D.Luffy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SoFGR είπε με τον φορτιστη που δινουνε μαζι τι παιζει ? μπορει καποιος να τρεχει elden ring πχ και να φορτιζει ταυτοχρονα ή θα χαλαει περισσοτερη μπαταρια αποση δινει η μπριζα ? ΟΚ δεν είναι high end gaming laptop με 3080 Ti για να τραβάει περισσότερο από όσο φορτίζει. 15W είναι το chipset σε max φορτίο. Το φωτιστικό μου στο σαλόνι τραβάει περισσότερο. Παιδιά ελπίζω να μη το πάρετε με τη λογική ότι είναι κανενα υπερτούμπανο θηρίο PC που θα μαξάρετε settings. Ειναι ένα handheld PC με την φιλοσοφια της όσο το δυνατόν λιγότερης κατανάλωσης ενέργειας ακόμα και σε max load. Φυσικά και ο φορτιστής είναι ικανός να το φορτίσει σε όλες τις συνθήκες. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από D.Luffy 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα και εγώ χθες το 64αρι. Επειδή είμαι ολίγον άσχετος από αυτά, για προτείνετε καμιά κάρτα μνήμης 500gb να κουμπώσει ? Edit : Είδα την παρακάτω της Kingston (επειδή γνωρίζω τη μάρκα και ο σκληρός στον σταθερό είναι τέτοιος) ? https://www.skroutz.gr/s/20701919/Kingston-Canvas-Select-Plus-microSDXC-512GB-U3-V30-A1-with-Adapter.html Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από Brandtobrand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Φλερτάρω πολύ με την ιδέα να ρίξω ένα προσωρινό ban σε όσους έχετε ήδη παραλάβει μέχρι να παραλάβω κι εγώ, don't tempt me.👿 ------------------------------------------------------- In other news, λέω να πνίξω τον καημό μου για το γράψιμο που μου έχει ρίξει ο Gabe, αγοράζοντας μερικά αξεσουάρ για τη συσκευή. Σκέφτομαι για αυτό το τζαμάκι και για αυτή την σιλικόνη. Όσοι έχετε παραλάβει ήδη, πιστεύετε ότι θα χωράει μέσα στην θήκη με αυτό το grip ή είναι ήδη τσίτα; 22 minutes ago, Brandtobrand said: Edit : Είδα την παρακάτω της Kingston (επειδή γνωρίζω τη μάρκα και ο σκληρός στον σταθερό είναι τέτοιος) ? https://www.skroutz.gr/s/20701919/Kingston-Canvas-Select-Plus-microSDXC-512GB-U3-V30-A1-with-Adapter.html Προσωπικά θα έμενα μακριά από Kingston, για μένα μόνο Samsung και μετά Sandisk. Από εκεί και πέρα, πέρυσι στην Black Friday είχε παίξει αυτή η προσφορά για την 512 EVO, δεν αποκλείεται να την ξαναδούμε σε λίγο καιρό πάλι στα ίδια χρήματα ή σε λίγο περισσότερα. Εγώ θα βολευόμουν με μία spare 128άρα ή 256άρα μέχρι τότε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Malthador είπε Φλερτάρω πολύ με την ιδέα να ρίξω ένα προσωρινό ban σε όσους έχετε ήδη παραλάβει μέχρι να παραλάβω κι εγώ, don't tempt me.👿 Ένα σου λέω. MK11 παίζει κλειδωμένα 60fps σε ultra settings εκτός μόνο από λίγα drops στα intros... Αυτή η ποιότητα γραφικών φαίνεται απίστευτη σε handheld οθόνη. Δοκίμασα και το Wolfenstein 2. High settings κλειδωμένο και εκεί το 60άρι. Μου έφυγε το κλαπέτο και με αυτό... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από D.Luffy 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Έκανα κι εγώ deposit σήμερα για το μεγάλο μοντέλο. Μάλλον για το επόμενο έτος με βλέπω, αν και λέει availability Q3 2022. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kaboomzer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Παιδιά η μπαταρία πόσο κρατάει σε συνθήκες gaming ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Kaboomzer είπε Παιδιά η μπαταρία πόσο κρατάει σε συνθήκες gaming ; Εξαρτάται τις συνθήκες. Τι είδους game αν είναι βαρύ ή αν είναι ελαφρύ, πόση φωτεινότητα οθόνης, τι settings, αν το frame rate το θες στα 30 ή στα 60… Δύσκολη ερώτηση. Η διακύμανση είναι μεγάλη. Από 1.30 ώρα μέχρι και 6 ώρες. