comfuzio Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Και γω το μεγάλο έκλεισα για την οθόνη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Εγω θα παω για το 64αρι νομιζω ειναι value, αφου μπορω αργοτερα να βαλω και ssd και SD. Q3 22 - που κανονικα σημαινει 1.7.22 / 30.9.22 / Νομιζω μια χαρα ειναι, και ας παει και για δεκεμβριο στην χειροτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Και εγώ το μεγάλο λόγω οθόνης! Από τα τεστ βλέπω κάποια διαφορά στην αντανάκλαση σε φωτισμένους χώρους αλλα θα μπορούσε να είναι και καλύτερα. Εχω έτοιμη και τούμπανο memory card οπότε όλα έτοιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 1 hour ago, Balantakos said: Εγω θα παω για το 64αρι νομιζω ειναι value, αφου μπορω αργοτερα να βαλω και ssd και SD. Q3 22 - που κανονικα σημαινει 1.7.22 / 30.9.22 / Νομιζω μια χαρα ειναι, και ας παει και για δεκεμβριο στην χειροτερη. Q3 ή after q3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Q3 ή after q3? After* Σωστα οποτε δεκεμβριο 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) After Q3 σημαίνει από Οκτώβρη, αλλά είτε έκλεινες 1 εβδομάδα μετά ειτε τώρα, αυτό γράφει. Δεν είναι καθόλου σαφές. Όπως είπα και στον zio10 πριν, του χρόνου και βλέπουμε όσοι θέλουν να κάνουν κράτηση τώρα... Τυπικά δεν έχουν άδικο: after q3 22 μπορεί να σημαίνει και τον Ιούλη του 2025... Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από GeorgeMan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Εγω ειμαι Q2 οπότε το βλέπω να έρχεται κατα τον Ιούνιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Μία oled οθόνη με όλο αυτό το μαύρο πλαίσιο και θα ήταν τέλειο. Έχω την κονσόλα (256Gb) εδώ και μερικές μέρες και η οθόνη υπολείπεται σημαντικά σε σχέση με το Switch Oled. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είναι απλή lcd αλλά ότι και τα χρώματα της είναι κάπως muted. Το μόνο που με χαλάει όσο αναφορά το hardware. Τώρα όσο αναφορά το software... Όπως έχουμε δει και στα review, θέλει δουλειά ακόμα σε θέματα compatibility και performance. Από τη μία βλέπω το Dark Souls 3 να μη μπορεί να πιάσει πάνω από 50fps σε low settings, από την άλλη βλέπω το Doom Eternal να τρέχει με.... ultra nightmare(!) settings με σχεδόν κλειδωμένα 60fps και μάλιστα σε native 800p. Το μηχάνημα πάντως έχει να δώσει πολλά όταν η Valve καταφέρει να το στρώσει. Πολύ εντυπωσιακό. Έχω ξεκινήσει την τριλογία Dead Space τα οποία τρέχουν και τα τρία άψογα στα 60fps παρόλο που το 2 το μαρκάρει ως incompatible. Τα γραφικά τους φαίνονται υπέροχα σε handheld παρόλο την ηλικία τους. 10 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Να προσθέσω ότι σε θέμα εργονομίας, προσωπικά το βρίσκω συνολικά πολύ πιο άνετο στον χειρισμό από το Nintendo Switch παρά το αυξημένο βάρος. Κάτι που δεν το περίμενα κρίνοντας τη συσκευή οπτικά μόνο όλο αυτό τον καιρό. Η θέση των controls δεν μου δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Όλα είναι εύκολα προσβάσιμα πλην των paddle buttons στην πλάτη τα οποία δεν τα χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς. Εργονομικά δεν φτάνει ένα κανονικό controller βέβαια αλλά για handheld συσκευή είναι εξαιρετικά βολικό. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από D.Luffy 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 απλή απορία, δε σκοπεύω να αγοράσω: δηλ μετά από κάνα δίωρο δεν μουδιάζουν τα χέρια από το βάρος; Γιατί το switch δεν παλεύεται. Αν το σχεδίασαν έτσι ώστε να μην κουράζει, μπράβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spirit)earth)aflame είπε απλή απορία, δε σκοπεύω να αγοράσω: δηλ μετά από κάνα δίωρο δεν μουδιάζουν τα χέρια από το βάρος; Γιατί το switch δεν παλεύεται. Αν το σχεδίασαν έτσι ώστε να μην κουράζει, μπράβο. Εγώ παίζω συνήθως σε καναπέ και το ακουμπάω στα πόδια μου. Δεν γίνεται να το κρατάς στον αέρα για πολύ ώρα λόγω βάρους. Το μεγάλο πρόβλημα του Switch είναι το μονοκόμματο tablet σχήμα του και οι γωνίες του. Και να το ακουμπήσεις κάπου, δεν υπάρχει πουθενά βολική θέση για τα δάχτυλα σου χωρίς ειδικό grip. Το Steam Deck δεν χρειάζεται τέτοια περιφερειακά. Έχει ήδη καμπυλότητα στη θέση των controls για να είναι άνετη η λαβή σου. Ακουμπώντας το πάνω μου μπορώ να παίζω για πολύ ώρα χωρίς να κουράζομαι. Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι τα joysticks έχουν μεγάλο travel κανονικού χειριστηρίου και δεν είναι μινιατούρες. Πολύ άνετο στο χειρισμό κάμερας σε 3D games. Και οι πίσω σκανδάλες έχουν μεγάλη διαδρομή για ωραία αίσθηση σε racing games αν και θα προτιμούσα τα ελατήρια να ήταν λίγο πιο σκληρά. Τέλος υπάρχει μεγάλη παραμετροποίηση των controls. Τόσο μεγάλη που μπορείς να ρυθμίσεις μέχρι και το dead zone των joysticks με τη δυνατότητα να κατεβάσεις διαφορετικά προφίλ εύκολα μέσω του quick menu την ώρα που παίζεις χωρίς να διακόψεις καν το gameplay. Μπορείς να φτιάξεις και το δικό σου προφίλ για κάθε game ξεχωριστά και να το έχεις ήδη φορτωμένο κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού. Γενικά η συσκευή σε θέμα controls και customisation είναι φοβερή. Έπαιζα εχθές το Dead Space 1 το οποίο ανέκαθεν είχε θέμα με το χειρισμό της κάμερας μέσω joystick. Δοκίμασα διάφορα προφίλ από το community μέσω του quick menu και παρατηρούσα τις αλλαγές κατευθείαν χωρίς να χρειαστεί ούτε καν να κάνω pause στο παιχνίδι. Κατέληξα να κάνω edit ένα community profile και να φέρω τον αναλογικό μοχλό ακριβώς στα δικά μου μέτρα για το πως θέλω να ανταποκρίνεται η κάμερα. Φοβερά πράγματα. Μετά από αυτό, άλλο παιχνίδι το Dead Space. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2022 από D.Luffy 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Crysis 2 Maximum Edition τρέχει locked 60fps με ένα συνδυασμό high και ultra settings (σε DX11). Μέχρι και το tessellation για τα τούβλα έχω ενεργοποιημένο το οποίο απουσιάζει ακόμα και από το remaster . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Ρε πώς γίνεται να σας έχει έρθει ήδη το μηχανάκι; Σας έστειλε μήνυμα η Valve, πώς έγινε η διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν θέλω να ξύσω πληγές αλλά ...... πρέπει κάπου να το πω!! ΗΡΘΕ!!!!!!!! Μοντέλο 512, έβαλα και την 512 sd που του είχα αγοράσει και ορμαω για αρχικό setup! Ηδη κατεβάζω fallout 3, death stranding και ace combat 7.....και βλέπουμε!! Θελω και το Disco Elysium που θα είναι ταμαμ γαι τη συσκευή αλλά αυτή τη στιγμή είναι ακριβό το κλειδί για steam. Θα βολευτώ με planescape torment ...... υγ. Malthador φίλε ναι, στέλνει η valve email ανάλογα με τη σειρά που έχει ο καθένας στην παραγγελία του, πληρώνεις εντός τριών ημερών και σε 7 μερούλες το έχεις στα χέρια σου. Αυτη την περίοδο στέλνει σε όσους είχαν περίοδο παραδοσης q1. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2022 από gust 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, gust είπε Δεν θέλω να ξύσω πληγές αλλά ...... πρέπει κάπου να το πω!! ΗΡΘΕ!!!!!!!! Μοντέλο 512, έβαλα και την 512 sd που του είχα αγοράσει και ορμαω για αρχικό setup! Ηδη κατεβάζω fallout 3, death stranding και ace combat 7.....και βλέπουμε!! Θελω και το Disco Elysium που θα είναι ταμαμ γαι τη συσκευή αλλά αυτή τη στιγμή είναι ακριβό το κλειδί για steam. Θα βολευτώ με planescape torment ...... υγ. Malthador φίλε ναι, στέλνει η valve email ανάλογα με τη σειρά που έχει ο καθένας στην παραγγελία του, πληρώνεις εντός τριών ημερών και σε 7 μερούλες το έχεις στα χέρια σου. Αυτη την περίοδο στέλνει σε όσους είχαν περίοδο παραδοσης q1. Disco Elysium ειναι σε εκπτωση βαρβατη σε ακουσαν μαλλον!!!Καλοριζικο!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα