε Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ Με τέτοιο χαλί χρειάζεται και σεμεδάκι στο πάνω μέρος του Steam Deck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 7 hours ago, dalan2007 said: δυστυχως.... Το "unsupported" πάντως δεν σημαίνει αυτόματα πως δεν τρέχει καθόλου, απλά πως το παιχνίδι παρουσίασε "θέματα" κατά το testing - για παράδειγμα, παίζω αυτό τον καιρό το Tales of Berseria το οποίο είναι στην κατηγορία unsupported. 30-βάλε ώρες το μόνο πρόβλημα είναι ένα μικρό stuttering στα cutscenes αλλά τρέχει max/60FPS σε όλες τις περιοχές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Στις 12/4/2022 στις 10:15 ΠΜ, hurin είπε Και εγώ στις 16/7 έκανα παραγγελία το 512, αλλά δεν μου έχει έρθει mail 😟 Όσοι παρήγγειλαν στις 16/7, θυμάστε τι ώρα ήταν; και εγώ 17 Ιουλίου και δεν μου έχει έρθει ακόμα email Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, chek2fire είπε και εγώ 17 Ιουλίου και δεν μου έχει έρθει ακόμα email θυμάσαι ώρα περίπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Haters gonna hate. 😛 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Απαντάω στο ερώτημά μου για το tormented souls.... Λοιπόν παρά το γεγονός ότι το δίνουν unsupported κατάφερα να το τρέξω με το experimental proton ΟΜΩΣ.... Δεν παίζουν τα video. Θεωρώ ότι κάτι παίζει με codecs... Το ίδιο συμβαίνει και με το remothered... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα