Προς το περιεχόμενο

Steam Deck - Το νέο φορητό PC gaming system της Valve

chek2fire
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από vaggos88,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα άλλο κάπως σοβαρό bug που παρατήρησα έχει να κάνει με τα controls.

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε SD card, φροντίστε να κατεβάζετε μόνο εκεί τα παιχνίδια. Οι μεταφορές παιχνιδιών μεταξύ ssd και sd card στην περίπτωση μου απενεργοποίησαν εντελώς την λειτουργία των joysticks και του Start/Select στα παιχνίδια και ο μόνος τρόπος για να επαναφέρω την κανονική λειτουργία των controls ήταν factory reset!!! 

Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον άλλο ή αν έχει τελικά διορθωθεί αλλά εγώ δεν ξανατόλμησα να μεταφέρω παιχνίδια μεταξύ drives.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
33 minutes ago, D.Luffy said:

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε SD card, φροντίστε να κατεβάζετε μόνο εκεί τα παιχνίδια. Οι μεταφορές παιχνιδιών μεταξύ ssd και sd card στην περίπτωση μου απενεργοποίησαν εντελώς την λειτουργία των joysticks και του Start/Select στα παιχνίδια και ο μόνος τρόπος για να επαναφέρω την κανονική λειτουργία των controls ήταν factory reset!!! 

Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον άλλο ή αν έχει τελικά διορθωθεί αλλά εγώ δεν ξανατόλμησα να μεταφέρω παιχνίδια μεταξύ drives.

Βλέπω καμμένους στο reddit που κάνουν symbolic links σε φακέλους από το Big Picture mode για να μη τους γεμίζει τον SSD με shader cache και γενικά άπειρο κόσμο να κάνει πέρα δώθε τα παιχνίδια του, αυτό πρώτη φορά το διαβάζω! 

2 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Ωχ μόλις μετέφερα 4 μεγάλα παιχνίδια στον ssd. (αρχική εγκατάσταση στην sd)

Εμένα όλα τα games αρχικά μου τα βάζει στην sd. Από που διαλέγω που αρχικά θα εγκατασταθούν?

Το θέμα με τα shaders και εμένα αρχικά με ξένισε αλλα από ότι κατάλαβα είναι απαραίτητο στοιχείο του proton και βοηθάει στο performance των παιχνιδιών, οπότε το αποδέχθηκα ως έχει. τωρα δεν ξέρω αν σωρεύονται τα δεδομένα που καταβάζει ή απλά τα νεότερα συμπληρώνουν και επανεγγράφουν τα υπάρχοντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, gust είπε

Ωχ μόλις μετέφερα 4 μεγάλα παιχνίδια στον ssd. (αρχική εγκατάσταση στην sd)

Εμένα όλα τα games αρχικά μου τα βάζει στην sd. Από που διαλέγω που αρχικά θα εγκατασταθούν?

Το θέμα με τα shaders και εμένα αρχικά με ξένισε αλλα από ότι κατάλαβα είναι απαραίτητο στοιχείο του proton και βοηθάει στο performance των παιχνιδιών, οπότε το αποδέχθηκα ως έχει. τωρα δεν ξέρω αν σωρεύονται τα δεδομένα που καταβάζει ή απλά τα νεότερα συμπληρώνουν και επανεγγράφουν τα υπάρχοντα.

Αν μπεις στα settings και πας storage, μπορείς να κάνεις highlight το drive και να το ορίσεις ως default με το κουμπί Χ. Υπάρχει ένα κίτρινο αστεράκι δίπλα από το default drive.

Τώρα για το αν θα έχεις πρόβλημα είναι εύκολο να το καταλάβεις. Κάνε launch το παιχνίδι που μετέφερες και δες αν δουλεύουν τα controls. Ίσως το θέμα να λύθηκε με κάποιο τελευταίο update.

Τα δεδομένα δεν φαίνεται να συσσωρεύονται. Δεν παρατηρώ αλλαγές στις χωρητικότητες των drives μετά τα updates. Με τέτοιο ρυθμό αν συσσωρεύονταν ούτε 4Tb σκληρός δεν θα έφτανε :P

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Thanks 1

Εγώ που έκανα κράτηση στις 21 Απριλίου 2021 ποτέ υπολογίζεται να έρθει το μαιλ αν αποφασίσω να το πάρω είχε κάνει κανείς κράτηση εκείνη την περίοδο.

• Moderators
16 minutes ago, kchris298 said:

Εγώ που έκανα κράτηση στις 21 Απριλίου 2021 ποτέ υπολογίζεται να έρθει το μαιλ αν αποφασίσω να το πάρω είχε κάνει κανείς κράτηση εκείνη την περίοδο.

2022 φαντάζομαι εννοείς...

• Moderators
1 minute ago, comfuzio said:

11 Απριλίου το 2022 έχουμε βιάζεσαι!

Σωστό κι αυτό, αλλά δεν ξέρω πως ο φίλος έκανε κράτηση τρεις μήνες πριν ανοίξουν οι κρατήσεις!

Ο John Titor είναι?!

Αλλά ναι, 16/7/2021 δεν άνοιξε η πλατφόρμα; εγώ έκανα 17/7/2021 και μου λέει Q2 (April-June) 2022
Οπότε δεν παίζει το 21/4/2021, κάποια άλλη μέρα έκανε την παραγγελία

24 λεπτά πριν, kchris298 είπε

Παιδιά σορρυ στις 21/7/2021 εκανα κράτηση και μου λέει διαθεσιμότητα Απρίλιος -Ιούνιος 2022 όποτε σε αναμονή να δούμε.

Στα ίδια είμαστε, αν και δεν ξέρω αν θα το πάρω τελικά, μόνο αν μπει το δώρο Πάσχα πριν το email θα το πάρω xD

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, kchris298 είπε

εγω που το εκανα κρατηση 25 μαρτιου 1821 μου ηρθε το μαιλ 28 οκτωμβρη 1940.δεν ξερω αν σε βοηθησα

EDIT:ειδα οτι εκανες τυπογραφικο λαθος, νομιζα οτι τρολαρες,το αφηνω για fun

Επεξ/σία από drjohn1980

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, kchris298 said:

Δε λες ποιο μοντελο ομως...

20 minutes ago, drjohn1980 said:

εγω που το εκανα κρατηση 25 μαρτιου 1821 μου ηρθε το μαιλ 28 οκτωμβρη 1940.δεν ξερω αν σε βοηθησα

EDIT:ειδα οτι εκανες τυπογραφικο λαθος, νομιζα οτι τρολαρες,το αφηνω για fun

Error 404 δεν βρέθηκε μήνας Οκτώμβρης, παρακαλώ προσπαθήστε ξανά. 😛 

2 hours ago, comfuzio said:

Στα ίδια είμαστε, αν και δεν ξέρω αν θα το πάρω τελικά, μόνο αν μπει το δώρο Πάσχα πριν το email θα το πάρω xD

Θα έχει μπει και θα το έχεις ξοδέψει κιόλας μέχρι το mail.....

Επεξ/σία από GeorgeMan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...