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από D.Luffy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Εγώ εχω πάθει ψύχωση ρε παιδια! Είμαι στη δουλειά και σκέφτομαι το deck..... σαν pcακιας μια ζωή (37 ετών) βλέπω στη χούφτα μου ένα σύστημα ανοιχτής αρχιτεκτονικής που παίζει ή με τον καιρό θα παίζει τα παντα. retro pc games, σύγχρονα, triple A, indies, όλες τις κονσόλες παλιές και νεότερες και νιώθω πραγματικά ένα όνειρο να γίνεται πραγματικότητα. Δεν ξέρω τι να πρωτοπαίξω. Αρχίζω το ένα λέω ας δω και το άλλο και αυτό συνεχίζεται γιατι θέλω να δω τις δυνατότητες του συστήματος. Σε αυτή τη φάση παίζω ουσιαστικά με την συσκευή και όχι με τα παιχνίδια. Νιώθω πάντως όλα τα παιχνίδια playable όσον αφορά τα ergonomics του συστήματος ακόμα και με τη χρήση του trackpad, turn based rpg και strategy σε ικανοποιητικό βαθμό. Μου αρέσει αυτό που βλέπω και αυτό που παίζω μέχρι τώρα. Δοκίμασα ήδη και παίζουν άψογα: death stranding, planescape torment, disco elysium, ace combat 7, dirt rally 2, to the moon, evil within, dishonored 2, a short hike, bloodstained. Δεν έπαιζαν τα cinematics στο remothered που πήγα να αρχίσω και το άφησα στην άκρη μέχρι νεοτέρας (το παιχνίδι έπαιζε κανονικά) Σείρά έχei το soma 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Οι υπόλοιποι clients μπαίνουν κανονικά στο Deck; Remote Play από κονσόλες γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν οδηγοί για όλους τους clients νομίζω μέσω desktop mode..... Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλα επιφυλάσομαι γαι το μέλλον. Και γαι remote play νομίζω είδα video ότι γίνεται. Γενικά από ότι έχω καταλάβει ότι ισχύει για εφαρμογές και συμβατότητα σε περιβαλλον Linux παίζει στο deck και κάτι έξτρα Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από gust 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω παρατηρήσει ότι το 16x Anisotropic Filtering που θεωρούμε δεδομένο στο PC δεν είναι καθόλου αθώο setting για το Steam Deck. Προσπαθούσα να καταλάβω γιατί είχα drops στα 52 fps στο FFXII σε κάποιες σκηνές. Δοκίμαζα τον συνήθη ύποπτο (shadows) και δεν έβλεπα καμία αλλαγή στο framerate. Εν τέλει μόλις έριξα το AF σε 8x, μπόρεσα να κλειδώσω στα 60fps στις προβληματικές σκηνές. 8 fps είναι πολύ μεγάλη διαφορά. Γενικά να το έχετε υπόψην αυτό. Και επίσης σε τόσο μικρή οθόνη, να ξέρετε ότι ακόμα και αν ρίξετε το AF χαμηλά έως τα 4x η επίπτωση στην εικόνα δεν είναι πολύ εμφανής. Όσο αναφορά για το 16x, είναι παντελώς άχρηστο σε αυτές τις ίντσες και ανάλυση και τρώει τσάμπα πόρους. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από D.Luffy 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) On 31/03/2022 at 10:44, Charismo said: Έκανα κι εγώ deposit σήμερα για το μεγάλο μοντέλο. Μάλλον για το επόμενο έτος με βλέπω, αν και λέει availability Q3 2022. After Q3 λέει. On 31/03/2022 at 14:43, Malthador said: Remote Play από κονσόλες γίνεται; Φυσικά και γίνεται. Με ps5 και chiaki παίζει και το gyro διαβάζω στο reddit... Λογικά και με ps4 θα παίζει το gyro. Άντε ΑΜΗΝ να έρθει το email, θα μου βγάλουν την πίστη με αυτό το γενικό και αόριστο "Q2". Τι ήθελα και το καθυστέρησα 3 μέρες επειδή τα πρώτα λεπτά κόλλαγε το σύμπαν... Μπαναρε τους ολους, κι εγώ δε ξαναμπαινω. Νιώθω σαν τον @gust χωρίς να το έχω στα χέρια μου... Γειά χαρά 😂 Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από GeorgeMan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Παρά λίγο κλειδωμένο στα 60fps θα ήταν στο Witcher 3. Σε δασικές περιοχές μπόρεσα να πετύχω σταθερό 60άρι ακόμα και με κάποια settings στο High αλλά σε πόλεις... δυστυχώς πέφτει στα 50-55 ακόμα και με όλα στα low. Δεν ξέρω αν είναι περιορισμός του hardware ή του proton layer γιατί αυτή η διακύμανση στο performance είναι πολύ μεγάλη. Όλα αυτά με native res 800p και όχι με fsr. Γενικά σε τέτοιες μικρές αναλύσεις το fsr δεν το βρίσκω πολύ δελεαστικό ως λύση γιατί χάνεται μεγάλη λεπτομέρεια ακόμα και αν ανέβεις σε settings. Φυσικά όποιος θέλει 30fps, δεν το συζητώ, rock solid σε high-max settings στο Witcher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν το λες και λίγο high-max locked 30! Ο ιδανικός τρόπος νομίζω για εμένα να παίξω το έπος τελικά αφού στο switch δεν την πάλεψα με τα υπερ low settings έστω και αν θαύμασα και πλήρωσα την καρτούλα για το τεχνικό επίτευγμα. Το soma που ξεκίνησα εχτές τρέχει νεράκι high 60 Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από gust Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Πως ρυθμίζω τον αριθμό fps ή την ποιότητα ? Θέλω να τα ρίξω στα 30 fps σε κάποια παιχνίδια για εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά δεν γνωρίζω πως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα