soiramk Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Έχει δοκιμάσει κάποιος να το κονεξάρει με μόνιτορ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, soiramk said: Έχει δοκιμάσει κάποιος να το κονεξάρει με μόνιτορ; Αρκετοί στο youtube/reddit. Δεν είδα προβλήματα. Με κάποια random usb-c "docks" έπαιζε 4Κ/30Hz σε κάποιους, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έψαξαν αρκετά. Μην περιμένεις να παίζεις latest AAA σε 4Κ βέβαια... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από GeorgeMan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soiramk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Αρκετοί στο youtube/reddit. Δεν είδα προβλήματα. Με κάποια random usb-c "docks" έπαιζε 4Κ/30Hz σε κάποιους, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έψαξαν αρκετά. Μην περιμένεις να παίζεις latest AAA σε 4Κ βέβαια... Μ' ενδιαφέρει σε 2Κ max. όπως το έχω στο μυαλό μου... Θα ψάξω YouTube να δω πως είναι και αν μετά έχεις για controler το ίδιο το Deck ή συνδέεις εξωτερικό keyboard/mouse. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από soiramk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καταλαβαίνεις ότι η 2Κ ανάλυση έχει 3,5 φορές περισσότερα pixels από τη native του, έτσι; Άρα ένα AAA παιχνίδι που παίζει στη native του στα medium-low με 50fps, σε 2Κ θα παίζει με 15fps (άρα καρέ-καρέ), και να το να το γυρίσεις σε ultra-low δε θα σε σώσει, το πολύ πολύ να γίνουν τα 15fps --> 22 για παράδειγμα. Όπως και να το κάνεις μια φορητή συσκευή των 25watts είναι, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί σταθερό PC με κάρτα γραφικών που καίει 250W μόνη της... Ούτε και Laptop με GPU των 130W. Αλλιώς θα κρατούσε η μπαταρία του 2 λεπτά και θα έπρεπε να ζυγίζει 5 κιλά για τις ανάγκες ψύξης... Οι επιδόσεις που έχω δει ως τώρα είναι αντίστοιχες με περίπου GTX 1050, αλλού πιο κάτω, αλλού λίγο παραπάνω. Ούτε καν 1050Ti. Άρα κάπου εκεί να περιμένεις να κινηθεί από πλευράς επιδόσεων γραφικών. Από την άλλη, για απλή χρήση desktop, internet, youtube, ταινίες δεν νομίζω να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Κι εγώ το θέλω και για αυτή τη χρήση. Ή για 2Κ gaming σε 2D/παλιούς 3D τίτλους/Indies, το οποίο το κάνεις και με πολύ φθηνούς desktop υπολογιστές. 7 minutes ago, soiramk said: Μ' ενδιαφέρει σε 2Κ max. όπως το έχω στο μυαλό μου... Θα ψάξω YouTube να δω πως είναι και αν μετά έχει για controler το ίδιο το Deck ή συνδέεις εξωτερικό. Ξαναποστάρω για το 2o gamepad που λες. Με Windows με bluetooth θεωρώ πως δεν θα υπάρχει το οποιοδήποτε πρόβλημα (πέρα από την χειρότερη απόδοση γενικά σε Windows που βλέπω γύρω γύρω). Από κει και πέρα, στο steam OS επειδή ακριβώς κάποια παιχνίδια δεν μπορούν να παιχτούν με το "controller 2" (γιατί το 1 είναι το ενσωματωμένο), γι' αυτό το λόγο το γράφουν στις λεπτομέρειες συμβατότητας με το deck. Συνεπώς σε steamOS συνδέεις ό,τι θες, αλλά το αν θα παίξει με εξωτερικό gamepad εξαρτάται από το κάθε παιχνίδι και όχι από τη Valve. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από GeorgeMan 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Μπορεις να το συνδεσεις με ενα usb-c hubακι που βγαζει και hdmi. Δεν εχω ασχοληθει και ουτε προκειται βασικα γιατι εχω και αλλο υπολογιστη και δεν το πηρα για αυτη την χρηση. Παντως, σε καμια περιπτωση δεν μπορει να περιμενει καποιος να οτι θα παιζει σε desktop κατασταση με αυτο. Αντε μεχρι 1080p να παιξει κατι απλο σε medium low. Θα μπορει να παιζει emulators βεβαια η κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Εγώ το θέλω για Cyberpunk, 4k max + RT @ 60fps, πόσα πρέπει να παραγγείλω να τα συνδέσω παράλληλα για να τρέχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, seithan είπε Εγώ το θέλω για Cyberpunk, 4k max + RT @ 60fps, πόσα πρέπει να παραγγείλω να τα συνδέσω παράλληλα για να τρέχει; Οχτακόσα. Πέρα από την πλάκα, όσοι το πιάσατε στα χέρια σας πόσο χρηστικό και "φορητό" είναι? Στα βίντεο μου φαίνεται πολύ ογκώδες και βαρύ (κοινώς κουμούτσα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, Tobajara είπε Οχτακόσα. Πέρα από την πλάκα, όσοι το πιάσατε στα χέρια σας πόσο χρηστικό και "φορητό" είναι? Στα βίντεο μου φαίνεται πολύ ογκώδες και βαρύ (κοινώς κουμούτσα). Στα δικα μου χερια ειναι αρκετα εργονομικο θα ελεγα και ανετο. Τωρα απο βαρος ειναι καπως βαρυ θα ελεγα αλλα υποθετω θα ξεκιναει να ενοχλει αυτο μετα απο αρκετες ωρες ενασχολησης. Δεν το χρησιμοποιησα τοσο ακομα για να με επηρρεασει. Αυτο που βρηκα καπως ενοχλητικο ειναι τα ανεμιστηρακια που δουλευουν τσιτα συνεχως. Ενταξει δεν συγκρινονται με ανεμιστηρες gaming laptop αλλα ειναι ενας ηχος που δεν εχεις συνηθισει απο handheld ειναι η αληθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Ποιο μοντελο απο τα 3 εχετε κανει reserve? Βλεπω ακομα και με micro sd τα παιχνιδια τρεχουν τελεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Εχω εχω κανει reserve το 256gb αλλα αν ηξερα ποσο εύκολο είναι να προσθέσεις ssd θα ε8χα κάνει κράτηση το μοντέλο χωρίς ssd 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 10 hours ago, Balantakos said: Ποιο μοντελο απο τα 3 εχετε κανει reserve? Βλεπω ακομα και με micro sd τα παιχνιδια τρεχουν τελεια. To 64ρι και έχω έτοιμο δίσκο 512GB και μSD 256ρα που περιμένουν καρτερικά στο συρτάρι μου... 'Ημουν εντελώς σίγουρος από την αρχή ότι και το πιο μικρό θα έπαιρνε M.2 nvme... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Αν παραγγείλει κάποιος τώρα πότε προβλέπεται να παραλάβει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 25 minutes ago, zio10 said: Αν παραγγείλει κάποιος τώρα πότε προβλέπεται να παραλάβει; Οριακά πριν ξεκινησουν οι αποστολές του Steam Deck 2. Κάπου εκεί 😔 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 2 hours ago, zio10 said: Αν παραγγείλει κάποιος τώρα πότε προβλέπεται να παραλάβει; Σίγουρα μετά τον Οκτώβρη. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι σε 1 χρόνο από τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Κράτησα θέση για το μεγάλο, πιο πολύ λόγω οθόνης. Που μακάρι να είχε oled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα